Cappy96
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex Enkrat sem btw omenila, da tu ne bom nikol srečna, pa si je premislil in sva kupila parcelo. BRAVO, Lex !!!! Do te ugotovitve sem tud sama prišla, pa sem šele slabih 8 mesecev tukaj . Moj je imel pred nekaj leti kar trden argument, zakaj bi bilo bolje, da sva tukaj in ne pri nas, zdaj se je pa izkazalo, da temu ni tako. Pa z našimi se tolk fajn štekava. Normalno komuniciramo, imamo fešte, mami pazi Lano, kupila ji je voziček, lupinico, mizico, odprla varčevalni račun, od tašče pa je Lana dobila 2 bodija iz Hoferja- akcija . Pa ne gre samo za materialne stvari, da ne bo izgledalo, da vse skozi denar gledam. Tašča me ima za totalnega zmaja(to tud vsem pove), ki ji je ukradla sinčka, on je pa zdej tolk bogi, da njo skoz glava boli od sekarancije. Sej na začetku je blo še kar znosno, ko je mislila, da nas bo ona komandirala, ko pa sva ji povedala, da naj se ne vtika v nas, se je pa zgodba spremenila. Punce, se opravičujem za tole, samo mi gre to tolk na živce..... Sej se mi vidi...... Bambina , 1000x hvala za informacije glede podaljšanja. Lana, čestitke tudi od naju z Lano! Kjava, čestitke za 10-ko! Ta glavna si! Putka, svaka ti čast, da poleg vsega še tako pridno šivaš kostum! Midve sva pa danes dobile danes izvide hemograma in Lana ima še manj železa kot decembra in morava 1.2. spet na kontrolo. Lex, ti si rekla, da se v Avstriji dobijo kapljice- a so ok za 8 mesečne otročke ali so samo za večje? Pa nočko vsem!