|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.1.2008 21:39:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rožica81)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
   RE: Majčice 2007-2.del
20.1.2008 21:48:37   
rožica81
Lukrecija, kako imaš luštni punci user posted image

Nace se je pa zdej začel ful premetavat med spanjem. Do sedaj je bil vedno ful miren, kar naenkrat pa akcija. Ampak več ali manj samo takrat, ko spi pri nama. Pa še to se namontira počez - noge pri meni, glavo pri mojmu user posted image  Važno, da spi, ni kej.

nahrbtnik - ravno danes sva se pogovarjala z mojim, da ga bova kupila. Bomo vsaj kam šli, za začetek bosta Jošt in Šmarjetna čist super user posted image  Že komaj čakam, da se gremo na en hrib mal zmigat, sicer lahko kar zgnijemo tle v tej megli user posted image  res je bedno, a ni?

pa še tole... Ful obožujem mlečne izdelke in odkar Nace nima alergije na KML, jih pojem kar precej. In valda nikoli ne berem deklaracij na teh izdelkih. No, pa bi jih mogla. Veselo in z največjim veseljem sem malicala mlečni riž, pa zadnjič le pogledam na deklaracijo - vsebujejo cela jajca user posted image   user posted image   user posted image  Sem imela tako slabo vest, ta mali je imel ves čas pikice po vratu. No, pol so izginile, ko sem poštudirala, kje se skriva jajce. Res moram biti še bolj pozorna, kaj čmo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 977
20.1.2008 22:32:21   
Žana04
Večer!

Mi imamo tudi eno majsko doma; Julija se je rodila 6.5.2007 v Izoli. Pa še enega večjega angelčka-razbojnika imamo doma. Je tu katera z Obale?

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 978
20.1.2008 22:55:33   
petra a
živjo žana-dobrodošla

po moje ni nobena iz obale...sem pa sama dosti dol,ker imamo stanovanje v Piranu

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 979
20.1.2008 22:57:00   
petra a
punce-full mate cukreuser posted image

nej mi prosim ena napiše s čim ste šle v atlantis-z lupinco?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 980
20.1.2008 23:03:46   
ancka1
Tevž pa še vedno ne spi. Z rjovečim tuležem (kar dolgim) je naš bikec spet dosegel svoje. user posted image  Na vsake toliko imamo tak večer. Jaz sem pa že čisto hin.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 981
21.1.2008 0:46:21   
Putka
Lukrecija, kolk sta fejst! Lana je pa temnolaska, ne vem zakaj, sem mislila, da je bolj svetla. Zaradi druge blondinke Lane.
Če bo vse kot štima, greva s Katjo v torek in četrtek na telovadbo, pa tokrat ne bo treba naprej letet, se pravi končamo ob 11h. Jaz bom pa tudi ene 2x tedensko popoldne poskusila, mi je pilates ok in kakšno bolj aerobno zadevo bom ujela, če se da pri Iztoku ali Jasminiuser posted image .

Petra a, v Atlantisu dovolijo do bazena tudi z vozičkom. Jaz sem ga v garderobi puščala (je bolj blaten), tiste fine damice s čistimi vozeki (user posted image ) pa so se do bazena pripeljale.

In ne, nisem pešačila na Koreno. Jaz sem se gor zapeljala in se po sončku z vozičkom šetalauser posted image . Moja mami je šla s prijateljico peš. Ne poznam poti, sem bila itak prvič gor, je pa kar dobra ura peš in bi me za prvič nahrbtnik ubil. Bom najprej na Toško čelo ali Šmarno goro začela.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 982
21.1.2008 7:22:55   
tejč
Jutro!
Se vidimo danes, kajne?

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 983
21.1.2008 8:38:41   
felicia
tejč- upam

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 984
21.1.2008 8:50:25   
iwa
hoj punce!

ste tolk čvekale čez vikend da sm komi vse prebrala....
putka epo da sprašuješ kje se potepam, za vikende smo praviloma na gorenjskem pri mojih ki nimajo neta....tako da je čez vikende izpad z rruser posted image user posted image user posted image

drugače pa mamo mi tud pestro občasno s spanjem, ampak jo vzamem za 2min v roke in se umiri in spet zaspi v svoji postlci, zbuja pa se max 3x na noč tko da ni hudo....sm pogruntala da je glavno da gremo vsi zgodej spat drugače mi zjutrej manjkajo tiste večerne ureuser posted image user posted image user posted image
dere se pa naša skor nč razen pri večernem oblačenju - jao meneuser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 985
21.1.2008 9:03:26   
iwa
evo še mal naše miške kako brez zob gloda kruhuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

pa še
user posted image
user posted image
user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 986
21.1.2008 9:04:31   
iwa
aja pa še kar ma plave oči, čeprov jih nihče daleč v žlahti nimauser posted image ja ja od poštarja jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 987
21.1.2008 9:49:26   
Majchi
Iwa, enako! Tud Lana ima še kar čist plave oči, midva pa oba rjave. Sicer ima od mojga oče plave, ampak drugačne plave. Naša pa ni od poštarjauser posted image . Je tok mojmu podobna, da je nikdar ne bo mogel zatajituser posted image !

Punce, lušne fotke gor limate, jaz jih ful rada pogledam. Pa čist vsi, ampak res vsi majčki so ful lušni otrociuser posted image ! Od prvega do zadnjega.
Lukrecija, a tvoja Ema je pa tkole skodrana? Kva je dobra, ej. Lana se mi zdi pa tebi podobna, a ne?
Glede vadbe: jaz bom naredila podobno kot Putka. Torek in četrtek ob 10ih z Lano, zase pa še kakšen pilates in kakšno aerobno vadbo.

Petra a, glede Atlantisa in vozička sem pa tukaj eni na podrobno napisala (se mi je glih dalo):
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2310691
Glede umazanih koles: sploh jih noben ne gleda! Ta prvič se mi je zdel, da imam preveč umazan voziček za noter, potem pa tud pogledala nisem več. Ni panike, zakurbli traktor, pa gasa notuser posted image .

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 988
21.1.2008 9:51:14   
kai1
jutro!

Žana
, dobrodošla.

Majchi, čestitke Lani za 8. mesec. Anže ji pošilja en velikuser posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil kai1 -- 21.1.2008 9:54:48 >

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 989
21.1.2008 9:51:54   
felicia
ojla
mene ne bo danes ker mi je moj dragi vzel avto z lupinco vred tako da me žal ne bo!user posted image

Bom drugič prišla obljubim!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 990
21.1.2008 9:52:13   
iwa
ma res, vsi mački in majčice so daleeeeeeeeeeeeeč najlepši! matr same manekenke in modeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 991
21.1.2008 9:55:25   
felicia
Lana vse naj za 8 mesečnico!

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 992
21.1.2008 9:58:04   
tejč
Majchi, kai, iwa in vse ostale- a pridete danes???? Ne bi namreč rada prišla v Koloseja in ugotovila, da nobena ne pride...Grem zdajle od doma, saj veste; trgovina, neki v Merkurja skočit v Jaršah, pa v Fructal v Kamniku grem po Frutke-a keri kej prinesem? So cenejši kot v redni prodaji, sam ne vem, kolk stanejo... 

Feliška, škodaaaaa, ker vaju ne bo.

Lana od Majchi:
user posted image Lepa, spretna, pametna in duhovita si-tako kot mamica! Bravo obema!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 993
21.1.2008 9:59:51   
kai1
Tejč, mogoče malo zamudiva, ampak prideva.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 994
21.1.2008 10:04:59   
petra a
putka in majchi-hvala vama za odgovor user posted image ...sem pogledala naš vozek,pa je svinjski kot kkšen traktor k je ril po blatu-preveč za tupasto se naredit...bom šla danes z lupinco,do naslednjič ga bom pa oprala (mamo super za prat v garaži)

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 995
21.1.2008 10:13:37   
tejč
O, Petra, a maš ti plavanje glih ob ponedeljkih? Ker drugače bi loh kej pršle pogledat v Koloseja...Kaj praviš?

Evo, bejbe, jz moram se zrihtat in it. Potem pa za naslednjič pobiram želje, če kera hoče Frutke nabavt, pa bom dons pogledala, kok stanejo.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 996
21.1.2008 10:15:18   
Majchi
Tejč, Lani iz nosa teče, pa kolebam. Včeraj smo bli na Bledu, cel dan zunaj, nismo nič kompliciral. Ampak ne vem. Kaj ostale naredite, če jim iz noska teče? Greste med ljudi al ne? Lana je prehlajena že od četrtka zvečer. Kot sem že rekla, ven normalno hodimo, ampak med ljudi pa bolj ne kot ja.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 997
21.1.2008 10:17:20   
Majchi
Hvala vsem za čestitke!

Tejč, jaz bi Frutke, te že kličemuser posted image !

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 998
21.1.2008 10:23:04   
iwa
tejč naju ne bo, je ema neki tečna, surprise - zobki!¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

lana vse najlepše še od naše emeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 999
21.1.2008 10:24:34   
petrazg
Oj baba žabe... Končno sem priklopljena... Sicer ne vem kako dolgo, pa vseeno. Sem pravkar ugotovila, da mi v otroški sobi internet dela user posted image user posted image user posted image ... vendar sem priklopljena na enega sosedauser posted image user posted image user posted image ... bomo videli kako dolgo se lahko šlepam... Pri meni še vedno ne dela, pa voda še vedno zamaka (po x popravljanjih)user posted image user posted image user posted image ...

Punce res vas pogrešam in prav hudo je, ko ne moreš takole čvekat... Res mi full manjkajo tile pogovori, čvekanja. Nekaj sicer nadoknadim po plavanju in na srečanjih, ampak to ni to... Putka ti si pa zlata, najboljša... me pridno vedno obvešča, da sem saj z "najnujnešimi " zadevami na tekočem. Res ti hvala!

Zdaj bom poskusila malo prebirati za nazaj, pa bom sigurno malo firbčna, tako da prosim ne zamerit...

Danes se pa vidimo v Koloseju... (Putka obvestila). Bova samo malo zamudila skočim še prej k računovodkinji...

Nadaljevanje sledi...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?