rožica81
|
Včeraj je moj dal Naceta spat in je ful dolgo spal. Sploh ne vem, kdaj se je zbudil, pa ne vem, a je pol jedel ali ne . Skratka, pol je spal pri nama in se je tolk premetaval, da sem se zbudila in ga gledala... Ah, se moram navadit, da ga dajem nazaj v njegovo posteljico. internet - priznam, da zvečer računalnik raje ugasnem, ko pride moj domov, ker res nisva nič skupaj. Če pa on tv zalaufa in gleda kaj njemu zanimivega, pa tut jaz rr-ja ne skenslam tako hitro Se pa ful pozna razlika, zdej ko je ob večerih doma. Ko ga v prejšnji službi po nekaj dni skupaj ni bilo, mi sploh ni bilo panike skoz na rr viset... Zdej se grem pa rajš mal pomuckat izlet - midva sva rekla, da se zapeljemo v Kranjsko Goro v nedeljo. Če pa ne bo sončka, ga bomo šli že nekam iskat. Ampak mislim, da bo vreme Majchi - res imaš dobre ideje, te bo Kjava res ponucala, boš vidla Kjava, a si kje napisala, kaj je bilo s kravo? Se nisem mogla spomnit, katera oddaja je bila na RTL al kje že... Menschen, Tiere und Doktoren - ful zanimivo. poglej enkrat (če nisi že) dodi, kakšni mali biserčki To pa tudi mene zanima - a boš šla pol v službo ali boš ostala doma? jaz sem se pa danes spravila na podstreho iskat stare zapiske, da vsaj mal začnem okoli diplomske vohat, pa zgleda, da še ne bo nič Vse sem odpeljala domov, tko da tukaj nimam nič. Bom že pritrogala vse nazaj. Eca, pocajtaje se no
|