|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
17.1.2008 17:56:04   
petrinja
felicia super za pesmiceuser posted image . midva mava šmentano muho, pa od Romane Kranjčan so tudi zelo fajn.

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 851
17.1.2008 18:13:48   
kai1
ojla!

Mi smo končno prisli iz Nove Gorice. Sedaj sva z malim sama, očka je šel na hokej.
Anže danes ni spal čez dan čisto nič, sedaj pa je ves zaspan in samo joka.
Ponoči spet ni spal in kot bi vedel, kadar gremo k moji tašči zelo malo spi ponoči in se nonstop zbuja.

spanje
, Anže pri nama ne spi, samo ko je bil bolan je spal par noči. Načeloma ima rad mir in precej bolje spi, če je v svoji sobici. Če se pa ponoči  zbudi ne mara,da ga uspavam na rokah. Pravzaprav ne vem, če mi sploh že kdaj zaspal na rokah.

Kolosej
,ob kateri uri se pa dobite?

Pesmice
, mi imamo zelo veliko pesmic, že od rojstva in je zelo navdušen nad njimi, zelo ga tudi pomirjajo.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 852
17.1.2008 18:14:20   
Putka
No, ste se lepo imele? Katere ste pa bile, poleg Maljchi, Tejč in Felicije. Kjava, ti je vseeno uspelo?

No, jaz sem obiskala ne 1 mesečnico, kot sem mislila, ima punčka že 7 tednovuser posted image Gre hitro, ni kaj. Je luštna, zelo podobna sestrici in dolga kot Lana. Pa ubogica ima hude kolike, je non stop na rokah, malo vmes podrema, pa zvije jo, tako da je mamica kar uboga (pa še eno 5 in enga 3-letnika ima).

Evo, jaz sem pa popoldne s Katico zaspala za eno švoh urco in zdaj že od 5h sploh k sebi ne pridem. Sem v najpočasnejši prestavi, rabim eno fajn močno kavo.

Punce, otroških pesmi imam pa jaz ohoho! Sem si celo v knjižnici cd-je sposojala, ker sem ene določene iskala (bolj stare kot Dekle je po vodo šla, Kje so tiste stezice...). Lahko kak dvd zapečem, pa si jih mal sposodite. Ene 100+ jih imam. Hočete?

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 853
17.1.2008 18:20:15   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: kai1
Kolosej,ob kateri uri se pa dobite?
Kaj pravite od 11h naprej? Saj vem, da imate eni še spanje, kosilo... pač pridete kasneje. Meni je taka ura fajn, mogoče Katja spi, včasih ne, poje kak frutek...

Rogljiček, z Reyinim spanjem ste pa dobro uredili. Cel mesec je trajalo, praviš?

Pri nas je problem, ker sta z Vesno v isti sobi, pa je ravno ne morem pustiti kričat sredi noči. Priznam pa, da je do zdaj Katja vedno zmagala, ene parkrat sem jo zvečer dala v posteljico, pa ni nikoli zaspala, samo kričala in premetavala se je tolko časa, da je bila čist prešvicana, laski mokriuser posted image
Včeraj niti z mano v dnevni sobi na kavču ni hotla zaspati. Jo je zgleda tv motila, ker ko je bilo Kosti konec, je v spalnici takoj zaspala. Jo je pa ponoči spet metalo, je kakšna luna te dni?

Samo sem res hotela serijo do konca videt, ubogi otrok je pa tulil zravenuser posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 854
17.1.2008 19:27:27   
Majchi
e4 ujhhhhhhnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.ldtfggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg vvvvvvvvvvvvv ,,v mbnbi9vvvvvvv
mmmmmmmn v1

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 855
17.1.2008 19:29:51   
Majchi
user posted image user posted image  No, zgornje vrstice vam z besnim pritiskanjem na tipkovnico sporoča Lanauser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 856
17.1.2008 19:34:22   
Majchi
Putka, jaz se priporočam za pesmice. A boš ti CD zapekla, pa ti jaz praznega prinesem?
Btw, jaz imam Katjino dudo. Najdena v recepciji Mojga Fita pred pultomuser posted image .

Na kavici smo se dobile samo me tri. Feliška je Uroša doma pustila, jaz sem ful zamudila, Kjave ni bilo. V glavnem, kratka lušna kavica.

V ponedeljek midve prideva v Koloseja, ampak ob 12ih, ker nama je tko najlažje.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 857
17.1.2008 19:35:42   
Majchi
Aja, pa v ponedeljek jaz častim. Če me katera prehiti, bo dobila user posted image !

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 858
17.1.2008 19:40:03   
kai1
V ponedeljek midva verjetno prideva, ampak šele po 12h, saj običajno mali še spi ob 11h, pa še do Lj. morava priti.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 859
17.1.2008 20:42:22   
felicia
Majchi- se boš s tejč morala tepst za plačilo kave!user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 860
17.1.2008 20:55:54   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Majchi- se boš s tejč morala tepst za plačilo kave!user posted image

Takole, Majchi, spoznali sva se v bolnici (porodnišnici), ni ga vrag, da me zdaj pa na kako urgenco vabiš s temle user posted image ?
Glej, prvi Kolosej je moj, sem rekla. Če sem si že izmislila zadevo, je prav, da sem prva, kajne?
In spomnim se, da sem bla v Koloseju tud vedno za indy jaz na vrsti. Tako da bo že prav, da v pon plačam, potem boš pa lohk dvakrat ti.user posted image

Vse sem porihtala in zdaj grem spat, ker se mi ne da nič-tud kave ne pit. Bomo vidli, kaj bo nocoj naša sračka rekla-tudi pri nas imamo (Petrinja) nočne seanse nespanja (ob 3.00), okrog 18 se dere ku žval, okrog 20 se dere ku jz, kadar sem tečna, okrog polnoči se pa dere kot žljfnevemkdo. Zaključek: obdobje dretja.
Vmes pa mal spi, včasih tudi pri nama, čeprav sem tudi jaz bolj zagovornik, da vsak spi v svoji postelji (no, razen jaz in moj dragiuser posted image )..hehehehe

Je blo fino na kavici, feliška, hvala. Ja, prav čudna si bla brez Urošauser posted image . Hec!

Majchi, dober nakup, ni kaj! JAz tud ne maram razprodaj, sem bila tud samo danes v Okaidiju, Ajši je kiklca kar mal široka, pa na srečo ima gumbe za regulirat. Je bla celo popoldne v kiklci, tooooook vesela.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 861
17.1.2008 21:26:48   
lex
spanje v veliki postelji: Aleks je danes po 100 letih odspal noč v svoji postelji, zaspi itak samo pri nama v postelji, Alina zaspi na rokah, potem okoli pol noči spije flašo in če ga še malo sračka in iše dudo (do 100000x) pride k nama v posteljo. ker se mi po 3 vstajanju ne da več. dretje. ko me ni je ok, ko me pa vidi je pa dretje. če pa zaspi in pol kam grem pa se slučajno zbudi majo pa vsaj polurni šov oz. čiščenje njenih glasilk. nazadje je bilo tako ko sem šla po starše v mb ko sta prišla iz izleta. šla sem ob 9 od doma ob 9.10 je že tulila. moj je bil čist adijo. zakaj je pa za silvestrovo pil, bi šel pa on po njihuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 862
17.1.2008 21:38:37   
Majchi
Tejč, se te bojim, tko da ok za ponedeljek. Jaz naslednjič.

Sem zdele tok slabe volje. Me je moj to razpizdu, vam drugič povem. Lana pa skoz joka. Grem v boj.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 863
17.1.2008 21:56:43   
rožica81
Men se že meša user posted image  Nace noče in noče zaspat. Zdele se v posteljici z vrvico od obloge igra, pa vmes malo vstane in stoji, stoji, stoji user posted image  in brunda

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 864
17.1.2008 22:23:17   
kjava
Joj, naša tud noče spat, sem jo tud pustila da se dere v posteljici... Ne vem, katera bo bolj trmasta, ker mi še Andrej najeda, da ne sme jokat, naj jo dvignem user posted image

Majchi, ti si pa res- vau, kere ideje! Te bom vzela za, kako se reče temu, menedžerko user posted image . Ne pa za drek pucat user posted image  Sicer pa ja, bo treba najprej mal prakse nabrat, pol bomo pa razmišljali o čem hujšem.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 865
17.1.2008 22:26:57   
kjava
Aja, drugač pa Erika kar pri nama spi nekje od 6. meseca, ker ga je takrat začela srat, prej je pa spala celo noč.
Je bil tud Andrej skoz v najini postelji, ko je pa dobil ta veliko posteljo, je pa iz danes na jutri prešaltal iz spalnice v svojo sobo user posted image . Prej pa sploh ni blo šans, da bi spal v posteljici zraven zakonske postle user posted image  To je blo mal preden se je erika rodila, me je že skrbelo, kako bo, pa se je super rešilo.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 866
17.1.2008 22:35:02   
petra a
mi nimamo pa nobenih problemov (moram hitr potrkat na les)user posted image ,včasih sploh ne morem verjetuser posted image ...očitno ma to po očiju in mamici user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 867
17.1.2008 22:35:55   
dodi
Ojla!
Tejč-poštar pustil listek v nabiralniku,tako da bo moj jutri v Železnikih vzel paket.Hvala,ti že povrnemuser posted image
Naši dve spita že od 19:30 in upam da čim dlje,včasih tud 10 vstanemuser posted image  pa mleko,pa čaj...pol pa začneta cvilit pa tatatatatatatata....mamamamamama....ihaha...da te sred noči kmal pobere,mi gre na smeh pa se ne upam oglasit,ker pol bi bila pa uzbunauser posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 868
17.1.2008 22:55:40   
lex
moja trenutno spi, kaj bo danes ponoči se mi niti sanja ne - je za večerjo ob 18.30 pojedla 150ml vode + kašico (enih 170?), čez 45 minut popila 180 ml mleka, potem pa čez 20 minut še 120ml mleka. če ji dans ne zdrži čez noč pol jaz ne vem a naj ji pečenko spečem za večerjo?user posted image

no je pa mel Aleks zanimive sanje zgleda, ker se e zjutraj drl: ne jaz bom poplal (popral), ne vem mogoče se mu je pečenih jajc luštalo - tiste si mora vedno poprat, ker je atija videl to delat

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 869
17.1.2008 23:16:34   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: lex
no je pa mel Aleks zanimive sanje zgleda, ker se e zjutraj drl: ne jaz bom poplal (popral), ne vem mogoče se mu je pečenih jajc luštalo - tiste si mora vedno poprat, ker je atija videl to delat

user posted image user posted image user posted image  Ta je dobra!user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 870
17.1.2008 23:17:22   
Majchi
No evo, jaz sem tud nov čin dobila (zvezdico).
Nočko!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 871
17.1.2008 23:33:00   
petrinja
namesto da bi šla spat, pa tkoleuser posted image . se je pa Matevž samo 2x zbudil do sedaj, itak se bo pa pol ko bom šla spat obvezno zbudil, ker bo zavohal mleko, in bo žur na juriš. sam upam, da ne bo ko sovauser posted image ,ker bom jaz bolj ko medved, ki nujno rabi zimski spanec!
sem pa danes kupila fajn stajico-v Merkatorju-je fajn taka široka brez tiste trapaste napete ograje okrog, in še dost poceni je -37 eur. pa še obvezno 2 kartonke-moje prve besede (to je itak sam za kamuflažo, ker ste že same vidle da bere samo leksikone in slovarjeuser posted image  )

no lahko noč vsem, Majchi, ti se voš pa lahko malo v ponedeljek skašljala, pa kakšno fajn kavico s smetanco spila, pa bo takoj boljšeuser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 872
18.1.2008 8:17:42   
Putka
Dobro jutro!

Ah, okrog spanja se sploh ne sekiram. Jaz sem bolj zaspane sorte, če hočem bit vsaj približno normalnauser posted image , rabim vsaj 7 ur. Ker teh ni bilo brez prekinitev že celo večnost, spi Katja pri nama (že od rojstva). Saj, 10 otrok itak ne bom imela, takrat je pa treba imeti vojaški red.

Je pa Katja tolk smešna, zvečer ne zaspi (ponavadi se malo pocrklja, pa se obrne parkrat in zaspi), zdaj se pa že par noči obrača na trebuh, pa po postelji leze, pa na povšter, kriči zraven...user posted image

Nič, moram Vesno v vrtec spravit, danes bo bolj poznauser posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 873
18.1.2008 9:31:27   
felicia
ja mi smo meli sinoči spet žur, se je drl k zmešan, pa sem ga tolažila pa božala pa pela pa ni nič pomagalo, pol je pa po postli začel udarjat z nogicami pa vstajat  in oh in sploh. Sem mu pol dala čaj pa ga na bok obrnila pa čohala po hrbtu in pela aja aja in je nekako zaspal, zgodba se je nato poovila ob 3.00 pa potem za jesti ob 5.00 sem mu pa takrat rekla, da ga več ne morem božat padla v postlo in zaspala a je joku nimam pojma ker sem bila koma in sem  v trenutku zaspala. Se bo že navadil spat v svoji postli, ker čez dan spi v moji.

Ma sej bo sam ne vem kdo je bolj trmast jaz ali Uroš- pa obadva sva bika po horoskopu!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 874
18.1.2008 9:35:00   
felicia
še to kako je naslov pesmici ki jo poje Romana Kranjčar gre pa nekako takole: štiri male račke šle so na potem daleč čez devet gora, mama kliče ga ga ga tri male račke so doma. Pol se pa odštevajo račke.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?