|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
15.1.2008 20:49:42   
Putka
Vmes, ko pišem pa druge poste gor limateuser posted image . Lex, v drugi nosečnosti precej boljša zgledaš, se pravi da boš tretjič huda mama!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 701
15.1.2008 20:50:19   
kaya2007
Če je tvoj, potem zgleda čist drugačen.

ha ha, no a sem rekla da še on dobro zgleda user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 702
15.1.2008 20:51:02   
BAMBINA_
Cappy ful dobra novička. Jeeee user posted image user posted image
Babnce, iber generalne face ste. hehe. Vidim, da obujate spomine na nosečniške čase. Ful ste bile luštkane. Zmaga pa gre feliški ob papcanju palačink. Iiii, kako si luštkana tam. user posted image

Evo še mene tisti mesec, ko sem zanosila:
user posted image

in 10 dni pred porodom:
user posted image

Pa, ko sem brskala po fotkah, sem našla še tole, ko je mojga dragija opeklo sonce po frisu:
user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 703
15.1.2008 20:54:18   
petrinja
uuu sem pozabila čestitat petri a za izpituser posted image  sej tisti zagovor boš pa itak z levo roko naredila, ne?
sem pa tudi jaz naredila ekonomiko s prejšnjega tednauser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 704
15.1.2008 20:56:10   
lex
cappyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo, super novičkauser posted image

dajte me spomnit, da vam pol poleti s trebuškom pokažem sliko, boste potem sodelovale na glasovanju, kateri me je najmanj pogršaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . še moj ravnatelj je ugotovil, da sem v drugič manj zatečenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdajbom itak za supermodeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - hvalauser posted image

se pa totalno strinjam s Putko, mene kr zvije ko vas gledam v kopalkah - user posted image  babe steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz mam obroče že celo svoje življenje najbolj suha sem bla na našem srečanju v Celjuuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 705
15.1.2008 20:57:39   
kaya2007

še ena poročna, kjer sem si kar všeč..razen dobrega ozadja, pomaga tudi da te slika profesionalen fotograf user posted image  ko me moj slika, je vedno kakšna odvečna krama v ozadju user posted image

user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 706
15.1.2008 20:59:22   
kjava
Kaya, pa ti si ja za v film.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 707
15.1.2008 21:00:55   
kaya2007
ja kakšna bi šele tam izgledaal, ko bi me še poretuširal user posted image  user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 708
15.1.2008 21:01:20   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Kaya, pa ti si ja za v film.

in poročni katalog! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 709
15.1.2008 21:02:32   
kai1
Kaya, ful dobre fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa da ne bo pomote, tudi ti zelo dobro zgledašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 710
15.1.2008 21:14:01   
petra a
kake hude fotke,ajajajuser posted image

pa Kaya-ti si pa naravnost supermodeluser posted image

mater,a pa veste da je tko full drugač čvekat,ko si predstavljaš v ozadju faco,a ni tko?

petrinja-čestitke,ma,jst še nisem prepričana,da bom nardila...v čet.mam en drug izpit,pa se bom raje tistega učila

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 711
15.1.2008 21:14:44   
BAMBINA_
Uuuu, kaya, fenomenalno izgledaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 712
15.1.2008 21:15:51   
Putka
Kaya, jaz mojega tudi vedno kritiziram, ko fotografira. Pa tudi z digitalcem se ne da čudežev naredit.user posted image Ali je predaleč, ali od preblizu, ali odreže kaj... Moraš imeti občutek.

Se strinjam, profi je čisto nekaj drugega kot amater. Ampak tudi profi te ne more v filmsko glumico spremenit. Dobra si, ni kajuser posted image .

Na tisti fotki z Maldivov sem pa tudi jaz mislila, da je nekdo drug s tabouser posted image No, saj sem res na hitro tvojega možeka videla, ampak mi tisti zagoreli frajer kar mlajši deluje. Pa ne mu nič rečt, da ne bo užaljen.

No, Katja zdaj sedi v mojem naročju, čist budna. Se je tolk razkurila, pa Vesno sem morala spat dat, da je mali hudiček dosegel svoje. Spetuser posted image .
Cappy, še od mene čestitke za Lanouser posted image . Pa saj se ji vidi, da je precej napredovala, od kar se poznamo. Čeprav priznam, da se mi ni nikoli zdela kaj drugačna. Se vidi, da nisem strokovnjak.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 713
15.1.2008 21:25:29   
Putka
Tale frajla pa telovadi skupaj z Vesno že tretje leto. Šele danes mi je mami povedala, da ima na radiju oddajo Lana ve vse. Katera posluša?
user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 714
15.1.2008 21:33:51   
rogljicek
Na radiu express? Ja, dobra je tamala. Ampak itak je vse naprej zrežiran, pa vseeno.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
15.1.2008 21:36:55   
kai1
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Tale frajla pa telovadi skupaj z Vesno že tretje leto. Šele danes mi je mami povedala, da ima na radiju oddajo Lana ve vse. Katera posluša?
user posted image

Ja, tamala je res dobra. Res, da je že vse naprej pripravljeno,ampak dobro vse zaigra- pove.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 716
15.1.2008 21:39:20   
petrinja
cappy to so pa res fajn novičke za tvojo Lanouser posted image user posted image .  no vidiš da se vsak otroček lepo začne razvijat, navkljub raznim črnogledim komentarjem strokovnjakov. res sem vesela za tvojo navihankouser posted image .

ma ste pa res bejbe in pol, nouser posted image . tudi jaz sem bila med ta '' normalno'' vitkimi, čeprav se mi je takrat zdelo da bi mogla nujno še kako kilo shujšatuser posted image . bom pa itak letos poleti pripopala sliko , ko bom HOT MAMA, a ne Majchi, takrat bomo itak vse za na jumbo plakatuser posted image -pa ne zaradi naše velikostiuser posted image .

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 717
15.1.2008 21:52:04   
BAMBINA_
petrinja čestitke za ekonomiko user posted image user posted image
Ja, Griši je danes P potrdil 6. bolezen. Mi2 sva mu danes že kupila za pusta. Joj, sem upala, da bom naletela na kakšen kostumček, kot so bili tisti medvedki, mucki ipd. na Putkinem linku. Ampak za naše ta činkane ni nič tako luštnega. Samo neke žabe, pa čebele... neka plastika za na prsi in kapca user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 718
15.1.2008 22:01:44   
petrinja
no evo pa sem našla par slikc pred nosečnostjo-pa to še vedno niso bila '' ta najboljša leta''user posted image :

user posted image

in pa:

user posted image

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 719
15.1.2008 22:14:31   
kaya2007
uf hvala...je lepo take komplimente slišat...še posebi ker jih že res dooooooolgo nisem..in sem že pozabla kako godi user posted image  ampak je res od full stvari odvisno..na enih slikah nisem za nikamor!

imam še 2 dni za učenje pred izpitom in res ne vem kako mi bo ratal. pa take smotane zapiske imam, full se težko učim iz tujih zapiskov. in kot da nimam dovolj dela z učenjem, sem zaradi kaje morala dons vse posesat in pomit. pa tudi stvari bom morala umaknit, tamal spleza že čisto povsod in vse pretakne user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 720
15.1.2008 22:18:08   
kaya2007
za lahko noč bom dala pa šeeno kajino slikco gor user posted image  tkole se afna gunca sredi dnevne sobe...

user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 721
15.1.2008 22:24:01   
kaya2007
šibam, kaja se spet joka..ne vem kaj je to zadnje čase, ali ne spi do 10h ali se pa tolk zbudi, da jo morm vzet iz postelje..papa

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 722
15.1.2008 22:34:57   
Majchi
Joj, kok dobra ideja tole o fotkah. Dons sem še bolj komi čakala, da grem na vsake tok časa pogledat, kaj je novga. Vse ste ful bejbe, Bambina, Kaya, Petrinja,...Trebuščki so itak nekaj najlepšega za videt, ampak moja zmagovalna je pa absolutno Feliška s palačinkami. Kakšen izraz na obrazuuser posted image !

Bambina, torej je res 6. bolezen! No, sej baje ni nič hudega. Najhuje je vročina, to ste pa že skoz dali, a ne.

Cappy, bravo za Lano! Men je tok lušna na plavanju, čist nič se mi ne zdi napačnega na njenem gibanju, mahanju in kričanju. Super, da so že zdravniki to potrdili.

Petrinja, čestitam ti za izpituser posted image .

Petra a, držim pesti jutri. Kaya in Kjava, vidve pa dobr zrihtajta čez dva dni in v ponedeljek.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 723
15.1.2008 22:38:08   
Majchi
Joj, kok je lušna Kajauser posted image .

Tale je pa trenutno moja najljubša, pa še dobro je ratala. Moj pogumen otrok pod vodo:
user posted image

Zdej pa tud jaz šibam v Mižule! Nočko.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 724
15.1.2008 23:07:04   
Cappy96
Kjava, nič ne zamerim user posted image ! Septembra sem imela še kakšno kilo manj kot zdaj. Pa sem kar dober jedec, po sistemu večkrat po malo. Edino kar ne jem je mastna hrana, ker mi potem nagaja žolč. Zato tudi lačna ne smem bit. No, pa nisem največji ljubitelj mesa.

Kaya, se pridružujem pohvalam! user posted image  

Majchi, kolk je dobra pogumna Lana! user posted image

Za študentke pa držim pesti! Naj vam rata v prvo!

Pa hvala vsem za lepe besede! user posted image

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?