petrinja
|
kooooončno se še malo jaz javim na raport moram se takoj pohvalit, da je bil včeraj dan, kakršnega nisem doživela že, khm,...približno 11 mesecev... namreč, Matevž je bil cel dan pri babici in dedku . ma sej ne morem povedat, kako fajn je pasalo. sej imam res ful rada mojega fantiča, ampak, včasih pa res rabiš malo lufta, še posebej, če tvoj dragi mora delat do 18h, in sem tako skoraj vedno sama, in pa ker je Matevž ko bananamnjam-poln energije namreč, sem včasih res ko cunja. Pa še vesela sem, ker nisem dneva zabila za izležavanje, ampak sva šla po fasngo, pa tečt, pa na kosilo me je peljal, kjer nisva gledala na čas... aaaaaaaaaahhhh super. Matevž pa tudi že kaže napredek v hoji, saj že z eno roko šibava, in njemu se to tok fajn zdi, da se cel čas prav bebasto smeje . aja, pa obvezno morava pregledat vse obcestne panoje, kanalizacijske jaške, tlakovce, grmovja, ograje, table,... eh, nimam kej tehnični mali človeček . tako da preden kam prideva, traja in traja in traja in traja in traja,.... zobje-zgornja desna dvojkica že prebila dlesen, leva že črtica, nakazane pa so tudi trojkice, spodaj enako, v glavnem je pestro zadnjih nekaj dni .