|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
4.4.2008 22:08:27   
lex
felicia z Loparsko plažo se pa strinjam in drugo leto gremo dol. Mene mivka ne moti, moj je skoraj znorel, Aleks jo pa obožuje, pa koliko vidim da tud Alina kar v peskovnik rine in mislim, da ni kaj boljšega kot pa kilometrski peskovnik z vodo, edino igrala pogrešam. Ta imajo pa v Vrsarju v Valkanerli na vsakem koraku in smo tud lani uživali na toboganih.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
5.4.2008 11:57:16   
Majchi
Dan punceuser posted image !

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
5.4.2008 12:02:01   
kaya2007
o dan user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
5.4.2008 12:17:28   
felicia
oj dober dan Majchi in kayauser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
5.4.2008 12:58:37   
tejč
Dober, dober, kako ne, če je sonce...user posted image user posted image user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
5.4.2008 15:31:48   
Putka
Mi smo šli pa na Rožnik, za Šmarno moj ni bil preveč navdušen. Ampak važno da ga je Vesna celo pot gor in dol okupirala. katja je pa šele dolgrede v nahrbtniku zaspalauser posted image .

Ja, kdo bo pa letos vse v Vrsarju? Jaz bom tudi teto probala za kak vikend prosit, če nam kaj stanovanje odstopi. Vesna je lani veliko bolj uživala kot na Braču, predvsem zaradi večerne zabave v lunaparku.

Katjo zobki dajejouser posted image , je non stop na joški, jo imam poln kuf...

Tejč, se greste kopat? Jaz bom punci enkrat ko se ta prehlad umiri kar v Atlantis peljala, je bil zadnjič v BTC vodniku nek kupon za -40%. Dolenjske bodo pa maja v igri!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
5.4.2008 20:49:53   
Putka
Evo, danes se pa jaz sama s sabo pogovarjamuser posted image

A veste, da aprilčic 2007 ni več med Dojenčki? So jih zaklenili in so šle med otrokeuser posted image Tako da smo še ta mesec na tem podforumu, potem spet nova tema..

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
5.4.2008 22:22:47   
Majchi
Čer punce!
Pa je res pravo zatišje. Ja, Putka, imaš prav, še do konca meseca smo tu, potem pa nas bojo prestavli na forum otrok. Saj ne morem verjet, da naši mali dojenčki postajajo malčki. Tkole šele človek vidi, kako čas beži.

Zdej grem pa pod tuš in spat. Moj švasa klele na kavču že od 19ihuser posted image . Če jutri zjutraj ne bo on vstal z Lano, ga bom na user posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
5.4.2008 22:45:34   
Putka
Katja je imela izpad, hoče hošk namesto dude. To pa ne gre! Pa še enego otroka imam, jo hoče tamala čist izrinituser posted image Zdaj izčrpana spi, po pol ure kričanja. Pomoje jo je cel blok slišal.

Jaz pa tole igram.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
5.4.2008 23:24:21   
kaya2007
mi smo bili pa v supernovi na sušiju, tokrat smo šli na tekoči trak varjanto in je bilo prav zabavno user posted image  sem se full napokala, pa kaja je tudi navdušena nad japonski kuhinjo, v eni roki je imela suši in palčko, v drugi pa rakov čips in ga je full jedla user posted image  bog ve kaj vse je tam notri...
potem slo šli pa še malega od sestrične pogledat in je fuuuuuuuuul mejčken in droben!!! kaje je bilo sigurno več skupaj!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
6.4.2008 0:07:46   
kaya2007
ne pogruntam, mislim da 7 sobe...sem kaj spregledala, ker nisem navodil na začetku prebrala?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
6.4.2008 8:40:16   
felicia
prišla do 6 sobe in mi ne gre oz. se mi niti razmišljat ne da na nedeljsko jutrouser posted image

drugače pa dobro jutro mi gremo pa na morjeuser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
6.4.2008 10:17:43   
Majchi
Feliška, uživajte na morju!

Mi gremo pa dons na en RD in se že prov veselim. Šla naj bi tud ena prjateljca, pa je danes zjutraj povila punčko Brinouser posted image . Tako da je očitno ne bouser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
6.4.2008 11:02:59   
ancka1
Dan!

Joj, upam, da danes vreme zdrži...Gremo v ZOO!
Vam pa en lep pomladni pozdravček! user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
6.4.2008 19:29:58   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Tako da smo še ta mesec na tem podforumu, potem spet nova tema..

Ojej, me je kar stisnilo, ko sem tole prečitala. Kako čas beži!!
Feliška, upam, da ste uživali na morju, vreme je kar fino zdržalo. Pri nas je bilo edino malce vetrovno.

Griša je pa danes končno pokazal interes sestavljati kocke. Je za Veliko noč dobil takšne gumijaste, pa jih je do sedaj samo naokoli metal, pa grizel..., danes jih je pa vendarle malo začel tiščati skupaj. Uspelo mu jasno še ni. Pa eni pisani bonbončki so mu tako všeč (za igrat, ne za jest) in jih je danes tako lepo zlagal v lonček user posted image
Meni je pa prav smešno, ko sem na BB-jevi spletni strani zapisala, da so si zadnjič z nalogo natikanja slončkov malo preveč dovolili, saj so s tem posegli v ustavno varovano pravico do osebnega dostojanstva. Pa me ves čas brišejo, jaz pa vztrajno ponavljam.

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 6.4.2008 19:36:18 >

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
6.4.2008 20:48:21   
Putka
Me cel dan ni blizu računalnika, pa se zdaj s komaj odprtimi očmi za RR privlečem (pomanjkanje spanca)... V pričakovanju za jutri - pa ničuser posted image A sploh gremo v Kamnik? Vreme ni ravno prijazno. Tejč, kaj zdaj?

Javite se do jutri zjutraj, jaz moram od staršev avto sfehtat.

Kaya, me prav zanima, kakšen je mali Martin. Je imel pod 50 cm in 3 kg, kar je res bolj majhen za te čase (sploh, ker sta oba starša velika). Pomoje bo hitro nadoknadil in prerastel tvojo pikicouser posted image .

Bambina, sploh ne štekam slončkanja in BBuser posted image Ne gledam, ker mi je res prava bedarija. Sploh ne vem, kdo je notri, en arabec, en razvajen primorc, pa en reper, neke bejbe pojma nimam... Mah, ne zdržim niti 5 minut pri takih oddajah!

Jaz pa očitno mojega ta drugega otroka zanemarjam, sploh ne prebirava knjig (no, sem pa tja), pa kock ne sestavljava, tudi živali ne oponaša... Zdaj sicer s prstom kaže, ko kaj hoče, naprimer danes se je hotela guncat in je na gugalnico kazala. Pa je moja mami pogruntala, kaj hočeuser posted image .. Sem se z Vesno res več individualno ukvarjala, za tole revčko ni tolk časa. Da ne govorim o masaži, katere je bila ta velika deležna skoraj vsaki dan, Katja pa bolj poredkouser posted image .

Sva pa zato precej več vozičkali in kofetkaliuser posted image .

Lahko noč!!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
6.4.2008 21:01:17   
felicia
sam na hittr jaz sem za kamnik sam povejte kdaj! Putka, če nimaš avta te jaz lahko poberem ni panike! Zdej grem pa ajat! Sem pa čisto zasvojena s tvojo igrico putka!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
6.4.2008 21:29:25   
ancka1
Mi smo se danes full fino imeli v ZOO! user posted image  Kljub mojemu prehladu. Jao user posted image .
BAMBINA_ Tevž imam tudi takšne kocke, pa jih tudi z veseljem sestavlja. Me je prav presenetil. Pa obročke lepo niza na tulček, tudi kakšna kocka (tiste z oblikami) gre že v pravo luknjo. Sicer pa najbolj uživa popati magnete (z motivi) po hladilniku, samo potem pa jih poskuša še kam drugam pritisnit, ko pa ne gre pa prav debelo gleda user posted image .

Pa še ena že kar stara fotka "sošolcev" user posted image

user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
6.4.2008 22:25:28   
kaya2007
putka, pod 50 pa ni imel, imel je 51cm kot kaja...

kaja ima pa zdaj obdobje, ko hoče biti ves čas pri meni user posted image  saj je kar hecno, ker prej ni bila taka, ampak vseeno upam, da ne bo še slabše, ko bo spet prišla varuška kaj naokoli.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
7.4.2008 8:21:06   
Putka
Feliška, čakamo na tejč, da javi če imajo ful naliv ali sonce. Drugače sem jaz za okoli pol  11h - 11h. Kaj še katera pride?

Evo, men en (!) sončni žarek nagajauser posted image

Kaya, tiste mere sem od mojga deca slišala, on pa od Martinovega očkata. Saj je čist možno, da niso ta pravih cifer povedali. Halo, desciuser posted image

Ančka, ampak Nace pa zgleda precej (no, par mesecev) starejši kot Tevž. Zaradi las ali velikostiuser posted image ?

< Sporočilo je popravil Putka -- 7.4.2008 8:22:39 >

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
7.4.2008 8:46:08   
Putka
Ej, Tejč je zgleda na dolenjskem, tako da vodičke ni.. Gremo pa kak drug dan... Kaj pa sredo?? Ah, menimo se hujš kot desciuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
7.4.2008 9:45:48   
Majchi
Jaz sem za!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
7.4.2008 9:58:05   
felicia
Za kaj si za Majchi?user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
7.4.2008 9:58:58   
felicia
Midvas greva v supernovo, ker mi mulo noče spat, sicer pa pri nas dežuje pa ful piha!user posted image
Pride še katerauser posted image

< Sporočilo je popravil felicia -- 7.4.2008 9:59:23 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
7.4.2008 10:31:42   
petra a
pr nas je že sonce,po tleh je še mokro,ampak kok hudiča piha...mi smo bli zdej 3 dni v Piranu,dol pa toplo in sončno,nas je kar malo sonček pobarval...nč.bo treba v ta veter,moram na DURS,pa pošto in vrtec

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?