Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 19:33:35
|
|
|
|
Principeska_
|
Hey Aninimna mojo prijateljico je tudi zelo špikalo v hrbtenici ko je bla prvi mesec noseča še pred izostankom potem pa je šla k dežurnemu pa ji je reko, da je po vsej verjetnosti noseča. Mogoče še počakaš malo pa narediš test... Sunny24 držim pesti da boš kmalu zagledala en velik +. Vso srečo
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 19:51:02
|
|
|
|
svečka
|
Jaz nisem vedla,da sem noseča oz.da mi M zaostaja,ker nimam rednih ciklusov.Samo nič mi ni pasalo jest-sploh nisem imela apetita,pa ful sem bla utrujena,drugih znakov pa nisem imela.Dva dni po najdaljšem ciklusu sem naredila CB in pokazal je +.Upam, da bo tudi pri tebi in vseh ostalih,ki boste v nedeljo delale teste pokazal +.
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 19:54:30
|
|
|
|
Principeska_
|
Hvala Svečka, srčno upam, da bo v nedeljo pokazal test +, upam da nebo tečke rdeče na spregled še naslednjih 9 mesecev
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 21:34:08
|
|
|
|
_ancica_
|
Principeska_ Tri mesece nazaj sem bila 90% sigurna, da bo pozitiven, pa me je posteno razocaral. Upam, da bo ta mesec drugace. Anonimen Imam podobne simptome...bolecine v krizu in spikanje v prsih (v predelu bradavick), ponavadi tega spikanja nimam pred ...iskreno upam, da se nam bo vsem posrecilo ps: se opravicujem glede sumnikov in sicnikov...sem namrec v Kanadi.
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 4.1.2008 8:37:12
|
|
|
|
Principeska_
|
Jutro! Jaz sem ravno dobila tečno Želim več sreče ostalim
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 4.1.2008 11:14:46
|
|
|
|
anchy82
|
Principeska Pa more ta res vse pokvarit?! Boš pa v januarju še mal bolj pridna kar se tiče, pa upam, da se ti že naslednji mesec pokaže in da boš kmalu srečka !!! O moji tečki pa še ne duha ne sluha...upam, da je to to Za test pa še nisem zbrala poguma - še kupit ga nisem šla...
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 4.1.2008 12:40:41
|
|
|
|
Orhideje
|
Principeska!!! . Kaj pa je zdej to? Pa tko sem se odločila, da bom delala test skupaj s tabo v nedeljo. Še enkrat .
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 4.1.2008 12:41:46
|
|
|
|
Orhideje
|
Anchy82. Kolk ti zamuja?
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 4.1.2008 15:16:47
|
|
|
|
svečka
|
Principeska_ žal mi je,da se ja prikazala .Pošiljam ti . Ko se tečka poslovi pa veselo na delo,da drug mesec zagledaš .
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 4.1.2008 15:55:05
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Principeska_ Jutro! Jaz sem ravno dobila tečno Želim več sreče ostalim oooooooo ....nesramnica!!! Upam, da je naslednji ciklus ne bo!!! Jaz pa se vedno cakam...
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 4.1.2008 16:36:26
|
|
|
|
meta21
|
Oh škoda, Principeska! Sicer smo vse malo pripravljene na to ampak vseeno šokira, ko pride ta packa . Držim pesti, da ti naslednji mesec uspe. očitno ni pomagala, mogoče bo pa ! Drži se in ne pozabi se nam kaj javit.
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 4.1.2008 16:49:57
|
|
|
|
Principeska_
|
Hvala punce za ampak zdaj se je situacija obrnila bila je samo ena rjava packa in pol nič več, strah me je ker sem vzela tableto proti bolečinam in sedaj me je strah da bo kaj narobe..... Jaz sem že popolnoma zmedena. Test sem kupila in ga bom v nedeljo naredila in bom vidla kak bo. Upam na najboljše , da bo .
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 4.1.2008 17:44:26
|
|
|
|
Orhideje
|
Full držim pesti, da ugledaš . A pa boš zdržala do nedelje? Glede tabletke proti bolečinam, ni nič hudega. Ne vem, sicer katero si vzela ti, ampak lekadol npr. lahko vzameš, če te full boli. Držimo pestke!!!!!
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 4.1.2008 17:52:30
|
|
|
|
bastian111
|
joj neučakanost me ubija! Dajte že povedat kako je z Vami. Želim Vsem vso srečo
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 4.1.2008 18:13:05
|
|
|
|
sunny24
|
Pozdravček! No, pri meni se stanje ni še nič spremenilo, ni, vse me boli, živci mi pokajo po šivih....
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 4.1.2008 18:52:35
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen o punce, vidim da je veliko v podobni situaciji kot jaz, samo da meni še ne zamuja, mi je pa čudno, da čutim bolečine v križu že 9. dan po O ter v prsih in bradavicah me vsake toliko časa špikne (kot bi me nekdo z iglo špiknil). Da ne govorim, kako so 'zatečene'... matra me, da bi že kar zdaj delala test, ampak si ne upam, ker me je prejšnje mesece vedno prehitela , tako da mi testov še ni bilo treba delat A tudi katero špika v prsih in bradavicah? Na žalost se to meni dogaja vsak mesec. Dva tedna pred M (torej po O), narastejo, špikajo, bodejo, pečejo in so zatečene... Boli križ, me špika v jajčniku.. Mogoče zamudi kak dan ali dva, potem pa pride Za vas upam, da so to ta pravi znaki!
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 4.1.2008 19:23:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen o punce, vidim da je veliko v podobni situaciji kot jaz, samo da meni še ne zamuja, mi je pa čudno, da čutim bolečine v križu že 9. dan po O ter v prsih in bradavicah me vsake toliko časa špikne (kot bi me nekdo z iglo špiknil). Da ne govorim, kako so 'zatečene'... matra me, da bi že kar zdaj delala test, ampak si ne upam, ker me je prejšnje mesece vedno prehitela , tako da mi testov še ni bilo treba delat A tudi katero špika v prsih in bradavicah? Na žalost se to meni dogaja vsak mesec. Dva tedna pred M (torej po O), narastejo, špikajo, bodejo, pečejo in so zatečene... Boli križ, me špika v jajčniku.. Mogoče zamudi kak dan ali dva, potem pa pride Za vas upam, da so to ta pravi znaki! Vsaka od nas je lahko drugačna. Ko sem imela jaz takšne znake kot ti anonimna, sem bila srečka , zato upam, da vam bo vsem puncam leto 2008 naklonjeno že v tem mesecu. Mina
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 4.1.2008 19:25:46
|
|
|
|
skrivnost
|
Serendipidy - upam da čimprej ugledas ! navijam zate in za ostale borke!!! Prijeten večer
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 4.1.2008 22:16:44
|
|
|
|
Principeska_
|
Ja bom probala zdržat do nedelje, upam Vzela sem naprosin 375mg, katerega mi je G predpisala za krče pa dva dve prej mi je tud rekla da ga naj vzamem pa sem ga 29.12 in 30.12 vzela, upam, da ne bo kaj narobe, če bo +. A rjavi izcedek je nevaren pravijo, ne? jooo tako meje strah Tudi jaz upam, da bo + pri nama in pri vseh nas, ki si želimo biti srečke
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 4.1.2008 22:30:35
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Principeska_ Ja bom probala zdržat do nedelje, upam Vzela sem naprosin 375mg, katerega mi je G predpisala za krče pa dva dve prej mi je tud rekla da ga naj vzamem pa sem ga 29.12 in 30.12 vzela, upam, da ne bo kaj narobe, če bo +. A rjavi izcedek je nevaren pravijo, ne? jooo tako meje strah Tudi jaz upam, da bo + pri nama in pri vseh nas, ki si želimo biti srečke a pa mas se vedno ta izcedek? Upam, da bo vse ok. Drzim pesti
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 5.1.2008 9:31:35
|
|
|
|
meta21
|
Principeska, a je možno, da je samo vgnezditvena krvavitev ? Sicer je malo pozno, ampak ...
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 5.1.2008 10:32:21
|
|
|
|
Principeska_
|
Ni ga več samo včeraj zjutraj je bil, tak rjavo rumeno roza, samo bolj rjavo. Drugače me pa v maternici kr boli na cajte, skor kot da bi bila bolana samo malo drugače. Jaz upam, da ne bo kaj narobe.
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 5.1.2008 10:35:39
|
|
|
|
METULJ1
|
Principeska_ - po moje si mela vgnezditveno krvavitev. Kdaj bi pa sicer morala dobit ? Jaz bi na tvojem mestu nardila test pa bi najboljš vedla pri čem si. Želi ti veliko sreče, pa da zagledaš ali . Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 5.1.2008 10:39:38
|
|
|
|
Principeska_
|
bi mogla dobit 31.12. (jaz srečnica lih na silvestrovo bi mogla imeti to zgago) Ja jutri ga bom naredila, da vidim pri čem sem. Če je kaj, upam, da bo vse vredu
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 5.1.2008 10:59:12
|
|
|
|
METULJ1
|
Principeska_ - ti bod kr mirna. Jutr boš nardila test in boš zvedla, da si srečka . Tko da naj te ne bo nič strah. Tud s tvojo pikico bo vse ok. Srečno pa poročaj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?