Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 14:29:03
|
|
|
|
ključek
|
jaz sem test naredila nekaj dni prekmalu, in je najprej pokazal - , ko pa je prišel dan za in je ni bilo, sem ponovno naredila test, ki je pokazal +. želim ti veliko sreče, in sporoči, kako in kaj, ok??
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 14:29:55
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Hitr po test in upam, da si
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 14:45:08
|
|
|
|
Principeska_
|
Hvala za odg Ju3 grem po test in če do nedelje ni M ga bom zjutraj naredila in upam, da bo pokazal + da bi le bog dal srečo Sporočim, če bo kaj
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 14:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud jaz sem na istem kot si ti. In tudi jaz upam, da je ne bo. Prvi dan zadnje je bil 2.12. in je še do danes ni. Razen tega, da me fuul bradavičke bolijo, nimam nobenega drugega znaka, da bo prišla tečka. Tudi sama sem v dvomih kdaj naj grem delat test... Upam, da bomo kmalu tudi me zagledale velik,debel +!!!! Držim
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 15:30:48
|
|
|
|
Principeska_
|
Res, super torej če bova zagledali obe velik + bova imeli rok an isti dan zanimivo jaz tudi močno močno držim pesti, da bo
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 15:58:44
|
|
|
|
meta21
|
Se pridružujem! Jaz sem imela prvi dan zadnje M 5.12. vendar imam zelo kratek cikel (ca. 24 dni), tako da mi danes zamuja že 5 dni. Naredila sem že 2 testa vendar po pravici povedano še vedno ne vem ali je to ali pa si jo samo tako močno želim. Za nas tri in ostale sotrpinke, ki tako ali drugače čakajo, za srečo!
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 16:05:03
|
|
|
|
Orhideje
|
Principeska in Anonimen. Jaz sem zadnjo M imela 27.11., pa je še sedaj ni. Tudi jat sem zelo zbegana in si še ne upam delat testa. Principeska, jaz imam zelo podobne težave kot ti - okoli 28 dneva fe je full špikalo in so me bolele tudi prsi. Sedaj je to špikanje in boleče prsi na obroke. Je pa mi full slabo , pa ves čas me boli glava in se mi vrti. Sicer pa sem jaz ponavadi tudi pred nadležnico imela skoraj podobne znake. Tako, da res ne vem. Pa tudi imam precej neredne cikle - sploh v lanskem letu tudi do 45 dni. Držim pesti, da vse skupaj čimprej ugledamo magični in se bomo skupaj čez veselile.
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 16:27:29
|
|
|
|
Principeska_
|
Meta21 verjamem,da ne moreš verjet, zatopa čimprejk ginekolugu, da ti pove, upam, da zelo veselo novico, da pod srčkom nosiš angelčka Orhideje tudi meni ščipa, kot da bo prišla tista opica (ki upam, da je vsaj 9 mesecev ne bo) meni je tudi zadnja dva dni slabo sploh popoldan na cajte se mi vrti kot da sem malo pijana, hihi. Jaz imam sicer zelo redne M včasih pred tabletami sem jih imela na 25 dni po koncu jemnja tabletk pa se mi je prestavlo na 29, edino prejšni mesec je bilo 32. Jaz upam, da vse nas da bomo izvedele, da smo postale najbolj srečne pod soncem pa da M ne bo vsaj naslednjih 9 mesecev
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 17:10:25
|
|
|
|
Orhideje
|
Ravno sedaj , je na forumu M ne pričakujemo januarja otvorila januarski baby bum Amy. Držim pesti, da ji bomo sledile tudi vse ostale borke in se vsaj za devet mesecec znebile te nadloge .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2008 17:27:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 17:34:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene tud zeeloooo muči utrujenost - ne vem ali je to še vedno posledica prazničnega decembra ali je morda kej lepšega! Pa pred novim letom je tud mene fajn špikalo... Za vse nas upam na najboljše in da vse čimprej zagledamo magičen !!! Grem pa jutri kupit CB, če je jutri še ne dobim - pol pa tudi jaz počakam do nedelje... Se še oglasim kaj!
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 17:44:09
|
|
|
|
_ancica_
|
Tudi jaz sem v podobni situaciji. Prvi dan zadnje je bil 3.12., cikle imam dolge okoli 28 dni in ta mesec imam malo drugacne simptome kot ponavadi pred tecko rdecko. Danes je ze 32 dan in se nic, me pa ze 4 dni spika in boli v krizu. Je pa tako kot si sama napisala (boli in potem ne boli), tudi prsi me bolita drugace kot ponavadi (bolj v predelu bradavick, katere so nenavadno obcutljive...bolijo in hkrati srbijo). Ze kdaj prej mi je veselo zamujala tudi po en teden, vendar je na koncu vedno prisla, zato za1x se nocem narediti testa, ker me je strah razocaranja. Verjetno ti nisem ravno pomagala, ampak upam da je to to. Vso sreco!!! Jaz bom s testom se pocakala par dni.
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 17:48:05
|
|
|
|
Orhideje
|
Joj, ko vas berem se mi zdi, da bo tudi mene zagrablo, da bi ga šla jutri kupit. Sam ne vem, kdaj bi potem naredila test, saj imamo v soboto na obisku celo žlahtko in bi se potem tako ali drugač težko zadržala, da ne bi kaj izblebetala.
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 17:54:21
|
|
|
|
Principeska_
|
Orhideje kupi ga jaz ga grem ju3 in bom v nedeljo zjutraj naredila, joooo tako sem neučakana Upajmo, da se nam bo uresničlo VELIKO SREČE VSEM
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 18:01:37
|
|
|
|
Principeska_
|
Te popolnoma razumem, mene je že test razočaral 3x
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 18:03:38
|
|
|
|
Orhideje
|
Principeska! Kak, da si nedeljo našla. Ma, res me matra, da bi ga šla kupit. Čeprav imam jaz full neredne M in se mi znajo zavrtet tudi do 45 dni. Ma, tak dolg sigurno ne bom čakala. Saj mi je full slabo. pa se tudi jaz sprašujem al je za to krivo preveč hrane al morda tudi služba. Saj mamo cel cirkus v službi. Sama babe na kupu. Živa groza. Ko pa se vmes še vmeša boj za direktorico pa si lahko samo misliš, kaj vse se zgodi. Pol pa še težki primeri in grožnje z novinarji. Pa smo tam, ko živčki full delajo in se sprašuješ, al ti tečka ne zaostaja zaradi živčkov. Čeprav se ta mesec res mal čudno počutim. Znaki so sicer podobni, kot pred M, pa vendar se nekateri zelo razlikujejo. Joj, zdej sem se mal razpisala. Principeska, jest bom počakala nate, a velja?
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 18:03:45
|
|
|
|
Principeska_
|
_ancica_ te popolnoma razumem mene je test razočaral že 3x
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 18:14:08
|
|
|
|
Principeska_
|
Orhideje ne vem, zdi se mi taki bolj sproščujoč dan (v nedeljo se ne dela in si z glavo bolj na off). Jaz bom poskusla pa bo kaj bo, saj pravijo da upanje umre zadnje sicer pa če tako gledaš sej nimaš kaj za izgubit, a ne? Lahko je služba al pa hrana, ampak če praviš, da se počutiš drugače kot včasih, bi na tvojem mestu tvegala kajti sama nekot čutim, da je nekaj drugačnega, ne znam opisat ampak se počutim drugače Iz vsega srca upam, da se obe počutiva drugače zaradi tiste pikice, ki raste pod njinima srčkoma Torej si za nedeljo? Da vidiva, če sva in bo kmalu veselje v hiši pa upam, da ne bo do nedelje, kak tečka prišla na spregled grrrrrrrr
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 18:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom tud test naredila v nedeljo...Upam, da prej res ne bo na spregled!!! Upam, da bomo vse tri imele v nedeljo prav poseben dan!!!
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 18:22:06
|
|
|
|
meta21
|
Principeska, hvala za lepe želje. Drugače imam pa tudi jaz popolnoma enake znake kot ve. Vrtenje, špikanje v trebuhu in bradavicah in neskončno sem zaspana (mimogrede od prejšnjega javljanja do sedaj sem spala, hi hi). Joj, jaz res upam, da bodo vse te naše pesti zalegle. Sporočite, kaj so vam testi pokazali. Jaz, kot sem že omenila, sem imela jasen minus in čisto rahlo, res rahlo črtico počez. Kot berem tukaj na forumu, je že to dovolj. Jutri se naročim pri G.
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 18:22:18
|
|
|
|
Principeska_
|
Res upajmo, da bo v nedeljo naš srečen dan... Samo naj in naj bo velik magičen + Veliko sreče
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 18:35:25
|
|
|
|
Principeska_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Principeska_ Res upajmo, da bo v nedeljo naš srečen dan... Samo naj in naj bo velik magičen + Veliko sreče upsi samo naj NE BO
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 18:47:03
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, jst sem na istem. Prvi dan zadnje M je bil 1.12.07, cikel mam na 30 dni, 4 dni zamuja. Jajčnike mi bo vn vrglo, bradavice bolijo ko 100 , nardila že 2 CB, pa je bil 2x -. Drugače me pa pred M nič ne martra, tko, da je to vse skupi čudno!!!! Upam, da bomo hmali zagledali +!!!!
|
|
|
|
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 3.1.2008 19:07:12
|
|
|
|
Anonimen
|
o punce, vidim da je veliko v podobni situaciji kot jaz, samo da meni še ne zamuja, mi je pa čudno, da čutim bolečine v križu že 9. dan po O ter v prsih in bradavicah me vsake toliko časa špikne (kot bi me nekdo z iglo špiknil). Da ne govorim, kako so 'zatečene'... matra me, da bi že kar zdaj delala test, ampak si ne upam, ker me je prejšnje mesece vedno prehitela , tako da mi testov še ni bilo treba delat A tudi katero špika v prsih in bradavicah?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?