|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   do zdaj se nic...
13.1.2005 8:51:07   
bebi
Pozdravček :)

Punce jst je tud ne čakam, zadnja M je bila 01.12.2004. Sva bla ta ciklus (ki se traja) ful pridna, sva vsak drugi dan :sloncek:. In res upam, da se pokažeta :modri::roza:. Ampak testa še ne bom delala, si ne upam preveč upat. Skoz hodm na WC, če bo že kej prtekl, pa še ni nč ;). Mam ful napihnjen trebuh, pa včasih me mal pošraufa tm dol, skratka znaki za M. Ne vem, čakam in čakam in upam, da je :hudicek: ne dočakam.
Pupika a maš kej višjo bazalno temperaturo zdej ko si srečka :nosecka:? A si si jo že pred zanositvijo merla?

Eno rožico za vse eno :rozica: in :miska:

lp bebi

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   do zdaj se nic...
13.1.2005 8:51:45   
pupika
Pupike, mene še sedaj šraufa, pa je že od 13 dni od izostanka, je pa zanimivo, da me ne celi dan, ampak na vsake tolko časa, čutim pa tudi bolečine v ledvicah. Kdaj me tudi kakšne dan ne boli.
Ker pravijo, da boli takrat kadar se maternica krči, to je npr. pri menstruaciji in kadar se širi v primeru zanositve.

Tako da jaz za vse vas držim :miska::miska:, da bi se mi vse pridružile pod magično črto.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   do zdaj se nic...
13.1.2005 8:54:02   
pupika
Bebi jaz si nikoli nisem merila bazalne temperature, tudi sedaj si jo nisem. Midva sva samo veselo :sloncek::sloncek: in se nama je nasmehnila sreča.

Bebi tebi mora pa že kar sedaj zamujat, namreč moja zadnja M je bila 5.12.2004, pa sem sedaj v 6 tednu nosečnosti.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   do zdaj se nic...
13.1.2005 9:34:34   
bebi
Pupika, ampak pol si mogla pa zanost takoj po M al kako??? A maš kej napihnjen trebuh? Jst sm tud nenormalno skoz lačna, a misliš, da bi to bil lohk znak za veselje?

Hvala za odgovore, mal sm nervozna pol te pa preveč sprašujem, upam, da nisem preveč vsiljiva.

lp bebi :rozica:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   do zdaj se nic...
13.1.2005 10:12:05   
pupika
Bebi veš kako je, nosečnost se šteje od prvega dne zadnje menstruacije, čeprav si dejansko noseč le en teden, si po G noseč že 4 tedne. No vsaj tako se šteje.

Zakaj pa ne bi ti poskusla z CB, ker to je že kar dolga doba od zadnje M. Je pa res na kolko časa imaš M, jaz jo imam na 28 dni.

Moje počutje pa je bilo čisto normalno, počutila sem se odlično, lačna niti nisem bila.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   do zdaj se nic...
13.1.2005 10:49:15   
Andy13
Kinokija, morda pa je to to in držim :miska::miska::miska: zate! Pa tako kakor pridno skrbiš za naš seznam, morda pa boš nagrajena! :rozica::duda::rozica:

Jaz imam pa tak čuden občutek, no kakor, da bom dobila M, vsakič, ko grem na WC jo pričakujem, vendar si je NE želim. Joj, kaj bi dala da...upam, da me sedaj čuva kak :angel:

lep pozdravček vsem!

Andy

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   do zdaj se nic...
13.1.2005 10:53:35   
pupika
Kinokija, sigurno bo kaj iz tega. Poglej jaz sem ustvarila naš seznam in sem bila tudi nagrajena, sedaj boš pa ti prišla na vrsto pa baguska, pa še veliko punc.

:pujs::pujs:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   do zdaj se nic...
13.1.2005 10:54:48   
lucika
ja, jaz vam vsem posiljam cel oblak :angel::angel::angel::angel::angel:.

:hudicek:NE HODI K NAM!!!

kaj mislite, da :hudicek: ne zastopi slovensko????

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   do zdaj se nic...
13.1.2005 11:00:22   
anadejka
Ejjjj Punce kaj ko bi :hudicek:ujele in jo zaprle v temno klet.Potem bi bile vse9nebesa

:)-:)-:)-

Katera je za to da danes napademo?:)-:)-:)-

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   do zdaj se nic...
13.1.2005 11:01:32   
Kinokija
Hvala punce, super ste!

Ugotovila sem, da je vseeno, če si življensko dobo skrajšam še za malo in sem med malico valda letela po CB. Kamor je šel bik......

Nardila sem ga v Mercatorju na javnem WC, ker imam v službi samo 1 wc, pa da ne bi kaj posumili...No in, raaaaaaaaaaaahel, ampak res raaaaaaaaaaaaahel + Viden, ni treba mikroskopa, ni pa tako močan kot testna črtica.

Skoz imam občutek, da bo prišla M, letam okol z vložkom. Čisto nič posebnih znakov nimam, sem pa 1 dan pred pričakovano M. Blano me je strah ratalo. :muca:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   do zdaj se nic...
13.1.2005 11:03:55   
Andy13
Kinokija,

mislim, da si srečka:nosecka:, prav želim ti, da bi bila! :bravo::bravo::bravo:

Pa poročaj še naprej!

Pozdravček, Andy

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   do zdaj se nic...
13.1.2005 11:08:37   
lucika
joj, kinokija, kar vidim te v mercatorju. kaj si kaj skakala po luftu tam po vc-ju? jeeeeee, bravo!!!!!

kaj kera misli, da je cb bolj obcutljiv od romeda? hm, da ne bom se jaz letela mimo lekarne v merkator, če ras pomaga!!!!!

lahk se enkrat: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ful sem vesela zate!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   do zdaj se nic...
13.1.2005 11:11:11   
Kinokija
Črta na CB je definitvno bolj intenizvna kot na Baby ckeck. Torej, mogoče bolj občutljiv, kaj jaz vem.

Hvala za enkrat :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, ne upam si še čestitk sprejemat.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   do zdaj se nic...
13.1.2005 11:20:24   
tinkamiška
Kinokinja tud jst ti čestitam!!!:bravo::bravo::bravo:

Če je +, pa tud, če je rahel je +!!!:bravo::bravo::bravo:

Vse najlepše,
Tinka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   do zdaj se nic...
13.1.2005 11:27:05   
Bety
Da se še jaz pridružim....

KINOKIJAAAAA :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Ti si srečna :nosecka:...SREČNO!!!!!

Moja zadnja M je bila 10.12....in do danes ni nič pricurljalo. Pa nič posebnega ne čutim. Spomnila sem se, da mi lanjsko leto tudi zamujala ob tem času, in to 6 dni. Mogoče tako mora biti. Nimam pa nobenega upanja, da bi bila noseča. Sem se kar sprijaznila, da bom mogla na umetno oploditev. Drugi dan M se moram ob 6.uri zjutraj narisati pri Rešu, da mi vse razloži, kako in kdaj bom injekcije si dajala...

Iskreno vam povem, da me ni nič strah in kar firbčna sem, kako bo to. Hmmmmmmm....ena nova izkušnja v življenju.

Ali bi mi lahko napisale, KJE PIŠE O ŽENSKI,KI SO JI TESTI POKAZALI NEGATIVNO IN JE KLJUB TEMU BILA NOSEČA?
Rada bi to prebrala.

Vsem drugim ČAKAJOČIM, pa :rozica: za :modri:...

LP

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   do zdaj se nic...
13.1.2005 11:28:57   
žlička
izvoli Bety

http://med.over.net/phorum/read.php?f=117&i=71608&t=71608

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   do zdaj se nic...
13.1.2005 11:29:14   
bebi
joj pupika sm pa res še čist zelena :ups:, ampak vseen ni mi ravno logično,...to kdaj se začne šteti, da si noseč. Sej me ful mika, da bi poskusla CB, ampak ker nimam ravno redne M (25-45 dni)si enostavno ne upam delat še testa. Vsakič ko sem ga naredila, se mi je ponavadi še isti dan ulilo. Čeprov mam zdej dobr občutek, da packe :hudicek: ne bo. Bom pa s CB počakala še vsaj 1 teden, čeprav zeelllooo težko.

Kinokija tebi pa čestitke :modri::roza: :bravo::bravo::bravo:; imamo še eno novo srečko :nosecka: :bravo::bravo::bravo:

lp bebi :rozica:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   do zdaj se nic...
13.1.2005 11:29:30   
pupika
Kinikija sem jaz vedla. Sigurno si srečka :nosecka:

Če bi jaz delala test z CB pred pričakovano mislim, da mi še nič ne bi pokazalo, ker je bila navpična črta malo bolj rahla kot tista druga. Pa sem čez slabi teden ponovila, pa je bila navpična bolj močna kot prejšnič ampak še vedno ne tako kot kontrolna.

ČESTITKE!!!!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pazi nase in na :duda:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   do zdaj se nic...
13.1.2005 11:31:44   
martita
Hm....jst sem tud v Mercatorju vsak dan na malici..mogoče bom pa tud jst šla drug teden na javni wc...:)- :)- :)- Ali pa že jutri?? :ups:

Tebi pa :bravo: :rozica: :bravo: :rozica: :bravo: :rozica: :bravo:

LP,
martita :muca:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   do zdaj se nic...
13.1.2005 11:33:14   
Kinokija
O, hvala, ja pol bo pa res 9nebesa9nebesa9nebesa

Pupika, midve pa imava glih ne, prejšnji mesec ena kolobocija, ta mesec pa :modri:

A te kaj šraufa? Mene skoz, kot da bo M, zato me je strah....
Po koliko časa si se naročila na pregled.

Aja, plus je tak no, obe črti sta isto močne, ni neka bolj, druga manj. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   do zdaj se nic...
13.1.2005 11:37:29   
bebi
Zdej ste me pa tok sprovocirale, da bi najrajš zdej delala CB, če bi ga imela pri sebi :zmeden2:, čeprov sem par minut nazaj rekla, da pride CB v poštev šele čez 1 teden. Zdej sm pa res čist adijo :zmeden2:

bebi

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   do zdaj se nic...
13.1.2005 11:53:46   
pupika
Kinokija mene še danes šraufa, tako kot,, da bo prišla, samo vem da nebo, ker naj bi bil to tudi znak za nosečnost. Kaj te kaj bradavice bolijo, mene so že kar hitro začele boleti, že kar prvi dan zamude.

Pregled pa imam 2.2, pa me že tako matra, da bi najrajši iemla že kar sedaj, da vidim če je vse v redu.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   do zdaj se nic...
13.1.2005 12:06:10   
Skye
kinokija mislim da je to to...si nova srečka :nosecka:

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   do zdaj se nic...
13.1.2005 12:34:02   
emaa
Kinokija čestitam:bravo::bravo:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   do zdaj se nic...
13.1.2005 12:38:14   
inga
:bravo::bravo::bravo: kinokija! zdaj pa se kar čuvaj :):rozica::rozica:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.