do zdaj se nic... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lucika -> do zdaj se nic... (13.1.2005 0:24:10)

jupi, prezivela sem ta dan, brez obiska!!!! se jutri. pol pa bomo videli, kako hitro bom korajžna, da bom upala test naredit. :hudicek: hodi na 27, 28, 29, 30 dni. pol pa nisi nikol siguren, koliko zamuja... se je naredlo že tudi več, mam namreč celo lansko leto naštudirano.
dopoldan sem se pocutla, da nekaj bo, pa je čudežno izginil tisti občutek. razmišljam pa še samo o tem...

lepo spančkajte. jaz bi, pa ne morem. sem vstala nazaj, ker se mi ne ljubi več po pojstli obračat... mam treninge za enkrat potem:)

kaj pa ostale, ste prezivela brez obiskov grde tete?

lp

žlička -> do zdaj se nic... (13.1.2005 6:29:34)

zivjo lb, jaz upam da je ne bo 18. drzim pa :miska: za vse nas, da bi koncno prislo obdobje, ko nebi zagledale te :hudicek: M. Upam da si prezivela noc in da nisi rezmisljala le o tem.

Jaz sem sanjala o tem da je svakinja rodila (stara 25 let) in sem bila zalostna da kako ona, ce je pa mlajsa od mene in tako, se v sanjah mi :nosecka: sebe ali drugih ne da miru!

lep dan, jutri je petek:sloncek:

Udb -> do zdaj se nic... (13.1.2005 6:44:46)

JAz sem zjutraj delala CB. Negativno... :((

biba77 -> do zdaj se nic... (13.1.2005 7:00:01)

Dobro jutro, :zaspan:!
Udb, nic obupat!!! Jaz sem delala test v pon zvecer, pa se tudi ni bilo nic (saj sem ga delala prezgodaj). Kateri dan si danes?
Jaz sem tudi prezivela vcerajsnji dan, :bravo::bravo::bravo:. Se vedno, hvala bogu, ni :hudicek:M.
Cakam... Zamuja ze 2 dni... Ce je danes ne bo, jutri zjutraj delam test. :):)
:miska:

žlička -> do zdaj se nic... (13.1.2005 7:00:16)

hej udb, sej ves kako pravimo punce tukaj, dokler ni :hudicek: M je upanje, torej........ne :((

drzim :miska: zate

Skye -> do zdaj se nic... (13.1.2005 7:03:05)

punce upam, da bo v začetku naslednjega tedna polno novih srečk :nosecka:

seznam je že počasi treba mal dopolniti...tistega pod črto mislim;)

držim :miska::miska::miska:

LP
Skye

Udb -> do zdaj se nic... (13.1.2005 7:05:49)

Ja saj vem, da ni za obupat, ampak tisti filing, ki tvoje želje v trenutku zatre...saj poznate. Danes je 60.dan. Ampak pri meni to nič ne pomeni.

Hvala za spodbudo...držim pesti za vas!

anadejka -> do zdaj se nic... (13.1.2005 7:23:19)

Čaw:rozica:,tudi moja:hudicek:mora danes priti.Res da je še jutro zdaj in je še dolg dan pred mano,ampak zaenkrat je še ni.Križ me ful boli,ampak to tko nikol ne veš al :hudicek:že trka na vrata,ali pa.......;)

Kakorkoli že punce jest vam želim 0:hudicek:in 100:modri::roza:.

Lepe pozdravčke...........andrejka76:miska:

natja_ -> do zdaj se nic... (13.1.2005 7:27:06)

K meni bi morala priti včeraj....ZAMUDA 1 DAN, samo jaz sem pozabila kupiti test, tko da zaenkrat še ne vem kakšna je realna slika.... Upam, da sem 9nebesa

natja

anadejka -> do zdaj se nic... (13.1.2005 7:31:23)

Ufff Natja ti držim :miska::miska::miska:da si RES9nebesa9nebesa9nebesa!!!
Seveda tudi vsem ostalim :miska::miska::miska:!!!

lucika -> do zdaj se nic... (13.1.2005 7:40:19)

o udb, neeeee. zakaj nam je tega treba???
sicer pa, dokler ni m, so se sanse. na onem drugem forumu, saj spremljas, je ena, ki so ji vsi testi neg pokazali. pa je uspelo.
jaz pa ne vem, naj bom taka faca in se malo zdrzim, al ga naj kar zdajle odpakiram...pa da vidimo.
sam kaj, ko ne vidis tiste prave crtice, se kar predas...mogoc pa je to to...
ojej...

nisem mogla spat ponoci, ne morem spat zdaj. za razliko od moje :kuza:, ki je se kar v pojstli.

lp

Udb -> do zdaj se nic... (13.1.2005 7:47:15)

ja, lb, se zgodi! ;) JA, spremljam in sem videla, da niso testi kazali, samo to so izjeme!! Jaz ponavadi nisem med njimi! Si ne upam upati!! Pa veš - prejšnji teden sem delala Romed, pa se je pokazala rahla druga črtica!! Sem bila tako vesela!!!!!!!!! Potem sem pa morala še naslednji dan narediti enega in me je čisto sesulo! Ko mi vsaj ne bi tam še druge črtice pokazalo - potem bi si itak rekla: "OK, pač ni ratalo." Ne pa to lažno upanje!!

Če zdržiš, počakaj s testom še kakšen dan! Je pa težko - priznam!

lucika -> do zdaj se nic... (13.1.2005 7:52:06)

ko meni zacne hudic po glavi skakat, naredi test, naredi test.... sem cist adijo. je vprasanje minut in ne dni_!
je pa ful smotano. sem iz malega kraja, pa te vsi poznajo in je groooozno v lekarno hodit po teste. mam pa se samo enega. ce tega prehitro in zastonj ponucam je skoda. pa ne denarja, ampak mene. ko bom spet cela zivcna v vrsti, kje me kdo pozna in to... ker ni prijetno. te vidijo pri ginekologu in ze celo mesto ve, da si noseca. pa tud ce je se dalec od tega...saj razumete. ene predlagajo, kaj ces hodit v lekarno, kar na odvzem krvi idi. hehehehe, to je fora tisočletja, ja. si kar predstavljam....no, razumete zadevo, ne?
blagor onim v večjih mestih z 10 lekarnami...

Udb -> do zdaj se nic... (13.1.2005 7:59:12)

;);) Veš, jaz sem iz večjega mesta! Pa mi je vseeno težko kar naprej v lekarni viset!! Tako da popolnoma razumem, kako ti je v malem kraju, kjer te po možnosti tudi lekarnar pozna... ti kar povej, če ti bo treba po pošti test poslati!! ;)

pupika -> do zdaj se nic... (13.1.2005 8:01:18)

Pupike jaz za vse vas močno držim :miska::miska::miska::miska:, da vam bo uspelo tole :hudicek: spravit v omaro za več kot eno leto.

Pošiljam vam veliko :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: za eno majhno :duda:.

Udb -> do zdaj se nic... (13.1.2005 8:04:39)

Hvala pupika. To bi bilo res najlepše :darilo:!

Kinokija -> do zdaj se nic... (13.1.2005 8:09:03)

Jaz imam pa problem. Jezna sem nase, ker sem na današnji dan, ko bi mogla pridit M, naredila Baby check mini, ker se je valjal v predalu od pamtiveka. No, in? Raaaaaahlaaaaaaaaaa druga črtica. Vidna ( ni bilo treba domišljije), ampak rahlaaaaa. Zakaj nisem čakala izostanka? Zato, ker imam 2 dni menstrualne krče, pa sem rekla, gremo test zagonit, da me ne bo več živciral v predalu, ker sem bila 100%, da ne bo nič.

Evo, zdej me zvija in špika že cel dan, dala sem že vložek. Point posta je, da prezgodnje delanje testa skrajšuje življensko dobo.:zmeden2:

lucika -> do zdaj se nic... (13.1.2005 8:15:18)

skrajsuje, ne? hehehe. bos mogla še po enega. ampak do tedaj pa uzivaj ob misli, da mas veliiike sanse, da oktobra ne bos vec sama, ampak.....boste meli:duda::duda::duda:, jupiiiiii.
joj, jaz bi tud rada, vsaj rahlo, vidla.
nic, grem peglat, se vsaj malo zamotim.
lp

žlička -> do zdaj se nic... (13.1.2005 8:17:15)

Kinokija, drzim pesti da je to to!!!!!!!!!!!!!!!!!!! in da si nova srecka :nosecka:

tisko o krajsanju življenske dobe :)

mene vedno prehiti M, tako da jaz se testa ne moram narediti:)-

sporoci rezultate, upam da pades pod črto:nosecka:

:rozica::rozica::rozica:

pupika -> do zdaj se nic... (13.1.2005 8:17:42)

Konokija, mene je približno en teden malo šravfalo v predelu jajčnikov, pa sem bila prepričana, da bom dobila M. V celih 5 mesecih nisem bila tako prepričana kot v decembru, da nam ni uspelo, ker sem imela vse znake za M. In lej ga zlomka, zgleda, da so bili to znaki za našo malo :duda:.

Jaz sem delala test BC dva dni po tem, ko mi je zamujala, pa se mi je takoj pokazala druga črtica, je bila malo bolj rahla, kot tista prva, ampak je bila dovolj vidna. Čez dva dni sem ponovila z CB in :modri:.

Kinokija jaz mislim, da vama je tudi uspelo, počakaj še dva ali tri dni in ponovi z CB.

Držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

pupika -> do zdaj se nic... (13.1.2005 8:17:42)

Konokija, mene je približno en teden malo šravfalo v predelu jajčnikov, pa sem bila prepričana, da bom dobila M. V celih 5 mesecih nisem bila tako prepričana kot v decembru, da nam ni uspelo, ker sem imela vse znake za M. In lej ga zlomka, zgleda, da so bili to znaki za našo malo :duda:.

Jaz sem delala test BC dva dni po tem, ko mi je zamujala, pa se mi je takoj pokazala druga črtica, je bila malo bolj rahla, kot tista prva, ampak je bila dovolj vidna. Čez dva dni sem ponovila z CB in :modri:.

Kinokija jaz mislim, da vama je tudi uspelo, počakaj še dva ali tri dni in ponovi z CB.

Držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Skye -> do zdaj se nic... (13.1.2005 8:21:25)

tud jaz še nisem imela šanse delati testa, ker me ta grda M :hudicek: vedno prehiti. Tako, da ko bo izostala 1 dan obstaja 99,9% šansa da mi je upelo , saj mi še nikoli odkar jo imam ni izostala. Upajmo da bo to že naslednji mesec, vsem vam ko pa jo ne čakate v teh dnevih pa vse naj naj za :modri::roza:

lucika -> do zdaj se nic... (13.1.2005 8:26:07)

pupika, mene pa nekaj zanima. pravis, da te sraufa kot pred m, ampak je potem ni. kdaj pa potem to sraufanje zgine? mene sicer nic ne boli med m, razen tisti prvi dan, pa ker sem bolj obcutljive sorte, takrat tooooolk bol.

Udb -> do zdaj se nic... (13.1.2005 8:35:58)

To pa tudi mene zanima!

martita -> do zdaj se nic... (13.1.2005 8:44:54)

živ!

Jst tud upam, da je ne bo!!
:miska: :miska: Držim pesti za vse nas!!! :miska:

LP,
martita :muca:

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>