|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: požreti ponos ali izkoristiti
2.1.2008 19:29:10   
Anonimen
Če boš na kanarskih vidla da rabjo kakga planerja al pa arhitekta mi sporoči, prosim. (špansko ne znam, se pa lahk naučim)

(odgovor članu principessablu)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
2.1.2008 19:42:45   
principessablu
ja mi je zelo žal tudi zate,tudi jaz sem poskušala si vzeti življenje zaradi njih,ko sem bila mlajša,sedaj ko sem odrasla in imam otroka sem srečna da tega nisem naredila,ampak veš kaj se je spremenilo,res se grdo sliši,ampak tko je,želim se da umrejo oni,šele takrat bom svobodna...

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.1.2008 19:46:50   
principessablu
ja pikec,sporočim,jaz če bi mela full dnarja,bi kupila stanovanjski objekt nekje na toplem,pol bi prodala ali pa oddajala sam slovencem,ki si želijo spremembe,pa pomagala bi jim najti službo,pa naučit se jezikov...sanjam,sanjam...nikoli ne veš...imam vse pogoje in to so da nimam nič tukaj,kar bi me zadrževalo,samo mojga moram prepričat...

Neposredna povezava do sporočila: 28
2.1.2008 19:53:04   
kovač
 res je eno veliko sranje, tudi jaz sem jih že zasovražila, ker so tako trmasti in nepopustljivi, potem grem pa en dan domov in se obnašajo vedno kot da nič ni, tudi če me ni pol leta se bodo obnašal kot da ni nič in da je vse v najlepšem redu in kot da smo se včeraj zadnjič videli. Bog ne daj pa da načnem temo, če bi tudi oni meni kaj pomagali. Potem sem pa nehvaležna in nič ne znam cenit itd...

Potem naslednjič se pa zlomim in jokam do onemoglosti in me nikoli nihče ne sliši in vidi ojega trpljenja

Neposredna povezava do sporočila: 29
2.1.2008 19:55:36   
kaya2007
hvala lepa, raje crknem kot da bi sprejela ponudbo od takih staršev.

kar se pa tujine tiče, te podpiram, v sloveniji itak trenutno ni ne vem kakšne prihodnosti! sporoči, če boš kaj oddajala v toplih krajih, pridemo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 30
2.1.2008 19:59:10   
kovač
Najbolj glupo je pa to ker oni mislijo da nama hočejo samo dobro in nudijo vse in oh in sploh. Prav najemnine mi ni treba plačevat, plačujem pa vse druge stroške saj živim notri. Ampak da bi pa kaj vlagala pa ne hvala. Pač šparam za neko stvar nekoč. Ampak kaj hudiča naj našparam, če gredo pa nepremičnine vsako leto po 10 ali več procentov gor. Moji tastari so pa vse skoraj na šenk dobil.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.1.2008 20:01:39   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: kovač

Najbolj glupo je pa to ker oni mislijo da nama hočejo samo dobro in nudijo vse in oh in sploh. Prav najemnine mi ni treba plačevat, plačujem pa vse druge stroške saj živim notri. Ampak da bi pa kaj vlagala pa ne hvala. Pač šparam za neko stvar nekoč. Ampak kaj hudiča naj našparam, če gredo pa nepremičnine vsako leto po 10 ali več procentov gor. Moji tastari so pa vse skoraj na šenk dobil.

sori, kovač, samo bolj kot te berem, bolj se mi zdiš eno scartlano bitje. namesto, da bi bila hvaležna za tole, da ti starši omogočajo živet v stanovanju, jim ne plačuješ najemnine, stanovanje so dobili na šenk ali pa ne, valjda, da ti ne bodo še stroške plačevali no....
res me šokiraš, pa tole napisano ni prvič.

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.1.2008 20:06:56   
kovač
Ja pa saj ne pričakujem da mi bodo še stroške plačevali, če to misliš. In tega  tudi NIKOLI ne bi pustila!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.1.2008 20:18:54   
Strawberrie Cherrie
ali pač nekateri gledamo na vse skupaj iz drugega zornega kota. hvaležna bodi staršem, da ti na tak način omogočajo varčevanje za svoje sanjsko stanovanje. veš,nekateri niti tega nimajo.

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.1.2008 20:33:13   
kovač
Veš če ne poznaš celotne zgodbe ne moreš prav ocenjevati. Tako, da svoje mnenje kar zase zadrži.

Neposredna povezava do sporočila: 35
2.1.2008 20:34:01   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

ali pač nekateri gledamo na vse skupaj iz drugega zornega kota. hvaležna bodi staršem, da ti na tak način omogočajo varčevanje za svoje sanjsko stanovanje. veš,nekateri niti tega nimajo.

tukej se pa s tabo strinjam

Neposredna povezava do sporočila: 36
2.1.2008 20:35:36   
tjaga
Niti v sanjah ne bi vzela "ponujenega". Ker bi si s tem odvzela svobodo, svobodo, ki jo sedaj kljub vsemu imaš. Če bi sprejela njeno ponudbo, bi postala njen suženj in odvisna od njene volje. Če bi bila dobre volje, bi bilo vse ok, v nasprotnem primeru bi te pa po mojem tudi iz stanovanja zabrisala.
Aja, po prebranih postih bi jaz razmišljala tudi o tem, da stikov z njimi sploh ne bi imela. Vsaj za nekaj časa, naj malo razmisli, kaj v življenju počne narobe. Tvoja hči ne more in ne sme biti orodje v njenih rokah. Ti pa nikar ne imej slabe vesti, če je ne bo videla.
Joj, nekateri so na tem svetu res samo zato, da grenijo življenja in z njimi manipulirajo. user posted image

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

Neposredna povezava do sporočila: 37
2.1.2008 20:45:01   
Taula
Ne bi vzela ponujenega.
Je pa res da nekateri otroci zelo izkoriščajo in bi vse imeli na pladnju radi. Govorim na splošno.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.1.2008 20:51:51   
Ajvy
jst ne bi sprejela, mir je več vreden

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 39
2.1.2008 22:24:05   
FLASK_A
Ne bi vzela denarja. Edino, kar bi si še kupila, je nov telefon in zamenjala cifrouser posted image  Mi grejo na živce taki ljudje, UF!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 40
2.1.2008 22:26:27   
FLASK_A
Ej, Pikec! Ti bom asistirala- špansko pa nekaj znamuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 41
2.1.2008 22:37:05   
Bonnie_RR
Js tud tega ne bi sprejela.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 42
2.1.2008 22:37:51   
Marogica
Jaz bi na tvojem mestu vzela denar samo pod enim pogojem-da je stanovanje pisano na tvojega otroka. Drugače pa...**** gleda familijo in **** gleda lastniško stanovanje pod drugačnimi pogoji.

Glede na situacijo, ki si jo opisala, tudi jaz ne bi ravno vzdrževala ne vem kakšnih stkov s tvojimi. Pa vnuk gor ali dol.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 43
2.1.2008 23:40:28   
natalia
ne, ne bi šla v to...

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
2.1.2008 23:46:23   
lelaval
V takem aranžmaju ne ti ne tvoj partner nista LASTNIKA stanovanja. Lastnik je mama. In seveda lahko z njim prosto razpolaga.

Ali je vredno vse prihranke in še kredit vložit v nekaj kar ne bo nikoli vajino je pa stvar vajine odločitve.

Jst osebno v tak aranžma ne bi šla niti pod točko razno. Ker v končni fazi lahko ostaneš brez prihrankov, z velikim kreditom in brez stanovanja.

Razmisli.

Se kar podpišem pod Pikec. Strinjala bi se le pod pogojem, da bi bilo potem stanovanje pisano na otroka - pa še o tem bi temeljito premislila, ker takšna, kot je, bi nekega dne še vnukinji očitala, da je morala zanjo poskrbet, češ, da vidva nista bila sposobna ali nista znala oz. hotela.
Ja in tudi o obiskih bi razmislila - če en čas ne bi videla vnukinje, bi morda malo razmislila o odnosih med vama.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
2.1.2008 23:51:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Se popolnoma strinjam.

Neposredna povezava do sporočila: 46
3.1.2008 1:28:10   
Anonimen
Nikakor ne bi ( več ) sprejela takega aranžmaja.
Meni je mati pred leti "kupila" hišo na lastno željo, vzela jo je na hipoteko, ki naj bi jo odplačevala ona ( njena želja, ekr mi kao želi kaj zpustiti).. No hiša je pisana najnjo.. Ko sem zanosila in želela v njej živet s partnerjem pa mi je razložila, da bom morala plačevati najemnino. No in smo tam, da odplačujem celoten obrok hipoteke ( vezete na 10 let, znese CELO mojo plačo) .. zraven pa naju vsake toliko meče na cesto.. oz. želi naj se s partnerjem razideva, jaz in otrok lahko ostaneva v hiši, on mora pa it user posted image
Prišlo je do tega, da se s partnerjem res razhajava in bova šla narazen, samo jaz pa v tej hiši tudi pod razno nimam namena ostat. Naj si jo nese kamor hoče. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
3.1.2008 7:46:16   
karmy
da lahko grem kamorkoli čem,samo naj tamalo pustim njej-too much

to je tud men moja mama rekla... glavno da ji pustim vnuka ...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Neposredna povezava do sporočila: 48
3.1.2008 7:48:47   
tjaga
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

da lahko grem kamorkoli čem,samo naj tamalo pustim njej-too much

to je tud men moja mama rekla... glavno da ji pustim vnuka ...

Pa ne morem verjet, kaj so ljudje popolnoma izgubili razum??

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 49
3.1.2008 10:48:59   
Pajaca
Jaz v to ne bi šla tud pod pogojem, da je pisano stanovanje na otroka. Kaj pa potem, ko boš imela še enega, na koga bo stanovanje potem, enemu ja, drugemu ne???

Pa ko se bo otrok pri 20 zavedel, da ima stanovanje in bo želel v njem sam živeti???

Al pa ko boš pršparala za večje stanovanje, pa tega ne boš mogla prodati oz boš imela probleme.

Ma ni šans, stanovanje mora biti na vaju, saj bosta vidva kupila.

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?