principessablu
|
hello,imam en velik hud problem in sicer:starši mi nikoli v življenju niso pomagali,pa čeprav so polni dnarja,njihov pregovor je vedno bil:tko kot si boš naredila,tko boš mela,z 17 sem šla od doma in se nikoli več vrnila,celo v tujini živela 5 let,pa moram rečt da sem bila skoz kar uspešna in imela srečo,bila pridna in delovna,seveda skoz v najemu-odvisna sama od sebe,odnosi z družini so nikakvi,saj me oče-očim-zvedela pred kratkim zavrača in me je tudi pretepal,mama pa je vedno na njegovi strani...no pa da preidek k problemu,lansko leto sem se vrnila iz tujine,prišla za 1 mesec domov,nakar me je očim spet udaril in to je bila pika na i pa sem spakala in šla v najem,no nakar sem se zaljubila-zanosila in letos maja rodila..t partnerjem se razumeva,si stojiva ob strani in sva skupaj v najemu,nisem zaposlena,vendar se znajdem in delam...starši so kar naenkrat prijatni zaradi vnukinje in bi jo samo ujčali in imeli njo...mene ni v tem filmu,mama je celo rekla,da lahko grem kamorkoli čem,samo naj tamalo pustim njej-too much,kako sploh reče kaj takega,vglavnem dobro nama gre,ampak bi bilo fajn kupiti stanovanje,no to pa je zdej PROBLEM...jaz imam za polog,moj lahko vzame neki kredita,mama pa babica pa naj bi dali zraven,vendar je pogoj,da je pisano na mojo mamo,pa da mi bo potem celo življenje očitala,da je kupila flet in zakaj ne povabim na obiske in bla bla bla,pa v primeru da se spomnim spet it nekam v tujino,pa da oddam stanovanje,pravi da je najemnina njena..mislim..a kredit se bo pa s čim odplačeval..moram še povedat,da vse sama plačujem:najemnino,lizing za avto,varuško,imam samo stroškov za cca.800evrov,ampa kar nekako gre,prijateljice pravijo naj izkoristim mamo,da pridem do stanovanja,jaz pa nisem glih za to,saj me bo to skoz žrlo in se bom počutila dolžno pa bom borala kao bit prijazna do njih in požirat vso svinarijo...res nisem pametna v tej situaciji in nevem kaj naj naredim,vem samo da je čedalje težje delati,imati otroka,poleg tega sem se špa še v šolo vpisala in ob vseh teh stroških se mi bo scufal...dejte mi prosim vaša mnenja napisat,vedite samo to da sem imela grdo otroštvo in da se počutim,kot da nimam staršev-mogoče bi bilo celo bolje da jih ne bi bilo,hvala,sem rabila kar nekaj časa da sem se opogumila in tole napisala...
|