|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
9.2.2009 18:58:15   
mbd0411
Nisem se zgubla,neeeeeeee,sej sem vsak dan tu,samo vas ni,da bi kaj napisale.
Lara,zelo lep buši.
Špelka,še malo,mislim nate..
Zarjauser posted image user posted image
Kje so pa vse tiste,ki jih že tako dolgo ni???

Lara,a za Mijavčka res nič ne veste????Špelka,pa ti????

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
9.2.2009 19:07:25   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Larči prekrasen bušiuser posted image , pa majčka je taboljšauser posted image . Zadnja fotka pa bi moj rekel, hot mamma!!!!!!user posted image

Se strinjam z Zarjo.You sexy mama user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
9.2.2009 19:23:19   
tassika
Lara se strinjam, ful lepe slikce, v katerem tednu si se pa slikala.

Zarja tudi tvoje fotke grčije so me navdušile, jih je še moj gledal zraven.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
9.2.2009 20:21:21   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Larči prekrasen bušiuser posted image , pa majčka je taboljšauser posted image . Zadnja fotka pa bi moj rekel, hot mamma!!!!!!user posted image

user posted image jaaa! Hvala, hvala tvojemu dragemu, naj se kar pripravi, 2. leto ob tem cajtu boš ista, ker bodo tvoji avgustovskiuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
9.2.2009 20:28:13   
lara light
Pikovitek moja, si bila v Mb, kaj si zrihtala? Mislim nate sončica mojauser posted image

Mbd,  tebi in vsem ostalim povem, da je Mijavčica naša v redu, da mala dva lepo napredujeta, skratka so super in uživajo. Bo prišla na RR ko bo utegnila. Pa prosim, da spoštujemo odločitev. Evo to so frišne info!user posted image  Kako si ti? Kaj novega?

Tassika, par dni nazaj je blo, a nisem še dost okrogla?user posted image

Špelka, pobožam tvoj trebušček!user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
9.2.2009 20:46:40   
spelka12
lara men sploh nimaš tolk velikega trebuha. Taka suhica, pa še 2 v pečici, ampak trebuh je pa glih ta prav user posted image . Una oblekca je pa res user posted image  lepa.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1556
9.2.2009 21:39:18   
tassika
Kot je rekla špelka, si ravno prava lepa nosečka, sem si predstavljala da so tiste ki imajo dva malo bolj obilne, pa vidim da to ne drži, ah ja bomo videli kakšna bom jazuser posted image . Še malo pa bo maj tukaj, pomoje že komaj čakaš.

Špelka 18 bo pa tudi kmalu a neuser posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
9.2.2009 21:49:32   
mbd0411
Bo Špelka že kaj prej pošpegala,aaaaaa??????user posted image user posted image user posted image
No,me bomo 18.2.že zelo zgodaj tu,pa čakale,čakale,čakale......na Špelkouser posted image user posted image user posted image user posted image
Seveda,držim pesti,pa fige in fige,pa obljubljam,da bom štrikala copatkeuser posted image ........Pa ne vem kaj bi še ,samo da bo user posted image user posted image

user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
9.2.2009 22:00:45   
lara light
Lepotičke moje, kako ste prijazne, prevečuser posted image user posted image user posted image

Vas moram malo počastit:

user posted image
user posted image

Lubčka vsaki!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
10.2.2009 12:56:11   
spelka12
oooo lara sej koktejl je non alko a ne?user posted image  s torte bi pa une 4 jagode na srediuser posted image .
savinjka a če bom kej špegala a? Vem, pa ne povem user posted image  user posted image user posted image user posted image . Sigurno bom, ker nikoli nisem zdržala do konca. Še 8 dni do testa. Vleče se kot špaget user posted image .
tasssika sej dvojne so ponavadi večje. Jest sem imela v 21 tednu tak trebuh kot ga imajo ponavadi na koncu. Sem bila lepa bunkauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1560
10.2.2009 15:40:28   
tassika
Dan punce, evo mene s pregleda in tukaj je obširno poročilo.
Drugače pa dežuje že cel dan in boli me glava, pomoje od vseh skrbi, ki so bile pretirane, ampak kaj hočem, taka semuser posted image

V Ljubljano sem prišla ob 9,00 in potem čakala na zdravnika do 11,40. Da ne povem da ima ordinacijo zraven laboratorija in cel dan gledam same nosečke. No pa mi vsaj dolgčas ni bilo ko sem ocenjevala, katera je mlada, katera je luštkana, katera ima lepe pulovrčke,.user posted image ..
No in ko končno pridem na vrsto se mi tudi sleči ni bilo potrebno, pogleda izvide in pove mojo obsodbo. Sploh ni bilo tako hudo kot sem mislila.
No v vzorcu tkiva, ki mi ga je vzel, je zaznal pristonost virusa HPV, ki ga bom imela celo življenje. In da to ne vpliva na morebitno nosečnost ali plod. Tako da je predlagal večkratne kontrole brisa. In potem me je vprašal če uporabljava zaščito in jaz pravim, da ja ker mi je g. tako rekla zaradi polipa in on meni nazaj, če še kaj krvavim in jaz da nič in on meni, da to najbrž sploh ni to, ampak je bila samo odebeljena sluznica,... In da sem zato sploh premlada in da zaradi njega, pazite to ni potrebno več uporabljati zaščite. Viiiiiuser posted image .
Ampak se bom prej še vseeno naročila k svoji g. na posvet za vsak slučaj.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
10.2.2009 17:04:23   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

oooo lara sej koktejl je non alko a ne?user posted image  s torte bi pa une 4 jagode na srediuser posted image .

seveda sin alcouser posted image , zate vse!user posted image

Tassika, ma fajn za uspešen pregled, zdaj pa gas in dolge luči!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
10.2.2009 17:21:18   
tassika
Lara hvala, samo ne vem še, če bi že, me je vseeno malo strah. Bova videla kako pa kaj ,danes še svojo ginekologinjo pokličem.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1563
10.2.2009 18:15:47   
tassika
No tko od svoje g. nisem dobila zelene luči, ker na vsak način vztraja da moram še k prof.Tomaževiču na UZ maternice. Ampak saj bo pomoje bom že konec februarja začetek marca na vrsti.

Lep večer vsem. 

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
10.2.2009 19:15:47   
lara light
No, še malo počakašuser posted image , je pa fajn, da se tvoj G tko zavzema zateuser posted image , saj bo hitro minilo teh par tednov!user posted image  Drži se!

Coelho

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
10.2.2009 20:09:34   
spelka12
jest bi pa preluknjala vse kondome tassssika, pol se pa naredi nedolžno češ " sej sva vsak dan z zaščito" user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1566
10.2.2009 20:26:36   
tassika
Ta bi bila dobra zadeva. Pa saj me to čakanje nič ne moti, malo me je samo razjezila, ker sem imela dve napotnici in so mi v leonišču vzeli napačno in je čist vn padla da naj grem tja in naj mi jo dajo nazaj. Zdaj pa sploh ne vem kaj naj, ker mi je takrat sestra v sprejemni rekla, da ona pa že ve katera je prava in kaj zdaj naj mi jo pa vrne. Druga možnost pa je da pokličem v staro porodnišnico in vprašam če me bodo vzeli s to napotnico, ki pa pač ni prava. Živcira me to, ker ne vem kaj naj naredimuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
11.2.2009 10:35:43   
spelka12
tassssika Ti kar pojdi v leoniščo po ta pravo, nimajo kaj komplicirat, sej je tvoja. Pa huda bod tko user posted image  user posted image  če pa to ne pomaga pa probaj s tem user posted image  user posted image .

Kako ste kaj danes? Pri nas je megla, sonce samo kuka ven da mal draži. No pogledam ven in je tud kukat nehaluser posted image .
sapi, sabsa, mijavček in ostale, ki se ne javljajo - smajlikivastepeporiti ponagiriti user posted image

za tiste, ki se javljajo pa  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
11.2.2009 15:19:29   
Kliki
Hoj punce se vam še jast pridružim.
Mi mamo pa soooooooooooonček jupiuser posted image user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
11.2.2009 17:07:46   
lara light
Danes mam pa gužvo, tko za spremembouser posted image ...dan lepotičke!
Tassika, upam,da si uredilauser posted image
Špeli, kako si ti? Še malo malo, saj bo kmalu plusek, ne skrbi! hvala za jošico jepouser posted image
Mbd, kaj novega?user posted image
U, dobrodošlauser posted image , povej kaj o sebi...

...fajn bodte!user posted image

Coelho

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
11.2.2009 19:45:58   
tassika
Ojla punce, sem imela blazno gužvo v službi in nisem mogla nič napisat. No našpotnico sem dobila, sem letela med malco zamenjat in centra do leonišča in nazaj sem rabila 40 min peš, sem mislila nakoncu da bom izdihnila. Mi je pa na tastari samo zediksala datum in to je to, upam, da ne bodo kmplicirali, drugače bom pa rekla da kasneje prinesem novo. Se sploh ne sekiram več.
No danes je bil lep sončen dan, včeraj ko pa sem bila doma pa je padalo, ampak vseeno ga je bilo danes dovolj, da sem boljše volje in nanovo nafilanauser posted image .
U dobrodošla.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1571
11.2.2009 20:18:10   
spelka12
tasssika no vidiš, pa je vse urejeno. A si bla stroga?user posted image
lara za valentinovo pa dobiš 2 jozce
U welcome. A sem te le privlekla sem. Kdaj pa imaš pregled?
savinjka še nič ne špegam user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
11.2.2009 23:58:27   
Kliki
Za preglet še ne vem kr bom menjala G. Upam da čim prej bolečina je sedaj čisto popustila tako da upam da je res vse Ok.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
12.2.2009 0:05:13   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

U, dobrodošlauser posted image , povej kaj o sebi...

No kje naj začnem s fantom sva se za user posted image  trudla cirka dve leti. Imela se redne in zelo boleče M. Redno na pol leta hodila k G pa razen kakega manjšega vnetja vedno vse OK. Potem pa sem lani za 1maj morala v službi javit bolniško ker nisem mogla stati od bolečin pri M. Ko pa se je ta M končala me je pa v spodnjem delu še vedno bolelo, šla sem na pregled in so mi našli endometrioze, oktobra sem imela laparo in zdaj delava spet nauser posted image .
Ta mesec me je pa po M ful bolel desni jajčnik in me je malo strah da se ni ponovilo.

Upam na najboljše in se javim.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1574
12.2.2009 8:02:14   
tassika
Špelka ni bilo tako hudo, se je vse dalo lepo uredit.user posted image

U mogoče te pa boli zaradi česa drugega, mene je tudi špikalo, zdaj pa me včasih med ciklusom in pomoje je to ovulacija, ne vem nikoli nisem preveč spremljala svojega telesa in včasih ugotovim stvari, ki mi sploh niso jasne, pol pa malo tukaj vprašam, ali pa preberem pa je.
Želim ti, da bi čimhitreje zagledala user posted image .
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.