|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
22.10.2008 13:54:44   
spelka12
lara hvala. Bomo vidl, kaj bo gospod rekel. Pomojem isto kot vedno. Nič ne vidim, vse je ok, malo še počakajte.... Bom rajši počakala na pregled pri ribičevi novembra. Ona mi je vsakič pomagala in ugotovila pravi razlog. Pa tvoj avatar sem pozabila pohvalit. Kako je lep (in v tvojem primeru tudi reničen). Tkole boš izgledala, ko boš cartala svoja dva pikeca.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
22.10.2008 16:09:52   
lara light
Špelka, ljubezniva siuser posted image  veš, hvala tiuser posted image
Meni je moja sošolka (spec.G) ki dela na Gk v LJ rekla, pa tudi od št. drugih sem slišala, da je ribičeva daleč najboljša glede endometrioze. Jaz sicer nisem prišla do nje...res upam, da te vzame pod drobnogled...če bi ti lahko, kako pomagala, z veseljem...edino kar lahko naredim, da mislim nate in ti pošiljam dobro energijouser posted image . Špelka, čakam, da bo tvoja pot bolj z rožicami posuta...kmalu!user posted image user posted image user posted image

Mbd, pozdravček tebi in NIKU lubčka!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
23.10.2008 20:49:20   
mbd0411
Pozdravljene moje punce!   Končno doma.Nik je ob rojstvu tehtal 3420g  dolžina 51 cm,obseg glave 36 cm.Malo sem narobe sporočila grame.   Kot že veste sem v noči iz 19.10. na 20.10. začela krvaveti.Seveda sem vedela,da se je začelo in da se lahko pripravim na odhod..Ker nisem človek panike,pač pa vsako potezo če je le mogoče trikrat premislim,sem se pripravila na čakanje…
Nekje ob 01:50 sem začutila popadke,te sem seveda že kake 2 dni prej v zelo mili obliki na nekaj ur.Ker nisem čutila zaspanosti,sem bila na računalniku,gledala tv…. Seveda sem šla tudi spat,vendar so bili popadki že močnejši in pogostejši,zato sem vse skupaj lažje prenašala stoje in hodila po hiši.Med tem se je opralo še perilo,ga obesila in še neke malenkosti postorila.Ob nekje 6 uri zjutraj so bili popadki že na 10 minut med tem sem morda spala vsega skupaj 1 uro.Zdaj sem že res komaj čakala,da bo ura toliko,da se Benjamin zbudi in ga spravim v šolo,potem pa proti Celju..
In sem prišla v porodnišnico Celje,povedala,da sem pač prišla dan prej na ctg,ker krvavim in sem ponoči imela popadke.Seveda jih tam v bolnici nisem imela več. Sestra,ki je sprejemala na ctg mi je dala spalno srajco in jaz sem jo vsa šokirana vprašala,ja zakaj pa to? Pa je rekla,ja saj se je verjetno začelo dogajati ne?Ha,ha,ha to sem pač jaz.
Oblekla sem se in čakala na dr Korena.Malo mi je bilo mučno,ker na ginekologa nisem ravno navajena,saj imam zdravnico.Seveda prijetno presenečena nad pregledom,malo odprta za en prst sem odšla na oddelek-čakanje na popadke… Nekje okrog 12 ure sem šla na ctg,kjer je po določ.času pokazalo,da sem imela popadek in takrat je srčni utrip otročka močno padel.Po ponovnem pregledu so se odločili,da grem v porodno.
Ob 14 uri sem prišla v porodno,kjer me je babca Branka priklopila na ctg in čakanje na moje popadke se je začelo.Ker so se začeli na 5 minut,a so bili zelo blagi,se je zdravnik odločil,da dajo umetne popadke in vse skupaj malo pospešijo. Nekje ob 16 uri se je vse skupaj  začelo bolj intenzivno,čeprav sem se še sprehajala po porodni.Odpirala sem se počasi zdaj samo 3 cm.Ob okr.17 uri so bili popadki že zelo močni in je bilo že kar pestro.Babca mi je bila v veliko pomoč.Z dihanjem so bile bolečine manj strašne.Zdravnica,ki je prišla pogledat je rekla o bomo rodili.Dobila sem močan popadek,ki me je silil na pritiskanje.Babca mi da zeleno luč za pritiskanje in jo seveda ubogam.Preplavila me je grozna bolečina,saj sem se v dveh popadkih odprla iz 3 cm na 10 cm.Čutila sem,da mi spodaj vse trga in hkrati sem vedela,da me čaka nekaj lepega. Bolečina,ki me je obšla in pritisk na moj spodnji del je bil grozen in moje telo ni imelo več nobene kontrole nad vsem tem.V tistem sem čutila kako nekaj velikega gre skozi moje telo,pritisnem z zadnjim atomom moje moči in takrat iztis- olajšanje…v tistem sem pogledala in brez diha čakala-potem pa jok,sprva tih nato močnejši.Vrglo me je na posteljo in sem zajokala.Nika sem dobila takoj na prsi.Tako droben se je zdel.In potem cartanje….
Zelo sem se pretrgala,a so večina šivi notranji in me ne boli preveč. Tudi Nik je zdrav.Morali so mu spodrezati kožico pod jezičkom,ker je bil priraščen,zato ni mogel sesati.To so ugotovili drugi dan,jaz pa brez mleka…Zdaj se lepo dojiva in malo dodajava,mleko pa se počasi povečuje.Nik spi in je priden,zato sem tudi napisala hitro svojo zgodbo.
Kar solze so me zalile,ko sem brala kako ste navijale zame. Jutri pa bom dala slikce v moj album.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1178
23.10.2008 21:58:14   
lara light
Oooo, savinjka moja, vsa sem v kurji koži....čudovito si v izpeljala! Do zadnjega pospravlja ona...otroka v šolo, pol pa rodit...ne moreš verjet, štrašna si in zavidam ti pogum. user posted image
Zelo sem vesela, da je Nik lep in zdrav, da sta ob v redu, da se dojita...krasno. Pravljica. Želim ti lepe, prelepe prve dneve doma in iskreno še 1x čestitam tebi in tvojim 3 fantom!user posted image user posted image user posted image
Komaj čakam slikiceuser posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
24.10.2008 8:12:51   
sapi
mbd res lepa zgodbicauser posted image user posted image , si pa pogumna ... še enkrat čestitke za malega Nika ... samo, da je vse v redu z vama ... slikce si pa močno želim videti ... upam, da ti jih čimprej uspe dati v album ... uživajte mlada družinica ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

Neposredna povezava do sporočila: 1180
24.10.2008 9:59:25   
Shuka
MBD0411 - čist ganjena sem prebrala tvojo porodno izkušnjo in srečna sem, da vam gre vse lepo, le tako naprej.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
24.10.2008 11:26:26   
sabsa
Mami Savinjka še enkrat čestitam. Joj, kako sem vesela, da je porod za tabo in sedaj v rokah držiš svojega sinčka Nika. Kar solze mi tečejo ... tako sem srečna ...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
24.10.2008 12:43:18   
mbd0411
Evo vam slikce v albumu

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
24.10.2008 12:49:24   
sonček33
mbd - joj kakšen cukerček!!! čestitke še enkrat. Bodite srečni!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
24.10.2008 13:12:54   
spelka12
savinjka tale porodna zgodba je bila pa user posted image , si prava pisateljica. Sem dobila solzne oči, ko sem jo prebirala. Nik je pa tako lep user posted image . Pravi lepotec. Uživajte na polno pa javi se kaj.
lara nosečka (a se lepo sliši a ne) a ti je kaj slabo?
sabsa nosečka( se tudi pri tebi zelo lepo slišiuser posted image ) kako pa ti?

Bila na pregledu. Krvavitve so lahko zaradi sluznice. Je malo povečana in je rekel da je možno, da se še od abrazije en delček pač ni zacelil in zato krvavim (ta razlaga mi je sicer bolj tko tko ampak...). Poslal me je na kliniko v lj. po drugo mnenje, ker bi me rad spet operiral. Miom je še vedno velik, ampak že manj prekrvavljen. Je pa zraven odkril še eno tvorbi in mi je vzel zato bris. Tko da 17 novembra grem k ribičevi, potem bo pa ona povedala al na stol v lj., al pa na stol k rešuuser posted image . Upam, da bo tisto drugo.user posted image

Lepotičke lepo se imejte še naprej.
pikovitek pogrešam te tukaj user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
24.10.2008 19:29:26   
lara light
Mbd-čudovit je tale naš NIK, pravi junak!user posted image user posted image user posted image  Še 1x čestitke staršema!user posted image user posted image user posted image  Benjaminu je podoben se mi zdi...zelo lep fantek, uživajteuser posted image user posted image user posted image

Špelka, tako torej poveš. Komaj čakam, da greš k Ribičevi, tam bo zagotovo bolj podrobno....bom čakala 17. s tabo, da zvemo kaj več.
Držim pesti, da greš čimprej k Reškotu, zagotovo te nestrpno čaka.user posted image user posted image

Ni mi slabo, super se počutim, le noge me ves čas boljio...a mislim, da gre na bolje, sedaj je že več kot 1 mesec tega...saj bo, hvala ti!user posted image

Lep vikend, zmagovalke!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
25.10.2008 22:34:19   
mbd0411
Hvala,ker vam je bila moja zgodba všeč.Pisala še povsem pod vtisi.Splača si zapomniti vse podrobnosti.
Prvi prvem sem pisala dnevnik skozi vso nosečnost.

Špelka moja ti si tako srce,pa naj bo že ta kalvarija za tabo no.Kako si želim,da končno rešiš te zdravstvene zaplete.Res želim.Upam,da bo to hitro mimo.
Lara kako si ti??
Shuka,Sabsa,Sapi,Sonček33,Lara,Špelka...Super ste.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1187
26.10.2008 8:28:33   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Hvala,ker vam je bila moja zgodba všeč.Pisala še povsem pod vtisi.Splača si zapomniti vse podrobnosti.
Prvi prvem sem pisala dnevnik skozi vso nosečnost.

Špelka moja ti si tako srce,pa naj bo že ta kalvarija za tabo no.Kako si želim,da končno rešiš te zdravstvene zaplete.Res želim.Upam,da bo to hitro mimo.
Lara kako si ti??
Shuka,Sabsa,Sapi,Sonček33,Lara,Špelka...Super ste.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mbd, saj veš, da si krasna!user posted image  Kako moj veliki mali fant?user posted image

Jaz sem odlično..malo noge, a presrečna! Šibam...gremo proč, lepo vse pozdravi, tudi na IVF, če kaj tja zaviješ!user posted image
Lepo nedeljo vsem!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
26.10.2008 9:09:47   
pikovit
O Mbd kakšna lepa zgodbicauser posted image .Res je lepo take stvari bratuser posted image .Še enkrat čestitke in res si bila pogumna.Mali je pa takooooo luštkan.user posted image user posted image user posted image .Ta veliki je pa eni sliki kot Denis pokora tako fajn frizuro ima.Na pravem mestu ima vrtinecuser posted image user posted image user posted image

Lepo se crkljajte in uživajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1189
26.10.2008 9:33:31   
mbd0411
Sem vesela,da lahko to izkušnjo delim z vami.Komaj čakam vaše zgodbe.
Lara,noge daj podloži in si jih izmenično tuširaj hladno toplo.Verjemi pomaga.Pa kaka masaža.Potem po porodu tudi zelo rade bolijo noge.Mene zdaj kolki ker nazaj v svoj položaj lezejouser posted image
Lepo se imejte

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
27.10.2008 6:54:27   
becky
hvala za dobrodošlico. sem bolj poredko gor, ker delava stanovanje pa tud odmislila sem nekak nosečnost, odkar so mi rekli, da naravno ne bo šlo. držim pa vedno pesti za vse in mislim na vas

Vivir con miedo es como vivir a medias! (španski pregovor)

Neposredna povezava do sporočila: 1191
27.10.2008 9:58:08   
lara light
Becky, verjamem, da časa zmankuje, ko se gradi/opremlja...ti le pokukaj k nam ko utegneš in ne pozabi, čudeži se dogajajo!user posted image  

Mbd, hvala za nasvet, to že delam...bo že minilo, saj sem se kar navadilan na bolečino...peta pa ne boli več zelo, tako da hodim po celem stopalu, HB!user posted image
Kako si ti? Kolki? Kako NIK? Papa pridno, nina...Benjamin je navdušen? Lepo se crklajteuser posted image

Coelho

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
28.10.2008 8:35:39   
mbd0411
Pozdravljene.
Ob jutranji kavici se kar prileže,da preberem kaj ste napisale.
Lara,počutim se super fajn.Lahko normalno berem in gledam tv,kar pri prvem nisem mogla,ker so me oči bolele.
Kolki lezejo nazajuser posted image ,če preveč hodim me bolijo ja.Nik je priden,res.Benjamin pa je včeraj olupil krompir,ga narezal,kuhat sem ga pa jaz dala.Zalo priden.V ponedeljek ima 7 rojstni dan,kar ne morem verjet.
Kje so ostale punce?

Lara kako si ti?

Neposredna povezava do sporočila: 1193
28.10.2008 12:46:17   
lara light
Mbd, ojla! V gužvi se3m te zadnje dni...drugače malo me slabi, nič takega...pa noge, ampak sem fajn. Vesela  in počasi dojemava srečo, ki naju je zajelauser posted image user posted image ...lepo, da je vse ok in da si tudi ti že skoraj kot nova. Le pocartaj se kolikor moreš, da se vse postavi na mesto in boš srečna dvojna mamicauser posted image
Lubčka Niku in lp tebi in tvojim!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
28.10.2008 13:10:55   
spelka12
Evo me.user posted image
lara kar verjamita, da bosta 2009 srečna starša. In to dvojnauser posted image .
Uf savinjka kako je benjamin priden. In to pri 7 letih.user posted image  Pol je škorpionček a ne? Kot moja mami.
becky uspešno gradnjo vama želim.
sabsa, sapi, pikovitek in ostale kako ste?
Jaz komaj čakam praznike, da bom malo doma z dragim in se bova cartala 24h na danuser posted image . Pa mami ima vmes rd., tko da bo še malo praznovanjauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1195
28.10.2008 13:51:22   
sabsa
Da se še jaz malo javim ...
Od včeraj sem deležna jutranjih slabosti, danes pa se mi to pojavlja tudi čez dan. Sedaj bo verjetno vsak dan huje. Ni nič lušno. Bruham sicer ne, mi je pa slabo. Razen te težave, vse ostalo ok.
6.11. imam v LJ uz, upam, da mi bo uspelo priti do tam z vsemi temi slabostmi.
Pa nič ne de, čez 9 mesecev bo vse pozabljeno, ne?

Pozdravček vsem e-zmagovalkam!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
29.10.2008 12:53:30   
lara light
Špelkica, tud jaz čakam praznike...uff,bo lušno!user posted image

Sabsa, naj mine hitro...user posted image

Vsem lep 'sončen' danuser posted image

Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
29.10.2008 13:58:25   
spelka12
sabsa meni je pomagala hrana. Ko mi je postalo slabo, sem jedla. No ponavadi sem jedla tudi, če mi ni bilo slabouser posted image . Pa nč bat, to mine, potem se pa začnejo boljši meseci.

Neposredna povezava do sporočila: 1198
29.10.2008 15:23:39   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

sabsa meni je pomagala hrana. Ko mi je postalo slabo, sem jedla. No ponavadi sem jedla tudi, če mi ni bilo slabouser posted image . Pa nč bat, to mine, potem se pa začnejo boljši meseci.

meni tudi to pomagauser posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
1.11.2008 16:26:08   
lara light
Enga lubčka mojim zmagovalkam!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.