|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mehurčki iz nožnice?
1.1.2008 15:52:23   
Anonimen
Sem v 6 tednu nosečnosti,pri G še nisem bila.Takoj po zaostanku M,sem začutila uhajanje zračnih mehurčkov iz trebuha skozi nožnico.Enako sem čutila pri prvi nosečnosti,pri kateri se je razvijala le gestacijska vrečka,ker pa sem morala pri 8t na čiščenje,se mi to vprašanje za G ni zdelo več pomembno.Ker se mi ti mehurčki spet ponavljajo,sem zaskrbljena.
Kaj to pomeni,nikjer nisem zasledila ničesar podobnega?Hvala za odgovore,oprostite za anonimnost.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mehurčki iz nožnice?
1.1.2008 18:06:54   
BrankaO.
 Popolnega odgovora ti ne znam dat vendar sem tudi jaz imela podobne mehurčke v začetku nosečnosti!Sicer sama nisem imela nobenih problemov zaradi tega bi ti pa priporočila da se čimprej najaviš pri G.!Pa srečno!

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2008 19:50:17   
Anonimen
Sama sem začutila take mehurčke preden sem delala test. In je zaenkrat vse ok.user posted image

(odgovor članu BrankaO.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.1.2008 21:11:47   
emma.M
Oh,hvala vama BrankaO in Taly.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.1.2008 21:14:56   
Naty*
Sicer ti ne znam povedat zakaj bi bli mehurčki, ti pa lahko povem, da sem imela tudi jaz maja abrazijo zaradi prazne GV. Takrat se mi niso pojavljali mehurčki, zato mislim, da ni potrebe, da bi te skrbelo, da je to zaradi razvijanja prazne GV, ker je ponavadi nosečnost brez ploda ista kot z razvijanjem ploda.

Po moje ni nič narobe, verjetno pa bi blo vseeno bolje, da vprašaš kakega strokovnjaka. Mogoče Pušenjaka na forum? Veliko sreče!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.1.2008 21:25:09   
emma.M
Hvala Naty,sem se odločila,da najprej opravim pregled pri os.G,nato bom razne teste opravila pri ostalih G. Sigurno pa se bom obrnila na dr.Pušenjak,ni v mojem kraju,zato vas prosim,da mi posredujete njegove podatke.Hvala

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.1.2008 21:53:22   
J.L.

Na dr. Pušenjaka se lahko obrneš kar pisno in ti bo odgovoril v kolikor se da, najkrajšem možnem času. Ponavadi odgovarja kar hitro in večkrat dnevno. Sodeluje pa na strani, ki ti jo prilagam pod ginekologija in porodništvo. Edino kar je, da se moraš registrirat, preden zastaviš vprašanje.
http://med.over.net/forum5/list.php?19

(odgovor članu emma.M)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?