mehurčki iz nožnice? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> mehurčki iz nožnice? (1.1.2008 15:52:23)

Sem v 6 tednu nosečnosti,pri G še nisem bila.Takoj po zaostanku M,sem začutila uhajanje zračnih mehurčkov iz trebuha skozi nožnico.Enako sem čutila pri prvi nosečnosti,pri kateri se je razvijala le gestacijska vrečka,ker pa sem morala pri 8t na čiščenje,se mi to vprašanje za G ni zdelo več pomembno.Ker se mi ti mehurčki spet ponavljajo,sem zaskrbljena.
Kaj to pomeni,nikjer nisem zasledila ničesar podobnega?Hvala za odgovore,oprostite za anonimnost.

BrankaO. -> RE: mehurčki iz nožnice? (1.1.2008 18:06:54)

Popolnega odgovora ti ne znam dat vendar sem tudi jaz imela podobne mehurčke v začetku nosečnosti!Sicer sama nisem imela nobenih problemov zaradi tega bi ti pa priporočila da se čimprej najaviš pri G.!Pa srečno!

Anonimen -> RE: mehurčki iz nožnice? (1.1.2008 19:50:17)

Sama sem začutila take mehurčke preden sem delala test. In je zaenkrat vse ok.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

emma.M -> RE: mehurčki iz nožnice? (1.1.2008 21:11:47)

Oh,hvala vama BrankaO in Taly.

Naty* -> RE: mehurčki iz nožnice? (1.1.2008 21:14:56)

Sicer ti ne znam povedat zakaj bi bli mehurčki, ti pa lahko povem, da sem imela tudi jaz maja abrazijo zaradi prazne GV. Takrat se mi niso pojavljali mehurčki, zato mislim, da ni potrebe, da bi te skrbelo, da je to zaradi razvijanja prazne GV, ker je ponavadi nosečnost brez ploda ista kot z razvijanjem ploda.

Po moje ni nič narobe, verjetno pa bi blo vseeno bolje, da vprašaš kakega strokovnjaka. Mogoče Pušenjaka na forum? Veliko sreče!

emma.M -> RE: mehurčki iz nožnice? (1.1.2008 21:25:09)

Hvala Naty,sem se odločila,da najprej opravim pregled pri os.G,nato bom razne teste opravila pri ostalih G. Sigurno pa se bom obrnila na dr.Pušenjak,ni v mojem kraju,zato vas prosim,da mi posredujete njegove podatke.Hvala

J.L. -> RE: mehurčki iz nožnice? (1.1.2008 21:53:22)

Na dr. Pušenjaka se lahko obrneš kar pisno in ti bo odgovoril v kolikor se da, najkrajšem možnem času. Ponavadi odgovarja kar hitro in večkrat dnevno. Sodeluje pa na strani, ki ti jo prilagam pod ginekologija in porodništvo. Edino kar je, da se moraš registrirat, preden zastaviš vprašanje.
http://med.over.net/forum5/list.php?19

Stran: [1]