snorlax -> RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! (20.1.2008 9:03:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jaz* Monti Dobro jutro! Pol vikenda je že za nami, v veči ni ste vse zelo pridne, no nekatere malo grešite. Ko sem čisto na začetku omenila, da se sama tehtam v petkih, ker se mi zdi da sem v ponedeljek vedno najtežja zaradi malih vikend pregreh, so me pa nekatere full napadle, da če resno hujšaš si nikakor ne moreš privoščit grehov. No ja, vsak ima svoje mišljenje. Jaz sem se odločila za tek na dolge proge in če vsakotoliko kaj prepovedanega pojem se ne sekiram toliko. Moje kilce sem nabirala dolgih 7 let in absurdno bi bilo pričakovati, da se jih bom zdaj za vedno znebila v 3 mesecih. Želim vam lepo nedeljo. Aja upam, da ne boste podlegle skušnjavi, če pa že grešite vsaj z užitkom. Pa pa Upam, da to ni letelo tudi name, ker sem bila jaz v nekaterih postih malo huda. Ampak zadnje čase je bilo tu gor več postov o tem, kako se je katera basala s tem, kar ne sme, kot pa postov o tem, kako s(m)o se držale diete. Poleg tega nisem hotela nobene napadat, bilo je bolj mišljeno kot hec, da ga ne več srat s temi pregrehami, ker tudi ostalim znižujejo motivacijo. Mislila sem bolj, da bi moje besede delovale vzpodbudno. Upam, da nisi meni zamerila kakšne besede, ker res nisem imela tega namena. Vsaka zase najbolj ve, kako ji paše hujšat. Jaz vem samo zase, da se ne smem čisto nič pregrešit, ker gre potem samo še navzdol. Ko bom tako močen karakter, da se bom lahko pregrešila pri hrani, pa potem spet nadaljevala z dieto, potem bom na konju. Ravno zaradi tega, ker tega (še) ne obvladam, se ne smem nič pregrešit. Ti dam pa čisto za prav, da je bolje hujšat počasi, ker tudi odvečne kile niso prišle čez noč. Ponavadi tudi počasno hujšanje daje uspešne in dolgotrajne rezultate. Še enkrat se opravičujem, če sem te kakorkoli prizadela. V končni fazi smo vse tukaj z istim namenom. Da se vzpodbujamo in pomagamo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|