tjaga -> RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! (9.1.2008 7:15:40)
|
Helou, kako ste kaj? Jaz sem že v službi, se na hitro javim, ker potem ne bo časa. Sem mislila, da bom bolj fuč od včerajšnje aerobike, pa kar gre. Očitno sem si malo kondicije pridobila že z orbitrekom in trebušnjaki. No ja, moram danes še enkrat, pa da vidim, če bo jutri huje. Načrta za današnji jedilnk še nimam izdelanega v celoti, vse je zgolj verjetnost, sem si pa s seboj prinesla jogurt in müsli, kar bom pojedla približno čez eno uro. Pa jabolko imam tudi s sabo. Za kosilo ne vem kaj bo, izbrala bom nekaj mesnega in solato. Popoldan pa imam neke obveznosti, tako da ne vem, če bo kaj. Za večerjo bo po vsej verjetnosti tuna na solati. IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Me je prav strah izkušenj nekaterih od vas, ki hujšate z manjžri in ste po dobrem tednu lačne kot ?!?!?! Po moje tole ni dobro punce. Naty-Taja, meni sploh ni problem, ker nisem lačna, tudi dieta ni tako striktna. Gre bolj zato, da si pač na krožnik nadevaš nekoliko manj od običajne porcije. Če pa že dobim več, recimo za malico, potem malo razdelim ali pa ne pojem vsega. Edino kruhu se poskušam odpovedovat, pa mi ne uspeva najbolje, vendar jem samo PZ kruh oziroma pumpernikel.
|
|
|
|