Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
nick želena izguba kg že izgubljeni kg Anuška79 6 birdy dory dulcinea 13 Erdbeere fugeela kind lady LARA lelaval metkica1 12 mojčca natasa77 15 neanja duo 17 Sash snorlax Strawberrie Cherrie 4
BOMO ZMOGLE? BOMO, JA!!!
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
Se še jaz javim...teli prazniki in tale december je bil tu mač...izgubiti nameravam od 6-8 kg...Najverjetneje spet Monti...pa Dulci tebe bom spet malo spraševala za jedilnike ...sem kakšne stvari malo pozabila
Mene tudi dodajte na seznam - cilj mi je izgubiti 7 kg, časovno nisem nič omejena, ampak se bom potrudila, da bom jedla 5× na dan po malo, pa po 18.h uri ne bom nikoli več jedla - samo še danes. Sladkarije pa tudi ne obstajajo več - samo še temna čokolada. Domačico sem pa pojedla pred pol ure. Bom pa šla zato že danes laufat - še fante skopam in nohte postrižem.
nick želena izguba kg že izgubljeni kg *pepelka* Anuška79 6 AR birdy Dadi 8 dory dulcinea 13 Erdbeere fugeela kaja26 15 kind lady LARA lelaval metkica1 12 Mič RR 3 mojčca natasa77 15 natasaom neanja duo 17 nina166 10 Sash snorlax Strawberrie Cherrie 4 špelca21 10 4 katjes 7 Serendipity 6
BOMO ZMOGLE? BOMO, JA!!!
* Sem se kar dala na seznamček. Začnem pa jutri - Montignacov način prehranjevanja. Časovno sicer nočem biti preveč omejena, upam pa do začetka marca kakih 4 kg... Jutri zjutraj je na vrsti tehtanje (upam, da mi prazniki niso prinesli dodatnih kg , ker potem se bo številka malo povečala)... In - Ja! Bomo zmogle!
Tudi jaz sem zraven.Zgubila bi jih rada 15-20,zadovoljna bom tudi z 10!!! Aja,začnem pa v ponedeljek,ker mamo v soboto še rojstne dneve-sedmi in dvakrat prvi in bo zame problem,saj obožujem sladko!!!