Anonimen -> Kako se veseliti.... (31.12.2007 8:11:17)
|
.....novega leta, če....sem še vedno sama. Vsakič ob začetku leta upam, želim, da....bom srečala nekoga ki me bo imel rad, ki mi bo poklonil silvesterski poljub, potem pa.....vsako leto znova in znova.....sem sama. Pri svojih skoraj 33 letih še nisem srečala tipa ki bi mu bilo vsaj malo mar zame. Vsakič ko sem bila s katerim se je na koncu izkazalo da je bil z mano, ker so ga vzpodbujali kolegi, starši, zaradi stave.....BEDA. In jaz sem še vedno tako zelo NEUMNA da verjamem vsemu govoričenju, ki so samo prazne besede. Besede ki jih želim slišati in ne resnica. Pa sem tudi že poskusila spoznavanje preko interneta. Bila na cca 30 zmenkih in....nič od nič. Niti eden me po zmenku ni več poklical, niti ni pokazal interesa za nadalnje dopisovanje. Ne vem...ali sem res tako odbijajoča za moške? Ne razumem, zakaj pa se okrog mene slinijo poročeni? A tistim sem pa zanimiva???? Če doma to govorim, mi začne težiti še mama. Ker to da jaz nimam partnerja, da nimam otrok.... ne smem niti omenjati, ker sem si tako sama kriva, ker se vedno zagledam v napačnega. A naj na začetku voham kakšni so njegovi nameni?? Ko sem zaradi tega žalostna, tečna, depresivna....se še potem mama dere nad mano. Tako da bi včasih najraje nekam izginila, zaspala in se nikoli več zbudila. Saj tako ne bi nihče niti opazil da me ni. Hvala tistim ki ste me brali. Sem morala dati ven, ker sem zadnje dneve že kar precej depresivna.
|
|
|
|