Anonimen -> RE: Kako se veseliti.... (1.1.2008 22:19:42)
|
Škoda, da je moj brat poročen (s [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]), pa bi tudi jaz njega priporočala. Drugače pa, tudi jaz sem bila na tem, ko sem bila osamljena, brez partnerja. Najboljša prijateljica se je poročila in me še povohala ni, vsi so bili nastrojeni proti meni, kako je ona bolj "fejst", ker ima moža, otroke. Jaz pa sem se ravnokar razšla z nekim bedakom in se zaklela, da rajši ostanem sama, kot da bi imela takega. Mami mi je hotela podtakniti ene sosede, jaz pa sem ostajala raje sama, kot pa da se poročim z nekom brez iskrice ljubezni. Čakala sem in sem dočakala. Mojega. Ampak včasih sem še vedno osamljena kljub družini, ki jo imam. Ne vem zakaj ta občutek, je pa tudi že par kolegic to reklo. Vsem tistim, ki ste brez partnerja vam svetujem, da uživate čas, ko ste same in še naprej verjamete, da boste srečale nekoga, ki vas bo imel resnično rad. Ali pa obrnite ploščo; bolje biti sam, kot imeti moškega, ki visi v gostilni ali pa se podi za drugimi. Pojdite v kino, priskrbite si kakšen hobi, pojdite na razna srečanja, skratka, zapolnite si življenje z dejavnostmi. Srečno!LP
|
|
|
|