Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se veseliti.... 31.12.2007 12:24:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se mu Pikec odpove ga jaz vzamem. Pa ne zame, ampak za fejst kolegico. Pikonja še ni rekla zadnje besede
|
|
|
|
RE: Kako se veseliti.... 31.12.2007 12:26:59
|
|
|
|
Taula
|
Pikonja še ni rekla zadnje besede Upam da je rekla vsaj prvo in da se je akcija začela.
|
|
RE: Kako se veseliti.... 31.12.2007 12:39:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Tipi so kot psi... Hm, a niso psi utelešenje zvestobe, predanosti, brezpogojne ljubezni, tovarištva... Al´jest res čisto nič več ne štekam Saj primerjava je bila mišljena slabšalno - ali pač ne
|
|
|
|
RE: Kako se veseliti.... 31.12.2007 12:40:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka Tipi so kot psi... Hm, a niso psi utelešenje zvestobe, predanosti, brezpogojne ljubezni, tovarištva... Al´jest res čisto nič več ne štekam Saj primerjava je bila mišljena slabšalno - ali pač ne Ja, sam so pa tud vodljivi, pustijo se trenirat, se podredijo....no sej za nekatere je mogoč to pr tipih zaželjeno, mene osebno bi tak dedc dougočasu.
|
|
|
|
RE: Kako se veseliti.... 31.12.2007 12:44:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka Tipi so kot psi... Hm, a niso psi utelešenje zvestobe, predanosti, brezpogojne ljubezni, tovarištva... Al´jest res čisto nič več ne štekam Saj primerjava je bila mišljena slabšalno - ali pač ne Ja, sam so pa tud vodljivi, pustijo se trenirat, se podredijo....no sej za nekatere je mogoč to pr tipih zaželjeno, mene osebno bi tak dedc dougočasu. Itak. Sej zato pa ne štekam ravno te primerjave... V nobeno smer se mi ne "izide" Moj možgan je kaput za letos
|
|
|
|
RE: Kako se veseliti.... 31.12.2007 13:42:30
|
|
|
|
kaya2007
|
6. novo leto je le en dan v letu in meni osebno nima bistvenega pomena, bo tudi 2.1. in 3.1. in potem spet jovo na novo,... no, to sem hotla povedat...a zdej morš bit pa srečna, ko ti družba ukaže tako?? in tako kot so že ostali napisali, nehaj iskati za vsako silo!! pojdi ven s prijatelji, žuraj, imej se lepo...bo že prišel. veš, verjetno so se vsi ustrašili, ko so začutili kako obupana si. edino poročeni se te ne bojijo, ker imajo dober izgovor da pobegnejo ko jim zagusti
|
|
|
|
RE: Kako se veseliti.... 31.12.2007 17:44:59
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR Mogoče pa preveč vneto IŠČEŠ tistega pravega... Malo se sprosti, zadihaj in pusti, da tista prava ljubezen najde tebe... Po navadi je tako, da se najde, ko najmanj pričakuješ. Lp Se podpišem pod tole. V mojem primeru je bilo, da ko sem se enkrat sprijaznila s situacijo in začela uživati v svojem življenju, sem spoznala najdražjega. Dejansko moraš čez tako izkušnjo, predvsem pa je treba spremeniti način razmišljanja. Smiljenje samemu sebi nič ne pomaga.
|
|
|
|
RE: Kako se veseliti.... 31.12.2007 19:28:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem čist ta tretja anonimna. Osamljenost je eno veliko sranje. Upam, da me petarde in rakete ne bodo zbudile in da hitro minejo prazniki. Zaspala bom v solzah. Nekaj časa sem se trudila in spoznavala moške, ampak v teh zrelih letih so vsi tako zelo pametni, ali pa jih otrok moti, da mi je slabo. Kaj res ni nobenega normalnega? Tako rada bi spoznala nekoga, ki bi naju bil vreden tako kot midva njega. Bodite srečne, da imate nekoga ob sebi, da se lahko naslonite na njihova ramena in mu poveste kako je vaš dan potekal, bodite srečne, da lahko nergate, kako ne pomivajo posode itd. Želim vam najlepši prehod v novo leto, sebi pa nekoga, da bova tudi midva kdaj za kak praznik ali dopust z njim, s tistim, ki ga čakava.
|
|
|
|
RE: Kako se veseliti.... 1.1.2008 16:40:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka Ja, sam so pa tud vodljivi, pustijo se trenirat, se podredijo....no sej za nekatere je mogoč to pr tipih zaželjeno, mene osebno bi tak dedc dougočasu. Itak. Sej zato pa ne štekam ravno te primerjave... V nobeno smer se mi ne "izide" Moj možgan je kaput za letos psi tudi vohajo strah... in še tako pohlevno ščene rata napadalno, če zavoha (začuti) da se ga človk boji. Ne bi verjela če ne bi vidla.
|
|
|
|
RE: Kako se veseliti.... 1.1.2008 16:54:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen .....novega leta, če....sem še vedno sama. Pa ne boš rekla, da se ga zaradi enega moškega ne moreš ? Pa veš koliko stvari obstaja na svetu....zato da nas veselijo :)?
|
|
|
|
RE: Kako se veseliti.... 1.1.2008 21:38:41
|
|
|
|
F*S*M
|
no jaz vam bom pa tako rekla, imam kar nekaj prijateljev ki so sami. So full fajn dečki sam nekako se mi zdi da so že obupali nad iskanjem, zato drage moje jaz vam ponujam možnost da se zmenimo in dobimo ter vam jih predstavim, mogoče pa bo katera našla koga ki ji bo všeč, če ne drugega pa lahko me postanemo prijateljice, kar tudi ni kar tako, vedno imam prostor še za kakšno prijateljico. Če katero zanima se mi lahko javi na zs
|
|
RE: Kako se veseliti.... 1.1.2008 21:41:09
|
|
|
|
smrka
|
Moj brat je tudi samski in tvojih let. Lohk se zmenta za kofi ni problema. (sorry pikec0)
|
|
|
|
RE: Kako se veseliti.... 1.1.2008 21:43:12
|
|
|
|
baguSka
|
Moj brat je tudi samski Moj tud. Pa baje ma rad preproste intelektualke. Ne mara finih zensk... in vzvisenih.
|
|
|
|
RE: Kako se veseliti.... 1.1.2008 21:48:18
|
|
|
|
Ajvy
|
Jst sem se tudi vedno spraševala, če je kje kdo ki bi me sprejel, ki bi me imel rad takšno kot sem......ko sem ga nehala iskat, ko sem postala zadovoljna sama s seboj.....je prišel in obrnil moj svet na glavo
|
|
RE: Kako se veseliti.... 1.1.2008 22:19:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Škoda, da je moj brat poročen (s ), pa bi tudi jaz njega priporočala. Drugače pa, tudi jaz sem bila na tem, ko sem bila osamljena, brez partnerja. Najboljša prijateljica se je poročila in me še povohala ni, vsi so bili nastrojeni proti meni, kako je ona bolj "fejst", ker ima moža, otroke. Jaz pa sem se ravnokar razšla z nekim bedakom in se zaklela, da rajši ostanem sama, kot da bi imela takega. Mami mi je hotela podtakniti ene sosede, jaz pa sem ostajala raje sama, kot pa da se poročim z nekom brez iskrice ljubezni. Čakala sem in sem dočakala. Mojega. Ampak včasih sem še vedno osamljena kljub družini, ki jo imam. Ne vem zakaj ta občutek, je pa tudi že par kolegic to reklo. Vsem tistim, ki ste brez partnerja vam svetujem, da uživate čas, ko ste same in še naprej verjamete, da boste srečale nekoga, ki vas bo imel resnično rad. Ali pa obrnite ploščo; bolje biti sam, kot imeti moškega, ki visi v gostilni ali pa se podi za drugimi. Pojdite v kino, priskrbite si kakšen hobi, pojdite na razna srečanja, skratka, zapolnite si življenje z dejavnostmi. Srečno!LP
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?