Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 22:31:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Frutka, saj se hecam. To pravim zato, ker se govori, da kdor najame Čeferina za odvetnika, ta je kriv. Malo v šali, malo pa zares.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 22:34:06
|
|
|
|
frutka_
|
Joj, sem blond...nisem vedla Je pa tale AČ zelo fejst ded. In ima tri male hčerkice pa zelo fejst ženo.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 31.12.2007 7:48:16
|
|
|
|
puncica
|
Niso mi všeč.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 31.12.2007 8:14:03
|
|
|
|
mamchika
|
Meni je všeč Izabela, samo raje s s -Isabela
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 31.12.2007 10:03:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni osebno je všeč samo Izabela, in še to s s-jem kot pravi predhodnica. ISABELA
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 31.12.2007 10:34:57
|
|
|
|
African queen
|
Izabela za fantka pa le Max
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 31.12.2007 11:08:07
|
|
|
|
tiktak
|
izabela mi je všeč, ostali ne.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 31.12.2007 13:06:43
|
|
|
|
Sandrin
|
Jaz se tudi sprašujem, kdo je Marjan Šarec??? Imena se mi ne dopadejo, pa tudi če so jih dali znani, še najbolj mi je všeč Aleksander (brez x), sam kaj ko vsi kličejo Sandi, Aco, al pa kaj podobnega. Če smo pa že pri znanih Slovencih, pa ne pozabimo na: - Lilu (hči Anje Tomažin) - Pika (hči Alenke Bikar) - Anika, Alina in Jalen (otroci Jureta Koširja) - Martin, Gašper, Polona in Manca (otroci Saše E.) - Tisa Aleksandra in Iris Alekseja (hčerki Zamaga Jelinčiča) - Mara (hči Miše Novak) - Aljaž (sin Petre Kerčmar in Gorazda Slaka) - Toja (hči Alenke Tetičkovič)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.12.2007 13:13:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.12.2007 13:22:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 31.12.2007 13:28:30
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Zanimiva imena ima tudi Vlado Kreslin: Čarna, Naj in še nekaj neobičajnega. ne spomnim pa se več, kdo je tisti, ki je dal svojima hčerkama ime Pšenica in Kresnica, je pa tudi neki pevec slovenski, malo starejši že. Pšenica in Kresnica sta hčerki Janija Kovačiča.
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 31.12.2007 15:39:56
|
|
|
|
urssyy
|
Vivijana . Mi pričakujemo in bo Vivien.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 31.12.2007 22:19:24
|
|
|
|
Pobalami
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka To če je imel opravka s tožbami ne vem, vem le to, da sta Borut B in A. Čeferin naj frenda in da je tamali dobil njegovo ime. A ni A.Čeferin naj frend od Željkota, moža od Brigite Bukovec in ne od Boruta Bilač?. Po tem aleksandru je dobil ime sin od Brigite Bukovec (seveda pa je lahko dobil ime tudi od Boruta Bilača in je tudi njegov dober frend). Vivijana mi je kar všeč ime (Marjan super oponaša drnovška in po tanovem Türka). Rosa angela mi ni preveč všeč, razne lilu in lulu tudi ne, Voranc mi ni všeč, Franci pa je vredu.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 2.1.2008 22:29:47
|
|
|
|
tatam
|
Žal
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 3.1.2008 16:44:50
|
|
|
|
laurago
|
Magdalini Justina Vivijana Izabela Max Alexsander Rosa Angela Dan France Voranc
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 3.1.2008 16:54:32
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandrin Jaz se tudi sprašujem, kdo je Marjan Šarec??? Imena se mi ne dopadejo, pa tudi če so jih dali znani, še najbolj mi je všeč Aleksander (brez x), sam kaj ko vsi kličejo Sandi, Aco, al pa kaj podobnega. Če smo pa že pri znanih Slovencih, pa ne pozabimo na: - Lilu (hči Anje Tomažin) - Pika (hči Alenke Bikar) - Anika, Alina in Jalen (otroci Jureta Koširja) - Martin, Gašper, Polona in Manca (otroci Saše E.) - Tisa Aleksandra in Iris Alekseja (hčerki Zamaga Jelinčiča) - Mara (hči Miše Novak) - Aljaž (sin Petre Kerčmar in Gorazda Slaka) - Toja (hči Alenke Tetičkovič) Lilu je dobila ime junakinji filma 5. element - Leeloo (M. Jovovich) Anika, Alina sta karakterja iz risank o Barbie princess Toja je pa krneki (mogoče toys'r'us!!??) Obupno ime. Voranc mi je kul in Izabela tudi. Ostalo je pa krap. Aja, Rosa Angela je pa iz kakšne mehiške nadaljevanke, epizoda 1238, verjetno.
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 3.1.2008 17:52:35
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Izabela mi je všeč ostalo ne preveč. X v imenih so mi totalno out. Alexander od BB pa je dobil ime po A. Čeferinu, znanem LJ odvetniku. Je njun najboljši prijatelj in poročna priča njenega moža. Bo držalo - sam Aleksander od Brigite Bukovec in njenega Željka. Ne pa od Britte Bilač.
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 3.1.2008 17:58:16
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Marjan Šarac je bil včasih znan pevec, ko sem bila še jaz otrok - Miki Šarac. Pel je pa tisto pesem Limbo tu, limbo tam... Zdaj je pa manager od Foxy teens. Je pa brat od Gorana Šaraca, moža simone Weiss. tu si ga pa mimo vsekala!!! Marjan Šarac je bil policist v oddaji Za vogalom je silvester. Pa najbolj znan interpretator Drnovška, Janše... Miki Šarac je pa res včasih pel...bol bogo, pa trudil se je!
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 3.1.2008 18:09:08
|
|
|
|
san
|
predolga in žal jih bodo vsi krajšali. všeč sta mi franc in maks, brez x ni nujno. moja hči ima eno izmed teh imen, pa je začuda, tudi na moje veliko presenečenje, v devetih letih še nihče ni skrajšal. drugače so pa meni vsa ta imena všeč
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 3.1.2008 18:14:40
|
|
|
|
san
|
Toja je pa krneki (mogoče toys'r'us!!??) Obupno ime. ime je iz začetnic njunih imen in priimkov
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 3.1.2008 18:52:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Magdalini Justina - hči Alenke Kejžar - a ni ona z enim tujem poročena? Ja, mislim, da tega ne smemo tlačit v isti koš z drugimi bedastimi imeni. Ker Magdalini je zelo lepo grško ime. Je poročena z Grkom.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 4.1.2008 9:14:25
|
|
|
|
caillou
|
Nič mi ne všeč, žal.
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 4.1.2008 19:10:18
|
|
|
|
hmm...
|
France. Mi je pa lepše ime še Franc ali pa Franci.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 6.1.2008 10:18:22
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Rubin, ne stekam prav kaj si zelela povedati s tem, da si dodala cigavi otroci nosijo ta imeni. Mi je cisto vseeno kdo so starsi, ime sodim po tem kaj pomeni in mogoce kako zveni ne pa kdo jih daje !
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 8.1.2008 10:46:15
|
|
|
|
Naina
|
Izabela, Voranc in Max (s ks in ne x)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?