Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 20:20:21
|
|
|
|
mayci
|
Všeč mi je Izabela, Dan, tudi Voranc je v redu, Max mi je všeč, v kombnaciji z Aleksander pa po mojem mnenju predolgo...
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 20:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Izabela Rosa
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 20:22:35
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
France mi je zelo lepo ime, prav tako voranc. ostala so mi pa kar nekaj.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 20:25:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so pa vsa čist mimo.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 20:27:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je samo Izabela všeč.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 20:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Kr neki.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 20:30:43
|
|
|
|
Rubin.
|
Zdaj vam pa še povem, čigavi otroci jih nosijo: Magdalini Justina - hči Alenke Kejžar Vivijana - hči Marjana Šarca Izabela - hči Mance Urbanc Izmajlove Max Alexsander - sin Boruta in Britte Bilač Rosa Angela - hči Boštjana Romiha Dan - sin Boštjana Romiha France in Voranc - sinova Pie Zemljič.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 20:31:47
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
eh, sem vedla da moja bivša soseda ne more dat svojim otrokom čudna imena...kajne pia
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 20:34:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Boljša k pa razni Pi, pu, ba, jin, ju, min...ji
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 20:35:42
|
|
|
|
lelaval
|
Všeč so mi: Izabela (brez Angela), Rosa, Max, Voranc
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 20:46:14
|
|
|
|
kristinaj
|
predolga in žal jih bodo vsi krajšali. všeč sta mi franc in maks, brez x
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 20:49:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ja in kaj pol če so od nekih zananih osebkov? bolj so osebki znani bolj trapasta imena dajejo..itak
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 21:01:54
|
|
|
|
blue sky
|
Nobeno mi ni všeč.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 21:07:27
|
|
|
|
mojčca
|
Všeč so mi Izabela, Max in Voranc.
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 21:07:56
|
|
|
|
mala maja
|
Max Aleksander, pa Voranc in Vivijana(čeprav bi mi bilo bolj všeč brez J-ja) so mi všeč. Se pa strinjam s Karin, bolje kot razni, li, lu pu, pa, fa......
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 21:11:09
|
|
|
|
Naja30
|
Men so všeč Rosa, Max in Dan, drugo pa ne.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 21:13:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvo mi ni všeč in iksi v dveh imenih.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 21:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Magdalini Justina - hči Alenke Kejžar - a ni ona z enim tujem poročena? Vivijana - hči Marjana Šarca - kdo za vraga je Marjan Šarc? Izabela - hči Mance Urbanc Izmajlove - A NI ONA Z Rusom poročena? Max Alexsander - sin Boruta in Britte Bilač - ja, O.K., ona je Nemka Rosa Angela - hči Boštjana Romiha - ta je malo bosa Dan - sin Boštjana Romiha - to je tudi Ginin sin France in Voranc - sinova Pie Zemljič. - to sta pa slovenski imeni, ki pa meni osebno nista všeč
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 21:27:21
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Vivijana - hči Marjana Šarca - kdo za vraga je Marjan Šarc? Un k oponaša razne politike. Drnovška pa najboljš.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 21:50:56
|
|
|
|
malecka
|
meni osebno ni nobeno všeč, je pa tko prav drugač bi imeli na zemlji samo dva imena
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 22:03:44
|
|
|
|
frutka_
|
Izabela mi je všeč ostalo ne preveč. X v imenih so mi totalno out. Alexander od BB pa je dobil ime po A. Čeferinu, znanem LJ odvetniku. Je njun najboljši prijatelj in poročna priča njenega moža.
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 22:05:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Izabela mi je všeč ostalo ne preveč. X v imenih so mi totalno out. Alexander od BB pa je dobil ime po A. Čeferinu, znanem LJ odvetniku. Je njun najboljši prijatelj in poročna priča njenega moža. A res? Zakaj pa? Pa saj ni nič kriv ... vsaj ne da bi jaz vedela. Ajaaa, BB so Bilači (sem najprej mislila na Eomiha). Ja, saj Borut pa je res imel nekaj z enimi obrožbami opravka, a ni?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2007 22:15:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako se vam zdijo ta imena? 30.12.2007 22:30:09
|
|
|
|
frutka_
|
To če je imel opravka s tožbami ne vem, vem le to, da sta Borut B in A. Čeferin naj frenda in da je tamali dobil njegovo ime.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?