Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Liuy -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 11:14:36)

Pozdravljene!

Kakor ostale ženske, moški, pari, sem se tudi dama najdala v nekem "začaranem" krogu, v katerega sem ujeta in si s tem le slabim odnos do same sebe, saj mi primankuje energije, samospoštovanja, soamoodločnosti,....

Bom povedala svojo zgodbo. Sicer bo malo daljša, vendar več bom povedala o sebi, partnerju, več bo se dalo povedat, kaj storiti, da bo obojestransko zadovoljstvo.

Sedanjega partnerja sem spoznala pred 4 leti. Spoznala sva se v službi, kjer opravljava isti poklic - oba sva policsta, vendar naju poklic nikoli ni pri čemer oviral, oz. sva vedno znala ločit službo in dom, kar se tiče zveze.

Sama izhajam iz ločene družine, kjer si strši nikoli niso vzeli časa zame, me prej kam poslali, kot da bi mi namenili kakšno lepšo besedo ter se oba vedno prepirala zame, pri katerem bom, vendar ne zaradi tega, da bi me kateri imel rad, ampak, da bodo urejen finančne zadeve - preživnina....Da ne govorim koliko me je mama "pretepla", se name drla ter mene krivila, da se ji je v življenju storila takšna krivica....
Vglavnem, malo sem živela z očetom in nekoliko več z mamo, ki me je pri petnajstih letih pustila samo v stanovanju, ni skrbela zame ter mi je s stem nakopala na vrat veliko položnic, dolgov....saj s štipendijo nisem mogla kriti niti eno - le elektriko, da nisem ostala brez.
Ker se je mam odjavila in prijavila drugje, so avtomatsko terjali mene in mi položnice v zaostanku le prelagali, da so bile obresti višje. Ko sem se zaposlila v policiji, sem morala za vse dolgove vzeti kredit, kajti tako ali tako bi mi trgali od plače in sem potem vse skupaj poravnala in si nisem mogla kupiti pač česar bi sama želela, kakor ostalia večina....

No, tukaj se potem začne. Spoznala sem fanta - prekrasnega fanta, kateri mi je dal vedet, da imam ob njem vse. Živela je v popolni družini, oba starša pedagoške stroke, vglavnem imeli so vse, česra jaz nisem imela in tudi nisem znala cenit.
Ko sva se spoznala, sem sama šla živet k njemu in to je bila zame velika sprememba. Vem, da ko so me vprašali, kam grem, da so hoteli dobro, sama sem sprejela to kot grožnjo, kaj me zdaj sprašujejo,....kaj mi gnjavijo....nevem, nekaj podobnega.
Pri njem sva živela 2 leti. Dve leti, mi je fant dajal ljubezen, kolikor jo je le bilo možno dajati, vendar sama sem le jemala, jemala in nič dala. Še danes se čudim temu, od kod je črpal vso energijo, pozitivno mišljenje in toliko ljubeni zame, ko pa sem bila zagrenjena, sploh z zunanjim videzom (v najstniških letih sem prebolela tudi anoreksijo in bulimijo), egoistična, gledala sem le nase, naredila sem vse le zase,.....zanj pa bore malo, prav tako pa sem bila ljubosumna na brata, ki mu je in mu bo vedno pomenil vse.
Vem tudi, da mi je bilo tako nerodno, da moram plačevati "mamine" dolgove, da ko sem vzela kredit, sem mu le tega zamolčala, saj si nisem upala povedat, da plačujem dolg za mamo in sem se v strahu, da ga zarad tega izgubim, izognila resnici in zamolčala.
Šele danes se zavedam, da sem storila najhujšo napako. Če bi povedala takrat, bi s tem pridobila zaupanje, kakršnakoli je resnica, takrat pa le očitke, da mi ne zaupa in mi vsak dan znova pove, kaj sem storila pred 4 leti. Ne zaupa mi več niti toliko, da bi mi verjel stvari za nazaj, ki sva se jih oba skupaj dogovorila.....

No in tako sva živela 2 leti. Grozno, fanta sem občasno kar z ljubega mira pričela gnjavit, biti tečna, ga žalit, vse dokljr ni "eksplodiral", nato pa sva se čez dan, dva imela spet rada.
Po dveh letih življenja s starši, sva se meni na ljubo (in tud njemu) preselila zase. Ko sva se preselila zase, sem sprva imela tud nekakšne finte, vedno sem gledala spet le nase, nato pa se je fant odločil. Zapustil me bo.

Zame je bil to šok. Kako zdaj, ko sva začela skupaj živet, ko sva šla zase......milijone vprašanj....in jok.
Ker sem fantu bila dolžna denar, mi je povedal, da ga je bilo strah odit, ne da bi mu prej to vrnila zato sva bila narazen in hkrati skupaj živela. Po nekaj dnevih (2 tednih) sem mu denar vrnila, vendar sva še vedno živela skupaj, kajti on je rekel, da nja odidem jaz, kajti stanovanje je "zrihtal" on.
Tiste dni sem živela v peklu. Tisti mesec sem spoznala vse svoje napake, jokala sem, razmišljala, se poglobila v zveze in tako prišla do spoznanja, da sem zelo nesmozavestna in da sem se vedno opirala naj in ga s tem odbijala od sebe.
V tistem času si je on našel drugo dekle. Sam pravi, da sem jaz kriva za to, kajti zaupal se ji je, znala mu je prisluhnit ter potem postla njegova punca.
Moram reči, da je takrat ravnal z menoj nesramno (čist opravičeno, saj sem ga sama 2 leti prezirala)......ni me imel rad, me ignoriral.....in tako sva živela en mesec in pol.

Po mesecu in pol je videl, da sem se vendarle spremenila in se je odločil, da spet poskusiva.

Bila sem presrečna. Moram reči, da sem se v tistem času zelo zelo spremenila, vendar spet ne dovolj, da bi ga osrečlila. Občasno sem imela kakšno "finto", katera je bila lahko usodna, kajti zveza je že tako temeljila na nitki. Treba je bilo vložit veliko več truda, kot bi ga moral vložit v novo zvezo. Vglavnem, ljubila sva se, imela rada, načrtovala skupno prihodnost, skupaj sva šla v Egipt, vglavnem v teh dveh letih je bilo veliko več lepega kot grdega, vendar so se pojavili tudi črni oblaki,kajti povsod se kaj najde,....vendar sva rešila.

Če smem opisat fanta, je zelo občutljiv, temelji na perfekcionizmu, sam zase pravi, da je popolen, zelo dober, sama pa vem, da je v komuniciranju večkat težavnješi, kot bi sli lahko mislila....kajti težko se je z njim pogovarjat, ker če ni tako kot on misli, kar "vzroji"....

No tako sva živela do maja 2004. Tega meseca sem mu povedala, da sem noseča. Takrat je bil ravno na morju, kajti ukvarja se s potaplanjem. Povedal mi je, da me kljub temu neizmerno ljubi ter se pomalem že veseli.....bila sva srečna.
Nosečnost sem prva tri mesece prenašala vredu, potem pa sem bila občasno tečna, znala sem biti tudi tako, da mi je rekel, da bo odšel. Nisem storila kaj hudega, vendar majhne napake so lahko usodne.....
Do 6. meseca nosečnosti je bilo vse vredu, vedno je spraševal kaj bo najina Bibika, laji raste,....vse kot pravi dober bodoči očka. Še v materinsko šolo je šel z menoj, da bo z nama pri porodu. Dva obiska sta bila sanjska, ostalo pa .....

Termin poroda imam 08.02.2005.

03.12.2004 je k nama prišla lastnica stanovanja ter nama povedala, da če ga kupiva. Ker je cena bila previsoka, sva rekla, da ga bova najbrž kupila kje drugje, v kraju njegovih staršev.

Do tukaj se je nakako še vse držalo. Po enem tednu, pa pride moj fant na dna z idejo, da nisem ženska s katero hoče preživeti svoje življenje, da me nima rad, da me ima le rad, kot mater njegovega otroka ter da se je zaljubil v drugo.
Kar se ta "druga" noče vezat z moškim, ki ima otroka na poti, me je zaradi tega še dodatno zasovražil, kar mi je tudi povedal. Vprašala sem ga ali straši vedo za to ter je rekel, da ne. Čeprav so vedeli, kar mi je po mesecu priznal. Starši tukaj trpijo, ker si želijo, da bi bila skupaj, vendar se bova to morala odločit sama, tako pravijo.

Tako se je odločil: v kraju njegovih staršev bova poiskala stanovanje, ki bo za naju s škratkom najceneje ter da bom lahko imela blizu njegove straše ter njega. Povedal mi je, da bo z nama še tri do štiri mesece po porodu, potem pa bo odšel, ne izključuje pa možnsoti, da se ne vrne, vendar le ta mala....
Vedno kadar sem ga vprašala ali ga vpraša ali obsaja kakšna možnost, se dere, mu grem na živce, me prezira in poniža.

Tukaj je še ena zgodba:
- fant trenira borilne veščine 3 krat tedensko po 4-5 ur (pon., sre., pet.)je odsoten (če le ni v službi), enkart tedensko gre na obveznost v zvezi s potapljanjem (sre. dopoldan) ter ob torkih in četrtkih si je umislil še en - novi šport. Pri tem ga nikoli nisem ovirala, kajti sama sem sšportnica in vem, koliko pomeni človeku sprostitev.
Fant se mi je pogosto tudi

Anonimen -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 11:31:10)

Oprosti..ti si pa mazohist.
A boš večno živela na vagi?Bo stal ne bo ostal?Me ljubi me ne ljubi?

To ni življenje to ni zdravo okolje za otroka!!!

Pojdi proč ti ali pa on.Saj če mu je kaj do tega otroka se bo vračal k njemu..ne k tebi,ker tu z njegove strani ni več pravih čustev,to je smo še maltretiranje čustev.
Sran z egozmom in pomisli na dete,daj mu zdravo okolje to je kar bo potreboval,ne pa da bo rastel v nedružini in se tega naučil in postal nesrečno bitje..ali to hočeš?še enega nesrečnega človeka na tej zemlji?

Jaz upam da vaju bo srečala pamet in da bosta zrelo in trezno skupaj premislila v kakšno okolje se bo otrok rodil.

Lp Neva6

Anonimen -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 11:36:01)

Draga moja, ne vem zakaj se tako ponižuješ in zakaj dovoliš, da nekdo tako grdo ravna s teboj. Vem , lahko je reči: poišči stanovanje in pojdi daleč stran. A če ti nekdo počne to, kar tebi tvoj, potem ni nobenega opravičila, da ne bi zmogla. Zaradi sebe in zaradi otroka. Čimprej. Daleč stran. Imaš službo, imaš svoj denar, preživnino je dolžan plačevati, pripada ti še otroški dodatek, tako da nekaj bo.

Ne pusti se teptati, ukrepaj danes!

lahko se je fant ustrašil odgovornosti, ki ga čaka z rojstvom otroka, veš, moški odrastejo veliko kasneje kot ženske.

puncica -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 11:42:20)

Ja groza :(( zakomplicirano do amena, najbolj pa se mi smili še nerojen otroček:((. Jaz mislim, da se ta fant sam ne ve kaj bi rad in očitno za skupno življenje s teboj ni pripravljen. Ne se mučit s tem, da upaš, da bo drugače boljše, če vidiš da mučita en druegaga. Mislim, da bi bilo najbolje da gresta narazen. Ti pa ko boš sprejela odločitev predvsem misli na otroka. A misliš da je dobro da odrašča v takšnem okolju?

total -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 11:44:14)

Strinjam se s predhodnicama,pojdi, stran in uživaj v nosečnosti.Ne pusti se **** in privošči otroku mirno življenje.

dory -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 11:45:02)

Ce bi bila ljubezen na mestu,si kaj takega ne bi dovolil...se mi zdi prav smesno,ko slisim,da se nekateri ustrasijo odgovornosti...hehe pa kaj se! In ce bi se se me ustrasle...

V fondamentu tukaj ni pravega spostovanja njega do tebe in tudi ti sama ga kaj dosti nimas,ce si dovolis kaj takega....res da je tukaj otrok,ampak ali je to okolje,v katerega bi rada,da se rodi?

Glej stara si ze dovolj in tudi pameti imas kar nekaj,da koncno potegnes crto in tej agoniji naredis konec....ne bo lahko ampak ko bos dala to za sabo bo precej lazje....vem kaj govorim...

Torej boljse ukrepati danes kot jutri...ce ne zaradi sebe pa zaradi otroka,ki v takih primerih potegne najkrajso...

Annny -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 11:45:06)

'Tvoj' fant je navadna gnusna, sebična gnida. Mene bi bilo sram, če bi moj otrok moral imeti takšnega 'očeta'- reši se, dokler se še lahko!
Ne pusti, da ta pošast prizna očetovstvo!!!
Pojdi stran- takoj, prekini vse stike, ne vračaj se!! Sicer boš celo življenje nesrečna in kdove, kaj bo s tvojim otrokom...:((:((

darjatimci -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 11:47:31)

Lahko samo čakaš,kaj se bo zgodilo s prihodom otročka na svet, večina moških ponori od veselja in so 200% drugačni kot so bili prej,ampak vprašanje je ali to zadostuje za vajin odnos in za vašo skupno prihodnost.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.1.2005 11:47:46)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mei -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 11:50:46)

če hočes sebi, otroku in njemu najbolje
čimprej odidi.
Saj vem da bo hudo, a če dobro premisliš boš tudi sama videla, da je to najbolje.
Iz izkušenj mojega moža ti lahko povem, da ni druge rešitve.
On je pred mano imel punco. Pustila sta se, potem pa je ona prišla k njemu, da je noseča.
Hotel se je poročiti - rekla je, da ona noče samo enega moškega v svojem življenju, vendar pa hoče da zaradi otroka živita skupaj.
Po 2 letih je ugotovi, da to ne gre - ona z drugimi, on z otrokom doma.
Potem ga je pa ona večkrat iz hiše vrgla in potem preprosila naj pride nazaj. Da se bo ubila, .....
Še danes trpi zaradi te situacije, a je rekel, da če ne bi prekinil danes ne bi bil živ.
Najhuje pa je, da otroke ne vidi več - je poskušal že preko socialne in sodišča a ker je ona taka kot je to ne gre.

Torej prekini in čimprej na socialno po dodatne informacije - pomoč.

Annny -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 11:52:26)

Ined, to si res lepo napisala:rozica:

neja.ana -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 11:58:23)

Moški so ful šokirani, ko izvejo, da bodo očki - sploh taki mladi. Verjetno ga skrbi, kako bo, sploh, če mu kolegi govorijo same negativne stvari in če njegovi vrstniki oz. prijatelji še ne razmišljajo o tem.
Moj fant je super, ampak ga je vse skupaj pri njegovih skoraj 27tih in mojih 28tih zelo šokiralo. Na začetku mu je bilo verjetno nerodno zaradi tega in življenje se je seveda obema ful spremenilo. Jaz sem potrpela, čeprav sem bila mnenja, da si zaslužim več pozornosti in pozitivnih misli, ker sem si v bistvu otroka bolj želela jaz. V času porodniške sem se maksimalno trudila, da ni bil on preveč obremenjen, pa tudi če sem bila jaz čez vso mejo (vstajanje ponoči me je večkrat privedlo do rahlega živčnega zloma). Ampak zdaj, ko otrok že "daje" in ne samo "jemlje" , je pa ful ponosen očka in je vse ok. Tudi prej je pomagal, ampak se ni tako vživel v situacijo kot sem si jaz želela in kot so nekateri navdušeni. Tega se še zdaj z žalostjo spominjam, ampak da je vsaj zdaj vse ok.
Boš videla, da bo tudi tvojega ljubko detece očaralo! Na začetku mogoče še ne, ampak potem ko ga bo lahko kam peljal ali se z njim ukvarjal, bo ziher ful navdušen. Sčasoma. In tudi nad teboj, da si mu podarila to čudovito bitje. Ampak dejstvo je, da ko je otrok mali, zahteva res on največ pozornosti, ki je med partnerjema potem ne utegne bit več toliko kot prej. Ampak vse se da. Če ga imaš rada, se potrudi. Konec koncev praviš, da se je tudi on 2 leti trudil zate, ti pa mu tega nisi vračala. Mogoče si zdaj ti na vrsti...

ajf -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 11:59:30)

uau kakšna zgodba; želim ti, da bi se srečno razpletla zate in za otroka; za nastalo situacijo sta "kriva" oba
on si pušča odprto možnost pri tebi, če tam ne bo uspelo oz. ne ve kaj naredit sicer ti ne bi govoril enkrat tako drugič drugače, rad ima obe (samo ti si mu že pokazala svojo slabšo stran, pri ta drugi je še vse medeno); najbolje, da ga pustiš na miru, ne rineš v njega in se posvetiš sebi in otroku;
Zakaj se ljudje zavejo svojih napak in jih priznajo šele takrat ko je "prepozno" oz. ko je že toliko slabega bilo storjeno?
Ko je vaza enkrat razbita, ni več nikoli taka kot je bila.
Če ga pa res želiš in ljubiš in misliš, da se da vajin odnos popravit, potem pa verjetno sama veš kakšna moraš biti, kako ga ovit okoli prsta...moški so tam, kjer jim je lepše, kjer imajo mir, ljubezen, sex, nežnost, pozornost,...moje mnenje

clea -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 12:04:51)

DRAGA PUNCA,

NE MUČI SEBE IN OTROKA IN GA TI ZAPUSTI!!!!!!
On samo nekaj govori in grozi, da bo odšel pa je še kar pri tebi!Po domače nima jajc!Nalašč te muči.
Pojdi stran od njega in zaživi po svoje!Ti in otrok bosta zmogla!Ne uniči vama življenja s tem da prenašata takega človeka!:(:(:(
To kar dela ta fant se mi ne zdi drelo.Da ti obljublja da bo prišel mogoče čez nekaj let nazaj k tebi,ampak bo prej dal čes eno razmerje.HALO!!!Pa saj ne more človek kar tako napovedati svojega življenja!
Če bi te imel res rad,pa čeprav (tako kot on pravi) le kot mamo njegovega otroka,ne bi bil tak do tebe.
Otrok si ne zasluži takega očeta!

ZAPUSTI GA!!!!!!!!

VELIKO SREČE IN JAVI KAKO JE KAJ S TVOJO BEBICO!:rozica::rozica::rozica::rozica:

Clea

Nogavička -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 12:08:55)

Draga Liuy,

zadnji čas je, da nehaš biti "žrtev" in da se postaviš na lastne noge. Marsikdo med nami ni imel srečnega otroštva in mladosti, pa je prišel čas, ko je bilo treba narediti križ čez preteklost in iti naprej - pokončno in samozavestno. Tako mamo bo namreč potrebovalo dete, ki te bo kmalu razveselilo.

Kar se vajinega odnosa tiče - je vse ena sama zmeda - krepko razmisli, če je to kar ti čutiš do njega res ljubezen ali te je samo strah, da bi bila sama. In ne sanjaj, da bo ostal s tabo - malo verjetno. Glede na tvoje pisanje - saj ne ve kaj bi sploh rad!

Zdaj moraš misliti nase in na malo dete, ki prihaja. Ali ni boljše, da živi samo z mamo in v miru, kot pa v čistem kaosu!?!

Držim pesti zate, da se boš odločila prav- tako, da bo zate in za dete najboljše!!

Tea

india -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 12:09:10)

Draga moja, vsa dekleta pred menoj so ti povedala prav.
Zapusti ga takoj in ne odlašaj nič več! Si samostojna oseba, sposobna preživeti otroka in sebe in če se bojiš finančnega položaja, boš pa ta problem kasneje urejala po pravni poti.
Verejmi, sama se že kar lep čas ubadam s podobno situacijo, a pri meni gre za 15 let zakona in 6 otrok. Zato ne popuščaj več, da ne boš kasneje iz ljubezni - tvoje do njega, saj on je do tebe sigurno, več kot očitno ne čuti,pa niti do otroka, prišla še do enega otroka in situacija bo še težja!
Takoj spakiraj njegove stvari in ga postavi pred vrata!

LP in veliko sreče in moči zate in tvojega angelčka!!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

lelaval -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 12:13:09)

:((Groza, kakšni znajo biti moški.:((
Kot so ti že predhodnice povedale, to ni življenje pač pa PEKEL. V življenju sem že marsikaj dala skozi, ampak, da bi mi partner tako odkrito povedal, da sem se sama strinjala s tem, da ima zraven še drugo - to pa ne.
Glede na to, da si imela težko otroštvo, veš, kako je bilo. Vendar si si življenje uredila, spoznala krasnega fanta, ki te je - vsaj takrat razumel (ali pa takrat še ni odrasel, da bi te pravilno razumel), pričakuješ krsnega :duda:.
Vedi, da tako kot si ravnala (čeprav misliš, da si za marsikaj sama kriva), - da si ravnala tako, kot si mislila, da je prav, oziroma kot so te naučili starši. Ne oziraj se za nazaj - za storjenimi napakami, kajti ne živiš za preteklost, živi za sedanjost. Imaš službo, kar pomeni, da si finančno preskrbljena, imaš stanovanje (samo njega ne spusti več spat vanj). Pa čimprej pojdi na socialno povprašat, da boš potem imela preživnino urejeno, kajti lahko pričakuješ, da je nikakor ne bo hotel plačevat.
Mlada si še, sedaj živi zase in za otroka in poskrbi, da bo imel mnogo lepšo otroštvo, kot si ga imela sama, moških pa je na svetu itak še mnogo in takšen, ki te bo sprejel takšno kot si, se bo zagotovo našel.
Želim ti čim lažji porod in čim manj stresno življenje.

Natka1 -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 12:15:29)

Draga moja,

pamet v roke, pojdi na svoje.... Vse to, kar on tebi počne, počne tudi otroku.

Ni zrel za očeta, še manj pa je vreden tvoje potrpežljivosti in nenehnega čakanja ali bo ostal ali šel.

Pomisli nase in na svojega otroka.

Zgrozila sem se, ko sem prebrala, da mu nov avto, črni pas... več pomeni kot njegov lasten otrok, ki bo privekal na svet ob približno istem času.

Želim ti vse dobro, uživaj v nosečnosti in bodi čim bolj srečna.

Natka

cmokec -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 12:29:36)

Ne mi zamerit, ampak takega manipuliranja pa jaz nebi prenašala. Če se imaš kaj rada in mogla bi se imeti, ga zapusti in ne drezaj vanj. Pa še sama nisi, zaljubo otročka čimpreje stran.

Nad teboj izvaja psihični teror, v tvojih očeh pa te prikazuje kot edinega krivca za nastalo situacijo. Lahko bi naredila karkoli na svetu, pa se ne bo spremenil. Ne čakaj na bolje, ker ne bo in ti se tega zavedaš.

Pomoje ti nisem napisala ni novega, bojiš se njega, bojiš se ga zapustiti, ker se bojiš osamljenosti, samote. Posledice njegovega odnosa je nizka raven tvoje samopodobe in samospoštovanja.

Zagotavljam ti, da si zmožna ustvariti topel, miren in ljubeč domek zate in za prihajajočega otroka. To je po rojstvu otročka v bistvu tudi osnovna naloga staršev.
Vprašanje je samo, če si tega dejansko želiš tako zelo, da si za to pripravljena narediti odločilen korak.
ZAPUSTI GA.

Če ti lahko kakorkoli pomagam, z besedami ali kako drugače, se mi javi na privat.

Pa še to: vedi, da te ničesar ne obtožujem, le napisala sem, kakor mislim.

cmokec

Liuy -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 12:32:02)

Punce hvala vam za vse nasvete, podporo, menja,....in verjemite, da se bom spravila k sebi!

Ampak nekaj mi pa vseeno ni jasno:
-kako lahko moški, ki ženski v obraz pove, da je ne ljubi več, reče, da so možnosti, da jo bo ponovno ljubil takšne, kot možnosti, da se vrne....:ups:nevem,....

Pa tud ni mi jasno, zakaj pride občasno do mene, me začne objemat, poljubljat, božat ter preden zaspi, poišče mojo roko ter se poskuša nekako "privit" k meni,.....nevem. Ni mi jasno.
Sama vem, da če nekoga nebi imela rada, tud če bi pod srcem nosil mojega otroka, tega nebi naredila, kajti zarad otroka se nekomu tako približevati??? Nevem....:ups:
Kaj mislite pa o tem??

Ne imejte me za nezrelo. Sem dovolj zrela, kajti zavedam se, da vse, kar te ne pokoplje, te naredi močnejšega in uspela se bom rešit te "grozljivke", ampak bo pa nekoliko težko, kajti po vsem tem ga imam še vseeno zelo zelo rada....

Liuy in 36 4/7:duda:

cuma -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 12:36:00)

Draga bodoča mamica!
Ti zmoreš narediti konec in začeti znova. Zaslužiš si nekoga, ki te bo imel rad vse dni in ne samo ob torkih in petkih...Zaslužiš si tako življenje, kot si ga želiš. Tvoji problemi iz preteklosti naj ti dajo samozavest, ker ti si danes tu, z otročkom v sebi čeprav si vse to dala skozi.Ta ljubezen do njega bo minila in boš lahko našla novo, pravo in iskreno ljubezen. Daj si možnost in daj možnost otroku, da bo imel srečno in zadovoljno mamo.
Srečno!:rozica:
cuma

Anonimen -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 12:40:16)

Po moje je tole naše "nakladanje" bob ob steno, saj sama veš, kaj bi morala narediti, pa ne boš. Čez par dni boš komaj še vedela, da se je kaj v zvezi z vsem temle dogajalo. Takrat bo spet malo lepše, potem pa spet jovo na novo. Vprašanje, koliko lahko človek zdrži.
Kaj pa vem, verjetno je tole zasvojenost z odnosom. Zasvojenec pa mora menda najprej priti do dna, preden si pomaga. Verjetno bi bilo še najbolje, da bi si našla strokovno pomoč. Samo vprašanje je, če jo sploh hočeš.
Tega verjetno ne bi smela napisati, pa sem si lahko privoščila, ker te je veliko punc pred mano "razumelo" in ti poskušalo vliti "pogum", da se postaviš na svoje noge. Poslušaj raj njih.

darjatimci -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 12:46:57)

Živijo!
Ja čist normalno,da ga imaš rada saj pod srčkom nosiš njegovega otroka,ženske v nosečnosti in po njej kar vremo od čustev to je normalno,ampak vidva z otročkom zdaj rabita mir in ne živčnih vojn,če nista s fantom tega rešila do sedaj počakajta na otročka pa potem naprej,očitno je on dvojna osebnost s takimi je pa hudo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.1.2005 13:11:22)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ANJA5 -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (12.1.2005 13:34:38)

Konkretno na tvoje vprašanje naj odgovorim, da se mu smiliš in te zato še malo objema, crklja, boža itd...
A res misliš, da se moški ne znajo delat oz. pretvarjat - o ja pa še kako !!
V končni fazi točno ve, kaj preživljaš in da ti je zelo hudo ampak ga ni tok v hlačah, da te že enkrat zapusti (tako kot te hoče) ampak ti vliva lažno upanje in s tem misli, da te malo potolaži...Halo, pust ga že enkrat, da gre in da zaživiš normalno življenje brez neuravnovešenega moškega, ki ne ve kako mu je lahko žal !!!!
Vem, da si občutljiva...ker si nosečka in nevem kaj še.....ampak boš vidla, ko rodiš ti bo važen samo še tvoj mali sonček, ne pa kreten za katerega misliš, da je edini....

Moje mnenje..upam, da ne zameriš..
:nosecka: Anja

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>