BigWhale -> Moja zgodba - kaj narediti??!!?? (19.1.2005 22:53:59)
|
No to bo najbrz moj prvi in edini prispevek brez, da bi podal kak pameten link. Tudi precej hitro bom sodil cloveka, torej tebe, ti povedal, da trpis za kronicno pomanjkanje ljubezni, se tiste prve, starsevske. Samozavesti prakticno nimas in tudi samospostovanja ne. Strah te je, da bos sama in da ne bo nikjer nikogar, ki bi bil ob tebi. Ja, biti sam je res grozen obcutek. Poraja se pa vprasanje ali je bolje spati na trdih tleh ali pa na postelji iz zebljev. Sicer bom ugibal, ko bom rekel, da verjetno nisi iz Indije, da v druzini ni bilo prav dosti fakirjev, tako da ti svetujem, da si raje postelji na tleh. Sluzbo imas, zberi se in odidi. Kam? Pojma nimam, nekam. Prostor se bo nasel, ce nisi sposobna sama placevati se bos morala nekako znajti. So ljudje, ki ti lahko pomagajo. Morda celo tukaj na tem forumu ampak bi si upal dvomiti. Pogovori se s prijatelji. Ne spominjam se, a si kaj to tem pisala ampak se mi zdi, da nimas ravno dosti prijateljev. Takih, ki si t tudi zasluzijo biti. No, suznjelastnistvo se je ze davno nehalo. Zacni biti sama svoj gospodar. Saj ne bo tako tezko in tudi edina ne bos. Lepse ti bo, bos videla in lahko bos celo zivela...
|
|
|
|