Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 12.1.2005 14:20:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Moški zelo radi sedijo na dveh stolih.Pri tebi je preizkusil skupno življenje sedaj mora potipat še drugje.Zavedaj se da bo vedno tak neodločnež. Lp Neva:rozica:
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 12.1.2005 14:21:24
|
|
|
|
india
|
Hej,zakaj misliš, da ti hlini ljubezen???? Saj je ne izkazuje, samo takrat ti pokaže nežnost,ko kaj hoče od tebe! Ne se slepit, je pač pokvarjen in bo to počel tako dolgo dokler mu boš mirno gospodinjila in s hvaležnostjo upala, da se bo le morda nekoč obrnil k tebi in se ti nasmehnil! Imej se raje kot imaš njega in zmogla boš!!! Pa na :duda: pomisli!
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 12.1.2005 14:25:45
|
|
|
|
sonjakk
|
To vse pove o tvojem:''... sam zase pravi, da je popolen, zelo dober...'', en velik narcis je, vase zagledan, verjemi, da je daleč od popolnosti. En velik, nezrel otrok je. Ne se poniževati in prositi vbogajme.
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 12.1.2005 14:33:05
|
|
|
|
fricka
|
Poglobila sem se v tvojo zgodbo in moram rečt, da sem se zelo zamislila. Menim, da ima tvoj način preživljanja mladosti in samo otroštvo veliko opraviti z načinom življenja, ki ga živiš. Preveč koprniš po človeku s katerim bi si delila življenje, da preveč popuščaš svojemu fantu. Zavedaj se, da si oseba vredna spoštovanja, da v sebi nosiš dragoceno novo življenje in misli samo na vaju. Če te fant ne zna imeti rad, te pač ne zna in pozabi nanjga. Nesmiselno je pričakovati idilično družinsko življenje, če te že zdaj vara in išče druge veze. Poleg tega pa se zaveda tvoje nemoči in čustvene odvisnosti od njega in ve, da boš zmeraj na nek način njegova in bo imel vez z otrokom. Poskusi ga malo ignorirati in mu daj vedeti, da lahko živiš brez njega. Zagotovo bo premislil kaj nu z otrokom pomenita in potegnil pravilne zaključke. Govorim ti iz lastnih iozkušenj in lahko ti povem, da so se vse stvari obrnile v pravo smer takoj, ko sem začwela spoštovati samo sebe. Lepo se imej!
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 12.1.2005 14:57:05
|
|
|
|
mammika
|
Se strinjam z vsemi predhodnicami.....mal se začni imeti rada pa bo bolš. LP :sloncek:
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 12.1.2005 15:16:55
|
|
|
|
nejcko
|
Jojme, take zgodbe me kar malo ob živce spravijo, jih pa poznam kar nekaj in, glej ga zlomka, vedno so na koncu zvisele ljubeče in potrpežljive, ljubezni željne ženske.. Mogoče bom zvenela grobo, ampak punca, tole je pa že zelo zelo zrelo za strokovnjaka - vajin odnos (oz. predvsem s tvoje strani) je PATOLOŠKI! Bolan. Lahko ti svetujem, da pojdi, a se mi zdi, da ne bo efekta, lahko ti rečem, fant te NE ljubi, a boš verjetno njegovo kvazi ljubezen začutila v vsakem njegovem bolj nežnem pogledu... in boš upala... do zadnjega... in boš tudi (zadnja) jokala... in jokal in trpel bo tudi tvoj otrok... Žal, videla sem že mnogo takih zgodb. Vaeeno pa želim iz vsega srca, da mi boš čez par mesecev napisala, da sem se motila. Moja zmota bo tvoja zmaga! Srečno!
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 12.1.2005 16:27:41
|
|
|
|
nita
|
:((:((:((:(( Draga moja punca! Tvoje življenje je res za zjokat, ampak noben ti ga ne bo zrihtal, če si ga ne boš porihtala sama. Začela si s tem, kakšno zanič življenje si imela ti v mladosti in kakšno lepo je imel tvoj fant. V današnjih dneh pa se mi zdiš ti veliko bolj normalna, kot pa tvoj fant!!! Verjetno zato, ker si se ti že nekaj v življenju naučila, kar se on še ni in vprašanje, če se sploh še bo. In sedaj moje mnenje: čim dlje od njega!!!! Draga moja, prvo moraš ljubit sebe, da boš lahko ljubila druge! Samo v tem zaporedju gre to! In prepričana sem, da boš spet ljubila in to človeka, ki te bo vreden - vrednote moraš poiskat pa sama in vem, da si to zmožna! Osreči sebe in otroka! Vprašanje je samo, če sploh hočeš naše nasvete??? Bistvo boš sigurno znala potegnit, a ne?? Vedno ti bomo pripravljene pomagat. L.P. Anita (rok 8.2.2005)
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 12.1.2005 16:29:00
|
|
|
|
baguSka
|
Jaz pa bi pripomnila le to: S TABO SE BO IGRAL, DOKLER MU BOŠ TO PUSTILA! Dokler boš ti igrala na take strune, bo tudi on tako plesal. Ko boš začela igrati drugače, bo začel tudi on plesat drugače. Odločitev je samo v tvojih rokah! Vso srečo! :rozica:
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 12.1.2005 17:25:00
|
|
|
|
hruškica
|
Čim prej ga zapusti, imaš redno službo in svoj denar. Beži stran!!! Če pa ti je še nezvest, pa sploh. Celo tvoje življenje je ena zmešnjava, odloči se končno in naredi enkrat red. Odidi, pozabi na to obdobje in sigurno se boš imela lepše s tvojim sončkom. Tale fant pa te zagotovo nima več rad in te tudi ne bo imel, kljub temu da boš mama njegovemu otroku. Če ne gre drugače, poišči si strokovno pomoč, temu bi sigurno lahko rekli, da si odvisna od odnosov. To je resna bolezen, saj je očitno, da ga nenehno opravičuješ in govoriš, da ga ljubiš. Kako le, poglej vendar kaj ti dela in to v času, ko bi ti moralo biti najlepše. Ne morem verjet, da se ti to dogaja. Svetujem ti, da se obrni na Dr. Sanjo Rozman ali dr. Janez Rugelj. Oba imata terapevtske skupine in čim prej se vključi vanje, edino to te še lahko reši, da ne uničiš življenje še tvojemu otroku-posledice vajinega nezdravega odnosa bo na koncu nosil tudi vajin otrok, tega pa mu zagotovo ne želiš. Zato: POIŠČI SI POMOČ ŽE ENKRAT!!! Želim ti, da boš to rešila in bila enkrat srečna..
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 12.1.2005 18:17:56
|
|
|
|
wawa
|
Najprej se strinjam z vsemi zgoraj. Nato pa dodajam še nekaj kar bo kruto: To zaradi česar ostajaš ni ljubezen, je odvisnost od odnosa, je strah in je začaran korg. Poznam ženske ki jih mož pretepa, pa v tem iščejo ljubezen, ti si prav takšna, ne išči ljubezni v nekom ki ravna s tabo grdo, ker je žal ni več. Veš kaj je pa pri vsem tem najslabše, da boš s tem ko boš ostala, vzorec svojih staršev ki si jih prezirala in zaradi katerega si trpela vse svoje življenje, prenesla na svojega otroka, ki bo ta vzorec prevzel in zato trpel celo življenje. Naredi nekaj vsaj za otorka. Kot rečeno zgoraj POJDI K NEKOM KI TI BO STROKOVNO SVETOVAL, RECI SI NE BOM VEČ ŽRTEV. Veš obstajajo varne hiše za ženske z otoroci , namenjene so natanko takšnim primerom, tam so mlade punce s enakimi ali celo veliko hujšimi težavami mogoče bi ti edino one znale pomagati najti pot ....tvojo pot k sreči!! Veliko upanja!
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 12.1.2005 18:47:50
|
|
|
|
Pikipoki
|
Zame je tvoj fant psihopat oz. sebičen egoist, ki se igra s tabo in tvojimi čustvi. Lahko živiš tudi sama, tudi denar lahko izterjaš od njega, toda z njim ne moreš - tudi ne smeš - živeti. Kako bo otrok občutil vajin odnos ?!! Z leti ne bo nič boljše ... sadist ostane sadist. Pojdi proč, kamorkoli ... Čeprav ga ljubiš (kot sama praviš), to ni normalno. Res ne. Poznam zgodbo deloma podobno tvoji. Bila sta idealen par.Ona je govorila samo o njemu. Potem je zanosila. Šla sta na morje (ona je celo smučala v petem mesecu nosečnosti), ko sta se vrnila, ji je rekel, da je konec, Kar tako. Potem je rodila fantka, danes ima drugega tipa. On se je le nekaj mesecev zatem spečal z veliko mlajšo punco (tam, osem, devet let razlike - nova punca je imela približno 18 let), ji naredil otroka, ostal z njo in dobil punčko. Nikoli ni prvi razložil zakaj, ampak jo je pustil na cedilu. Zelo preprosto in egoistično. LP
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 12.1.2005 20:52:44
|
|
|
|
Pupica
|
pod tvojim opisom je ostala še en alineja prazna.Želim ti, da bi vanjo napisala, da si srečna z moškim svojih sanj, ker si to tudi zaslužiš! Si le eno zelo nežno bitje, polno ljubezni, pa jo je žal življenje premetavalo brez ljubezni... Vse naj v 2005!za tebe in tvojega :duda:
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 12.1.2005 21:14:51
|
|
|
|
niki5
|
Pupica kako lepo si to napisala :love:
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 12.1.2005 21:16:37
|
|
|
|
Gina
|
Punca! Zberi ves pogum, kar ga imaš in se končno imej rada! Tvoj otrok si ne zasluži takšnega očeta!
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 13.1.2005 9:09:13
|
|
|
|
Blink1
|
Draga Luiy...še moj komentar....No, v bistvu se strinjam z ostalimi...Poskusi se postaviti na svoje noge...nehaj se trpinčiti še sama, ko te tvoj "dragi" že dovolj. Ne morem verjeti, da je vajino stanje tako resno...Mislila sem da je vse OK...da se je vse poravnalo....Če kaj potrebuješ...tudi samo družbo in tolažilno besedo, me pokliči...z veseljem se bom oglasila, lahko pa prideš tudi k meni... Z Nejo in Edijem te bomo veseli Poskusi vsaj ta zadnji mesec vse to postaviti na stranski tir in mirno pričakuj otroka...Boš videla, da potem bodo problemi videti manjši...in počutila se boš močnejšo, da jih rešiš. Otrok ti da moč..Ne pravijo zastonj, da so mame kot levinje ki branijo svoje mladiče. Kar se pa Aleša tiče....nimam besed...izgleda zelo nedolžno:hudicek: Drži se Lp Nina
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 13.1.2005 12:17:12
|
|
|
|
hruškica
|
Ni vse tako nemogoče kot se ti zdi. zgodbo sem dala prebrati mojemu možu, ki prav tako dela v policiji in je povedal da imajo v ljubljani več policijskih domov kjer lahko dobiš sobo oz. mini stanovanje v samskem domu kjer lahko začasno prebrodiš krizo, pa še najemnina ni velika... res pa je da moraš delati v ljubljani, da bi dobila tako sobo oz. stanovanje... tako da ti svetujem, da se pozanimaš kako s tem in ga zapustiš, ter zaživiš sama, ter se posvetiš sebi in otroku... skratka ni vse izgubljeno, še je možnost za lepše življenje...:)
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 17.1.2005 19:37:46
|
|
|
|
Abby
|
Oprosti, če bom groba, ampak... mater, si glupa. Dedec dela s tabo ko z drekom, ti mu pa še vedno ližeš rit. Ližeš jo povrh vsega še njegovi novi babi. Ko boš rodila, nikar ne pozabi hitro teči urediti očetovstva, da boš ja še bolj boga, ko te bo še na ta račun zajebaval. Škoda besed.
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 19.1.2005 22:53:59
|
|
|
|
BigWhale
|
No to bo najbrz moj prvi in edini prispevek brez, da bi podal kak pameten link. Tudi precej hitro bom sodil cloveka, torej tebe, ti povedal, da trpis za kronicno pomanjkanje ljubezni, se tiste prve, starsevske. Samozavesti prakticno nimas in tudi samospostovanja ne. Strah te je, da bos sama in da ne bo nikjer nikogar, ki bi bil ob tebi. Ja, biti sam je res grozen obcutek. Poraja se pa vprasanje ali je bolje spati na trdih tleh ali pa na postelji iz zebljev. Sicer bom ugibal, ko bom rekel, da verjetno nisi iz Indije, da v druzini ni bilo prav dosti fakirjev, tako da ti svetujem, da si raje postelji na tleh. Sluzbo imas, zberi se in odidi. Kam? Pojma nimam, nekam. Prostor se bo nasel, ce nisi sposobna sama placevati se bos morala nekako znajti. So ljudje, ki ti lahko pomagajo. Morda celo tukaj na tem forumu ampak bi si upal dvomiti. Pogovori se s prijatelji. Ne spominjam se, a si kaj to tem pisala ampak se mi zdi, da nimas ravno dosti prijateljev. Takih, ki si t tudi zasluzijo biti. No, suznjelastnistvo se je ze davno nehalo. Zacni biti sama svoj gospodar. Saj ne bo tako tezko in tudi edina ne bos. Lepse ti bo, bos videla in lahko bos celo zivela...
|
|
|
|
Moja zgodba - kaj narediti??!!?? 19.1.2005 22:54:14
|
|
|
|
BigWhale
|
No to bo najbrz moj prvi in edini prispevek brez, da bi podal kak pameten link. Tudi precej hitro bom sodil cloveka, torej tebe, ti povedal, da trpis za kronicno pomanjkanje ljubezni, se tiste prve, starsevske. Samozavesti prakticno nimas in tudi samospostovanja ne. Strah te je, da bos sama in da ne bo nikjer nikogar, ki bi bil ob tebi. Ja, biti sam je res grozen obcutek. Poraja se pa vprasanje ali je bolje spati na trdih tleh ali pa na postelji iz zebljev. Sicer bom ugibal, ko bom rekel, da verjetno nisi iz Indije, da v druzini ni bilo prav dosti fakirjev, tako da ti svetujem, da si raje postelji na tleh. Sluzbo imas, zberi se in odidi. Kam? Pojma nimam, nekam. Prostor se bo nasel, ce nisi sposobna sama placevati se bos morala nekako znajti. So ljudje, ki ti lahko pomagajo. Morda celo tukaj na tem forumu ampak bi si upal dvomiti. Pogovori se s prijatelji. Ne spominjam se, a si kaj to tem pisala ampak se mi zdi, da nimas ravno dosti prijateljev. Takih, ki si t tudi zasluzijo biti. No, suznjelastnistvo se je ze davno nehalo. Zacni biti sama svoj gospodar. Saj ne bo tako tezko in tudi edina ne bos. Lepse ti bo, bos videla in lahko bos celo zivela...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?