Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: eya Ma, ja, ne vem, zakaj ju sploh poslušaš, ko se obregneta ob vsako star? Jaz že vem, da ne bi. Bi ji čisto lepo povedala, da ne mislim tega poslušat, da se lahko kaj bolj zanimivega pogovarjamo, stanovanje bi ji pa samo na hitro razkazala. Aja, edino to bi še komentirala: tiste rabljene stvari je pa tudi mogla kupit, ali jih je tudi dejansko dobila? Zmotilo me je, ker si napisala, da je nekatere stvari preko oglasa dobila-verjetno jih je morala tudi plačat, a ne? Ne ni jih rabila plačati, ker so jih podarili ljudje! Pa hvalabogu da so ji, drugače bi se še ne preselila. Mogoče pa si ti njej faušna, ko si moraš vse sama zaslužit, ona pa vse dobi? Poglej, ničesar ji nisem favš, ji nikoli nisem bila. Ona je zadovoljna stem kar dobi, zato sem ji tudi jaz dala veliko stvari, katere bi tudi meni prišle prav. Ampak sem jih dala njej, ker jih je bolj potrebovala. Nič druga nisem želela povedati, kot da ne razumem, zakaj mora vse skritizirati????
|