|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Favšija?
29.12.2007 18:29:26   
kovač
Jaz bom pa tako rekla imam sestro pa ji nisem bila še nikoli za nič fouš. Pa ima že 7 let avto, ki ga je takrat kupila čisto novega jaz pa še sedaj ne pa je ona skoraj 3 leta mlajša od mene. Pač jaz sem pa že  pred tem in še vedno lepo varčujem kar imam za stanovanje in mi je bedno biti fouš.
No morda me pa včasih le zagrabi foušija ker ima kdo več ali pa je boljši od mene glede izobrazbe ampak to traja nekaj trenutkov in potem se ne obremenjujem več s tem. Ker pravim, da tudi jaz nisem kar tako in se potem bolj cenim in si mislim le zakaj je vse tko kot je in grem naprej in nisem več fouš. Ker s svojim življenjem sem v glavnem zadovoljna.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.12.2007 18:29:40   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Za hiso sem ji valda fovs, ampak, ce ima kdo kaj lepega, je meni logicno, da sem fovs.

hmm, a če jaz nisem je to pol čudno? user posted image ravno si kolegica zida hišo in sem ful vesela za njo user posted image Ne vidim razloga, da bi ji bila fauš user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.12.2007 18:32:27   
eya
Ma, ja, ne vem, zakaj ju sploh poslušaš, ko se obregneta ob vsako star? Jaz že vem, da ne bi. Bi ji čisto lepo povedala, da ne mislim tega poslušat, da se lahko kaj bolj zanimivega pogovarjamo, stanovanje bi ji pa samo na hitro razkazala.

Aja, edino to bi še komentirala: tiste rabljene stvari je pa tudi mogla kupit, ali jih je tudi dejansko dobila? Zmotilo me je, ker si napisala, da je nekatere stvari preko oglasa dobila-verjetno jih je morala tudi plačat, a ne?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.12.2007 18:37:41   
VERONICA
Joj kako brezveze se sekiraš. Probaj celo stvar uzeti komično.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.12.2007 19:11:53   
natasaom
si sploh ne predstavljam kaj takega.midve s sestro sva kot eno! da bi ji bila fouš???? ne,kvečjemu vesela za vsako stvar,ki ji uspe.in ona meni...ne vem kaj je to foušija...vsak ki ima nekaj in ki si je prigaral,si zaluži čestitke,ne foušijo...

pa kaj,če ima šenkano pohištvo,ti pa novo.....

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.12.2007 19:12:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Za hiso sem ji valda fovs, ampak, ce ima kdo kaj lepega, je meni logicno, da sem fovs.

Meni tudi....če je nekaj dobrega večkrat reče, u kak sem vam fouš..recimo za en dopust v toplih krajih v teh dneh. Ponavadi kar tako direkt povem tistemu, ki mu je to namenjeno, pa ne mislim nič slabega...prej to, u kako vam je dobro, uživajte...jaz bi tudi user posted image . Meni je to dobra foušija...user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
29.12.2007 19:20:42   
LoCa
ma ja, prej bi rekla da je to zavidanje, ne pa foušija, k foušija ma tak negativen prizvok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.12.2007 20:11:37   
Rubin.
Ne vem, jaz pa iz napisanega ne razberem faušije. Bolj se mi je zdelo, da ji ni všeč tvoj okus user posted image

Sem bolj iz Larinega posta razbrala fušijo, to so tisti ki niti pogledat ne morejo prit hiše, ali pa novega avta ...

Oziroma, ko vidijo da imaš ti, pa si nabavijo še boljši avto, gredo na dražje počitnice ipd.

Sicer pa faušije ne razumem, ker sem teh misli: da je v življenju vse moč dosečt, če imaš res voljo, pogum in cilj.

A faušija pomeni, da šinfaš stvari, ki si jih v resnici želiš? Ne kapiram.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.12.2007 20:27:10   
Anonimen
Če bi meni kdo rekel, da ta pralni stroj ni dober, da to ni dobro... bi rekla, da sem pričakovala, da mi bo to on (pač tista oseba ki šinfa) kupil.

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
29.12.2007 20:32:26   
Anonimen
Če bi meni kdo rekel, da ta pralni stroj ni dober, da to ni dobro... bi rekla, da sem pričakovala, da mi bo to on (pač tista oseba ki šinfa) kupil.

Meni je enkrat oče komentiral, kako lahko s tako pipo živim. Pa sem rekla, naj jo zamenja.

Zamenjal jo je, komentiral ni pa več....user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
29.12.2007 20:38:09   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

ja pa še to! FAVŠIJO SI JE TREBA ZASLUŽIT! user posted image

tale mi je pa ful všečuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.12.2007 21:14:14   
Anonimen
pri foušiji oz zavidanju je treba neki ločit. naj povzamem na primeru:

sosed si kupi npr novga merđota (avto user posted image ), vidim ga skozi okno ko pomivam posodo in sline se mi zacedijo do tal. in zdaj imajo moji možgani dve možnosti:

1. dobra možnost je ta da rečem, lej ga lej ga kako si je prvošu. dobr je! pa se obrnem k možu in rečem. matr veš dec, midva bi si tut lahko kdaj kaj zase privoščila. dejva si za cilj da bova v treh letih našparala za nov avto! in potem šibava k sosedu gledat avto, da mi še bolj napihne "dream". no to je konstruktivna foušija in od nje imamo vsi lahko nekaj. za soseda sem vesela, da si lahko avto privošči in v glavi si že delam plane kako bi si lahko privoščila še jaz.

2. slaba možnost - ki se mi zdi bolj pogosta pri slovenceljnih je pa ta: situacija ista, nov avto pred sosedovo garažo, jaz pomivam. in zagledam avto in si mislim. poglej ga prasca spet si je kupu nov avto. da pa otroc še za nove copate nimajo ga pa briga desca! pa kašn kretensk avto si je izbral, vsaj kak dobr družinsk avto si bi kupu da bi vsi kej od njega mel ne pa tole športno garjo! pa rdeče barve, da ga vsi od deleč vidjo kako se baha. pa sam en majstr je tm v iskri! upam da mu bo čimprej crknu! in pol letim k drugi sosedi in skupej za vogalom gledava k sosedu in šimfava čez avto, čez desca, čez familijo in upava da bo avto imel serijsko napako user posted image  no taka foušija pa ni dobra, predvsem za našo osebno rano na želodcu ne :) hehe!

3. no še ena možnost je..bolj paše pod točko 2 in je tut slaba razlikuje se pa v tem, da avto dejansko grem pogledat in potem prešinfam vse kar se prešinfat da. tako varianto imaš ti prva anonimna. in v taki sitaciji je najbolje dat na ignor al pa se posmehljivo smejat zraven. recimo ja ja ti k si vse šenkan dobila si ful modele izbirala user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
29.12.2007 21:16:12   
Anonimen
user posted image user posted image

Lušno napisano...ekola, to sem mislila z dobro foušijo :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
29.12.2007 21:20:21   
puncica
uh pri 30 in po prebiranju tele teme sem pogruntala, da sem očitno ljudem grozno fouš pa tega sploh nisem vedelauser posted image saj delam ravno take stvari kot so napisane user posted image in priznam, da me je sram.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
29.12.2007 21:36:32   
CatJa
Jaz pojma favšija in zavidanje razumem tako; favš pomeni biti nevoščljiv, se pravi mu dejansko nečesa ne privoščiš, medtem ko zavidanje mi je bolj v smislu, joj, jaz bi tud to imela, nisem pa nekomu nevoščljiva, da to isto stvar ima.

Anonimna, tvoja sestra in svak sta za moje pojme primitivna ne samo favš.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.12.2007 21:50:39   
Rubin.
Lara, kaj pa če ti dol visi, kaj sosed vozi? Meni je važno da ne hodim peš.
Kako se pa temu reče?

Ne vem. Mene bi motilo edino to, če bi mi pred tednom dni prišla soseda jamrat kako nimajo denarja, da bi otrokom kupila oblačila ali kaj pač, pa bi ji dala 100€. Čez teden dni bi pa na dovozu stal novi marcedez. Potem pa bi se po glavi tolkla, kolk sem bila neumna da sem ji nasedla.
Šola za drugič. user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 41
29.12.2007 22:00:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Kako se pa temu reče?

Ne vem. Mene bi motilo edino to, če bi mi pred tednom dni prišla soseda jamrat kako nimajo denarja, da bi otrokom kupila oblačila ali kaj pač, pa bi ji dala 100€. Čez teden dni bi pa na dovozu stal novi marcedez. Potem pa bi se po glavi tolkla, kolk sem bila neumna da sem ji nasedla.
Šola za drugič. user posted image

ja pač pol nisi fouš a ne. pol ti pa pač dol visi. :)

ja sej ne bi mel dnarja za obleke če so pa kupil avto. kaj ti tuki ni jasno? user posted image
recimo mi mamo tut bajto in smo do grla v pufih. in recimo nimamo niti da si kupim nove hlače,. pa pojamram da nimam za hlače. ti boš pa rekla ja koza sem nasedla novo bajto maš pol boš pa rekla da si brez dnarja. ja seveda sem brez dnarja, ker sem vsega dala v bajto in tako si ne morm hlač kupit. kaj tuki ni razumljivo user posted image

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
29.12.2007 22:50:54   
Rubin.
Ne, nisva se razumeli.

Če bi ji teden dni preden so kupili avto dala denar, pol bi se tolkla po glavi.

Če bi mi jamrala, potem ko so avto že kupili, pa ji valjda ne bi nič dala .

Tolk glupa pa res nisem user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
29.12.2007 23:23:42   
pravljica
ma ne vem, a je to šimfanje, če je po pravici povedala...če bi ona imela toliko denarja, bi si pač vse drugačno kupila user posted image  al bi mogla rečt samo "super je" in si mislit svoje user posted image

ok, pa saj ni važno, dobro, da nimam takšnih problemov...oz. tudi če kje so, jih ne vzamem za svoje user posted image  itak imam vse najboljše user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
30.12.2007 12:42:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Ma, ja, ne vem, zakaj ju sploh poslušaš, ko se obregneta ob vsako star? Jaz že vem, da ne bi. Bi ji čisto lepo povedala, da ne mislim tega poslušat, da se lahko kaj bolj zanimivega pogovarjamo, stanovanje bi ji pa samo na hitro razkazala.

Aja, edino to bi še komentirala: tiste rabljene stvari je pa tudi mogla kupit, ali jih je tudi dejansko dobila? Zmotilo me je, ker si napisala, da je nekatere stvari preko oglasa dobila-verjetno jih je morala tudi plačat, a ne?

Ne ni jih rabila plačati, ker so jih podarili ljudje! Pa hvalabogu da so ji, drugače bi se še ne preselila.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
30.12.2007 15:15:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Ne ni jih rabila plačati, ker so jih podarili ljudje! Pa hvalabogu da so ji, drugače bi se še ne preselila.

Mogoče pa si ti njej faušna, ko si moraš vse sama zaslužit, ona pa vse dobi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
30.12.2007 15:28:25   
bumerang
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.
Kako se pa temu reče?

Temu se pa reče zvitorepa fovšija.
Gleda lisica grozdje in pravi, da ga itak noče ... user posted image

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 47
30.12.2007 15:37:14   
bumerang
IZVIRNO SPOROČILO: LARA
FAVŠIJO SI JE TREBA ZASLUŽIT! user posted image

Kaj tako dobrega že dolgo časa nisem prebrala. user posted image

Bi še kaj napisala pa se mi ne da dosti pisat, že dva dni pečem piškote po ure in ure in sem ful utrujena.
Fovšne pa zbriši iz svojega življenja. Jaz sem jih cel kup, domov pa sploh poredko vabim ljudi. Ker kar vidim, ko obmolknejo in molče hodijo po stopnicah proti terasi, kako se jim na zrklih vrtijo $ in v mislim seštevajo in preračunavajo.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
30.12.2007 15:40:00   
Anonimen
Ker kar vidim, ko obmolknejo in molče hodijo po stopnicah proti terasi, kako se jim na zrklih vrtijo $ in v mislim seštevajo in preračunavajo.

Kakšno vilo pa potem imašuser posted image Jaz sem ti že virtualno fovš.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
30.12.2007 15:51:48   
bumerang
Nič tako hudega, da bi morala biti fovš virtualno. Veš, nekateri so fovš tudi zato, ker se drugemu čevlji svetijo. user posted image

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?