|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako ste shajale
29.12.2007 12:43:39   
Jančika_
No, jaz niti nisem napisala, da se ne sekirat za gospodinjstvo, ker mi je to že samo po sebi umevnouser posted image . Sploh se ne spomnim, kako sem zadeve rihtala, vem samo, da je sproti nekako šlo in da še zdaj, ko je tavečji star tri leta in pol, laufa samo za sproti (narediš, ko se da, vmes se pa ne sekiraš). Za večje zadeve (pucanje oken in kuhinjskih omaric ipd) pa 2x na leto brez vsake slabe vesti plačam eno zelo sposobno gospo, ki v enem dopoldnevu za 25€ naredi vse tisto, čemur se jaz prej pol leta uspešno izogibam.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kako ste shajale
29.12.2007 13:11:52   
eya
Je kar šlo, nisem imela nobene ekstra pomoči. Pa je tudi mene skrbelo, kako bo šlo. Saj potem kar gre, kak dan bolje, kak dan slabše, ampak važno, da greuser posted image

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kako ste shajale
29.12.2007 16:46:55   
Klarita
Moj dragi je bil hvala bogu mesec in pol doma, potem ko je šel delat pa je tašča kuhala, sestra mi je prišla spucat in moja mama mi je prišla pomagat malega rihtat in je nekako šlo. Ko sva bila sama pa itak nisem kaj dosti naredila, nekaj malega sem naredila samo, ko je spal. Sedaj je star 4 mesece in smo nekako usklajeni, malega dam večkrat na dam v ležalnik in naredim zraven njega vse, razen kaka večja dela pustim za takrat, ko bo kdo prišel malega čuvat ali pomladansko čiščenje.  Je pa res, da ima tudi očka dve roki in lahko ravnotako marsikaj naredi.
Pa vso srečo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kako ste shajale
29.12.2007 21:47:40   
*lenc@*
Zlata tašča mi je kuhala in likala, kuha pa še danes. Pospravla sem pa k je mala spala kar je pa full velik, sploh od začetka.
Postopno, vsak dan neki naredi, pa prosi koga za pomoč če ti ne bo sfolgal, drgač pa tud hrano lahko naročiš kje v gostilni, bolj k da se matraš...Saj bo, boš "not padla" in bo zlavfalo.

Srečno!


_____________________________

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.


(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kako ste shajale
29.12.2007 21:54:39   
Anonimen
ooooooooo kje je moja prva porodniška! zjutraj sva enkrat ob 8h zlezli iz postelje, se počasi napravili, nafutrali, se napokali v voziček in gasa v mesto, kjer smo se dobile babe na kofe in čvekale čvekle do onemoglosti, in se sprehajale po mestu in okolici, meni je pa tamala lahko spala 3 ure v vozu :). tam okoli 1h sem se privlekla nazaj domov, tamalo dala v ležalnik al pa spat, mal pospravla mal po rr posrfala, skuhala južno in potem je že dragi prišel domov, pa smo popoldne skupaj kam šli, malo pospravili pa je blo. nobene panike vse je blo na izi :) kar pogrešam mal tisto leto :)

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kako ste shajale
30.12.2007 9:35:35   
Talika19
Moj je bil en mesec doma, potem pa sem bila sama. Pa mi sploh ni bila kriza, kljub temu, da je imel mali ful krče, pa ful je malo spal. Jaz sem imela veliko hrane že vnaprej skuhane in zmrznjene, potem pa samo še kakšne makarone skuhaš. Če pa mi glih ni uspelo, sem pa takrat ko je moj prišel. Oprat ni problema, za likat je pa itak malo, ker ne hodiš v službo. Mi imamo sušilec in cunjc od malega nisem nikoli likala razen prvič ko sem jih oprala. Razmeče se itak nič ne, če malo paziš in sproti za seboj pospravljaš. Enkrat na mesec sem naredila bolj generalno, takrat pa sem mojga z malim poslala na sprehod. Meni ni nihče nič pomagal, pa tudi nisem videla potrebe. Je moj tudi kaj naredil (posesal, pomil posodo ipd). Pospravljanje res ni prioriteta, narediš tisto kar lahko. Bolje, da se z malim ukvarjaš. Saj bo, ko enkrat začneš, vse kar lepo steče. Samo nič komplicirat!user posted image
Jaz še zdaj ne pospravljam ko je mali buden. Pospravim ko zaspi ali pa ju pošljem na sprehod oziroma se moj z njim ukvarja.

_____________________________

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kako ste shajale
30.12.2007 17:47:10   
ThinkPink
Za večje zadeve (pucanje oken in kuhinjskih omaric ipd) pa 2x na leto brez vsake slabe vesti plačam eno zelo sposobno gospo, ki v enem dopoldnevu za 25€ naredi vse tisto, čemur se jaz prej pol leta uspešno izogibam.


To bi pa jaz tudi imela! Ne za to, ker nimam časa, ampak se mi enostavno ne da, pucanje oken je moja šibka točka. Pozna katera kakšno gospo iz okolice MB, ki to dela?

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kako ste shajale
30.12.2007 17:52:39   
Anonimen
Tudi mene ni nic sram povedat da mi za vsa generalna ciscenja moz vedno zrihta kako zensko,ki to naredi...

(odgovor članu ThinkPink)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kako ste shajale
31.12.2007 9:22:42   
Tanayya29
Na začetku težko,sploh prvi teden,po očetovskem dopustu,ko je šel nazaj v službo,nisem vedla kje mam glavo.
Ko,sem se lotila pospravljat se je mali zbudil,in v stanovanju je bila atomska bombauser posted image .

Sedaj je fajn,sva se oba z sinčkom navadila na en ritem.Več ali manj sva skoz sama(mož-gostinstvo),včasih je še atomska bomba,včasih je pospravljeno,če sem full utrujena,se uležem zraven in zaspim.S pospravljenjem sem se nehala obremenjevat,ker se mi zdi brezveze.Pa tudi moj sin je tak,da mora skoz dogajat,in v ležalniku ali lupinci ne zdrži dolgo,tako da zraven njega je nemogoče pospravljat.
Če pa vklopim sesalec ali pa fen,pa lahko generalko naredimuser posted image user posted image .Ne vem,od kje tako navdušenje nad temi zvoki.

LP.


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




varstvo otrok
marta82

Kaj vam je najpomembneje?

prijazna, prijetna vzgojiteljica /varuška (68%)

veliko dejavnosti in animacije (9%)

zdrava prehrana (5%)

dosleden urnik (3%)

veliko učenja skozi igro (12%)

drugo (prosim napišite kaj) (4%)


Število vseh glasov: 147

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!