Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 15:24:58
|
|
|
|
tinkamiška
|
Urša, to si pa tak lepo napisala:bravo::bravo::bravo: Ja, pa fajn se mej jutr na dopustu!;) Tinka
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 15:27:49
|
|
|
|
Urša76
|
Tinči, ti že veš zakaj imam dopust... hvala, za lepe želje. ti pošljem sms kako & kaj u.
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 15:30:31
|
|
|
|
pupika
|
Urša pozdravljena, te že kar lep čas ni bilo a spregled, sem se že sprašvala kako je kaj s tabo. Hvala ti za tvoje novoletno čestitko.
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 15:32:28
|
|
|
|
Urša76
|
pupika, jaz še kar OK. sicer imam velik stvari za napisat na RR, ampak imam trenutno v službi tako gužvo... aja, čestitka = malenkost lp, u
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 15:35:45
|
|
|
|
Kinokija
|
Sicer me čisto nič ne briga, ampak sem zasledila, da si bila noseča in si imela ss? Si to ista? Kaj si zdej s Samotom ali ne? Spočij si dušo in telo na dopustu :morje::morje::morje:
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 13.1.2005 7:05:28
|
|
|
|
biba77
|
Bambi, velja, ampak samo, ce bo pokazal :roza:!! :)-:)-:)- Mogoce se pa motis. Jaz sem ze v nedeljo skoraj jokala od jeze, ker me je tako spikalo in zvijalo. Zdaj pa cakam in cakam in cakam in... ... dnevi so absolutno PREDOLGI. :miska:
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 13.1.2005 8:13:49
|
|
|
|
Kinokija
|
Biba 77, ti si men sumljiva..........:miska::miska::miska::miska: :bravo: Kdaj boš delala test?
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 13.1.2005 8:29:30
|
|
|
|
biba77
|
Jutri zjutraj. Kolko ur se, :zmeden2::zmeden2::zmeden2:? Joj, bolj ko cakam, bolj se mi zdi nerealno, da bi se koncno lahko kaj zgodilo... :zmeden: :miska:
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 13.1.2005 19:14:27
|
|
|
|
cmokec
|
Biba77, vidim, da se prav dobro držiš. Tudi meni si že mal sumljiva. C,c,c kaj pa če si kaj tazga pojedla al pa si se zjutraj premalo napravla? :)-:)-:)- Hecam se, ker sem vesela, da France še ni in je tudi ne bo, ker je pri meni. Ampak test pa vseeno naredi, ziher je ziher. Veliko sreče, se beremo, cmokec
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?