Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 8:20:40
|
|
|
|
biba77
|
Da nas malo visje prestavim, :):)! Dobro jutro, zaspanke? Za mene je zdaj ze prva kratka pavza v sluzbi (po uri in pol, :)- ). Zunaj je zeeelooo lepo vreme. Soncek in dobra volja sta v nasi pisarni... Kaj pa pri vas?? Jaz sem danes nekako optimisticno razpolozena. Upam, da se to do vecera ne bo spremenilo. Moja M zamuja prvi dan. Jooooj, drzite pesti. Zdaj pa res ze dolgo traja to "naprijetnejse DELO" dojenckov. Se vedno me pika spodaj. Vceraj sem se potolazila. Zjutraj me je taaakooo zvijalo, da sem bila sigurna, da je prisla M, ampak je ni bilo (sem pa letela na stranisce, :ups::ups::ups: ). Bambi, a boma skupaj test delali?!? Javite se kaj, nove in fosilke!!! :miska:
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 8:21:49
|
|
|
|
biba77
|
Koala, to pa je bil "tajming". Zakaj pa te ni bilo tako dolgo? Sta bila z dragim na dopustu? Kako si kaj?!? :miska:
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 8:24:34
|
|
|
|
cuma
|
Dobro jutro biba77! Bom držala :miska: za :modri::roza:! Sicer pa sem jaz danes še vedno doma (gripa), mislim, da bom šla jutri delat:bravo: pri nas na :morje: pa še ni sončka, se more še prebiti skozi meglo:((
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 8:25:56
|
|
|
|
biba77
|
Cuma, pozdravcek! Hej, saj ce si doma, potem pa lahko soncek tudi malo zamudi, ne? Sicer pa rabi malo, da pride iz Stajerske na Primorsko, ves?? :)-:)-:)-:)- Upam, da bos cimprej ozdravela! :miska:
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 8:27:15
|
|
|
|
Skye
|
Dobro jutro tud z moje strani. Pri nas je pa zunaj tako lep sonček, jaz pa moram tle v pisarni sedeti, namesto da bi zunaj uživala:( Pa kaj čmo, treba delat a ne. Biba tud jaz držim :miska::miska::miska: da ugledaš :modri::roza:
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 8:29:09
|
|
|
|
cmokec
|
Biba, lep pozdrav. Veš, da držim :miska: zate in za tvojo pikico. V pomoč ti pošiljam :angel:, zate pa :rozica:. Če boš imela kaj časa, pošlji sonce še v Ljubljano. pozdravček, cmokec P.S. Imam filing, da si zmagala.
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 8:32:36
|
|
|
|
biba77
|
Ja, Cmokec, :rozica:, soncek gre iz Mb cez Lj, do morja. Danes bo zeeeloooo lep dan. Mogoce zadnji ta teden, tako, da ga poskusite izkoristit. Jaz vem za sebe, da bom okoli pol tretje pobegnila iz pisarne in vsaj za pol urce sla na soncek (vec ne znese, ker moram kuhat). Pol pa se zvecer malo, z :kuza:. Zdaj pa se bom pocasi zakopala v delo, da malo odmislim ..... no, saj veste o cem vse razmisljamo, ne? Pozdravcek vsem, :miska:
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 8:34:07
|
|
|
|
cuma
|
:)-joj,škoda,da vam ne morem pokazati mojega :kuza: pravkar je gospodič vstal in ker se mu še vedno spi(včeraj je gledal z nama kockarje na rtl do 1h) je kar sede zadremal :)-:)-:)-
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 8:35:31
|
|
|
|
cuma
|
hvala biba! bom ozdravela, ker komaj čakam, da grem delat:bravo::miska::bravo:
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 8:46:14
|
|
|
|
lelaval
|
:) Držim pesti zate tako, da kar ne morem delat. Upam, da vama je uspelo narediti :duda: in boš hitro na seznamu :nosecka:. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :hudicek: pa reči, naj zopet pride na obiosk enkrat konec leta ali pa v začetku naslednjega leta. :angel:
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 9:51:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonček????:zmeden2:Kaj pa je to?:zmeden2: Ne vem kako izgleda:((:(( No dekleta veselo na delo v kakršni koli obliki:)-:)- Jaz pa vam vsem tesno držim pesti da bi vse ki si to želite čim prej:nosecka::nosecka::nosecka: Gripa?Ja to pa vem kaj je!!Smo jo pravkar preboleli:(( Lp Neva6:rozica:
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 9:56:21
|
|
|
|
lucika
|
jaz ti tudi držim pesti, ful ful ful. upam, da bo pomagalo... pri meni tudi niti pikice:hudicek:, ampak jaz mam se jutri cas. ko sam pomislim, kak ene zanosijo, ko grejo po disku mal v avto... pa moje kolegice, ki so stare tolko ko jaz, 28, pa mislijo, da ko bojo probale, bo pa takoj. saj jim niti povedat ne morem, da vcasih pa res ne gre takoj...jim pa privoscim. a mi pa imamo tako sreco, da bi lahko zaj vse diskoteke dol vdarle, pa ne bi nic blo:) hehehe, se hecam, zaj mamo mozeke za tako, hvala bogu. lp
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 10:24:06
|
|
|
|
pi
|
Jaz pa sem danes tako jezna. Zakaj se tistim, ki so slabi starši in jim je otrok odveč takoj posreči, mi pa ki si tako zeloooooooo želimo otroka pa ne moremo zanosit. Vsak mesec sem bolj obupana. Na zečetku ko sva delala na otroku in sem brala da ene že poskušate zanosit leto ali več sem si mislila da bi se meni zmešalo če tako dolgo ne bi mogla zanosit. Zdaj že delava na otroku 8 mesecev in še vedno se mi ni in verjetno se mi tudi po letu dni ne bo zmešalo. Sem pa včasih tako obupana, da več sploh nimam upanja da bom še kdaj :nosecka:. Vsak mesec si mislim, da če ta mesec ne bo me bo to ubilo, pa spet preživim in z upanjem grem v nov mesec. V petek imam pregled pri G, upam da bo povedala kaj pametnega.
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 10:26:50
|
|
|
|
žužu
|
pozdravček moja:hudicek: se počasi izteka. čez nekaj dni spet v nove boje. pa tokrat kar nimam volje, sem kar malo depresivna. sploh si ne upam upati, ker je potem tako hudo. pa kot nalašč videvam same dojenčke, vse okrog mene so nosečke. ta mesec mojemu ne bom dala miru, ampak upala pa ne bom preveč. me vsak mesec bolj potre in potem sem žalostna. vsem vam želim najlepši dan, pa čim več plusov:pujs:
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 10:28:29
|
|
|
|
žužu
|
pi...vidim da si podobnih misli, kakor jaz.
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 10:34:06
|
|
|
|
anadejka
|
PI in Žužu z mislimi se vama tudi jaz pridružujem.
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 11:00:40
|
|
|
|
tinkamiška
|
Sam tolk, da vas mal pozdravim.:rozica: Ja, jst čakam na Franco, čeprav me vseeno malo stiska. Ampak, če že ima namen prit, naj pride jutri, da bom lahko šla v ponedeljek na operacijo. Sej imam občutek, da se najavlja, ker me je začel bolet križ, tako, da... Za vse, ki je nečakate držim pesti:miska::miska::miska:, da je ne bo! Lepo se imejte!:rozica: Tinka
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 11:09:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa vam sedaj povem eno zelo grdo zgodbo,ki se je zgodila pred dvemi dnevi v italiji v Bariju. V najbolj degradiranem okolju se je pred 16 meseci ženski prostitutki rodila mala deklica Eleonora.V svojem kratkem življenju ni dobila ljubezni ni videla sonca nikoli ni bila na svežem zraku.Ženska in njen sedanji tip sta deklico iztradala do smrti.Pri 16 mesecih je deklica imela le 5 kil.Avtopsija je pokazala da zadnje dva meseca ni zaužila niti mrvice hrane in ne vode in našli so tudi polomnjene koščice ročice nikoli zdravljene.Zakaj so to delali z njo?zato ker je bila otrok naključnega klienta.Z ostalimi tremi sta ravnala še kar primrno.če se lahko sploh tako reče za take izpirjene nenormalne preklete zverine.Sedaj ko sta v zaporu bi jima pa jaz odtrgala hrano in vodo in ju vsak dan pretepala. Soseska je zagnala vik in krik pa socialna pa še druge inštitucije..KJE SO BILI PREJ?????!!!! Res se dogaja krivica..osebki ki sploh ne bi smeli imeti otrok jih imajo kot po tekočem traku in jih maltratirajo in pobijajo.Prave ženske pa morajo pretrpeti na tisoče pregledov in razočaranj,da končno postanejo mame.KJE JE TU PRAVICA?!! Neva6:rozica:
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 11:15:47
|
|
|
|
cmokec
|
:((:((:((:((:((:((:((:((:(( Vse bi dala, da bi se za vsakega otročka našel angelček v človeški obliki in da bi sonček lahko obsijal vse obrazke tega sveta. Potrebno je tako malo, a za ta izprijen svet očitno mnogo, mnogo preveč. cmokec
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 11:19:42
|
|
|
|
tinkamiška
|
Mene take zgodbe zmeraj užalostijo. Načeloma se trudim ne obsojat ljudi, ker nisem v njihovi koži, ampak takih ljudi, pa res ne morem razumet. In ne, sploh si ne morem predstavljat njihove duše. Kaj sploh razmišljajo?! Nimam besed!:(:(:( Upam, da taki otročki, njihove dušice, poiščejo mamice in atije, ki si jih želijo z vsem srcem!:rozica: Tinka
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 12:10:58
|
|
|
|
Andy13
|
Biba, dobrodošla nazaj! :rozica: Držim :miska::miska::miska::miska::miska:, da vama je ratalo! :duda: Lep pozdravček, Andy
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 13:03:05
|
|
|
|
A & T
|
Zivjo punce, jaz se ze dolgo nisem javila, saj sem si mislila, da moram malo manj na RR, ker sem ze prav obsedena z mislijo na pikico, vendar ne morem brez vas, ne morem se premagati, da ne bi brala vasih besed, veselih novic, pa tudi zalostnih. Se dobro, da doma nimam racunalnika, verjetno drugega ne bi delala kot visela pri njem. Drugace se z mozem trudiva, kolikor nama cas, volja, najbolj pa utrujenost to dopuscajo. Kaksen bo konec meseca rezultat, vam sigurno sporocim. Vreme pa je super, vendar nimam nic od tega, ker sem dolgo v sluzbi, potem grem z sinom domov kuhat, ko se najemo je zunaj ze skoraj tema. Katere pa imate moznost, pa soncek le izkoristite. Lep dan se naprej, cao, :kuza: Andrea Anitka, kako si kaj ti? Javi se kaj.
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 14:24:33
|
|
|
|
bambi
|
Ja, kaj pa je zdaj to punce???? Zopet se slaba volja in razočaranje sprehajata po RR???? Ja, saj danes sem glasna ko še ni M, jutri bom pa tudi jaz vsa depresivna in na tleh, ko bo ta packa pritekla.... jo kar že čutim, me že zvija in špika tam spodaj, pa dirkam vsake toliko na WC da preverim in čeprav vem da bo prišla, sem vseeno srečna ko vidim še bele hlačke :bravo::bravo::bravo::bravo: Koala, lepo da si se vrnila???? Kje si pa bila tako dolgo ali si samo želela malo odklopit???? :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Biba77 jaz mislim, da jutri ne bom potrebovala testa, ker bo po vsej verjetnosti :hudicek: že pri meni, pa zdaj sem se spomnila da imam doma še kar 5 testov, onih ko jih dobiš zraven O testov, tako da jih bom jutri imela zraven in ti enega kar dam, velja :bravo::bravo::bravo::bravo: Kako pa kaj druge pupe preživljate te dneve???? LP Bambi
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 15:02:52
|
|
|
|
emaa
|
Kakšna slaba volja neki. Mene je moja :hudicek: obiskala predčasno, najavila se je s flekci v soboto zvečer, pršla v nedeljo (namesto v ponedljek), v ponedeljek je bla že v odhodu, včeraj pa skor, da nisem vedla, da je bla ravnokar na obisku:zmeden:. Drugač sem bla pa dons v Novi gorici, kok je blo lepo, tak sonček, mal pred vrhniko pa megla :grrr:. Sem pa ugotovila kje je Zemono, sem bla skoz prepričana, da kje na Štajerskem, pa sem se motila:)-. Zdej pa šibam počas domov, se slišimo pozneje popoldne. LP:rozica:
|
|
|
|
Za nas... (169. nadaljevanje) 12.1.2005 15:17:37
|
|
|
|
Urša76
|
ahoj deklice moje! kako smo preživele dan? jaz kar OK; mi je cel dan sonček sijal v pisarno pa sem kar nekak zdržala do konca. ju3 pa dopust... sem se hotla sam pofočkat na hitr. želim vam dobro papico, ko pridete domov, moža, ki bo danes nasmejan in vas bo danes razvajal, ponoči pa...čimveč :sloncek::sloncek::sloncek: podvigov. lp, u
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?