Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Takle je pa včeraj ati zrihtal frizurco Eline. Si ga kr predstavljam, ja, kako je tole zgledalo... Taki srčki so, da komaj čakam konec junija.... Babike z vnetji - a uporabljate kak Laktacid. Jaz sem imela včasih ful probleme zdej je pa ok. Še sploh med nosečnostmi sem misla, da bo spet hudo, pa razen enega rahlega kdaj ni blo problemov. Je pa res, da nosim sam bombaž, prelikano spodnje perilo, vsak večer obvezna higiena z Laktasidom in ob najmanjšem znaku napovedi vnetje takoj Daktarin! Evo pa mi rata bit kr skoz brez. Dali - a Hatran je najdražji? Men se ne zdi no, glede na PP? Poopsi - glede službe, a si za nedoločen čas? Pa sej ne morem verjet, kaj delajo z nami nosečkami tile delodajalci. Sam men se zdi, da jim bo počasi izbire zmanjkalo glede na to, kolk je letos nosečk! Drugače si pa skor utrofla moja leta - 3 preveč! Sem ravno lani maja skočla med 30-letnike. Hvala za info, bom šla enkrat pogledat, pa da vidimo to čudo. A prodajajo jih pa ne nikjer drugje, a ne? Katy - le iztisni si tisto preveč, da kakega mastitisa ne dobiš. Zdej so joške še take trde, ker se usklajuje povpraševanje in ponudba, sam če mali ne sprazne je bolje, da jih ti. Sej mlekec se bo naredu takoj, ko bo spet lačen. BOlj ko boš stiskala ali ko bo zizu, več bo mlekca. Pa ko zagrabi ga kr mal dregaj po bradici, da ne zaspi, kr nej se matra... Malo grobo, ampak dobronamerno. Bosta imela več od vsega skup. Drugače bo pa mami utrujena, mali pa lačen... Srečno. Ste pa res srčkani! Kar se pa oblačenja tiče - preveri ga za majčko na hrbtku, če je tam premrzl ali pa pretopel ga sleci/obleci, drugače pa po občutku. No, pa sem rekla, da ne bo nasvetov... se spomnim, kako je meni fajn blo,ko sem lahko tule gor vse iz prve roke zvedla... Srečno, zdej sta pa naša škrata vstala in šla družno lulat na wc..ju slišim, kok tavelik tamalo komandira in usmerja, kak mora lulat in kaj je treba potem narest... Za crktn smešno...