|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
25.1.2009 18:05:49   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: martka

jaz imam voziček baby confort... ZELO ZADOVOLJNA pomembno mi je bilo, da se vozi v obe smeri in ima velika napihljiva kolesa .... nobene pripombe, vse gre na klik-pritisk na gumbek...
link http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178536

user posted image user posted image user posted image
imam še  previjalno torbo, ki se obesi na voziček, v enaki barvi... za vse bi pri nas dala 900€... sem se pa zapeljala do stare Gorice in vse to kupila v trgovini io bimbo za 625€...
letošnje barve so zelo zanimive in živahne...

zelo lep voziček... mam js na podoben način, samo brez te košare- in ravno ta se mi zdi da mi bo ful mankala...

A mi zna kira povedat kje lahko dobim torbo al nahrbtnik za te potrebščine, ko kam greš?

jaz sem kupila nivejinega, ga imaš pa v šparu , pikapolonici, baby centru.Not imaš pa že nekaj materiala, kot je šampon, olje krema za ritko in niveine robčke.Sicer je res bolj tak.Drugač pa dobiš v pikapolonici in baby centru še druge nahrbtnike.user posted image

oo super, grem jutr ga kupit...enga bom že zbralauser posted image hvala

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
25.1.2009 18:07:25   
_kathy_
Nobady, mi sploh nismo kupovali št. 50, tako, da ima kar 56 oblečeno, malu mu je veliko, a ne tako hudo, saj imamo široko povijanje in se kar porazgubi oblekica.

Punce, ga imaste ponoči bolj oblečenega, kot pa podnevi? Midva imava malo težav z dojenjem, ker imam ful mleka, takoda so mi prsi otekle in so kot žoge. Pa miško ne more zagrabit bradavice. Tako da si pred dojenjem jih masiram, pa iztiskam, a vseeno morava po 10 x poskusit, da zagrabi. Poskušam danes tudi z nastavki.user posted image A ima katera isto težavo?? Ker je drobčken ima malo energije, zato parkrat potegne, zadrema, potegne ...zaspi in čez pol ure že moramo spet jest.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
25.1.2009 18:25:33   
Bethany
Kathy, probaj si pred dojenjem tople obkladke dat na prsi, bo mleko bolj teklo in bo mogoče lahko več pojedel. Drugače pa si prej malo mleka iztisni, da se bojo dojke malo sprostile in bo Gal lažje zagrabil. Na začetku je vedno malo težje, ko se oba še učita in navajata, kr vztrajaj, bo kmalu boljše. Pa če imaš ful mleka, superca, bi blo škoda ne dojit.

Ste pa ful luštni na slikci, sam na oni prvi, pa zgleda Gal ful večji kot 48 cm user posted image user posted image

Ja, Elinini laski so pa vsaj 5 cm dolgi, če ne še daljši, trenutno ima daljše in od mene in od atija, hehe.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
25.1.2009 18:33:03   
Bethany
aja, pa prve dni je Elina tud kar naprej jedla, se mi je zdel, da samo dojim. Kar naprej sma bile priklopljeni. Velik je tudi dremala zraven, ampak je bilo kmalu boljše.

glede oblačilc: je odvisno kako toplo imata v stanovanju... pa tudi kako topel je dojenček. Js imam ponavadi bodi z dolgimi rokavi, čez pa kak kompletek iz flisa ali pajaca, pa zoknčke in copatke čez. Žabic za doma nima gor, pod hlačkami. Pa imamo okoli 23 stopinj čez dan v sobi, ponoči pa 21. Če se mi zdi, da ji je vroče, pa dam zgornjo majčko dol.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
25.1.2009 20:07:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

evo našega  GALA
user posted image

jojjjjjjjjjjj kako je luštkan ,moj dragi se je kr poleg raznežuuser posted image user posted image user posted image

user posted image tvoja pupa je tudi srčkana in za dva meseca  zgleda kr velikauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
25.1.2009 22:12:23   
mbd0411
Kako luštkan Gal.Super,da imaš dovolj mleka.user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
26.1.2009 6:55:22   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

user posted image

Takle je pa včeraj ati zrihtal frizurco Eline. user posted image user posted image

Si ga kr predstavljam, ja, kako je tole zgledalo...user posted image

Taki srčki so, da komaj čakam konec junija....

Babike z vnetji - a uporabljate kak Laktacid. Jaz sem imela včasih ful probleme zdej je pa ok. Še sploh med nosečnostmi sem misla, da bo spet hudo, pa razen enega rahlega kdaj ni blo problemov. Je pa res, da nosim sam bombaž, prelikano spodnje perilo, vsak večer obvezna higiena z Laktasidom in ob najmanjšem znaku napovedi vnetje takoj Daktarin! Evo pa mi rata bit kr skoz brez.

Dali - a Hatran je najdražji? Men se ne zdi no, glede na PP?

Poopsi - glede službe, a si za nedoločen čas? Pa sej ne morem verjet, kaj delajo z nami nosečkami tile delodajalci. Sam men se zdi, da jim bo počasi izbire zmanjkalo glede na to, kolk je letos nosečk!user posted image Drugače si pa skor utrofla moja leta - 3 preveč! user posted image Sem ravno lani maja skočla med 30-letnike. Hvala za info, bom šla enkrat pogledat, pa da vidimo to čudo. A prodajajo jih pa ne nikjer drugje, a ne?

Katy - le iztisni si tisto preveč, da kakega mastitisa ne dobiš. Zdej so joške še take trde, ker se usklajuje povpraševanje in ponudba, sam če mali ne sprazne je bolje, da jih ti. Sej mlekec se bo naredu takoj, ko bo spet lačen. BOlj ko boš stiskala ali ko bo zizu, več bo mlekca. Pa ko zagrabi ga kr mal dregaj po bradici, da ne zaspi, kr nej se matra...user posted image Malo grobo, ampak dobronamerno. Bosta imela več od vsega skup. Drugače bo pa mami utrujena, mali pa lačen... Srečno. Ste pa res srčkani! Kar se pa oblačenja tiče - preveri ga za majčko na hrbtku, če je tam premrzl ali pa pretopel ga sleci/obleci, drugače pa po občutku.

No, pa sem rekla, da ne bo nasvetov... se spomnim, kako je meni fajn blo,ko sem lahko tule gor vse iz prve roke zvedla...

Srečno, zdej sta pa naša škrata vstala in šla družno lulat na wc..ju slišim, kok tavelik tamalo komandira in usmerja, kak mora lulat in kaj je treba potem narest...user posted image Za crktn smešno...

MONTIGNAC

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
26.1.2009 8:18:13   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

...
Srečno, zdej sta pa naša škrata vstala in šla družno lulat na wc..ju slišim, kok tavelik tamalo komandira in usmerja, kak mora lulat in kaj je treba potem narest...user posted image Za crktn smešno...

ha ha ha... user posted image user posted image to more bit pa res hecno. Fantek punčko uči, kak lulat na wc-ju... hehehe! user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
26.1.2009 8:19:18   
Bethany
Aja, dobro jutro babnice! Js se že bašem z buhtljni, ni pa še blo časa kavice skuhat. Pa bom na hitro tule gor eno spacala user posted image ...

Alarm... se še pol javim!!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
26.1.2009 8:19:29   
barika
JUtro

Naty-Taya, jaz sem dobila daktarin svečke in kremo. Sem mislala, da se bo začelo kasneje, pa je hudič prišel po 8. tednih.

poopsie, jaz ne bi bila tiho (sej marsikateri delavec naredi tako), ampak kakšna prijava na ustrezno inštanco pa pomaga. MAlo preveč si dovolijo tile "šefi".user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4460
26.1.2009 8:30:41   
lananai
Midva sva pa takega kupila...

user posted image

...samo v takšni barvni kombinaciji...

user posted image

Zdaj so na njihovi strani že nove barvne kombinacije, zato točno takšnega, kot ga imava midva, ni več gor.

Ima pa velike napihljive gume, kar nama je bilo najbolj pomembno, saj ga bova večinoma vozila po makadamu in travi. Upava, da se bo obnesel.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
26.1.2009 13:06:26   
Bethany
kje pa ste danes vse nosečke in mlade mamice?? forum sameva...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
26.1.2009 13:47:11   
mbd0411
Gremo na sonček

user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
26.1.2009 13:51:00   
katja_p
Ojla!

Moja pupa spi, čeprav jo bom zdle zbudila, da greva na sprehod. Morm js na pošto in tak fajni sonček je :)

Oblačilca: mi imamo tud cca. 22-23 stopinj, pa ji oblečem samo bodi z dolgimi rokavi, hlače in zoknčke. Če sm ji dala še kak pajac iz flisa, jo je kr zakuhalo. Pa z dekco je pokrita.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
26.1.2009 13:53:50   
sonček85
ja vse so se poskrile k je zunaj tako lep sonček,jaz pa kosilo kuhamuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
26.1.2009 14:57:44   
Lolita23
Živjo!!!

Ja blue eye  je pa zdaj verjetno že rodila, saj že dolgo sluha ne duha o njej!!!

18.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
26.1.2009 14:58:36   
_kathy_
Mamice, kateri čaj za dojenje pijete? 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
26.1.2009 15:11:51   
barika
Punce, včeraj sem bila v porodnišnici (pač težave) in je bila v porodni ful gužva, tak da upam, da je katera naša bila ravno v porodniuser posted image . Ker sem čakala na pregled kar dolgo,bila sta pa dva dežurna zdravnika.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
26.1.2009 15:22:20   
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Punce, včeraj sem bila v porodnišnici (pač težave) in je bila v porodni ful gužva, tak da upam, da je katera naša bila ravno v porodniuser posted image . Ker sem čakala na pregled kar dolgo,bila sta pa dva dežurna zdravnika.

katera dva zdravnika pa sta bila dežurna????

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
26.1.2009 15:41:47   
Dali*
...

< Sporočilo je popravil Dali* -- 26.1.2009 15:47:18 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
26.1.2009 15:46:00   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Dali - a Hatran je najdražji? Men se ne zdi no, glede na PP?

Ne ne, samo napisala sem, da sem vzela najdražji Hartanov model., ne pa da je najdražji. Cena je super. Ga pa zato ne prodajajo drugje, ker jih je imela nekaj časa v BC in so bile nore cene, ker so še oni dali gor svojo maržo in je bil full drag. Zato je sedaj cenejši, ker ga kupiš direkt od uvoznika.

Pa lansko ceno sem imela, ker sem decembra naročila. Tko, da mi je šla full na roko.

Neposredna povezava do sporočila: 4471
26.1.2009 16:34:01   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: barika

katera dva zdravnika pa sta bila dežurna????

mene je pogledala Salobirjeva, za drugega pa na žalost ne vem.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
26.1.2009 17:12:40   
mbd0411
Kathy!

Jaz sem od začetka kupovala čaj od -allette(4€),zdaj ga pa kupujem v Intersparu al pa Dm-u od tekane za dojenje in je isto,samo cena je pol manjša.1,60€.Sem pa kdaj pa kdaj kupila tudi od Hippa,a gre zelo hitro po njem.
In kako si?
Katero babco si imela?
Po slikah se mi zdi,da si bila v tarumeni porodni??

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
26.1.2009 19:06:15   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Kathy!

Jaz sem od začetka kupovala čaj od -allette(4€),zdaj ga pa kupujem v Intersparu al pa Dm-u od tekane za dojenje in je isto,samo cena je pol manjša.1,60€.Sem pa kdaj pa kdaj kupila tudi od Hippa,a gre zelo hitro po njem.
In kako si?
Katero babco si imela?
Po slikah se mi zdi,da si bila v tarumeni porodni??

Men ga je dan lubi kupil od Hippa, samo piše, da naj 2 šalico dnevno spijem ...v bolnici pa neomejeno, samo tam smo imela drug čaj. Baje je tudi za dojenje. Drugače sm pa ok, danes malo čutim šive in sem vzela en Naklofen, drugače se pa trudimo pri dojenju. Mi spi in spi. Trikrat potegne in zaspi. Sem poskušala kot je napisala Naty, pa ne pomaga. Našega sploh ne moremo zbuditi! Joj! In potem 3 x potegne, zaspi in spi po eno uro, dokler se spet ne spomne enkrat potegnit. Halooo??!!
Babico sem pa imela Branko, kot sem rekla. Vsaka ji čast, super je bila. Od začetka in do konca me je masirala, ob vsakem popadku. Pa tudi lubi je lahko bil zraven že od začetka. Tudi potem naju je prišla pogledat na oddelek.
Ja, sem bila v rumeno-zeleni porodni, kot sem želela.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
26.1.2009 21:23:13   
cesandra
Spoštovane kolegice.

Rada bi postala nova članica vašega foruma.

Upam, da me sprejmete v svojo družbo.

Sicer pa sem imela PDP 19.1., vendar sem še vedno v pričakovanju.

Lep pozdrav.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?