Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 11:19:41
|
|
|
|
_kathy_
|
Evo naš Gal.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 11:28:10
|
|
|
|
martka
|
jaz imam voziček baby confort... ZELO ZADOVOLJNA pomembno mi je bilo, da se vozi v obe smeri in ima velika napihljiva kolesa .... nobene pripombe, vse gre na klik-pritisk na gumbek... link http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178536 imam še previjalno torbo, ki se obesi na voziček, v enaki barvi... za vse bi pri nas dala 900€... sem se pa zapeljala do stare Gorice in vse to kupila v trgovini io bimbo za 625€... letošnje barve so zelo zanimive in živahne...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 11:31:11
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Evo naš Gal. iii... kako smo luštni!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 11:35:54
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Evo naš Gal. iii... kako smo luštni!!! srček, ni kaj :)
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 11:43:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p IZVIRNO SPOROČILO: martka IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Evo naš Gal. iii... kako smo luštni!!! srček, ni kaj :) prava slikce za lušte delat
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 11:54:34
|
|
|
|
_kathy_
|
evo našega GALA
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 12:21:54
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ evo našega GALA Iiii, kak je luškan, pa tak ful konkreten že. Kulk pa je bil velik ob rojstvu?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 12:25:37
|
|
|
|
mbd0411
|
Kathy,lepi princ ,pa res velik zgleda.a je priden? Spite??
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 12:27:34
|
|
|
|
Bethany
|
Takle je pa včeraj ati zrihtal frizurco Eline.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 12:36:16
|
|
|
|
NoBady
|
Kathy - super porodna zgodba in še enkrat iskrene čestitke... zdej pa čim več spanja in počitka zelo lepa slikca Gala...pravi korenjak je Bethany - iiii kok je šikana, pa kake laske ma...zgleda kot da bi jo na elektriko prklopl, pa vsi lasi v luft ... kokr sm brala se mente neki o vozičkih...nama ga ni blo treba kupt, sma ga dobila od brata...ga v priliki slikam in prilepim...me sicer moti, ker nima za ležat ko je otrok še mejhn..je jajčka, ko daš pa jajčko dol, je pa že za večjega, tko da bomo na sprehod šli v jajčki, kar pa ne vem če je glih dobr???
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 12:56:12
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Kathy - super porodna zgodba in še enkrat iskrene čestitke... zdej pa čim več spanja in počitka zelo lepa slikca Gala...pravi korenjak je Bethany - iiii kok je šikana, pa kake laske ma...zgleda kot da bi jo na elektriko prklopl, pa vsi lasi v luft se podpišem, 2x Tale Stoke je ful lep vozek, ampak za kakšen makedam, korenine pa ni, je bolj šminka za v mesto. Bebe comfort je bil v ožjem izboru, ampak kerse športni del (baje) ne da čisto poležat, odpade, isto mutsy (nimam namena kupovati košare). Mura gre pa lepo v ležeč položaj ... ne vem no, men je svetovn vozek. Jaz bi tud prišla na kakšno srečanje, da vas vidim v živo, ampak trenutno kak trgovski center odpade, ker je veliko preveč bacilov, tak da opravljamo samo nujne nakpe in ven... Danes sem bila pri dežurnem ginekologu in je naš fižolček velik že 16 mm (vnetje imam pa tako, da ni za govort )
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 15:17:06
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Kathy - super porodna zgodba in še enkrat iskrene čestitke... zdej pa čim več spanja in počitka zelo lepa slikca Gala...pravi korenjak je Bethany - iiii kok je šikana, pa kake laske ma...zgleda kot da bi jo na elektriko prklopl, pa vsi lasi v luft se podpišem, 2x Tale Stoke je ful lep vozek, ampak za kakšen makedam, korenine pa ni, je bolj šminka za v mesto. Bebe comfort je bil v ožjem izboru, ampak kerse športni del (baje) ne da čisto poležat, odpade, isto mutsy (nimam namena kupovati košare). Mura gre pa lepo v ležeč položaj ... ne vem no, men je svetovn vozek. Jaz bi tud prišla na kakšno srečanje, da vas vidim v živo, ampak trenutno kak trgovski center odpade, ker je veliko preveč bacilov, tak da opravljamo samo nujne nakpe in ven... Danes sem bila pri dežurnem ginekologu in je naš fižolček velik že 16 mm (vnetje imam pa tako, da ni za govort ) Jaz imam diplomo iz vnetja že, če ne magisterij, vendar pa mi je končno dala G pravo zdravilo za to.Verjemi poznam to
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 17:10:35
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Ej, Dali*: kulk sta pa dala za ta vozek? Če ni skrivnost... Ejla...ni skrivnost... Voziček+mehka košara+ovčka po meri za košaro+torbica za potrebščine s previjalno podlogo+dežna prevleka je tudi že na vozičku.... 710€. Je pa res, da je ta najdražji od Hartanov. Cene so itak tu nekje za vse vozičke. No, ta mehka košara se potem spremeni v zimsko vrečo, tko da bo uporabna še za naslednjo zimo in se da kar gor na športni del...trda košara je manj uporabna, recimo...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 17:10:41
|
|
|
|
poopsie
|
Ojla Malo se vam samo javim preden grem po Irayo. Ju3 grem zjutraj v šoping po kakšne nosečniške hlače-kje ste ve kupovale te stvari? Sem čisto ven iz prakse.. Še v Celju sploh nisem kopuvala nosečniških stvari. Ju3 v službi povem za nosečnost. Me je tako strah,da si že danes govore pripravljam Zanosili sta že dve sodelavki in šef je grozno slabo sprejel in jima dal jasno vedet,da se po porodniški več ne rabita vračat.. In samo upam,da pri meni ne bo kaj takšnega katy iii...kakšen manekenček Bi ga čist pocartala in polupčkala bethany aaa...kakšna čupca Daj povej kako so dolgi? Ene 5cm že,ane?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 17:14:31
|
|
|
|
poopsie
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka jaz imam voziček baby confort... ZELO ZADOVOLJNA pomembno mi je bilo, da se vozi v obe smeri in ima velika napihljiva kolesa .... nobene pripombe, vse gre na klik-pritisk na gumbek... link http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178536 imam še previjalno torbo, ki se obesi na voziček, v enaki barvi... za vse bi pri nas dala 900€... sem se pa zapeljala do stare Gorice in vse to kupila v trgovini io bimbo za 625€... letošnje barve so zelo zanimive in živahne... Uuuu mi je všeč. Pa to je vse v kompletu? Jaz razmišljam,da ne bi imela košare..
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 17:17:45
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Dali - a tale Hartan ima posebno jajčko al katera paše gor? Smo pa potem kupli Romerja, ki se da tudi poležt in je lahko še tak malomanjši otrok not. Je pa res, da ni kotnra obrnjen in zaradi varnosti mal bolj slabo. Ampak ne bomo zdej pri tretjem menjevali sistema. Sej imamo dosti varen avto in zanesljive šoferje. Dali, a mi lahko mal bolj natančno poveš, kje se nahaja ta gospa s Hartani? Se dajo tudi jajčke, ampak moraš kupiti adapter je pa za Maxi Cosi in Romer lupinice. Ta gospa...ki je nekje tvojih let po mojem...no, nevem kok si ti, ampak sklepam nekje 33 je iz Mozirja. www.comfortbaby.com...ppoglej in pokliči na mobitel to je njena direktna, ker če pokličeš na stacionarno ti bodo dali mobitel. Ime ji je Barbara. Za ogled se dogovoriš po želji, ker nima trgovine z nekim določenim del. časom, ker so zastopniki...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 17:18:29
|
|
|
|
_kathy_
|
Naš GAL je bil 48 cm, velik tehtal pa je 2930 g. Najbolj pa je bilo zanimivo , da so nas hoteli prepričati da ima naš Gal zlatnco in niso nam verjeli da je malo bolj temnopolt dokler še sami niso videli atija.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 17:19:55
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Evo naš Gal. _kathy_...iiii....kak lepi sonček Gal in lepo si opisala svojo porodno zgodbo...veliko prijetnega cartanja...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 17:22:47
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Naš GAL je bil 48 cm, velik tehtal pa je 2930 g. Najbolj pa je bilo zanimivo , da so nas hoteli prepričati da ima naš Gal zlatnco in niso nam verjeli da je malo bolj temnopolt dokler še sami niso videli atija. kok ste luštkani...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 17:22:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Naš GAL je bil 48 cm, velik tehtal pa je 2930 g. Najbolj pa je bilo zanimivo , da so nas hoteli prepričati da ima naš Gal zlatnco in niso nam verjeli da je malo bolj temnopolt dokler še sami niso videli atija. lepo polt ma vaš Gal
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 17:53:50
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Naš GAL je bil 48 cm, velik tehtal pa je 2930 g. Najbolj pa je bilo zanimivo , da so nas hoteli prepričati da ima naš Gal zlatnco in niso nam verjeli da je malo bolj temnopolt dokler še sami niso videli atija. iiiii kaka lepa družinca!!! Kathy, dej mi povej kira številka mu je najbolj prav? 50 al 56?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 17:55:56
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka jaz imam voziček baby confort... ZELO ZADOVOLJNA pomembno mi je bilo, da se vozi v obe smeri in ima velika napihljiva kolesa .... nobene pripombe, vse gre na klik-pritisk na gumbek... link http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178536 imam še previjalno torbo, ki se obesi na voziček, v enaki barvi... za vse bi pri nas dala 900€... sem se pa zapeljala do stare Gorice in vse to kupila v trgovini io bimbo za 625€... letošnje barve so zelo zanimive in živahne... zelo lep voziček... mam js na podoben način, samo brez te košare- in ravno ta se mi zdi da mi bo ful mankala... A mi zna kira povedat kje lahko dobim torbo al nahrbtnik za te potrebščine, ko kam greš?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 17:56:25
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Naš GAL je bil 48 cm, velik tehtal pa je 2930 g. Najbolj pa je bilo zanimivo , da so nas hoteli prepričati da ima naš Gal zlatnco in niso nam verjeli da je malo bolj temnopolt dokler še sami niso videli atija. res ste luštni
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 17:59:54
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Naš GAL je bil 48 cm, velik tehtal pa je 2930 g. Najbolj pa je bilo zanimivo , da so nas hoteli prepričati da ima naš Gal zlatnco in niso nam verjeli da je malo bolj temnopolt dokler še sami niso videli atija. lepa dužinica ste komaj čakam našo malo miss...
< Sporočilo je popravil cita -- 25.1.2009 18:00:12 >
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.1.2009 18:03:49
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: martka jaz imam voziček baby confort... ZELO ZADOVOLJNA pomembno mi je bilo, da se vozi v obe smeri in ima velika napihljiva kolesa .... nobene pripombe, vse gre na klik-pritisk na gumbek... link http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178536 imam še previjalno torbo, ki se obesi na voziček, v enaki barvi... za vse bi pri nas dala 900€... sem se pa zapeljala do stare Gorice in vse to kupila v trgovini io bimbo za 625€... letošnje barve so zelo zanimive in živahne... zelo lep voziček... mam js na podoben način, samo brez te košare- in ravno ta se mi zdi da mi bo ful mankala... A mi zna kira povedat kje lahko dobim torbo al nahrbtnik za te potrebščine, ko kam greš? jaz sem kupila nivejinega, ga imaš pa v šparu , pikapolonici, baby centru.Not imaš pa že nekaj materiala, kot je šampon, olje krema za ritko in niveine robčke.Sicer je res bolj tak.Drugač pa dobiš v pikapolonici in baby centru še druge nahrbtnike.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?