|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
11.3.2008 12:18:35   
emi*
Nekaj sem pozabla,glede tega angelsounda pa ga ne bom kupla,ker bi živce zgubila če bi iskala utrip srčka pa še da ga ne bi najdla.Katastrofa!user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
11.3.2008 12:34:48   
onina
No, midva sva se pa poročila in sva povabila vso žlahto in je bilo res nepozabno! Je tudi odvisno, kako se z žlahto razumeš. Midva nimava z nikomur konfliktor in smo čisto OK, tako da bi mi bilo čudno, če bi se poročila nekje na samem...seveda je pa to stvar posamezika.
Verz, ki sva ga imela na vabilih, pa sva sestavila nekako takole (sva imela različna vabila za mojo in njegovo žlahto):
20.5.2006 bom Nini prstan na roko dal,
saj je rekla, da me bo vzela,
joj, kakšna sreča me je doletela!
Prvi "da" bova ob 15.00 uri na gradu Bogenšperk dahnila,
drugega pa v cerkvi Sv. Jožefa.
Da pa bomo do jutra lažje zdržali,
se bomo v gostilni Štorovje okrepčali.
Vesela bova, če boste z nama na ta dan,
ko si bova zvestobo obljubila,
na skupno življenjsko pot krenila.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
11.3.2008 13:33:35   
Tejchy
Super ideja zoe, kaj češ boljšega.. kr 3 v 1 user posted image  user posted image  .. To bi bil hec.. sam enim res rata - se poročijo, gredo na honeymoon, tam pa še otroka naredijo - kaj češ boljšega user posted image

Drugač pa tudi pri nas dežuje user posted image  .. Mi kr paše dež.. sam da sem na suhem user posted image

Glede prebave - tud men se je kr upočasnila... mal pijem donat, pa vsak dan pojem kak jogurt, sadje... zaenkrat še ni kake panike, se še ne počutim kaj preveč napihnjeno, tako da upam, da bo tako nekako ostalo do konca..

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
11.3.2008 13:43:45   
*zoe*
Kaj imate pa kaj za kosilo v planu? Jaz imam segedin, pa filanih paprik se mi je ekstra zljubilo, tko da moram mal mami nahecat, da jih naredi user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
11.3.2008 13:46:00   
arabela*
¨hoi punce.spet te user posted image slabosti.Se spravljam v štacuno že od 11.

ja mi imamo v planu narediti dunajske z slanino in sirom,pomfri,pa eno fajn solatko.
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
11.3.2008 13:50:37   
*zoe*
Meni se že sline cedijo saraya - jaz bi lahko jedla non stop. Je mojemu kr slabo ko me gleda. Se moram kr mal nazaj držat, če ne bi eksplodirala od hrane user posted image  . Tko da jem malo več kot normalno, recimo vse skupaj en obrok več dnevno. A ima še katera iste štose, al vam je vsem na žalost bolj ali manj slabo? Saj bo minilo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
11.3.2008 14:06:32   
jakoLUlana
no mi smo pa ravnokar pojedli testenine z zelenjavo (paradiznik, bucke, korencek, paprika,..) in pecenega piscanca. njami, res je blo dobro pa se hcerka je pojedla toliko kot nikoli do zdaj user posted image ...

Zadnje case imam strasen apetit - sem dobila ze 5 kg od zacetka - v 13 tednih.. PA VE?
Poleti mislim okrog hodit v oprijetih majckah pa kiklcah- skratka seksi user posted image , ampak upam da ne bom seksi bombica, ce bom mela tak apetit user posted image user posted image   No saj neke panike ni, ker sem imela na 173cm 50 kg, tako da - klinc gleda kile, samo da jaz lahko papcam user posted image ...

A je bila katera v zadnjem casu v Kepici v BTCju? Imajo kaksne nove stvari?- ze bolj poletne?

Lep dan vsem...

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
11.3.2008 14:41:49   
KAHLO
Saraya če bi ti vedla kakšne lušte si mi zdaj nardila po tem tvojem zrezku in solatki!!!!!!!!!!!!!!!dobro da te ni kje tu bi še tebe zraven pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se od začetka od 9 tedna pa do danes 14t6d zredila za dve kg.....pojma nimam a je to vredu ali ne...se niti ne sekiram preveč, sam da do konca nosečnosti ostanem v plus tistih magičnih 11 kg klko bi jih naj nosečka dobila.....če bo pa preveč....bomo pa začeli malo štopat....z večernimi prigrizki sem že nehala, zdaj moram še samo te sladolede zreducirat, pa še kake pizze!!!

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
11.3.2008 14:45:15   
jakoLUlana
jaz sem se v prvi nosecnosti zredila 20kg pa sem v treh mesecih prisla nazaj na 50, tako da me ne skrbi, da bi mi po 2. nosecnosti kaj ostalo - samo najbrz je fajn cim manj prenasat naokrog sploh poleti na vrocini

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
11.3.2008 15:00:02   
anckabancka
A smo že pri kilah user posted image Ne se preveč obremenjevat s kilami. Če vam paše jejte, ker telo že ve... Jaz sem se v eni nosečnosti zredila 14 kg, vdrugi 16 kg in sem obakrat prišla na magičnih 70kg. Pa je po porodu obakrat hitro šlo dol pa vedno tudi v minus.  Drugače sem bolj suhe postave in pač rabim malo kil viška za rezervo pri dojenju. Imam pa tak tek, da me je kar groza. Kar naprej moram nekaj gristi.

Zdaj sem pa pridelala že 4 kile. Približno enako kot v prejšnjih nosečnostih v tem času.

Poročena sva srečno že skoraj 4 leta... Uf, kako to hitro gre...

Prebavauser posted image Ne bi raje o tem. Se trudim z lanenimi semeni pa z namočenimi slivami in probiotičnimi jogurti pa še kar nekako gre. Če pa pozabim na te moje dodatke k prehrani pa je kriza.

Zoe jaz sem imela kosilo bolj na hitro. Ker sem na bolniški s tamalim, ki je bolan skuham kaj bolj na hitro. V zamrzovalniku sem našla eno omakco iz cvetače in korenčka pa polento sem skuhala in naribala zraven en kuhan jajček. Vse sva pomlatila, je bilo kar fajn kosilce. Spekla sem pa še rolado, ki jo bom kasneje namazala z marmelado in jo bomo pomlatili za malico. user posted image

JakoLUlana, jaz bom tudi seksi nosečnica. Že zdaj nosim oprijete majčke, da se lepo vidi moj trebušček. Prav uživam, ko ga že lahko pokažem. Ne maram ohlapnih majic, da se trebušček skrije. Sem preveč ponosna nanj. Tako se oblačim, da so me že v 10 tednu razkrinkali, da sem noseča, ker se mi je že poznal trebušček, ki je drugače raven.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
11.3.2008 15:05:03   
KAHLO
JakoUlulana.....upam da bo pr meni isto k pr tebiuser posted image user posted image user posted image  k še nisem mami...pa nevem kako je pol to.....vem pa da je moja mami ko je rodila sestro kr hitro nazaj v staro formo prišla, pr meni pa je malo dlje trajalo!!!! user posted image  ampak nikoli ni bila pol več tako suhcana kot pr sestriuser posted image  No pa se bom pustila presenetit, upam samo da ne bom kot nasedli kit letos na plažiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
11.3.2008 15:10:48   
pf
No punce danes ste se pa kar razpisale. Emi prav paše sprememba barve las, boš videla. Superca. JakoLulana jaz sem se zredila do danes (začetek 16. tedna) dobra dva kilograma, samo mi je to dovolj ker sem imela malo zaloge od hormonskega zdravljenja, tak da mi je to vredu. Tudi jaz upam da ne bom več pridobila kot kakih 11, 12 kg. No, če pa bom kako kilco več pa tudi ne bo take panike. Jaz pa kuham piščančkovo juhico in palačinke.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
11.3.2008 15:27:37   
Tejchy
A smo spet pri hrani? Sem gledala, če je kak smajli, ki se mu sline cedijo, pa ga ni, da bi ga pripopala zraven user posted image  user posted image  Hmm... ste mi kr lušte nardile s filano papriko, pa juhco, pa solatami, .. mnjami... pa testenine.. tu bi mi spet pršu prav un smajli s slinami user posted image  user posted image  .. Js pojma nimam kaj bom danes kuhala, razmišljala pa sem o tortelinah v kaki fajni omaki in solatko zraven.. Morm še kak fajni recept najdit na netu.

Glede kg.. js sem v treh mesecih predelala 2,5 kg.. Kar bi lahko rekla, da je dokaj normalno in upam, da bo v taki meri šlo tudi še dalje - 9 mescev 9 kg al pa kaka kila več, ne bo panike.. Se ne obremenjujem s tem.. Nima smisla.. Prvič v življenju, ko se upravičeno redim user posted image  user posted image , kaj bi se s tem obremenjevala. Če bo preveč al premalo kg.. bomo potem reševali ko bo do tega prišlo, če bo..
Moja mami je pred user posted image  imela 50 kg (in 161 cm), tak ko jaz.. Pa se je z mano zredila za 18 kg, pa potem vse izgubila. Pol je imela še mojo sestro - tu ne vem kaka je bila situacija. Ima pa zdj 60 kg, kar se mi zdi za njena leta in 2 user posted image  čisto normalno. Pa še to dejstvo moram upoštevat, da se ona bolj malo giblje. Tak da upam, da imam glede tega njene gene, da bom zgubila vse pridelano, sicer pa sem drugače dost aktivna, da se bom prej ali slej vrnila na težo pred nosečnostjo ali pa vsaj tam blizu.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
11.3.2008 19:18:19   
arabela*
ja jaz moram rečt,da sem do prejšnjega meseca imela tak nor apetit,da sem se že sama sebi smilila.Sem kar jedla(ne jedla,se nažirala).Samo metala sem v sebeuser posted image .pa toliko huje,ker sem drugače suha in brez pravega apetita.user posted image Moj se mi je nonstop smejal.Sedaj,ko sem nastopila v 16 trden pa se je malo umirilo.Samo obvezno morajo biti v mojem hladilniku:jagode,gosti sok(fructal ali pa dana),pa sladka smetana.Brez teh stvari nevem če bi preživelauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
11.3.2008 21:34:49   
Olivija*
Pozdravljene!

Po dolgem času se še jaz malo oglasim, saj vas niti prebrati ne utegnem, tako čvekate.

Danes smo imeli NS pri Pušenjaku. Izvidi so OK (znotraj normalnih), pa vse kaže, da bomo imeli punčko. Naše detece je veliko 7 cm in je spančkalo. Čeprav jo je Pušenjak parkrat poskusil prebuditi, se ni motila pri svojem počivanju.

Z lubijem sva ful vesela, še posebej, če bo res punčka. Moja mami je rekla: "Pa saj tega še ne morejo videti tako zgodaj!" No, tudi jaz sem še precej v dvomih, če bo pri tem ostalo...

Angelsounda tudi jaz ne nameravam kupiti iz istih razlogov, kot ste naštevale.

Lepo se imejte!
nosecka08

< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 11.3.2008 21:35:34 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
12.3.2008 7:38:28   
*zoe*
Čestitke nosecka08 za NS user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  Me veseli, da je vse ok.

Jaz sem pa včeraj jedla regrat - njami je bil dober. Za danes pa še nimam planov.

Kar se kg tiče - sploh se ne tehtam, prvič zato ker nimam tehtnice, drugič pa tudi zate ne, ker grejo kg kar gor. Bomo videli kaj bo na naslednjem pregledu. Čeprav se mi zdi, da se v zadnjem mesecu nisem nič zredila, samo napihnjena sem ko žaba (zaradi moje prebave). Bomo videli, sicer se pa sploh ne obremenjujem s tem. Če bo vse skupaj preveč odstopalo, bomo pa mal zreduciral hrano. Zaenkrat je še ok. Tudi apetit se mi je malce umiril.

JakoLUlana a si se mogla fejst matrat, da so šle kile dol, a so šle same od sebe?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
12.3.2008 7:40:32   
onina
No, pa je že sreda! V petek bomo doma, ker gre varuška v Planico (njen sin skače), tako da bomo zjutraj malce več spali. Mali je začel kar malce več spati. Zvečer gre spat ob 7.15-7.30, zjutraj pa ga morava sedaj par dni zbujati ob 06.00. Še ne dolgo nazaj se je sam redno zbujal že ob 5.00. Ta vikend pa je celo do 08.00 potegnil!user posted image  

Hrana - se mi  zdi, da sem se malce umirila glede tega. V službi zjutraj pojem jogurt in žemljo, potem okrog 12.00 še kakšen sirov zavitek ali buhtelj ali sadje, potem ob 16.00 doma kosilo in ob 19.00 popijem 3 dl kakava in zraven košček kruha.

Danes bom za kosilo naredila pečenko iz faširanega puranjega mesa in krompirček (verjetno tenstan). Sem redna bralka spletne strani Kulinarika (www.kulinarika.net), kjer dobiš res fajn recepte.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
12.3.2008 7:44:46   
taja1235

Dobro jutro vsem pupam,

js mam danes nuhalno ob 18:00, drzte pesti da se bo vse uredu izšlo.
Jutri poročam, kako je bilo. Sm pa ze ornk živčna.

Lep nosečniski pozdravček**

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
12.3.2008 7:48:40   
onina
Drugače imajo pa v Kepici, BTC nekaj novih stvari. Mislim, da je eno črno krilo ali oblekica v izložbi v kombinaciji z bež majčkami.

Jaz sem se prvič zredila za 13 kg in so mi 3 kg ostali. Pri meni je bil recept za izgubljanje kilogramov, dojenje. Pri 9. mesecih, ko sem ga nehala dojiti, sem hitro dobila kakšen kilogram viška.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
12.3.2008 7:55:21   
*zoe*
Držimo pesti Taja1235.

Onina - tudi jaz po kulinariki šarim - majo res fajn recepte user posted image  Jaz sem zadnjič naredila Shepard pie - zakon, res. Pa ruske kape, pa chili con carne, .... Kateri recept pa je tebi najboljši? Da sprobam user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
12.3.2008 8:09:02   
pf
Taja 1235 držim pesti zate danes, da bo vse ok na nuhalni. Itak, da bo. Lep sončen dan punce.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
12.3.2008 9:27:29   
maruškaŠ
Jaz sem tut prvič dobr skos prišla s kilogrami. Zredila sem se za 11kg - s tem, da sem jih 8 izgubila že v porodnišnici. Po 3 mesecih imela svojo težo pol šla pa še mal dol - dokler sem dojila. Tokrat pa po mojem ne bo tolk komot, ker sem se že pred zanositvijo pridn zredila :).

Pa taja1235 držimo pesti user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
12.3.2008 9:29:46   
onina
Taja1235 - srečno!

Zoe - je toliko receptov...zaradi pomanjkanja časa sem najbolj navdušena nad enostavnimi, hitrimi recepti, med katerimi je npr. recept za čufte (narediš iz mase za čevapčiče in Pomi mezge). Ali pa za sinčka Minjonska juha (korenček, gres, jajček). Ali pa en rižev narastek, kjer vse sestavine skupaj zmešaš in potem spečeš. Buhteljne sem tudi pekla in so bili super, pa torto Nutello, pa Najboljši marmorni kolač (je res najboljši). Sem brala zadnjič o Shepard pie, ampak še nisem sprobala.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
12.3.2008 9:42:31   
arabela*
hojla punce.Ravnokar sem se vrnila iz pregleda.Vse je ok.uz(morf.) imam na naslednjem pregledu.Srček lepo bije,zredila sem se samo za pol kguser posted image .Edino neko vnetje se mi je pojavilo.Drugače pa nič novega,še vedno sem na bolniški,pa pridno počivam.user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
12.3.2008 9:45:07   
*zoe*
Ja res je receptov, da se ti zmeša, zato sem pa vprašala kateri so tebi najboljši, saj se je potem lažje odločit kaj bom skuhala/spekla user posted image  Nekaj moram novega poštudirat, da ne jemo skoz isto hrano, a ne? Tudi jaz se bolj navdušujem nad enostavnimi in hitrimi jedmi, včasih me pa piči in se posvetim kuhanju (to je cca. 2x na leto user posted image ).

Kar se tega sirupa za prebavo tiče - efekt viden user posted image  Imam danes vaje user posted image  Tako da tiste, ki še imate kakšne podobne probleme - go for it.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Odhod iz porodnišnice.
пеперутка16

Mamice, kako oblečene ste zapustile porodnišnico?

V trenirki. (61%)

V kavbojkah in majici. (22%)

V obleki/krilu. (4%)

V bundi/plašču. (13%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!