|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
10.3.2008 15:10:36   
KAHLO
OJ pupe!!!

evo mene,,,,,sem na istem k tasha..............pr meni je danes ves hudič v službi....!!!!!! a je bla kakšna polna luna ali kaj!!!user posted image tu se vsem fuzla......sem že pozabla da je bil vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo zdaj sem pa vidla da imam aprila še zaden izpit, tak da bo treba ornk plunt.....v zapiskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
10.3.2008 15:12:52   
ključek
gužva, gužva.......pridna, k delaš v službi. pa še izpit. a to je zadnji, pred diplomo al kako??

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
10.3.2008 15:18:01   
ključek
in kako si drugače?? vse ok?? so ti že povedali da boš imela punčko, k maš roza črtici??? si izvedela na nuhalni ali že prej??? men se na nuhalni ni vidlo,pa tud vprašala ni, če naju zanima. pa sej ne vem...po eni strani bi ful vprašala po drugi pa ...ne vem.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
10.3.2008 17:14:06   
arabela*
hojla,punce.Tud jaz se vam javljam.Smo imeli naporen vikend-delali kouser posted image (belimo,prenavljamo...)Kako kaj drugače,sem na hitro preletela poste.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
10.3.2008 17:37:18   
pf
Kako kaj punce? Res je naša tema padla že skoraj na drugo stran. A vas ima dosti angelsound? Ne morem se odločiti za nakup, probala bi pa vseeno. Nekaj me črviči v trebuščku, nič kaj fini občutek.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
11.3.2008 7:31:35   
taja1235
anchy82  moja oblekca je tud nekam cudne barva ne bela ne sampanc..hmm..ma
pa ene kristalcke gor tko da se bom prou lepo šajnala ;))...vabil pri nama ne bo,
ker bo poroka v ožjem krogu...sva si pa zbrala grad Otočec in seveda poroko na
prostem user posted image   za čevlje me najbl skrbi ta teden majo v kotičku ene popuste na čevlje, sam ne vem al nej jih zdej kupim al pocakam...baje lahko ful nogice zatecejo pa ne bom mogla cevlckov obut ;)) šopek bom mela pa roza bela kombinacija..iščem pa bogato ogrlico za okol vratu....??? kaj boš ti mela??
lep dan vsem user posted image  in mejte se noro lepo, vaša srečka user posted image  ki vedno misli na vas user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
11.3.2008 7:36:56   
pf
Dobro jutro. Vidim, da vas je kar nekaj punc, ki boste postale ženke. Lepo in vso srečo. Kasneje naj pade tudi kaka slikica, da vidimo kako ste bile lepe. Jaz sem pa danes nastopila šestnajsti teden. Kako hitro gre. Dojenček bi naj v tem tednu zrastel do 16 cm, skoraj ne morem verjeti. Sicer pa imam jutri pregled in upam, da bo vse vredu. A mislite, da moram povedati oseb. zdravniku, da grem za tri dni na morje glede na to, da sem v bolniškem staležu. Po moje ja.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
11.3.2008 7:50:34   
KAHLO
Ojla moje pupe!!

Me to you.....sodeč po slikica ki si mi jih poslala bi lahko najini pikici bile dvojčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naša je čist ista na slikicah od nuhalneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jah, nama je kar povedala da vse kaže na punčko, ampak naj ne vzamema za 100% ker naju lahko tam pr 20 tednu še zmeraj kaj preseneti....no ampak sva zdaj že čist preklopila na punčko, in ji več drgače ne rečema k najina tamala....ali pa če se pogovarjama o njej se zmeraj v ženskem spolu, tak da če bo v 20. tednu pokazala lulček, bova kar presenečenauser posted image user posted image
Ja to je še moj zadnji izpit pred diplomo, pa tud v službi so mi namignili da če pridem z diplomo v roki s porodniške bom dobila drug šiht..........tako da zdaj pa treba res ornk plunt pa se učit!!!!

Sem vidla da ene debatirate o tem angelsoundu....jaz sem tud najprej oklevala a ga vzet al ne, no pol sem se odločila da ne, ker bi se verjetno kar naprej prklaplala na to mašinco, pa sam živčki bi mi šli če ne bi našla srčnega utripa, sem pa zadnič tud brala na forumu, da je ena pisala, da ni mus da naletiš na srčni utripček od pikice, da možno da najdeš svojga (mame), pol pa je tu živa zmešnjavauser posted image user posted image  nevem no jaz sem se odločila da ga ne kupim, verjamem pa da je luštno poslušat tist tik tak tam not!!! ampak mi bomo to kar počeli na pregledih pri guser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
11.3.2008 7:52:40   
KAHLO
pf....že v 16 tednu še malo pa boš čutila brcike.......ohhhhhhhhh, jaz bi tudi, mi bomo pa zdaj šli v 15.
za morje pa raje kr povej svojemu zdravniku, pa magari ti napiše na bolniški list da se lahko malo prošetaš...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
11.3.2008 8:06:29   
*zoe*
Živjo souser posted image ,

dons ste pa bolj naspidirane user posted image  kot včeraj. Tudi jaz ne bom kupila tega angelsounda, ker bi tudi jaz potem samo živčkala in težila folku okrog.

Jaz sem pa danes štartala v 14. teden in me je včeraj do konca prebava zj..... tako da sem zvečer spila 1 l donata in čakala, da bo kaj, pol sem pa šla spat. Zjutraj je bil efekt minimalen, zdej se pa tud nič ne dogaja, tako da bo treba si zmislit plan B. A ima še katera kakšno idejo, poleg donata, kivija,...? Trebuh sem pa imela včeraj tako napet ko da bi bila v petem mesecu. Groza.

A ste vse poročene oz. ste v fazi poročanja? Jaz sem kukuruz user posted image  in tudi nimam kakšne posebne želje po poroki - zaenkrat.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
11.3.2008 8:24:58   
Tejchy
Jutro user posted image !

No me veseli, da smo danes malo bolj aktivne user posted image ...

PF js bi omenila svoji G, če bi šla kam na dopust,... ziher je ziher.

Zoe tud js sem na koruzi user posted image  user posted image .. pa zaenkrat še tud ne razmišljam/a o poroki. Je treba prvo stanovanje porihtat, pa otroček prihaja... Nekak mam željo, da se ne bi glih v user posted image  stanju poročila - pa rada bi takoj po ohceti šla na medene tedne... nekam daleč, v eksotiko.. zdj si bi to mal težko privošla, tko da bo mogla poroka še malo počakat.

Men se je pa herpes naredil na ustih user posted image  user posted image ... Sem se že oborožila z vitaminčki.. Zdj me pa zanima - sj s kremami se lahko mažem - tistimi, ki zdravijo hepres user posted image  Po moje ne bi smele imete nekega vpliva na plod... Kaj pravite user posted image  A katera od vas, polega sadja in naravnih sokov, pije še kake druge multivitaminske dodatke - npr. šumeče tablete C vitamina ali multivitamina. Mislim, da sem nekje na forumu dr. Pušenjaka prebrala, da se lahko uživajo.. Kaj pravite ve??

Angelsouda si pa js tudi ne bom kupila.. malo se mi zdi zasoljena cena, pa itak bi se skoz pol živcirala, če ne bi našla srčka.. Bo boljš tko... poslušat srček enkrat na mesec, ko bom na pregledu user posted image

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 11.3.2008 8:27:41 >

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
11.3.2008 8:29:43   
pf
Zoe nabavi si sirup Prorektal S. Meni je ful pomagal, pred tedni sem vsak dan eno žlico popila z 2 dcl vode, pa imam zdaj že en mesec mir, včeraj pa sem spet imela neke težave in sem ga vzela in sem od takrat šla že 5 X. Predpisal mi ga je osebni zdravnik. Ne mislim ga redno uporaljat, če pa bo kriza pa. Donat tudi meni ni pomagal, baje pomaga tudi, če suhe slive namočiš čez noč v vodo in zjutraj to poješ in spiješ. Poskusi. Drugače sva tudi midva na koruzi, pa se nič ne sekirava, za poroko je čas tudi kasneje.  Na vrsto bo prišla  drugo leto.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
11.3.2008 8:46:24   
lana17

IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Živjo souser posted image ,

dons ste pa bolj naspidirane user posted image  kot včeraj. Tudi jaz ne bom kupila tega angelsounda, ker bi tudi jaz potem samo živčkala in težila folku okrog.

Jaz sem pa danes štartala v 14. teden in me je včeraj do konca prebava zj..... tako da sem zvečer spila 1 l donata in čakala, da bo kaj, pol sem pa šla spat. Zjutraj je bil efekt minimalen, zdej se pa tud nič ne dogaja, tako da bo treba si zmislit plan B. A ima še katera kakšno idejo, poleg donata, kivija,...? Trebuh sem pa imela včeraj tako napet ko da bi bila v petem mesecu. Groza.

A ste vse poročene oz. ste v fazi poročanja? Jaz sem kukuruz user posted image  in tudi nimam kakšne posebne želje po poroki - zaenkrat.

Jaz sem tud imela težave s prebavo, vendar sem si jo zdej uredila. Pijem donat, pomaga tudi gibanje, pa vem, da moram vsak dan it na velko potrebo, če ne grem sem potem drug dan zaprta. Drugač pa mi je kolegica svetovala suhe slive, ki jih namočiš v vodo. potem tisto vodo spiješ, pa seveda tud slive poješ. Baje naj bi že voda pomagala. Al pa kakšna slivova activia. Jaz tu pa tam pojem navadno activio.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
11.3.2008 8:49:22   
lana17

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Zoe nabavi si sirup Prorektal S. Meni je ful pomagal, pred tedni sem vsak dan eno žlico popila z 2 dcl vode, pa imam zdaj že en mesec mir, včeraj pa sem spet imela neke težave in sem ga vzela in sem od takrat šla že 5 X. Predpisal mi ga je osebni zdravnik. Ne mislim ga redno uporaljat, če pa bo kriza pa. Donat tudi meni ni pomagal, baje pomaga tudi, če suhe slive namočiš čez noč v vodo in zjutraj to poješ in spiješ. Poskusi. Drugače sva tudi midva na koruzi, pa se nič ne sekirava, za poroko je čas tudi kasneje.  Na vrsto bo prišla  drugo leto.

Si me prehitela z nasvetom.user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
11.3.2008 8:51:38   
lana17
Jaz sem pa od včeraj na bolniški, pa ne zaradi pikice, ampak zaradi sebe. iz nedelje na ponedeljek sem dobila vročino in začelo me je boleti grlo. Sem šla včeraj k zdravniku in mi je rekel, da naj počakam dva dni in če ne bo nič bolje mi bo dal zdravila. ima katera že izkušnje z jemanjem antibiotikov v nosečnosti?
zoprna stvar ni kej.

Rousseau

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
11.3.2008 8:53:04   
bučkabb
lep pozdrav!

vidim, da bo danes tuki bolj veselo, sam jaz mam zdajle čas mal pogledat tuki gor, pol pa moram zaštartat v službi z polno paro.

vidim da teče debata o angelsaudo, no jaz si ga tud ne bom kupla iz istih razlogov kot ste jih navedle ve zgoraj. ma zakaj bi se še s tem obremenjevale, ko nam  že tak preveč rojijo po glavi takšne in drugačne misli.

o poroki še tud midva z mojim ne razmišljama, tak da bo koruza delovala še kr neki časa. če se bom pa kdaj poročila pa tud ne bom delala velikega cirkusa, ampak v ožjem družinskem krogu, pa pol za prijatelje in ostale sorodnike le kakšen piknik v naravi, na preprost način.

no drgač sem pa jaz z mislimi pri NS, ki jo imam v četrtek. že komaj čakamuser posted image user posted image

uživajte

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
11.3.2008 8:59:28   
*zoe*
No, fajn, da nisem edina s koruze user posted image  user posted image  user posted image  Ja tudi pri meni je pogoj - eksotični honeymoon - obvezno, drugače ni poroke. Tako da Tejchy - imava veliko skupnega user posted image . Glih danes grem na eno predavanje, ko se je moja prijateljica kar na Mauritiusu poročila, pa da vidimo kako to zgleda.

Tudi jaz imam herpes na ustih, sem mi je v nedeljo za dobro jutro naredil, ampak se nič ne sekiram, itak sem vsa flekasta po ksihtu, tako da je herpes čist neopazen user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Drugače pa nič ne jem vitaminov in dodatkov, sem vprašala g. pa je rekla, da ni za pretiravat, ker že tako - če normalno jemo - dobimo kr nekaj te robe. Kakšen vitamin gor dol ne škodi, za vsak dan pa to ni.

Pf hvala za nasvet - zabeleženo! A se dobi brez recepta? Bom takoj danes šibala v lekarno. Vse ostale stvari - donat, slive, kivi kefir, actimel, pa še pa še mi žal ne pomagajo. Hvala za nasvet punce, zlate ste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
11.3.2008 9:01:35   
*zoe*
Lana17 premalo ješ sladoled, pol pa zboliš user posted image  - ne ne hacam se. Glede antibiotikov je pa tko, vsaj meni je blo tako rečeno, da v prvem trimesečju ni govor, pol pa ni več take panike.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
11.3.2008 10:25:01   
KAHLO
Glede počasne prebave, jaz sem tud slišala da pomaga če si donat malo pogreješ in pol toplega popiješ (jaz sem sicer enkrat to sprobala, sam sem komaj popila), ampak s prebavo pa nimam težav, je pa res da vsak dan pojem tud en activija jogurt (pa ne da bi reklamo delala), pa dost skušam popit tekočine....pr teh hudih zaprtostih pa nevem, najbolše vprašat g.

Midva sva tud koruznika, in verjetno bova tud ostala, nam a je tako prav všeč,  in res potrebujeva ves ta denar za otročka stanovanje.....je pa tud res da meni niti ta obred poroke pa to ni tako všeč, grem z veselje na poroko na katero sem povabljena, ampak sebe kot neveste pa ne vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za herpes pa je meni full pomagalo mazilo SIKAPUR, dobi se v lekarni, pa te kreme niso nič škodljive za tvojga pikeca..... drgače sem pa ena izmed tistih, k me hepres obiskuje redno in takoj ko mi malo pade imunski sistem.!!!!! a ni to katastrofička, tisti k smo obdarjeni s tem herpesom......jaz k dobim na enem mestu te mehručke se pol hočjo kar širit še v druge kotičke mojih ustnic in pol sem k una žaba!!!!!! takrat bi se jaz najraje skrila za kak teden!user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
11.3.2008 10:35:05   
*zoe*
Ja glede poroke je isto pri meni - nimam nič proti če se drugi poročajo in rada grem na fešte, ampak, da bi bila pa sama nevesta mi pa glih ni za bit, sploh pa ne na kakšni pompozni poroki z vso žlahto. Še predno sva začela delat na user posted image  sva se pogovarjala o tej temi in prišla do zaključka, da nama to zaenkrat ni prioriteta in da se ne rabiva poročit (seveda je bila potem moja mami mal hotla bit užaljena, ampak who cares, ona se tud ni poročila, tako da ve, da je lahko samo tiho user posted image ). Če naja pa slučajno kdaj v življenju prime, se bova pa bolj na potiho, kot sem že prej rekla, v kakšni eksotiki, da bo 2 in1, še honeymoon zraven.

To pa ne pomeni, da nisem vesela za vse vas, ki se poročate. Nasprotno - vse naj naj v življenju, glavno je, da vsi sledimo svojim sanjam, seveda vsak na svoj način.

Jaz sem včeraj cel liter donata spila in to POGRETEGA user posted image , pa mi ni nič nucalo. Žal. Bom pa sedaj sprobala tist sirup, če bo šlo.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
11.3.2008 10:56:39   
KAHLO
*zoe*.....pol pa kar veselo pot pod noge pa v lekarno.....nekak mormo iz tebe spravt to zapekouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če pa ta navzgravžen donat ni pomagal, pa slive pa kivi.........pol pa.......hmmmmmmm...., najbolše da prideš k nam v službo v menzo, k mamo mi za malco kakšne omake .....pol so vsi skreti v bajti eno uro zasedeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
11.3.2008 11:06:42   
pf
Zoe sirup garantirano pomaga, mislim, da se dobi tudi brez recepta. A ve ste bili na zgodnji materinski šoli za prvo trimesečje? Jaz recimo ne maram mleka, tak v kavi ja, pa jogurte, sir, da bi pa 2 dcl mogla spiti - uj kriza. No in tam so mi svetovali, da moram spiti najmanj dva jogurta na dan, če želim da pikica in jaz dobiva dovolj kalcija. En čas sem to prakticirala, vam povem, po štirinajstih dneh se mi je gor postavilo, zdaj pa vsak dan enega lepo dalje pijem. Glede nosečniškega pasu vam moram povedati, da je ful praktičen in se obnese. Mi ni žal 18 EUR, ker ni stran vržen denar.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
11.3.2008 11:20:54   
Tejchy
Kahlo, si že pridno mažem s SIKAPURjem in fuul pomaga.. Js nikoli nisem imela herpesov, šele pred kakima dvema letoma se mi je prvi pojavil in zdj me vsake tolk časa obišče user posted image  .. pa tudi vedno na enem in istem mestu.. Mam pa srečo, da ni nekam velik in da se mi ne prenaša po ustnicah...  Ah kaj čmo.. malo več sadja in vitaminčkov pa bo... druge ni.

Js sem imela namen lani iti s kolegicami na Mauricius, je bila glih ena prilika.. pa je potem vse v vodo padlo.. pa sem si rekla ja nič - bo mauricius počakal, da se poročim user posted image  itak na takih eksotičnih lokacijah ponavadi ni kj ekstra za počet.. tak da bom kr user posted image  zraven vzela, da si boma s user posted image  krajšala čas user posted image  user posted image  .. Mogoče pa takrat nardima drugega user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. Ja nikoli se ne ve user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
11.3.2008 11:58:33   
*zoe*
Res hvala punce za ta sirup - to bo prva stvar ko bom šla iz službe. Danes sem npr. pojedla en navadni rogljiček + navadni jogurt, navadni rogljiček + pršut (samo v sledovih glih tolk za okus) + 2 müsli activii, pa še vmes pol litra radenske Balance, zdej sem si pa še privoščila eno črno kavo (drugače je sploh ne pijem). Takle mamo user posted image  Po službi pa še sirup, pol pa ni da ni user posted image . Vam poročam jutri, če mi bo sploh zneslo v službo prit.

Evo Tejchy pol gremo pa lahko skupaj na Mauritius - itak rabiš 2 priči user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bomo pa na drugem user posted image  delal, bo pa 3 v 1 (poroka, homeymoon, pa še user posted image ). Dons mi pa dela domišlija, a ne? Boljš, da kr neham.

A imate vi tud dež?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
11.3.2008 12:16:26   
emi*
HELLO!

A ste se razpisale!user posted image  Evo kot sem že rekla jaz uživam v 15 tednu. Jutri imam pregled pri G in upam,da bomo tudi kaj pogledali kako je kaj notri.user posted image

Meni se je prebava umirila,nimam ne vem kakih težah,niti nisem več napihnjena kot sem bla. Herpesov nisem nikoli imela pa tudi zdaj nič. Jaz kar še vedno pijem od tablet je ta folna kislina Centra Med mami z vitamini in minerali,pravijo, da nič ne škodi,če jih piješ celo nosečnost. Ne jem tako dosti pa je vsaj tukaj nekaj vitaminov.

Tudi jaz živim na koruzi že dve leti pa pol.user posted image  Poroka bo še malo počakala,ni takih dobrih financ pa zdaj še user posted image  pride. Se ne mudi,tudi tako je dobro.

Jaz se že od začetka nosečnosti na bolniški,zdaj mi gredo izvidi na komisijo pa upam,da mi bodo podaljšali. Služba je pretežka za nosečnice.

Danes bom pa malo eksperimentirala.Dragi spet dela cel dan pa se bom barvala.user posted image  Nekaj me je pičlo,da si naredim malo spremembe.

Uživajte še naprej ne glede na to oblačno vreme!!

Caw cawuser posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Operater mobilne telefonije
Sanikaa

Po telefonskih številkah več sploh ne vemo kdo je pri katerem mobilnem operaterju! Prosim povejte pri katerem ste vi in kako ste zadovoljni?

Mobitel (52%)

Simobil (33%)

Debitel (2%)

Tuš (10%)

T2 (1%)

dr...? (2%)

Število vseh glasov: 246

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!