|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
9.2.2008 18:57:08   
*zoe*
Ali ima še katera povečan apetit? Jaz non stop jem, tako da sem se že tolk zredila, da ne morem več nobenih hlač oblečt in sem si šla v petek kupit nosečniške hlače. Zjutraj moram obvezno takoj jest, pol pa vmes, pol pa fajn kosilo, pa spet nekaj vmes pol pa še večerjo. Če pa "premalo" jem mi je pa takoj slabo in me boli želodec. Sem pa drugače suhica in mi tole nažiranje prav nič ni podobno. Sem tako lačna kot da že cel teden ne bi nič jedla.

Danes smo imeli sarme user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 951
9.2.2008 19:57:01   
jolly123
Hvala punce ste me fino potolažile glede folne. Ker sem imela že malo slabo vest, samo sej če ne načrtuješ niti ne moreš prej začet.

Zoe mene tudi nonstop popada lakota, da sem že prav smešna ker jem na vsake dve uri.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 952
10.2.2008 17:50:57   
pikica36
hojla punce- kje ste danes? vas je sonček zvabil ven? prav je tako, da ne visimo cel dan za rač.
jaz sem tud danes udarila en dolg sprehod (za nagrado pol pojedla pol čokolade)user posted image  zdaj pa se grem še enkrat malo shodit,
kako ste? meni še nič ni slabo in še kar ne morem verjet da semuser posted image

lp

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 953
10.2.2008 18:36:48   
meta21
Jaz sem pa svojo glavno slabost očitno premagalauser posted image . Zdaj mi je slabo samo še občasno.

Upam, da se ne veselim prehitro. Sicer še vedno ne prenašam mesa (drugače jem vse) in vsega kar je iz mesa, ampak to je proti celodnevni slabosti, ki sem jo imela zadnje 14 dni, praznik. Pikica36 želim ti, da ne bo slabost šele prišla.

Danes ste očitno res vse pobegnile na sonček. Upam, da ste si nabrale energije za nov delovni teden.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 954
10.2.2008 18:50:02   
jakoLUlana
no pa sem le nasla cas, da vas spet malo preberem.
Zanima me kako se pocutite tiste, ki niste prvic nosece? Jaz sem prvic vsako pikico (spremembo) zaznala, zdaj pa se mogoce 1x na dan spomnim, da sem noseca in si recem: ej stavi konje, malo si spocij...Kar hecno mi je. Moz me sprasuje kako sem, meni je pa to ful cudno, ker sem ITAK normalno (moj najpogostejsi odgovoruser posted image )..

6.3. imam NS in morda se bom takrat ze kaj bolj noseco pocutila..

A ste ze povedale prijateljem in druzini? Mi bomo na NS pocakali, ceprav mi trebuh nekam ven siliuser posted image  - v prvi nosenosti sem imela od drugega meseca ze trebuscek in sem komaj skrila do nuhalne...

Lep vecer vsem

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 955
10.2.2008 23:24:26   
Eolina
Joj....js imam že ful trebušček.... Se mi zdi, da me bodo v službi pogruntali....

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 956
11.2.2008 0:10:51   
amor real
OJLA user posted image  !

Da se tudi jaz malček javim. Prespala sem pol dneva, tako, da imam sedaj očke odprte kot sova user posted image  zjutraj pa se mi bo spalo za umret user posted image , itak....

Drugače sem še kar, razen utrujenosti in zgage u buščku. Malček me daje panika, ker se bliža 13/2 - prvi pregled

NOČKOOOOO

(odgovor članu Eolina)
Neposredna povezava do sporočila: 957
11.2.2008 6:45:18   
maruškaŠ
no pa sem le nasla cas, da vas spet malo preberem.
Zanima me kako se pocutite tiste, ki niste prvic nosece?

Jaz sem se začela počutit noseča, ko sva z mojim povedala staršem in prijateljem... Samo mi2 nisva čakala, do NS, ampak samo do prvega pregleda.

Se pa pridružujem tistim, ki imajo zelooo povečan apetit user posted image .

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 958
11.2.2008 7:34:17   
jolly123
Dobro jutro!

Mene pa danes tako šraufa imam drisko že od 4-ih zjutraj. Pa še malo na bruhanje mi gre, pa zebe...joj
Zdej pa ne vem ali sem samo živčna pred jutrišnjim pregledom ali me res kaj matra.
V glavnem želim vam en prav lep dan!

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 959
11.2.2008 7:46:48   
Olivija*
Pozdravljene, punce!

Tudi mene že kar malo zvija pred jutrišnjim pregledom, se me je začela trema lotevat. Upam, da bo vse OK.

Moje počutje ni nič kaj prijetno, včeraj zvečer sem bila vsa zelena, najhujši večer moje nosečnosti! Upam, da je bila to zadnja slabost in da od zdaj dalje gre samo še na bolje user posted image .

Tudi pri meni že sili trebušček ven in samo še dvoje hlače lahko oblečem. Sicer me je imela moja mama na sumu, da sem noseča, še preden se je meni sploh zdelo, da bi lahko bila. In od sredine decembra me spravlja v zadrego z vprašanji, če sem noseča, ko še sama ne morem vedet gotovo, saj še vedno čakam na prvi pregled. Joj, pred mamami pa res ne moremo ničesar skriti (pa čeprav jaz živim 100 km stran od moje mame).

jolly123, tudi mene zebe non stop, pa čeprav imamo 23 stopinj in sem oblečena kot medo.

Lepo se imejte!
nosecka

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 960
11.2.2008 7:53:14   
KAHLO
Dobro jutro tudi od mene!!

Se nisem cel vikend nič oglasila, sem ta podaljšan vikent izkoristila in pobegnila domov na štajersko, blo je fantastično, vreme enkratno valda družba tuduser posted image user posted image user posted image  no zdaj sem pa spet v tej LJuser posted image

HMmm jaz moram rečt da se počutim čist nenosečniško, edino kar me na to spomni je to da mam tud jaz malo bušija ven štrlečega in tud že pošteno trepetam če bom še lahko v slubži skrila do nuhalne svetline....no mam še 14 dniuser posted image user posted image  Jaz moram rečt da še zaenkrat nekega velikega apetita niman, saj sem bla prej neješča kot ješča, edino te grizkalice so mi pasale, no pa mi je blo pol po njih tako slabo...da bog pomagaj!!! najrajši mam tud jaz juhice takšne in drugačne .....mi full paše topla juhica v trebuščku. user posted image

Jolly123....mogoče te dajejo živčki zarad pregleda......jaz sem bla vsa na trnih....dokler ni bil za mano, pol pa je vsa napetost popustila in sem bla čist hinuser posted image user posted image user posted image  in sem pol doma tako blaženo zaspala.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 961
11.2.2008 9:08:50   
RAČKAPK
Pozdravljene,

jst sm tut tukaj
lep vikend je bil ja....
na pregledu pa je bilo takole: srček bije veselo, druga vrečka, ki je zraven pa je prazna
in k sreči se je ustavila - prenehala rastit
naslednji pregled pa imam v petek, 15.02.2008

pozdravček vsem

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 962
11.2.2008 9:55:06   
pikica36
user posted image user posted image user posted image  čestitam za uspešen pregled

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 963
11.2.2008 10:06:27   
uršula83
Pozdravljene!
Žal se oglašam s slabimi novicami. V četrtek sem bila na prvem pregledu in se je videla GV, velika 27mm, hkrati naj bi bila še ena GV velika 5,3mm, ampak notr ni bilo nič videti. Ginekologinja je bila zaskrbljena, tudi sama sem zaskrbljena. V četrtek (na valentinovo!!!) imam spet UZ, in če je vse OK, bi se moralo sigurno videti je rekla, sicer pa ni nič plodeka.
Kahlo, če se ne motim, si ti imela praznp GV?!? Ni mi jasno, kako je to možno, kam je šou???? Je rekla G da edina možnost je da je še premajčken pa da se še ne vidi. Samo to je bolj slaba tolažba.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 964
11.2.2008 10:24:36   
KAHLO
Uršula83....nič se bat prehitro, pr meni plodeka že od samega začetka ni bilo g je videla samo neke senčke, in mi pol obrazložila da zgleda da je že pri oploditvi prišlo do neke napake, oz. kromosonske napake in pol narava sama poskrbi da se nič ne razvije....naključje ...je rekla!
ampak ti pa nič ne skrbi preveč, mogoče si pozneje zanosila in se še tvoja fižolčka nista razrasla....ti moram rečt da ti druga ne preostane k počakat......ampak zakaj pride do prazne GV pa ne znajo povedat ..... je pa res zanimivo, ker jaz sem imela vse nosečniške znake ...vrečkica je kar rasla pa rasla not pa ni bilo nič....sicer se pa da dost o tem najt na internetu pod blighted ovum (tako sem imela tud na pisano na odpustnici iz bolnice k sem bla na abraziji).

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 965
11.2.2008 10:25:50   
KAHLO
Uršula83... v katerem tednu nosečnosti pa si ti zdaj???

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 966
11.2.2008 11:00:50   
Lea2007
Najprej vsem en lep pozdravček po dolgem času. Za menoj je ultra naporen teden in nisem imela niti minutke časa za net. Sedaj sem malo prebrala za nazaj... Vsaki poiljam eno user posted image za srečno user posted image .

5.2. sem imela pregled in z našo pikico je vse ok, takrat je imela 6 cm (danes jih ima 7, gin je rekla, da vsaki dan zraste za 2mm). Ja kr na jok mi je šlo k sm vidla najinga pikeca, pol pa še gin reče, še pomahal vama je. Sva bila oba z možem. No če kero zanima, midva sva šla oba, sem jaz prašala, če gre lahk mož zdravn na Uz, pa je rekla ni blema(delala mi je vaginalnega), tko da pr meni je šel lahko. Nazaj so punce sprašvale, če gre partner lahko zdraven. Pr nama je bla ful prjazna, no sej je vedno. Sam tko.
Zdej me spet preganja hud strah glede izvidov za kri, prou panika me daje glede te tokso. Tako upam, da bo vse ok. In da gre ta strah mimo. Kako je pri vas z izvidi za kri? Meni so rekli, da pokličejo, če je kaj narobe? Zdej samo upam, da ne pokličejo? K mobi zazvoni se kr stresem? Joooooooooj, upam, da me kera zastopi, da si ne mislite...tale pa tko naklada....Sploh ne vem, kako se naj znebim teh strahov, da bo kej narobe.
Upam, da spodim vse dvome in strahove...Če ve katera za recept, se priporočam user posted image .
No še glede bazenov...Midva sva mislila jit... Pa pol sva se premisnla...pa še mene je neki špikal tam okol jajčnikov in maternice...Mah jaz ne vem, če po pravici povem, me je bilo kar malo strah jit v bazen, pol sem si pa misnla, rajš ne grem, kot pa da skoz mislim, da me kaka glivica ulovi. Na morju pa mislim normalno plavat.
Ena je napisala, da gresta na Rodos na dopust. Midva tudi misliva iti, samo sva se odločila, da greva že maja na Malorco. Da ne bo prevroče. Jaz se avionov ne bojim. Imam precej kolegic, ki so do zadnjega(do 7 m) potovale z letalom in je bilo vse ok. No jaz sem se ravno včeraj vrnila iz Slo. Jooooj kako je bilo lepo vreme, pa taka gužva iz krvavca, midva pa na brnik, naju je kr prijeo, da se vrneva nazaj na sončno stran Alp.

Aha pa spremenjen datum pdp imam 1.9., naslednji pregled pa 21.3..

Pozdravček

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 967
11.2.2008 11:27:21   
uršula83
Ja sem v 9. tednu nosečnosti - po menstruaciji sodeč, zadnjo sem imela namreč 11.12., vendar pa po mojih izračunih sem v 8. tednu ali 7., ker imam dolge cikluse.
Meni ni nič rekla da naj bi bila dva, samo da se ji zdi da sta dve GV, samo da je čudno da je ena toliko manjša. Uglaunem nič mi ni jasno. Rekla je še, da je možno da sem premalo noseča, da bi se videlo, da pa bo 14.2. vse jasno.
Na abrazijo mi nič ne diši it - a se po tem kej slabo telesno počutiš, kuk časa pa traja?
Uglaunem upam na najbulš...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 968
11.2.2008 11:31:12   
uršula83
Aja tdi k mi je pa UZ delala, pa ji je izračunal po velikosti GV da sem v 7. tednu in 1 dan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 969
11.2.2008 11:46:44   
uršula83
Sem si ogledala nekaj strani na to temo, pa povsod piše, da sicer lahko imaš nosečniške znake, da pa izginejo. Js imam vse znake. slabo mi je tako, da že en teden nič ne jem, trebuh napet, prsi...vse znake. Pa piše tudi da ti lahko za kak mesec izostane menstruacija - meni je že 2X. Sem začela razmišljati če nimam morda kako drugo "bolezen". Sploh ne vem. Čudno se mi zdi, da sta dve GV in to RAZLIČNO VELIKI!!! Kaj naj bi to pomenilo? A če sta dve sta 2 zarodka ponavadi al kako to gre? Samo naj bi bili enako veliki???

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 970
11.2.2008 11:58:41   
arabela*
dobro jutro vsem.Moram povedat,da je danes spet dan,ko se zelo slabo počutim.Kar na bruhanje mi gre,skratka katastrofa.Hvalabogu,da sem doma in da lahko počivam,ko je sila.Včeraj sem si po doooolgem času mal solarija privoščla.user posted image Me je bilo najprej malo strah,pa so me kasneje pomirili,da če meni paše bo tud otročku(sam ne pretiravat)user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 971
11.2.2008 13:06:26   
ETAN
Pozdravček, vsem skupaj.
Uršula83 zate pa eno veliko user posted image , upam, da se bo vse rešlo. Odgovortiti pa ti ne znam, ker tega nisem prestala sem pa prestala 1 SSin vem, da je hudo.
Punce mene pa zanima kako je z vašimi znaki, jaz sem sedaj v 9.tednu, me pa samo malo bolijo prsi. Na prvem pregledu so mi dobili rahlo unetje in sem dobila canesten tablete za v nožniso, zdaj pa 3 dni po tem imam malo maočnejši izcedek in zelenkaste barve, brez vonja. Ali ima katera tudi močnejši izcedek.
Lep dan,
papa

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 972
11.2.2008 13:21:09   
KAHLO
Uršula83.....hmmm nevem, če maš dve vrečici...možno da imaš pol dva, jaz si vsaj tako predstavljam, in seveda srčno upam da boš nam v četrtek sporočila da si zagledala user posted image user posted image , evo ti pošiljam vso srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Glede na to da pa si po meritva vrečice v 7 tednu pa možno da bosta pikici ali pa pikica res pokukali šele konec tega tedna.
Kaj se pa tiče abrazije je pa različno.....vsaka drgače to prenaša, jaz nisem imela nobenih težav s samim posegom, tud nobenih slabosti in krčev po posegu, razen krvavitve ene 3 dni ....drgače pa res b.p., edino kar je si pač full žalosten za to kar se ti je zgodilo, drgače pa moram rečt da sem spoznala full punc, k so mogle še marsikaj bl hudga skozi dat...tako da sem si še na koncu oddahnila, da je bila pri meni prazna GV, še posebaj sedaj k sem končno zagledala na ekranu svojo pikico....je pa res da grem zdaj na pregled s prav velikim strahom kaj bo....ampak skušam optimistično razmišljat naprej oz...se kr prisilim in razmišljam optimistično......user posted image   Boš vidla da bo vse vredu!!!!

Račkap....tebi in tvoji pikici seveda čestitam ob pregledu!!user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 973
11.2.2008 13:48:22   
sarcy21
Pozdravljene bom kar tukaj vprašla danes sem šla na krvni test pa mi je potem tista tm povedala samo številko 773 a je to dobro sem pa v 5 tednu

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 974
11.2.2008 16:25:07   
*dotika*
Ojla!

Danes je za mano moj prvi pregled pri gin., ki mi je potrdil nosečnost, zato se vam tudi javljam. Naredil mi je vaginalni UZ, dobila sem slikico. POslal me je v laboratorij in predpisal Vagisan.
Ena stvar mi pa vendarle ni jasna. Po vseh mogočih izračunih glede na ZM(14.12.07) bi morala biti vsaj v 9. tednu, gin. mi je napisal 5 tednovuser posted image . Sploh ni zgovoren, jaz pa sem bila danes zaradi živčnosti sploh nezgovorna. Ima katera kakšen odgovor? Me boste sprejele med septembrke ali bom potemtakem oktobrkauser posted image .

Sedaj se moram naročiti na NS, naslednji pregled pa imam 17.3.

Lp

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.