Lea2007
|
Najprej vsem en lep pozdravček po dolgem času. Za menoj je ultra naporen teden in nisem imela niti minutke časa za net. Sedaj sem malo prebrala za nazaj... Vsaki poiljam eno za srečno . 5.2. sem imela pregled in z našo pikico je vse ok, takrat je imela 6 cm (danes jih ima 7, gin je rekla, da vsaki dan zraste za 2mm). Ja kr na jok mi je šlo k sm vidla najinga pikeca, pol pa še gin reče, še pomahal vama je. Sva bila oba z možem. No če kero zanima, midva sva šla oba, sem jaz prašala, če gre lahk mož zdravn na Uz, pa je rekla ni blema(delala mi je vaginalnega), tko da pr meni je šel lahko. Nazaj so punce sprašvale, če gre partner lahko zdraven. Pr nama je bla ful prjazna, no sej je vedno. Sam tko. Zdej me spet preganja hud strah glede izvidov za kri, prou panika me daje glede te tokso. Tako upam, da bo vse ok. In da gre ta strah mimo. Kako je pri vas z izvidi za kri? Meni so rekli, da pokličejo, če je kaj narobe? Zdej samo upam, da ne pokličejo? K mobi zazvoni se kr stresem? Joooooooooj, upam, da me kera zastopi, da si ne mislite...tale pa tko naklada....Sploh ne vem, kako se naj znebim teh strahov, da bo kej narobe. Upam, da spodim vse dvome in strahove...Če ve katera za recept, se priporočam . No še glede bazenov...Midva sva mislila jit... Pa pol sva se premisnla...pa še mene je neki špikal tam okol jajčnikov in maternice...Mah jaz ne vem, če po pravici povem, me je bilo kar malo strah jit v bazen, pol sem si pa misnla, rajš ne grem, kot pa da skoz mislim, da me kaka glivica ulovi. Na morju pa mislim normalno plavat. Ena je napisala, da gresta na Rodos na dopust. Midva tudi misliva iti, samo sva se odločila, da greva že maja na Malorco. Da ne bo prevroče. Jaz se avionov ne bojim. Imam precej kolegic, ki so do zadnjega(do 7 m) potovale z letalom in je bilo vse ok. No jaz sem se ravno včeraj vrnila iz Slo. Jooooj kako je bilo lepo vreme, pa taka gužva iz krvavca, midva pa na brnik, naju je kr prijeo, da se vrneva nazaj na sončno stran Alp. Aha pa spremenjen datum pdp imam 1.9., naslednji pregled pa 21.3.. Pozdravček
|