|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
7.2.2008 19:07:30   
metuljčica27
Lepo pozdravljene!

tu še ena ki se vam bo pridružila! Tudi mi pričakujemo družbo septembra. doma pa že imamo eno živahno punčko, ki bo marca dopolnila eno leto. Tako da bo pri nas kar pestro-veselo!
ako da bom takrat več izvedela.
Za točen rok še ne vem natančno, vendar enkrat konec meseca. pregled imam v torek 12.2, torej bom takrat kaj več vedela!

Moram pa vam povedat da sem imela prvo nosečnost super. Prav uživala sem, upam ,da bo tudi ta tako minila. Pri prvi je bilo samo to, da sem nosila čez rok in to do konca-14 dni, potem pa so mi sprožili- z umetnimi popadki! Le to upam, da se ne bo ponovilo. No pa pustimo to, še imam čas.

Me zanima ča je katera iz okolice MB. Oz. štajerke, ste tu?
LP 

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 926
7.2.2008 19:09:14   
meta21
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image  A.septemberka  - 2. user posted image28 let, NS 27.2., PDP 3.9., user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image , 23. let, 1P 5.2., PDP 3.9.
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , 29.let, 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  KAHLO             -2. user posted image , 28 let, 2P 13.3., NS 25.2, PDP 7. 9. user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , 30 let,  2P 12.2., PDP 8. 9.,user posted image  
user posted image  petrax               -1.user posted image , NS 3.3., PDP 9.9. user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image ,31 let, 2P 11.3., PDP 10.9 user posted image
user posted image  anchy82          -1. user posted image ,25 let, 2P 20.2.,NS 29.2.,PDP 9.9.user posted image
user posted image  *nana*            -1. user posted image , 2P 18.2., PDP 9.9.
user posted image  zakzak             -1. user posted image ,32 let, 2P 28.2, NS 28.2, PDP 10.9 user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 31 let, 2P 5.3., NS 27.2, PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 27. let, 2P 6.3.,NS 6.3., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , 27 let, 3P 11.2., NS 6.3., PDP 11.9.user posted image
user posted image  AnonimnaG      -2. user posted image , 2P 27. 2., NS 27.2., PDP 11. 9. user posted image
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , 28 let, 1P 12.2.,PDP 12.9.
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , 28 let, 1P 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , 33 let, 2P 7.2, PDP 13.9. user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image , 32 let, 2P 25.2, PDP 13.9.user posted image
user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , 2P 14.1., PDP 14.9.
user posted image  nynna               -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image  babywish         -2. user posted image , 1P 11.2., PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , 30 let, 2.P 20.2., NS 6.3., PDP 15.9.
user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  mokatela          -1. user posted image , 32 let, 1P 19.2., PDP 16.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , 35 let, 1P 13.2., PDP 17.9.

user posted image  lana17              -1. user posted image , 29 let, 2P 15.2, PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina               -2. user posted image , 28 let, 2P 18.2., PDP 17.9. user posted image
user posted image  uršula83           -1. user posted image , 24 let, 1P 7.2., PDP 18.9.
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 29. let, 1P 19.2., NS 7.3. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 28 let, 2P 10.3., NS 11.3., PDP 19.9. user posted image
user posted image  taja1235          -1. user posted image
,25. let, 1P 14.2., NS 4.3., PDP 19.9
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image ,30 let, 2P 28.3.,NS 12.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , 2P 21.2, PDP 20.9. user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , 29 let, 2P 21.2., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , 25 let, 1P 1.2., PDP 23.9.

user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 25 let, 2P 6.3., PDP 25.9.user posted image
user posted image  anonimna L       -2. user posted image , 30 let, 1P 11.2., PDP 26.9.
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 28 let, 2P10.3., PDP 28.9.
user posted image  sunny24          -1. user posted image , 26 let, P 21.3., PDP 29.9.user posted image
user posted image  pikica36           -3. user posted image , 36 let, 1P 25.2., PDP 30.9.
user posted image  ajcom1              -?. user posted image , 1P 11.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , 1P 20.2.
user posted image  Saraya             -2. user posted image , NS 21.2.
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image   morango          -?. user posted image , 1P 6.2.,  
user posted image  jolly123           - user posted image

user posted image  metuljčica27     -2.user posted image , 1P 12.2. 
.

z nami so začele:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 927
7.2.2008 19:23:40   
meta21
Ojla!

Komaj sem se pripravila do tega, da sem popravila seznam. Čisto sem brez energije, pa še slabo mi je nonstop, pa kislina me peče, ampak se tolažim, da to pomeni, da se še vedno nekaj dogaja tam spodaj in da user posted image  ni še nikamor ušel.

Danes sem začela z 10. tednom. Moja mama je 6x splavila v 11. tednu, pa moja svakinja lani tudi. Izcedek, krvavitev in konec. Saj vem, pozitivne misli, ampak vseeno si bom oddahnila, ko bo 3. mesec mimo.

*zoe* NS imam pri dr. Tataloviču na Viču.

Za vse ljubljanske in okoliške user posted image  pa vesela novica: na Rudniku se konec marca odpira h&m z oddelkom za user posted image . Kul, ne? user posted image

Saj vem da Štajerke vse to že mate, no zdaj bomo imele pa še me!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 928
7.2.2008 20:19:04   
arabela*
metuljčica 27,dobrodošla.No tud jaz sem iz štajerske,natančneje iz mbuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 929
7.2.2008 20:43:07   
Olivija*
Pozdravljene!

Kar nekaj časa se že nisem oglasila. Tudi meni je močno nagajal želodček, kombinacija nosečniške user posted image in preveč kisline, tako da sem šla k zdravnici po recept za kake tablete, ki so primerne tudi za user posted image . V treh dneh se je stanje kar popravilo, tako da bom danes poskušala prenehat z zdravili. Upam, da s tem ne matram preveč naše pikice.

Močno močno si želim, da spravim želodčka v red in si bom lahko potem privoščila en čokoladni krof, saj je šel tale pust precej dietno mimo meneuser posted image .

Bliža se tudi DAN D - moj prvi pregled in sicer v torek. Sem si kar lepo dopust vzela. Upam, da bova z mojim dragim potem praznovala, če bo na pregledu vse OK.

Lep praznik in čudovit vikend vsem!
nosecka

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 930
7.2.2008 21:08:18   
mokatela
dober večer user posted image

kako kaj? jaz super, nobene slabosti več, niti zgage user posted image  ... vsaj zaenkrat user posted image

metuljčiča, jaz sem iz mb-ja user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 931
7.2.2008 22:42:19   
arabela*
evo mene opet.Malo miru,moja dva zaspala,tako da lahko visim na rr-ju.
Nekaj me zanima,a se katera hodi kopat na bazen?? Meni se tak lušta,pa ne vem,če je to glih priporočljivo za nosečnice?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 932
7.2.2008 22:53:42   
maybebaby
Tole z bazenom tudi mene zanima, čeprav mi je moj ginekolog celo odsvetoval namakanje v banji- pa tako rada to delam.user posted image  Mislim jo pa kar hitro popihat na morje v našo malo hišico in se do avgusta pošteno naplavat. ( če bodo rešili tole težavo z gorečo ladjo)

Zaradi cist- vodnih ni težav.  Jaz sem imela zaradi IVF kar dve in desetkrat povečana jajčnika pa je ( trk trk ena že počila- drugo pa mali še uporablja za poušterček.user posted image
Čeprav zdaj ni več mali, danes je bil velik že 3cm in je skakal in norel kot mala žogica tako da smo že v desetem tednu...Čez štirinajst dni pa njuhalna( 21.3. )
Danes je bil sploh dan za zdravnike. Popoldan sem morala še urgentno k zobozdravniku in mi je spulil popolnoma uničen modrostni zob. Malo skeli- a je že tako kot pravijo: En otrok-en zob, no moj je že šel, bil je pa tako slab, da ga še za miško nisem vzela.user posted image
Mirno noč in brez večjih lumparij v prešernovem vikendu.user posted image

caučk...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 933
8.2.2008 9:16:38   
Anonimen
Meni se tak lušta,pa ne vem,če je to glih priporočljivo za nosečnice?

Mene tudi mika..... in že imam plan, da se danes odpravimo na Fontano. user posted image

Res ne vem, zakaj se ne bi smele kopat. Dejstvo je, da vnetja ne stakneš v vodi, ampak se lahko glivice, ki so itak že prisotne, prekomerno namnožijo. To pa takrat, ko jim nudite ugodne pogoje = sedenje cele ure v mokrih kopalkah. Tako da pač velja, da se je treba vedno takoj preoblečt v suhe kopalke, pa se nimate kaj bat.

OK, jaz se tudi ne bi šla namakat v en bazen, kjer se folk drenja in se niti plavat ne da.

Moram it.... se še kaj oglasim user posted image

A. septembrka

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
8.2.2008 10:45:20   
jolly123
Lep pozdrav vsem. Z veseljem prebiram vaše komentarje, upam da bom tudi jaz v torek 12. ko je moj prvi pregled končno lahko kaj več povedala. Upam na najboljše novice, sej drugače ne more bit, ne?
Sicer se počutim odlično nobene slabosti, mogoče rahla utrujenost in napad mozoljev, imam pa celo več energije v službi kot ponavadi.
Vsem en lep dan, čimlepše ga izkoristite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 935
8.2.2008 12:40:41   
morango
Maybebaby, hvala za tvoj komentar glede cist. Sem kar bolj pomirjena. Tudi popolnoma ničesar ne čutim, tako da res upam, da kmalu izgine.
Drugače pa po dveh tednih jutranjih slabosti ali slabosti, če nič ne jem, končno boljše počutje. Pa še tako lep dan je, da ga bom kmalu izkoristila za sprehod.

Dobrodošle vse nove nosečke; uživajte v vsem, kar počnete in veliko dobrega počutja.user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 936
8.2.2008 14:21:39   
Olivija*
Punce, končno je tu sonček! Super!

Glede bazenov je tako, da v nosečnosti niso prepovedani, se je pa treba sproti preoblačiti, da ne sedite v mokrih kopalkah. Obstajajo tudi razne vadbe v vodi za nosečnice, tudi v Atlantisu v Lj je na razpolago. Menda je posebej blagodejna v zadnjih mesecih, ko trebušček že preveč obremenjuje hrbtenico.

Tudi jaz sem danes kar malo boljše. Upam, da se slabosti čimprej poslovijo.

Lepo se imejte!
nosecka

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 937
8.2.2008 16:51:33   
meta21
Vidim, da vas (nas) je kar nekaj takih, ki razmišljate o plavanju. Če se ne motim sem enkrat v Mercatorju vidla nekaj tamponom podobnega, ki se uporablja za zaščito nožnice pri plavanju oz. namakanju. Vsaj upam, da nisem kaj zamešala. Mogoče se pa ne bi blo slabo pozanimat?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 938
8.2.2008 19:38:08   
Anonimen
vidla nekaj tamponom podobnega, ki se uporablja za zaščito nožnice pri plavanju oz. namakanju.

Dejansko obstajajo tamponi za plavanje, zgledajo kot povoskani. V 1. user posted image  sem jih celo uporabljala. Pušenjak je že veliko odgovarjal o tem, vse v smislu da so nepotrebni in neučinkoviti.
Pa cena tudi ni zanemarljiva user posted image

A. septembrka

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
8.2.2008 20:14:03   
petra1978
Pozdravljene punce. Zdaj sem pa vas morala kar nekaj časa brat, da sem prebrala vse za nazaj. Res ste se pridno razpisale. Jaz pa ta teden nisem imela časa za nič, kaj šele za internet. Ko pa sem prišla zvečer domov, pa sem samo padla v posteljo.

Vidim, da nas je kar nekaj štajerk tukajuser posted image . To mi je všeč.

Pogovarjate se tudi o plavanju v času nosečnosti. Vsi plavanje zelo priporočajo, tako da mislim, da ne bi smelo biti težav glede tega. Midva z mojim hodiva vsaj enkrat na teden plavat, to pa zato, ker sva pred nosečnostjo zelo veliko športala, zdaj pa jaz ne upam več tako intenzivno, plavanje pa prav paše.

JOOOOJJJJ, jaz sem v 7 tednu in več ne morem oblečt nekaterih hlač. Kakšna bom šele čez par mesecev. Pa nič za to, samo da bo pikici pasalo.

Včeraj sem se malo pocartala s sesrtičinim sinom, star je 1 mesec. Kar takšna nostalgična sem postala. Komaj že čakam, da se bom cartača s svojo pikico.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
8.2.2008 21:09:25   
Anonimen
a

(odgovor članu petra1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
8.2.2008 23:59:20   
Eolina
Dobrodošle nove nosečke! user posted image

Še ena štajerka tu. Bomo septembra cimre? user posted image

Kahlo, js sem se pa tako, kot ti na čips,  spravla na čokolado...Luflee al neki takega, milka z mehurčki, v glavnem, celo sem pojedla, potem pa mi je bilo tako slabo, da nisem smela niti vijolčne barve videt, ampak zdaj sem že OK, danes sem se na Merci spravila... user posted image

Drugače pa imamo doma napeto vzdušje, naša miška je staknila v sredo neko alergijo, domnevno na Hiconcil, smo šli k Z in je dobila injekcijo, potem pa smo jo še cel dan opazovali pod strokovnim nadzorstvom, je šlo nazaj, samo danes zjutraj je bila zopet marogasta in otečena, sva ji dala tabletko in sirup, je počasi prišla k sebi, potem pa zvečer spet te rdeče lise! user posted image  
Pa smo Hiconcil že v sredo stran vrgli! 
Sej ne vem, kaj ji naj dam jest - vsakič, ko kaj melje, se tresem zraven in jo gledam ko bik v nova vrata, če je že kaj rdečkasta in otečena... user posted image

Upam, da bo zjutraj OK.

Lepo noč vsem!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 942
9.2.2008 14:57:54   
lana17
Pozdravljene user posted image ,

že kar nekaj čas ase nisem nič oglasila.
Vsem novim nosečkam user posted image ter čim lepšo nosečnost.

Ta konec tedna se me je lotila utrujenost in lenoba. nič se mi ne da, utrujena sem s fulom, ampak za ležat mi pa ni. Prav smotan občutek. včeraj sem bila malo bolj pridna in sem dopoldan pospravljala. potem pa sem šla po kosilu na en kratek sprehod ter pijačo. Ko sem prišla domov sem bla čist hin. sem sam ležala.

Meta21 zdaj te razumem.user posted image

Lep vikend.

(odgovor članu Eolina)
Neposredna povezava do sporočila: 943
9.2.2008 15:29:04   
meta21
user posted image  Ha, ha!
No jaz sem danes po dveh tednih kot rožica! Sem odkrila nov recept proti slabosti. Prežganka! Njam!
Pred nekaj dnevi sem še promovirala coca-colo, no zdaj je tud videt ne morem več.
lana17, če nisi prevelika lenuharcauser posted image ratala, si pa juhco skuhaj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 944
9.2.2008 16:07:38   
metuljčica27
Lepo, vidim, da nas je kar nekaj iz okolice MB !

Jaz sem bila, pri prvem porodu, cimra z eno iz foruma.  Prav zabavno je bilo! Pa še v šoli za bodoče starše sva bile skupaj!

Glede bazena pa je meni rekel moj G, da se v začetko lahko kopam, vendar tiste tampone, za kopanje, v nosečnosti naj pustim. Rekel, je da niso primerni.
Samo jaz se ne bi raje kopala, zaradi vnetja, itd. Saj bo poletje kmalu tu, pa morje,...
Malo še potrpite!

Ali bo šla katera kam dlje- z letalom? Mi smo razmišljali, a bi šli junija!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 945
9.2.2008 16:44:47   
jolly123
Metuljčica midva bova verjetno šla v Grčijo na Rodos glede na to, da sva že plačala. Sicer sva vzela riziko odpovedi za vsak slučaj. Po eni strani me je na smrt strah aviona med nosečnostjo, po drugi pa komaj čakam morje.

Pa še eno vprašanje, jaz pred nosečnostjo nisem jemala nobene folne kisline ali kakšnih drugih vitaminov, ker pač nismo načrtovali. Takoj ko sem naredila test sem začela s folno, po mojih izračunih tam enkrat pri 5-ih tednih. Ali bo to kaj vplivalo na razvoj otroka, ker je nisem že prej jemala?

Neposredna povezava do sporočila: 946
9.2.2008 17:00:54   
meta21
Najbolj idealno je, da jemlješ folno kislino od vsaj 1 meseca pred zanositvijo pa nekje do 3. meseca nosečnosti. Je pa že veliko žensk rodilo zdrave otroke brez folne kisline (npr. mene moja mamiuser posted image ), tako da se nič ne obremenjuj. Z jemanjem pač zmanjšaš možnost, da bi bilo kaj narobe. Drugače pa je folna kislina (oblika vitamina B, če se ne motim) v zeleni zelenjavi pa še v kakšni drugi hrani tudi, tako da tvoj pikec čisto brez nje tudi ni bil.

Ne obremenjuj se in uživaj!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 947
9.2.2008 17:48:12   
arabela*
meta 21,jaz v prvi nosečnosti nisem jemala nikoli folne kisline,enostavno,ker pač nisem bila s tem seznanjena,zdravnik pa itak nič ni rekel,oz,je po preteklem 5 mesecu.Pa se je mala rodila čist zdrava,nikoli nobenih problemov,tud v vseh treh letih nikoli bolana,razen ene 2 krat prehlajena.Tak da je to pomoje čist odvisno in ne vpliva čist tako.Je pa res,da vitamini niso nikoli škodljivi.
Zdaj,ko sem spet noseča,pa sem začela folno jemati nekje v 7 tednu,ker prej nisem vedela,da semuser posted image ,tak da upam,da bo vse ok.
Po moje je najslabše se sekirat,pozitivne misli so ze pol zdravjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 948
9.2.2008 18:39:27   
*zoe*
Meta21 tudi jaz imam nadvse rada prežganko (še prej ko nisem bila noseča mi je bila ful dobra). Obožujem vse juhe razen kitajskih ne.

Danes je bil pa tko prekrasen dan, da smo bili cel dan zunaj na vrtu - pri spomladanskih opravilih. Mi je prav pasalo.

Drugače je pa tko, da jaz tudi ne jemljem nobenih vitaminov, mi je v lekarni rekla, naj se rajši posvetujem s svojo g. Bom počakala na krvne analize.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 949
9.2.2008 18:47:08   
meta21
Ne vem če ste me prav razumele... Jaz tudi pravim, da ni nobena katastrofa, če ne jemlješ folne kisline ali če jo začneš kasneje. Verjetno je pa bolje, če jo. Meni je folno kislino predlagal G, ko sem šla po zadnje kontracepciske tablete in sem povedala, da so zadnje.

*zoe* ko si ravno omenila... user posted image  d kosila mi je ostalo še nekja juhce. Si jo grem kar pogret. Pa-pa

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.