|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
26.1.2008 18:23:20   
pikica36
lahko pridem med vas?user posted image berem vas že kak teden, no, danes pa sem se odločila da se vam pridružim v čveku.včeraj sem naredila test in zagledali +
zgleda da bom najstarejša me septemberkamuser posted image
stara sem 36 let (točno čez en mesec bom37) rok pa imam po mojih izračunih
30.9.
upam da sem prav izračunala zadnja user posted image je bila 23.12.

vsem , ki se poročite iskrene čestitkeuser posted image user posted image  in pa seveda čim lepšo user posted image in zdraveuser posted image

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 576
26.1.2008 18:28:52   
Olivija*
Hej, bejbe!

Kako ste kaj? Je bil super dan, a ne? Pri meni se je spet začelo bolj user posted image , ko sem pa nekaj pojedla, je bilo pa boljše. In zdaj sem prav fajn, polna energije...se bom kr za zapiske spravla, da bo kaj efekta od tega.

SashaB in Anchy82, torej smo že tri majske neveste. Super! Upam, da nas ostale ne bodo ven vrgle, če bomo preveč poročno razmišljale.  Midva sva si danes malo ogledovala prstane, pa kuverte sva nabavila za vabila. Bova kar sama naredila vabila, taka čist simpl.

Sicer pa se jaz še kr ne upam preveč veselit septembra, ker še nisem bila na prvem pregledu in imam toliko dvomov, če je res vse vredu. Mene moja G namreč še nikoli ni kaj bolj podrobno pregledala (razen PAP testa) in me skrbi, če imam res vse na svojem mestu, da nimam kake pregrade in ne vem kaj vse bi še lahko bilo narobe. Skratka, do pregleda sem še malo rezervirana, potem pa se bom na polno veselila in poskakovala od veselja. user posted image Do takrat pa močno stiskam pesti, da bo vse OK.

Lepo se imejte, pa optimistično naprej. Tiste, ki ste imele izpite, pa kaj poročajte, kako je šlo.

Lp, nosecka

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 577
26.1.2008 18:36:03   
Olivija*
pikica36, dobrodošla med nami!

Hvala za čestitke glede poroke, tudi tebi lepo nosečnost!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 578
26.1.2008 18:44:44   
K_a_t_j_a
Tukaj avgustovka 08.user posted image Vidim, da se pri vas tudi veselo nabirajo user posted image ! Letos bo gužva v porodnišnicah. Vsem septembrkam 08 želim lepo in nepozabno nosečnost! Pa naj vam čimprej minejo vse slabosti in izcedki in podobne težave ter, da vse zagledate vaše pikice na UZ, ker to je pa res nepozaben dogodek!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 579
26.1.2008 18:47:22   
meta21
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image  A.septemberka  - ? user posted image , ? let,  PDP 3.9., user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image , 23. let, 1P 31.1., PDP 3.9.
user posted image  copka               - 1. user posted image , 27 let, 1P 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , 29.let, 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image  meta21             -1. user posted image , 27. let, 1P 28.1., PDP 5.9.
user posted image  B.septemberka -5. user posted image , 2P 1.2.,  PDP 5/7.9, user posted image
user posted image  Me to you          -1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  KAHLO              -2. user posted image , 28 let,  1P 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  alysa                -1. user posted image , 30 let,  PDP 8. 9.,user posted image
user posted image  sunny24          -1. user posted image , 26 let, 1P 28.1.,PDP 9.9.
user posted image  SashaB            -2. user posted image ,31 let, 1P 5.2., PDP 9.9 
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 25 let, 2P PDP 9.9. user posted image
user posted image  *nana*            -2. user posted image , 1P 1.2., PDP 9.9.

user posted image  zakzak             -1. user posted image , 32 let, 1P 28.1., PDP 9.9
user posted image  onina               -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 9.9.
user posted image  bark                 -1. user posted image , 31 let, 2P 5.3., NS 27.2, PDP 9.9.user posted image
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , 28 let, 1P 12.2.,PDP 12.9.
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , 28 let, 1P 29. 1., PDP 12.9.
user posted image  nynna               -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image  babywish         -2. user posted image , 1P 11.2., PDP 14.9.
user posted image  AnonimnaG      -2. user posted image , 1P 30. 1.,  PDP 11. 9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , 30 let, 1P 4.2., PDP 15.9.

user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  mokatela          -1. user posted image , 32 let, 1P 19.2., PDP 16.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , 35 let, 1P 13.2., PDP 17.9.

user posted image  lana17              -1. user posted image , 29 let, 2P 15.2, 17.9, user posted image
user posted image  uršula83          -1. user posted image , 24 let, 1P 7.2., PDP 18.9.
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 19.9.

user posted image  taja1235          -1. user posted image
,25. let, 1P 14.2., PDP 19.9
user posted image  MAJČICA30      -1. user posted image ,30 let, 1P 4.2., PDP 20.9.
user posted image  Eolina               -2. user posted image ,1P 6.2, PDP 20.9.
user posted image  petra1978       -1. user posted image , 29 let, 2P 21.2., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , 25 let, 1P 1.2., PDP 23.9.
user posted image  anonimna L       -2. user posted image , 30 let, 1P 11.2., PDP 26.9.
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9.
user posted image  Varci                -2. user posted image , 1P 19.2., PDP 28.9.
user posted image  pikica36           -     user posted image , PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  Saraya             -2. user posted image ,
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image

.

z nami je začela C.septemberka user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 580
26.1.2008 18:54:49   
meta21
avgustovka08 hvala za lepe želje! Tudi tebi enako.
pikica36 dobrodošla med namiuser posted image . Si že na seznamu, tako da si tudi uradno naša.

Moram se vam še jaz malo potožit. Do 8 tedna je blo vse ok, zdaj pa user posted image . Non stop mi je slabo. Sicer ne bo nič narobe, če malo manj jem, ker imam kar nekaj kg preveč, ampak vseeno ni fajn. Pa še tečna sem ko sto m... Moj me sploh več ne jemlje resno in se mi samo še user posted image .

Nič, grem. Pride zdaj še ena pikica na obisk pa seveda mami pa ati zraven.
Lep večer!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 581
26.1.2008 18:58:18   
petra1978
Pikica 36 dobrodošla in čestitke za + user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 582
26.1.2008 18:59:23   
petra1978
Pikica 36 dobrodošla in čestitke za + user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 583
27.1.2008 8:18:01   
anchy82
Dobro jutro punce!
Vau, vidim, da ene res še pridno študirate! Kar pogumno, izpiti bodo kmalu za vami! Držim pestiuser posted image user posted image user posted image Jaz sem pa lani junija dipl., zdaj pa v mojih koncih ne morem pripravništva najdit.user posted image Tako, da bo mene še čakal strokovni izpit - pač ko bom imela pogoje zanjuser posted image .
Pikica36:  dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image Želim ti, čim manj user posted image , lepo in mirno user posted image ter čez user posted image zdravegauser posted image !
Punce, ali mi lahko svetujete kdaj bi se morala naročiti na NS? Prvi pregled sem že imela... Bi šla ali v Dravlje ali pa v Domžale. Kaj mislite? Pa za tel.številko bi vas prosila! Hvala!!!

Na seznamu vidim, da še nisem javla, kdaj imam 2.pregled... torej 20.februarja! Kje je še to...user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 584
27.1.2008 8:36:05   
Olivija*
anchy82, jaz sem pri moji G dobila naslednje telefonske:
5226073, 051321224: med 8.00 in 10.00 pobirajo naročila, to je v Dravljah, Ulica bratov Babnik10, NS pa izvajajo dr. Premru,dr. Šajina in dr. Pušenjak

Kot drugo možnost mi je G svetovala NS pri dr. dariji Strah v Domžalah, več o njej pa na www.moja-ginekologinja.net.

Naročila sem se v Dravlje, ampak sploh nisem vprašala, kdo mi bo opravljal NS. Ko pokličeš, te vprašajo za datum zadnje menstruacije in na podlagi tega ti določijo datum (med 11. in 14. tednom).

Mislim pa, da je potrebno imeti na NS s sabo tudi CD, da ti posnamejo filmčke, če hočeš imeti za domov.

Lp, nosecka08

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 585
27.1.2008 8:58:02   
anchy82
Nosečka08, najlepša hvala za telefonske številke. Se mislim drug teden kar naročit, tudi sama bom šla najvrjetneje kar v Dravlje!
Daj mi povej, če semoram kaj sekirati....user posted image Sem šla prej na wc, pa sem na hlačkah opazila svetlo rjav oz. bolj bež izcedek! Sicer me že skoz po malem špika odspodaj, ampak niso to neke bolečine. Ker je to moja prva nosečnost, sem res za vsako malenkost zaskrbljena. Do zdaj nisem še nikoli - in upam da tudi ne bom-  opazila, da bi bilo kaj rdečega vmes. Najlepša hvala!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 586
27.1.2008 10:47:53   
Olivija*
anchy82, nič se ne sekiraj, sploh če ste pred kratkim user posted image . Dokler ni prav sveže rdeče, verjetno ni hudo narobe. Sicer ti jaz ne morem dati nobenih informacij iz prve roke, ker na srečo še nimam kake slabe izkušnje v stilu ss, sem pa brala, da so nosečnice nagnjene k raznim izcedkom in vnetjem... Tudi jaz imam skoz precej močan izcedek, skoraj prozoren, mogoče malo rumenkast, ampak bom na pregledu vprašala, če bi to lahko bilo kakšno vnetje, ali je normalno.

Saj ukrepat ne moreš nič, če maš izcedek mogoče malo bolj počivaj in če se ne konča kmalu, jutri obišči G. Mogoče ti bo katera druga dala bolj natančne informacije, jaz pa bi naredila tako.

Prve tedne, ko še nisem vedela, da sem user posted image , sem se še veselo namakala v Atlantisu, pa tudi zdaj še ne mislim prenehat, edino malo bolj bom pazila na toplo vodo, pa jacuzziju se bom odpovedala.

Držim pesti, da bo vse OK in pošiljam user posted image user posted image za srečo!

Lp, nosecka

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 587
27.1.2008 11:14:55   
petra1978
Punce, ne se sekirat zaradi povečanih izcedkov. V nosečnosti je to normalno, vse dokler ta izcedek ni kri. Pa še če je kri po spolnem odnosu, verjetno ni nič hudega.
Rada bi vas samo malo potolažla, ker sem jaz zadnjič kar krvavela po SO in potem je bila doma vsesplošna panika, pa takoj na pregled in je G rekel, da je to po SO normalno, tudi izcedki v nosečnosti so normalni, če pa bi bila krvavitev kar tako, brez razloga je pa treba takoj nazaj. Pa če G tako reče, potem verjetno je tako, kaj mislite user posted image

Drugače me pa danes že celo jutro špika na desni strani. Grem zdaj na eno čisto rahlo user posted image , še nisem nobene spila.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 588
27.1.2008 11:16:33   
meta21
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image  A.septemberka  - ? user posted image , ? let,  PDP 3.9., user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image , 23. let, 1P 31.1., PDP 3.9.
user posted image  copka               - 1. user posted image , 27 let, 1P 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , 29.let, 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image  meta21             -1. user posted image , 27. let, 1P 28.1., PDP 5.9.
user posted image  B.septemberka -5. user posted image , 2P 1.2.,  PDP 5/7.9, user posted image
user posted image  Me to you          -1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  KAHLO              -2. user posted image , 28 let,  1P 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  alysa                -1. user posted image , 30 let,  PDP 8. 9.,user posted image
user posted image  sunny24          -1. user posted image , 26 let, 1P 28.1., PDP 9.9.
user posted image  SashaB            -2. user posted image ,31 let, 1P 5.2., PDP 9.9 
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 25 let, 2P 20.2., PDP 9.9. user posted image
user posted image  *nana*            -2. user posted image , 1P 1.2., PDP 9.9.

user posted image  zakzak             -1. user posted image , 32 let, 1P 28.1., PDP 9.9
user posted image  onina               -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 9.9.
user posted image  bark                 -1. user posted image , 31 let, 2P 5.3., NS 27.2, PDP 9.9.user posted image
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , 28 let, 1P 12.2.,PDP 12.9.
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , 28 let, 1P 29. 1., PDP 12.9.
user posted image  nynna               -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image  babywish         -2. user posted image , 1P 11.2., PDP 14.9.
user posted image  AnonimnaG      -2. user posted image , 1P 30. 1.,  PDP 11. 9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , 30 let, 1P 4.2., PDP 15.9.

user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  mokatela          -1. user posted image , 32 let, 1P 19.2., PDP 16.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , 35 let, 1P 13.2., PDP 17.9.

user posted image  lana17              -1. user posted image , 29 let, 2P 15.2, 17.9, user posted image
user posted image  uršula83          -1. user posted image , 24 let, 1P 7.2., PDP 18.9.
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 19.9.

user posted image  taja1235          -1. user posted image
,25. let, 1P 14.2., PDP 19.9
user posted image  MAJČICA30      -1. user posted image ,30 let, 1P 4.2., PDP 20.9.
user posted image  Eolina               -2. user posted image ,1P 6.2, PDP 20.9.
user posted image  petra1978       -1. user posted image , 29 let, 2P 21.2., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , 25 let, 1P 1.2., PDP 23.9.
user posted image  anonimna L       -2. user posted image , 30 let, 1P 11.2., PDP 26.9.
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9.
user posted image  Varci                -2. user posted image , 1P 19.2., PDP 28.9.
user posted image  pikica36           -     user posted image , PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  Saraya             -2. user posted image ,
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image

.

z nami je začela C.septemberka user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 589
27.1.2008 11:23:30   
meta21
Ojla punce!

Kje sta moji sotrpinki, sunny24 in zakzak? Jutri mamo 1. pregled!!!!
Mene je začela malo panika grabit-kaj pa če sploh nisem noseča, kaj pa če si samo domišljam, kaj pa če ne bo vse ok ...
Sicer v naslednjem trenutku že pomislim, kako komaj čakam da vidim najino malo piko in mi na pamet ne pade, da bi bilo lahko kaj narobe. Skratka smotana sem. Ko bi blo vsaj že jutri popoldne!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 590
27.1.2008 12:38:32   
sunny24
meta21...dobro jutro! Sem šele zdej vstala.
Ja, jutri je prvi (2. pregled) pregled. Se provam ne sekirat, ma mi ne gre lih najbolj. Pred 14 dnevi se ni nič videlo, upam, da bo jutri zjutraj vse OK, kljub moji krvavitvi in vsem možnim izcedkom....Me je res kar malo strah!
Pa se tolažim, da bo vse tko kot mora bit, ker me drugače ne bi joški vsak dan bol boleli pa tudi utrujena ne bi bla tolk! user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 591
27.1.2008 13:35:33   
meta21
A ti si enkrat že bla na pregledu?
Jaz ginekologa že tolk časa nism vidla, da sploh ne vem več kako zgledauser posted image . Sej sm hodila po tablete in kakšen nasvet, ampak sem vedno govorila samo s sestro (razen vsake 3 leta, ko je bris).
Itak, da bo vse OK. Mormo bit optimistične, ne?
Se tipkamo jutri, ko bomo kaj več vedle!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 592
27.1.2008 18:38:04   
*nana*
Aloha septembrske srečke nosečkeuser posted image ,

po dolgem času imam spet nekaj časa za RR. Tudi mene po malem začenjajo vse nosečniške težave - utrujenost, glavobol, špikanje v trebuščku, tri dni je bila zvečer celo majhna krvavitev in panika na višku, a je sedaj vse OK. Tudi jaz nesptrpno čakam svoj prvi pregled.

Tiste, ki ste prvič noseče, si vredu spočite v nosečnosti in naberite moči za male nadebudneže. Jaz imam doma enega 11 mesečnika, ki sedaj najbolj potrebuje mamo. Me je zelo strah, ker ga toliko dvigam in nosim, a drugače ne gre.

Vsem, ki se boste letos poročile iskrene čestitke. Jaz sem se lani in je bilo nepozabno. Če potrebuje katera kak info glede priprav in detajlov, mi naj piše na zasebno in ji bom odgovorila.

Glede NS in posnetega filmčka, pa je povečini tako, da ne potrebuješ zraven CD, ker ga imajo tam. Tudi ključev ne sprejemajo, zaradi virusov. Se je pa meni zgodilo v prvi nosečnosti, da sem na začetku pozabila povedati, da bi imnela tudi filmček in je bilo potem na koncu pregleda prepozno. Tako da vse tiste, ki imate to željo, opozorite zdravnika že na začetku, da ne boste potem točile solzeuser posted image .

Lep teden z veliko sončka,
Nana.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 593
27.1.2008 20:49:58   
copka
Ojla, punce!

me nekaj casa ni bilo, ker sem na pregledu pri nadomestni G zvedela, da naj bi bila po zadnji M noseca 9t, po GV pa 6t 6d, notri pa naj se ne bi zaenkrat videlo nicesar, pa se rekla je, da je vrecka nekam cudne oblike.user posted image

Jaz imam kar slab obcutek.user posted image Tako kot je iz nenada prislo, bo tako tudi odslo. Sem bila sedaj 5 dni na oddihu in nisem mislila na kar se dogaja, ampak uzivala v ogledovanju mesta. Slabo mi ni bilo nic, prehodila sem kilometre in kilometre, utrujenost je bila bolj verjetno posledica celodnevnega ogledovanja.

V cetrtek imam itak pregled pri moji G in bomo videli ali je kaj zraslo ali ne.

lepo vas pozdravljam, septembrske user posted image

user posted image  copka

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 594
27.1.2008 20:50:29   
Olivija*
Pozdravljene!

To je pa res lepo slišat od ene izkušene mamice, da nas vse tako lepo pomiri - hvala nana.

Priprave na poroko kar tečejo, stvari se odvijajo, js sem še čist skulirana, da je še daleč in dovolj časa, obe mami pa že delata paniko, da bo to en-dva-tri tu in da se je treba pravočasno pripravit. In že zdaj ju najbolj skrbi, koliko piškotov je treba pripravit in katere, hihi.

Lp, nosecka

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 595
28.1.2008 7:31:36   
pikica36
jutro!
eno user posted image ali pa čajček, za tiste, ki je ne pijete, ali pa vam povzroča slabosti!

jaz sploh ne dojemam, da sem nosečkauser posted image . nimam nobenih znakov, razen da me prsa bolijo, da je za znoret.sicer nobenih slabosti,sicer je verjetno  za te še malo hitro(5 teden)
no, danes pokličem G da se naročim na prvi pregled.

koliko ste ve bile noseče, ko ste imele prvi pregled??po mojem je tam nekje 7-8 teden najboljše , se verjetno že da kaj videt!user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 596
28.1.2008 7:54:25   
taja1235
Jutro

ste ble pa pridne čez vikend, lepo user posted image
js u sluzbi, pocutje fajn
izcedek se je pri meni umiril tko da hlačkah ni nobenih sledi vec inupam da jih tudi ne bo vec
poroka bo pri naju tudi 10.5.2008 takrat pomoje se ne bom tok okrogla user posted image  hi hi

Lep dan vsem in uzivajte***

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 597
28.1.2008 8:11:11   
amor real
JUTROOOO user posted image

Mene joškice še kar bolijo, napetost v buščku je popustila, pojavljajo se rahle slabosti, ampak, če nekaj popapcam se hitro umirijo. Tudi jaz ne dojemam ravno, da sem res user posted image ,ampak me včasih tako močno špikne v joških in ko vidim vse zvezdice se spomnem kar hitro, da sem user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 598
28.1.2008 8:21:15   
RAČKAPK
jutro vsem
prosim dodajte me na seznam
nosečnost (3) prvi pregled 31/1/08 - PDP - 13.9.08

hvala

pozdravček vsem
srečno

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 599
28.1.2008 8:22:45   
RAČKAPK
se opravičujem mal sem zmedena
pozabila sem pripisati starost 33

hvala

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?