|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
25.1.2008 9:52:45   
amor real
META21 user posted image user posted image user posted image  - se strinjam popolnoma s tabo !!!!

Ravno sem brala o kavi - kako je škodljiva user posted image  - jaz ne verjamem v take stvari, da so toliko pomembne. Letos je kava, lani je bila tuna....
Drugo leto bo cvetača user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 551
25.1.2008 10:13:26   
KAHLO
Meta21 se strijam s tamo pa s user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam me že zdaj moti k skoči v drugo vrstico kak podatek, pa nevem ker podatek bi odstranle, da bi ble na tekočem!?!!mogoče leta ne bi bila potrebna hauser posted image saj smo same frišneuser posted image
pa paštete se tud baje ne sme jestuser posted image user posted image , nevem no......jaz se tud s tem kaj posebej ne obremenjujem je pa res da sirovega mesa pač ne jem ala pršut pa tatar....drgače pa kr vse ja...tud tunouser posted image po moje preveč kompliciranja tud ni vredu.....se mora pikec vsega navadituser posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 552
25.1.2008 11:16:31   
Anonimen
Pokorno javljam da sem črne misli odgnala čez hribe, nas se gredo pasti kam drugam user posted image user posted image  brez heca, punce zlate ste, točno veste kaj je potrebno! Pa ni potrebno veliko... en "razumemo te" in en "objem", pa veliko dobre volje in energije za naprej a ne user posted image  za vse vas!!!

Drugače pa se mi počutje izboljšuje, včeraj sem že prespala noč brez kapljic zvečer in sem lahko - nakako bolj na škrge a je šlo -  dihala. user posted image  MI je pa danes slabo za popenit, pa vrti se mi, kot da nimam pritiska, potem pa še ven pogledam in ni sončka pa bi šla najraje kr spat nazaj user posted image  
Še malo pa pride moj škrat iz šole, da bom vsaj kaj naredila - beri skuhala in se cartala...pop bom pa spet sama, gre mali na RD od prijatelja, možek pa pridno dela.... No saj mi ni hudga, tko se vsaj za daljinca nihče ne krega zmano user posted image user posted image user posted image

Glede hrane pa imate prav, vsakič se spomnijo nekaj drugega. Za določene zadeve nam je itak jasn, da so škodljive. Ampak kava? Skodelica kave ne more skodovati, če si jo do sedaj normalno pil.... Tudi Pušenjak pravi, vse v mejah normale in ne pretiravat pa je. Jaz si jo privoščim kakšen dan, kašen dan mi pa tko smrdi da je ne morem videt kaj šele pit.

Vsem velik user posted image  in user posted image  za srečo in pogum
B.septembrka

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
25.1.2008 12:51:41   
taja1235
spet nagaja strežnik, napišem, pa ko dam potrdi, mi vse nekam zgine, joj, ta tehnika ;)

punce glede kave: js sm jo nehala pit k mi je zacela ful smrdet, tko da raj pojem
kak kivi, pomarančo, jabolko...

aja a katera opazi rjavi izcedek med ali po slončkanju al pa če gre samo na wc?
js sm uceri opazla par kaplc rjave zadeve..me skrbi... ;(

želim vam čudovit vikend z veliko slončkanja in seveda razvajanja največ
pa božanja po trebuščku ;)

pa pa vsem nosečkam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
25.1.2008 13:07:02   
mokatela
Pozdravček vsem nosečkam user posted image

kar se hrane tiče, meni trenutno vse smrdi in komaj kaj spravim k sebi ... včasih me moj prepričuje kot kakšno malo user posted image  da je treba nekaj pojest user posted image user posted image user posted image ... sicer pa se dans grozno počutim user posted image , slabo mi je user posted image  , sem take volje, da bi nekoga zdej na šihtu najraje pretepla user posted image user posted image user posted image user posted image  ... pa se nihče noče prostovoljno javit user posted image  .... ob 16.30 me čaka še zadnji izpit user posted image user posted image user posted image  in upam, da bo ratalo s kupom plonk listkov user posted image user posted image user posted image

lep dan še naprej vsem user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 555
25.1.2008 13:39:42   
KAHLO
mokotela držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 556
25.1.2008 13:45:20   
Anonimen

Pozdrav,

tudi meni je danes grozno slabo pa ,tako po malem se mi vrti. Nevem kaj je danes to za dneva?

Glede kave, jaz je v 1 user posted image  skoraj nisem pila ker mi je smrdela,tako da če vam paše jo kar pijte v zmernih količinah, v tej 2user posted image  pa še nisem opazila dami nebi pasala ali ima pa drug okus tako da nevem kako dolgo jo bom še pila.
Moja G. mi je rekla ko sem bila noseča kar ti paše jej in pij,ko ti več ne bo pasalo pa pusti,akjti vsako telo je za sebe.
Za kakšen izcetke po odnosu in kar ni rdeče ni panike, tako da punce bodite v veselem pričakovanju.

Res upam,da bo ta moja user posted image  potekala bolj sproščeno kot je prva,kajti prvo sem imela rizično pa še pred njo dva ss, malce sem se tudi naučila kako ravnati  ko te kaj tišči.

Bodite v rožicah,

LP

Anonimna L

(odgovor članu mokatela)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
25.1.2008 13:55:16   
taja1235
Hvala Anonimna L, res upam da ni nc narobe, je rjave barve.
Od cesa to pride, zakaj?? Sej veš v 1. user posted image  te vse skrbi, kaj zakaj kako

Mokotela držimo pesti.

Zdej pa grem počasi domov v objem mojga dragija in počivat
k sm ful zmatrana.

Objemček vsem user posted image  in našim bušijem***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 558
25.1.2008 14:25:09   
Soncnica
Hojla punce kako ste?

Jaz sem ko rožicauser posted image user posted image user posted image user posted image , res, mal sem utrujena, ampak drugač sem pa OK.

Glede izcedkov, jaz sem jih imela na začetku prve nosečnosti veliko, vseh barv user posted image od rjave do živo rdeče krvi in seveda je bila totalna panika, na urgenci so rekli, da lahko samo čakam in bomo videli kaj bo. Dali so mi Dabroston, bolniško in to je bilo to. Pa smo potem dobili zdravega, velikega user posted image , tako da je bilo vse OK. Mogoče so ti izcedki odvisni tudi od žilic, ki so tako nežne in lahko počijo.Če bi krvavela bi takoj šla h ginekologu, če bi bil pa rjavi izcedek, bi ga opazovala in če ne bi minil, bi šla k zdravniku.

Kar se pa user posted image tilče, jaz sem kofetarka, ampak zdaj mi kava ne paše več toliko, zjutraj jo še spijem, potem pa mogoče še kakšno čez dan in to brez slabe vestiuser posted image

lep dan!

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 559
25.1.2008 15:50:48   
Olivija*
Živjo, punce!

Pa smo le dočakale vikend,juhuuu!

Pri meni se je danes zjutraj začelo user posted image , pa še pred kratkim sem se hvalila, da me nobene slabosti ne mučijo, zdaj jo pa mam...

No, zdaj popoldne je že bolje.

mokatela, srečno na izpitu, ostalim pa čudovit vikend!

lp, nosecka

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 560
25.1.2008 16:14:02   
lana17
Ojla, nosečke!
Danes je zamenoj prvi pregled pri G ( sem v 6,4 tednu). Bilo je O.k. user posted image Bila sem mal pripravljena na to, da se ne bo nič videlo-Uz. Ampak sem potem ugotovila, da gre bolj za posvetovalni obisk. Najprej me je opozoril, da moram biti pripravljena tudi n ss, kar se zgodi v 20% nosečnosti. Ter, da moram paziti na prebavo, ki se zaradi nosečniških harmonov poleni in pride do zaprtja. Nekaj takega. Sem pozabla.user posted image
Potem me je pregledal, vendar z rokami ni zatipal maternice. sem se s fulom ustrašla, pa je rekel, da ni nič narobe, da se očitno mal skriva. user posted image Potem sem šla na vaginalni UZ, kjer je našel mojo pikico in je rekel, da tud srček bije. user posted image UZ je naredil bol na hitro. Naročil me je 15.2., kjer se bova moji pikici bolj posvetila, ker se bo bolje videla. Rekel mi je, da ga naj vprašam, če me še kaj zanima, da mi ne bo potrebno po internetu iskat. Tudi, ko sem ga vprašala za PDP je rekel, da naslednjič, ko bova lahko kaj več videla. Tudi laboratorijske raziskave bom opravila drugič.

Sem bla pa prav ganjena, ko je iskal mojo pikico. Vidla sem neko belo liso, mislim, da je to moja pikicain mi je šlo kr na jok. Potem pa še ko je rekel, da srček že bije. Ojoj, kako bo šele na naslednejm pregledu, ko mi bo vvse razlagal in kazal. Komaj čakam.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 561
25.1.2008 19:06:24   
SashaB
Ha, poleg tega da vas veliko se studira (jaz sem se s tem ubadala v prvi user posted image  in ker mi takrat ni bilo na sreco nic slabo je kar fino zneslo), nas je tudi kar nekaj ki se trenutno ukvarjamo tudi s poroko.

Nosecka08 kdaj in kje se bosta porocila (seveda ce ni skrivnost). Najin datum je 9.5. tako da bom jaz tudi v 5.mesecu. Tako da upam da bo trebuscek uspel kar cim bolj pocakati do takrat. Ampak kakor koli bo, samo da bo vse ok z user posted image  pa bomo tudi vse drugo uredili.

Drugace se moram pohvaliti da je moj zelodec malo boljse, mi ni takoj slabo ko vidim hrano, a sem se vedno ful utrujena. Grem malo po stopnicah pa sem zadihana kot da sem 10 nadstropij pretekla...user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 562
25.1.2008 19:07:43   
*zoe*
Ja ful dobr lana17, da si že slišala srček od svoje pikice user posted image user posted image user posted image  Mi pa še čakamo na 1. pregled, še 10 dni pol pa bo. Upam na najboljše.

Drugače me je pa mal utrujenost minila, ampak v ponedeljek sem pa res bil kot zombi. Sem  kar spala stoje, dan se je pa vlekel kot megla.

Slabost me pa napade, kadar ne jem. Sicer ne bruham, ampak imam tisti trapast občutek in potem pojem kako žemljo ali piškot in zadeva se normalizira.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 563
25.1.2008 19:34:18   
Lea2007
Mokatela  držim pesti za izpituser posted image user posted image .

Lana17 ja jaz sem tudi opravila  takle potrditveni pregled in že komaj čakam na drugega, da vidim našo malo bebiko. Ja tole glede laboratorija je bilo men ful čudno oz. ful sm hotla, da mi naj nardijo pregled krvi. Brez panike, naslednjič. Joooj, ja v 1.user posted image je res toook skrbi.

Jaz se pa dans ukvarjam z dopustom, a ve kej planirate. Midva sva rekla, da bi šla v maju, ko še ne bom v tako visokiuser posted image . (V upanju, da bo do takrat vse ok) A že kaj razmišljate, jaz sem danes cel popoldan zabila na expediji in thomascooku in iskala in iskala.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 564
25.1.2008 19:38:58   
*zoe*
Lea2007 in kam te najbolj mika na počitnice?

Jaz bi šla povsod seveda, ampak ker ravno renovirava hišo sva tako ali tako non stop broke, tako da dopust letos tako kot tudi lansko leto odpade user posted image

Ne bova nič planirala, če se pa nama pokažejo kakšne ekstra sredstva (kar se verjetno ni za bati) in ugodna priložnost, pol pa mogoče.

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 565
25.1.2008 21:20:15   
meta21

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image  A.septemberka  - ? user posted image , ? let,  PDP 3.9., user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image , 23. let, 1P 31.1., PDP 3.9.
user posted image  copka               - 1. user posted image , 27 let, 1P 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , 29.let, 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image  meta21             -1. user posted image , 27. let, 1P 28.1., PDP 5.9.
user posted image  B.septemberka -5. user posted image , 2P 1.2.,  PDP 5/7.9, user posted image
user posted image  Me to you          -1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  KAHLO              -2. user posted image , 28 let,  1P 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  alysa                -1. user posted image , 30 let,  PDP 8. 9.,user posted image
user posted image  sunny24          -1. user posted image , 26 let, 1P 28.1.,PDP 9.9.
user posted image  SashaB            -2. user posted image ,31 let, 1P 5.2., PDP 9.9 
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 25 let, 2P PDP 9.9. user posted image
user posted image  *nana*            -2. user posted image , 1P 1.2., PDP 9.9.

user posted image  zakzak             -1. user posted image , 32 let, 1P 28.1., PDP 9.9
user posted image  onina               -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 9.9.
user posted image  bark                 -1. user posted image , 31 let, 2P 5.3., NS 27.2, PDP 9.9.user posted image
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , 28 let, 1P 12.2.,PDP 12.9.
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , 28 let, 1P 29. 1., PDP 12.9.
user posted image  nynna               -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image  babywish         -2. user posted image , 1P 11.2., PDP 14.9.
user posted image  AnonimnaG      -2. user posted image , 1P 30. 1.,  PDP 11. 9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , 30 let, 1P 4.2., PDP 15.9.

user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  mokatela          -1. user posted image , 32 let, 1P 19.2., PDP 16.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , 35 let, 1P 13.2., PDP 17.9.

user posted image  lana17              -1. user posted image , 29 let, 2P 15.2, 17.9, user posted image
user posted image  uršula83          -1. user posted image , 24 let, 1P 7.2., PDP 18.9.
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 19.9.

user posted image  taja1235          -1. user posted image
,25. let, 1P 14.2., PDP 19.9
user posted image  MAJČICA30      -1. user posted image ,30 let, 1P 4.2., PDP 20.9.
user posted image  Eolina               -2. user posted image ,1P 6.2, PDP 20.9.
user posted image  petra1978       -1. user posted image , 29 let, 2P 21.2., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , 25 let, 1P 1.2., PDP 23.9.
user posted image  anonimna L       -2. user posted image , 30 let, 1P 11.2., PDP 26.9.
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9.
user posted image  Varci                -2. user posted image , 1P 19.2., PDP 28.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  Saraya             -2. user posted image ,
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image

.

z nami je začela C.septemberka user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 566
25.1.2008 21:22:18   
meta21
Upam, da ne moti, ker sem pregled skrajšala v P-tako sem malo po svoje rešila problem s prostorom.

Lana 17 user posted image , čestitke!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 567
25.1.2008 23:11:33   
Eolina
Hejhoj.

Kako ste danes? Že vse spite? Js sem danes z mojo malo user posted image  popoldan drnjohala ene 3 urce in sem si napolnila baterije. Bomo vidli, kako dolgo bodo zdržale. user posted image

V prejšnji nosečnosti sem bila pri Pelkičevi na pregledu NS, in bom tudi tokrat šla tja. Kdaj je že treba it? V 11. tednu? Al 12.? Koliko pa že kaj to stane? Sem že vse pozabla, jojoj... user posted image
Js imam tudi spravljen testerček in vsake tolko mal pošpegam, da se prepričam, da je res... user posted image
Kar se tiče kave, sem se ji odrekla. Je ne pogrešam. Edino zjutraj včasih spijem belo kavo, tisto ne-tapravo z veliko mleka.
Meni pa še ni nič slabo....upam, da je ni kaj narobe? user posted image  Sicer je pa je meta21 lepo napisala..... nič preveč skrbet in pozitivno mislit!

Anchy in Lana, super, da je vse OK, je takoj boljši občutek, če ti strokovnjak potrdi, da je vredu, ne? user posted image

Hja, mene še tudi čaka en kup učenja.... strokovni izpit moram naredit, sem mislila, da ga bom že, pa je potem prišla user posted image in nisem nič naredla, zdaj pa bo trebapreden pride september in user posted image . Se bomo vzpodbujale pri učenju, bo (upam) malo lažje.
Ste se pogovarjale o počitnicah... a katera ve, kako je z letenjem in user posted image ?
Js bi rada šla kam bolj daleč, moj pa pravi, da ne smeva zdaj, ko sem user posted image . user posted image

Zdej se pa grem malo cartat, lepo bodite, mirno noč!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 568
26.1.2008 9:47:02   
Olivija*
Živjo, punce!

Kako je danes lep dan. Juhu!!!

SashaB: midva se nameravava poročiti 10.5.2008 - verjetno si tudi ti mislila 10. in ne 9., ker ni sobota. Imava že napol dogovorjen termin civilne poroke, gostilno in bend, pa obe priči sta tudi privolili, ostalo pa še čaka. Bo še kar precej dela, a ne? Glede obleke še odlašam do prvega pregleda, da bom 100% prepričana, da je treba iskat med tekimi oblekami, ki se lahko prilagajajo glede na obseg pasu. A ti že imaš obleko?

Druga tema so počitnice... Po poroki bi midva kam odletela na honeymoon, pa sem tudi malo skeptična, kako je z letalom in pikci. Kolikor vem, je prvih 6 mesecev dovoljeno, potem pa ne več. Bo mogoče še katera druga postregla z bolj natančnimi informacijami.

Lepo se imejte, pa veliko optimizma in smeha v današnjem dnevu!

Lp, nosecka

(odgovor članu Eolina)
Neposredna povezava do sporočila: 569
26.1.2008 10:20:18   
Anonimen
Jutro,
samo toliko da vas pozdravim,preden letim v službo,danes me čaka naporen dan ,pa saj bom zdržala .

Drugače pa imam skoz in skoz takšen slaboten občutek v trebuhu,bruham ne ali komaj kaj spravim v sebe.

Utrujena sem 100 na uro.

Tudi jaz grem maj na poroka,se namreč poroči moja sestra tako da bo kar fanj pestro to leto.

Morem se posloviti, lepo preživite ta sončen dan,pri nas že lepo kuka iz oblakov.

LP

Anonimna L

(odgovor članu Olivija*)
  Neposredna povezava do sporočila: 570
26.1.2008 10:59:56   
alysa
Pozdravljene.

Tudi mene je obiskal rjav izcedek, tako da bolj ko ne počivam.
Glede dopusta pa midva še sploh nisva razmišljala, kam bi šla letos. Sicer pa sva se doslej še vedno odločla v zadnjem trenutku. Js bi šla kar med prvomajskimi prazniki, če bo le dalo al pa junija. Bova še vidla.

Prijeten vikend, pa čim več user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 571
26.1.2008 11:28:29   
anchy82
Tud jaz imam več izcedka iz nožnice...me ta stvar prau moti. A je normalno, če je ta bež barve? Sama še nikoli nisem opazla na dnevnem vložku al pa na wc papirju kaj rjavega al pa rdečega...hvalabogu! Mi je pa ginekolog na prvem pregledu reko, da krvavim (o tem sem že pisala), vendar pa se na UZ ni več nič pokazalo rdečega... tudi svojo pikico sem videla in njeno bitje srčka tudi! user posted image
Jaz in moj dragi se tudi maja poročiva. Sva to planirala že prej in sva imela celo dva datuma, junija in maja, vendar sem zvedla veselo novico, da sem srečka user posted image , zato sva se v sekundi odločila, da se poročiva kar 24.maja! jupiiiiuser posted image user posted image user posted image Tudi sama upam, da bom takrat še ok zgledala, da ne bom preveč okroglauser posted image Ampak za zdravega user posted image bi tudi to preživela, itak pa je to dan, ki si ga zapomneš za vse življenje in je najlepši dan....Pa ko postanemo mamice bo tudi najlepši, ne?!user posted image A se bodoče neveste že fajn pripravljate na SVOJ dan? Oblekce že imate?
Lepo preživite vikend pa pazite nase in na svoje user posted image !!!!

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 572
26.1.2008 11:39:30   
petra1978
Dobro jutro oz. zdaj je že dober dan punce. Vidim da vse pridno študirate. Tudi jaz imam v ponedeljek en izpit, tako da se bo treba zdaj iz malo učit. Pa se mi ful ne da, ker je tako lep sonček zunaj.

Kako se pa kaj počutite? Meni se včasih sploh ne zdi, da sem noseča. Kar nič mi ni, pa ful energije imam, edijo prsi me malo bolijo. Tako da se včasih kar malo vstrašim, da ni kaj narobe. In potem ne seveda moj prepričuje, da ni nič, in da se najina pikica tako trdno drži, da ne more nikamor it itd. Včasih si želim, da bi mi bilo vsaj malo slabo al pa kaj, da bi sploh vedla, da je še nekdo v meni.

Pa saj vem, pozitivne moramo bit.

Čudovi sončen dan vam želim user posted image  

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 573
26.1.2008 13:10:38   
sunny24
Anchy82, ti se pa poročiš na moj rojstni dan! Čestitke! Joj punce, kolk dela vas čaka s pripravami na poroko...še dobro, da meni tega ni treba, ker se mi resnično ne bi dalo.
Drugače pa je pri meni še zmiri ista štala z mojim rjavim izcedkom. Sicer ga je malo manj, ma.... Čakam na pondelk na pregled.....

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 574
26.1.2008 15:33:50   
SashaB
Hah, same poroke v maju in nato malcki septembrauser posted image

Nosecka08, ne midva se res porociva 9ega, v petek. Ker je moj partner nizozemec (in oba trenutno ziviva na nizozemskem), tako da bo veliko gostov tudi iz te strani in bodo vecinoma prisli ze pred poroko (se malo pocitnic)user posted image  in je bilo vseeno petek ali sobota.
Ja, obleko ze imam. Sva morala vecinoma zorganizirati ko sva bila za bozic v Slo in sva tako imela takrat malo panike, sedaj pa sva bol mirna ker imava skoraj vse potrjeno. Le se za dopust se odlocava. Samo se k rozice in firzer... Pojma nimam kje. Mislim pa da vecinoma kar vse obleke malo prilagajajo tvoji postavi, tako da ti potem popolnoma pase. user posted image  Sedaj pa ze prevec podrobnosti pisem na napacen forum..

Drugace pa upam da lepo pocivate in se razvajate. Mi imamo koncno malo soncka, tako da smo se lahko odpravili na zrak. Sedaj pa sem tako utrujena da sem se takoj sesula na kavc. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?