|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
10.5.2008 23:49:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

A se je kateri že zgodilo,da ni otroka cel dan čutla?

meni... pa sm bla itak pol kuj panična... seveda brez razloga.

pa meni tudi...ponavadi ga en dan prej ful čutim..., pa večkrat...., naslednji dan pa je bolj miren...... zgleda, da ni to nič nenavadnega.....če se nam večim dogaja...

pf - ja, v hotel.... Valamar bellevue ****...pa bi morala čimprej rezervirati....nekaj malega je še fraj.....
A ti si bila v MB v H&M ali pri vas (je sploh tamuser posted image ...mislim, da ni...).   Mogoče pa v torek po M,če bo vse tako kot treba.....grem v akcijo...beri rezervacijo....   A vidva sta vzela odpovedni riziko?

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
11.5.2008 7:22:27   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Evo, čez vikend pa jaz uspem vsaj zadnji 2 strani prebrat, ko ste ve na off user posted image  
Ta teden sem jaz imela tako gužvo kot že dolgo ne. Zdaj se v šolstvu finišira in res ni najbolj lušno. Ampak bo že junij manj naporen, julij in avgust pa sta itak zame že odklop user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce, mi lahko katera svetuje, kako narediš, da so albumi zasebni, ne pa javni???

Ko delaš ali urejaš album, nekaj vpiši pod geslo in ne bo več javen.

Pa še vsem, ki se danes poročite -  imejte nepozabno lep dan, veliko energije, smeha in zabave vam želim.

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
11.5.2008 7:29:18   
*bubi*
A da je Magnessola zmanjkalo user posted image  Sploh nisem bila pozorna v lekarni. Meni je itak user posted image  Kupila sem si Fidimag 300 + C, po okusu malo boljša zadeva, ne pa najboljša user posted image . Po kvaliteti pa tudi, ker ima še vitamin C not in 2x več Mg kot Magnessol.

Na splošno je itak tako, da je magnezij težko predozirat, ker se slabo absorbira iz prebavil. Edino stranski učinki se lahko pojavijo, ker odpira (Donat Mg fora). Pa to včasih v user posted image  niti ni tako narobe user posted image

Sicer pa so mi daleč najboljše DM-ove šumeče tablete. Po okusu. In z njimi ni čisto nič narobe, čeprav so tako poceni. Ravno tako so opredeljene kot prehrambeno dopolnilo, tukaj pa so v EU isti standardi. In not je prav tako ekvivalent 150 mg Mg kot v Magnessolu.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
11.5.2008 7:50:35   
ključek
Ko delaš ali urejaš album, nekaj vpiši pod geslo in ne bo več javen.

*bubi*, hvala, mislim, da mi je uspelo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
11.5.2008 8:22:49   
puhica13
user posted image  kako ste?

vidim, da boste danes vse kar lepo izkoristile lepo vreme.
Jaz sem bila včeraj v Grazu v Toysrusu. Punce le v vednost. Cotike za naše user posted image  imajo skoraj enkrat cenješe kot pri HM pa da ne omenim ostale stvari. Sploh nisem mogla verjet, tako, če ima katera name it, toplo priporočam. Pa tudi ostale potrebščine imajo skoraj še enkrat cenejše. Previjane mize, in to zelo lepe so tam nekje od 100-140 €.

za Magnesol pa baje da se ga sploh ne bo dalo več dobiti. Meni so potem svetovali od Sanolaborja ene šumeče tablete, pa jih moram kr pohvaliti.
Eno vprašanje? Ali se kateri dogaja, da se mora sredi noči pretegniti. Mislim na trebušne mišice. Jaz sem opazila, da se večkrat na noč obrnem na hrbet in si napol v spanju pretegnem vse okončine.
Ali še spite na hrbtu ali ste že večinoma na boku? Jaz če sem na hrbtu mi user posted image  brca kt strela in pol tud mami ne spi user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
11.5.2008 8:51:28   
pf
Dobro jutro punce.
Gold fish ja midva sva vzela odpovedni riziko, pa čeprav je to tri tedne samo do takrat. Rajši plačam tisto, kot pa da sem ob vse v primeru kakršnekoli nezgode. Enkrat samkrat nismo plačali, pa še takrat nam je dedek potem umrl in seveda nismo šli, pa tudi denarja nismo dobili nazaj.
Puhica 13 jaz spim izmenično na levem boku, hrbtu in desnem boku. Na nobeni lokaciji pa več kot pol ure, ker se skozi premetavam.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
11.5.2008 10:59:21   
meta21
Jaz še vedno spim na pol na trebuhu oz. v položaju nezavestnega (eno nogo pokrčim). Nimam pojma, kako bom spala potem, ko to ne bo več možno. Včasih se spravim zvečer spat na bok pa se spet zbudim na pol na trebuhu. Najbrž bom zadnje dva meseca spala stoje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
11.5.2008 11:16:57   
*bubi*
Gold fish ja midva sva vzela odpovedni riziko, pa čeprav je to tri tedne samo do takrat. Rajši plačam tisto, kot pa da sem ob vse v primeru kakršnekoli nezgode.

Nas je tudi izučilo to z odpovednim rizikom user posted image . Ko sva bila še sama, se odločiva, da greva na morje, vzameva nekaj last minute, plačava vse v ponedeljek za odhod v nedeljo. In je za tisti teden seveda bilo škoda dodatnih stroškov. V petek pa jaz pristanem v bolnici. Gladko bi nama vse vzeli, ker sva odpovedala samo en dan prej. Potem pa prošnje, dokazovanje,.... da so nama vsaj 70% vrnili.

Od takrat nikoli več brez odpovednega, sploh pa ne, če grem na morje kot user posted image , pa zaradi bubija se tudi nikoli ne ve.... Majhni otroci so le majhni otroci.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
11.5.2008 17:42:15   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

A se je kateri že zgodilo,da ni otroka cel dan čutla?

meni... pa sm bla itak pol kuj panična... seveda brez razloga.

pa meni tudi...ponavadi ga en dan prej ful čutim..., pa večkrat...., naslednji dan pa je bolj miren...... zgleda, da ni to nič nenavadnega.....če se nam večim dogaja...

tut js ga kak dan bolj intenzivno čutim, kak dan pa je bolj pri miru ...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
12.5.2008 6:59:34   
ključek
ojla, punce!!!!!!!! user posted image
evo, midva z user posted image  sva že v službi!! user posted image  pridna, ne?? seveda moram najprej mal RR prečekirat, potem šele pride delo na vrsto. user posted image
kako ste?? čeprav je ponedeljek, je lep dan, saj sije sonček. želim samo,da nima nobena preveč dela v službi. tiste, ki sta pa doma, pa uživajte sto na uro!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj pa glede sobote???? mislim, da smo sedaj dokončno zmenjene za tivoli. kaj pa ura???? okrog 15 - 16 ure?? jaz menim, da je to nekak najboljše, če se zmenimo kasneje, ne bomo imeli dosti časa za čvekanje. user posted image  torej, napišite!!!!!!!!!!!!!! user posted image
no, da ne bom imela monologe, grem, se tipkamo še pol, k se še katera zbudi!! user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.5.2008 7:00:10 >

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
12.5.2008 7:30:44   
RAČKAPK
Dobro jutro tudi  z moje strani
midva user posted image sva že tudi v službi
trenutno sem še malenkost sama
potem pa pride ena gospa, ki je zdaj na uvajanju
dokler sem še v službi

joj kako  lep dan
je danes

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
12.5.2008 7:37:48   
lana17
user posted image
Obeta se nam še en sončen dan user posted image ! Tale sonček mi pa res daje energijo. Sploh ne morem bit pri miru, non stop bi kaj počela. Zvečer sem pa tolk zmatrana, da sam padem v posteljo in zaspim.  user posted image mojega user posted image .
Danes moram it v laboratorij, mi morajo vzet kri za toxo. Kr odlašam, upam da bodo izvidi že do mojega pregleda. Imam ga v četrtek, komaj čakam, da spet vidim našga srčka.

Glede brcik, mene sicer še zgačka. Na brcike še čakam. Ampak med prvomajskimi praniki pa me ni nič zgačkal. Sem se že kr mal ustrašla. Drugače ga  čutim  bolj v dopoldanskem času. Med prazniki pa nič. Vendar sem potem že v ponedeljek v službi spet začutila zgačkanje. Sem bal prav vesela. Sem se kr zasmejala, ko sem začutla. Sem nekje brala, če je mama aktivna ga tolk premika, da ga to uspava. Mogoče bo držalo, ker sem v službi veliko bolj pri miru kot doma. Zvečer pa preden se umirim oz. moj srček zbudi že spim.user posted image Si pa že tolk želim, da bi eno brciko začutla, da se mi je ponoči spet sanjalo, da me je nekajkrat prav pošteno brcnil, ampak jaz sem bla pa tolk vesela.

Punce, čavči se tipkamo.
user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
12.5.2008 7:52:47   
*zoe*
Jutro user posted image , spet nov teden, ki pa bo minil zelo hitro - imam občutek, ker imam toliko stvari za narest.

Upam, da ste imele lepe poroke, vreme je bilo super user posted image  mal poročajte

Puhica13 tudi jaz sem bila (že nekaj časa nazaj) v Toysu in se mi je zdelo dosti ugodno. Grem naslednjič spet tja.

Kar se pa pretegovanja tieč, se pa tudi jaz pretegujem ponoči, ko en user posted image  sploh trebušne mišice, ja. Pa jaz se za nekaj časa zvalim na hrbet (dokler mi paše), drugače pa sedaj večino časa spim na bokih.

Mene pa že kar konkretno brca, včeraj smo bili na pizzi, pol sem pa prav fajn najedla in ko sem končala, me je 2x tako brcnil, da je bilo kar noro (verjetno je hotel še user posted image  user posted image ).

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
12.5.2008 7:56:01   
ključek
Toysu in se

kje je ta trgovina?? jz bi tud šla mal pogleat. maš kak zemljevid???? user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
12.5.2008 8:02:11   
*zoe*
Sploh en emoreš falit, ker je v Grazu v Centru West točno nasproti H&Ma. res ne morš falit.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
12.5.2008 8:03:01   
*zoe*
Aja, ampak je v stavbi nasproti ne noter v centru, park platz je pa isti

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
12.5.2008 8:04:11   
ključek
a tam, kjer je tudi IKEA???

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
12.5.2008 8:27:24   
petra1978
Ojla punce.

Po enem tednu se vam spet oglašam. Sploh nimam časa za internet. Pa vas včasih prav malo pogrešam. Ful preveč ste napisale, da bi zdaj vse prebrala, sem pa Zoe dolžna en odgovor: na 3D UZ bom šla k dr. Lukmanu na Ptuj.
Sicer pa tako imam danes pregled in bom videla, kdaj lahko pridem na 3D. Zadnje 3,4 dni pa tudi jaz že čutim našo piko. Joj, kak je to lep občutek.
Zelo mi je žal za našo Maybebaby, ker je njena pikica odšla. Kar ne morem verjet, da se to sploh lahko zgodi. Čeprav se je tudi v naši družini par mesecev nazaj zgodilo podobno. Sestrična od mojega je bila v 5 mesecu, pod srčkom je nosila 2 pikici in obe sta enega jutra odšli. Vedno mislimo na njiju.
Videla sem, da glasujete, kje bi se v soboto dobile. Meni je čisto vseeno, srčno upam, da mi bo sploh uspelo prit. Res bi vas rada spoznala.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
12.5.2008 8:38:19   
pf
Dobro jutro. Kako ste vse pridne in že delate v službi. Jaz pa perilo spravljam, imam še nekaj malega za zlikat, drugače pa grem potem k mami po špinačo, ker ima tako lepo mlado na vrtu in jo bom spasirala in spravila v zmrzovalno skrinjo. Lepo se imejte in se pišemo kasneje.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
12.5.2008 8:38:26   
onina
V petek sem imela MORFO in je bilo vse OK. Še vedno bomo imeli fantka in je kar živahen tale pobič - skoz nekaj brca!user posted image  Me je G dala le na dodaten pregled sinčkovega srca, ker je svakinja rodila sina s srčno napako, ki je čez par dni potem umrl.

Drugače je pa danes res lep dan!!

A še katero ful tišči spodaj? Sploh če hodim, me še bolj tišči. Mi je rekla G, da bova naslednjič izmerile materični vrat. Se pa poskušam izogibati dvigovanju, ampak je to skoraj nemogoče...sin ima ene 11 kg in ga je treba dati na previjalno, pa dol, pa v stolček za hranjenje, pa dol, pa ven nest, pa v in iz avta, pa v posteljo...

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
12.5.2008 8:41:59   
*zoe*
Ja IKEA je mal naprej. Najprej je trgovina (iz leve proti desni) Toys'r'us, pol je ta kompleks Spar, H&M,..... pol je Obi, pol pa IKEA

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
12.5.2008 8:42:58   
*zoe*
Onina čestitke za pregled user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
12.5.2008 8:45:45   
ključek
Ja IKEA je mal naprej. Najprej je trgovina (iz leve proti desni) Toys'r'us, pol je ta kompleks Spar, H&M,..... pol je Obi, pol pa IKEA

hvala!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
12.5.2008 8:46:14   
ključek
V petek sem imela MORFO in je bilo vse OK

user posted image  čestitke!!!!!!!

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
12.5.2008 8:46:49   
ključek
KAHLO, dons si pa pozna!!!!!!!!!! ti šef tečnari????? user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?