pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sezam IZVIRNO SPOROČILO: erna14 sezam-men se tud iztece 2.2 Ja, vem. Saj sva imele na isti dan PDP, pa mislim, da je bla še pocka Se bova ena drugo tolažile ja ja,tudi jaz sem tista revica,ki mi poteče na ta dan, sem se pa zmenila,da imam še 11 dni dopusta, tako,da grem delat šele 19 ali tam nekje. Sem se danes malo pozanimala glede 4 urnega delavnika in sem ugotovila,da dobim eno pravo revščino,glih za it dvakrat po špežo, tako,da sem se odločila,da grem delat za 6 ur, je že boljši znesek,bomo pač malo stisnili pa bo. koromač - jaz ga popražim na malo olivnega olja (lahko še malo pora ali čebulce) in naredim kot rižoto, ga pa dam kar en kos (cca pol ali 1/3 večjega kosa), pa paše,če daš zraven malo sesekljanega peteršilja. Taja ima tako rižoto ful rada. amy - umivanje zobkov - s tistim nastavkom za na prst ji je ful scena, z gazico pa vsak dan manj. Najraje pa ima,če ji kar dam ščetko v roke, pa ona pol to sama umiva in žveči... grizenje - naša zaenkrat še ne grize kar tako, razen, če ji daš prst v usta, pol pa je hudooo. Me je pa že dvakrat v zizo ugriznila, pa ne vem al je bilo po nesreči ali ne. Je bilo pa med uspavanjem....mogoče pa le ni bilo nalašč. Danes je pa sama zaspala, na zizi ji ni ratalo, je kar nekaj debatirala, pa sem jo kar v posteljico dala in šla ven. In glej ga zlomka, čez 10 minut je lepo spančkala. Bomo videli kako dolgo. Ob desetih bo itak budnica,ki bo trajala, dokler si ne bo izborila tavelike postelje. vprašanje - sem videla zadnjič na par fotkah,da imate nekatere ful dobre skrinje za igrače (Tejčica se spomnim da jih ima,pa še pri eni sem jih videla). Take pisane, visoke....a mi lahko katera pove kje se jih da kupiti???Pliiisss