Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:44:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka hehehe... jah jst je na rabm pozabt, ker je ze skoz prisotna zravn mene :))) Aja??? Jst pa nc ne vem.. in se trudim in mucim.. Vedve pa ze veselo po jakuziju cofotate..
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:45:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ene par jih pa ze mam ma ja... kdo te je pa tok znerviru!? ves to je tko...ce si crn se jih prej opazi geni najbrz
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:45:38
|
|
|
|
baguSka
|
zdej pa jst ne stekam? A zihr ne?
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:45:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Drugac pa kolk dolg ti jo jst ze rihtam? Sej bo.. jst to pocasi in z obcutkom.. Hmm... jah tok dolg, da sva se midve ze same zacele ment. To pa itak.. pocasi in z obcutkom. ;) to je vedno tko..ce deca cakas, da kej nardi, ze prej siv ratas A mas se tisto celado?? zdej pa jst ne stekam? sej je boljs.. :)
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:46:09
|
|
|
|
baguSka
|
geni najbrz ja ja... izgovori! koga zagovarjas, hit povej!
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:46:53
|
|
|
|
baguSka
|
Vedve pa ze veselo po jakuziju cofotate.. ze dve leti
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:47:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka geni najbrz ja ja... izgovori! koga zagovarjas, hit povej! jst sm cist mirna
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:47:40
|
|
|
|
baguSka
|
jst sm cist mirna ja... kadar si z mano!
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Vedve pa ze veselo po jakuziju cofotate.. ze dve leti se nama je ze plavalna kozca nardila
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:48:39
|
|
|
|
baguSka
|
se nama je ze plavalna kozca nardila seeexiiii se mal, pa bova ze morske delice...
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka jst sm cist mirna ja... kadar si z mano! itak! se bom kr k teb preselila, pa mi se za barvo nau vec treba dajat
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:49:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka se nama je ze plavalna kozca nardila seeexiiii se mal, pa bova ze morske delice... pssssst... da nau pred bajto prevec folka
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: baguSka jst sm cist mirna ja... kadar si z mano! itak! se bom kr k teb preselila, pa mi se za barvo nau vec treba dajat Noo en problem smo resli..
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:50:09
|
|
|
|
baguSka
|
se bom kr k teb preselila, pa mi se za barvo nau vec treba dajat ekonomicno... pa se za mehurcke nama ne bo treba skrbet in za gretje...
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:50:46
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: baguSka jst sm cist mirna ja... kadar si z mano! itak! se bom kr k teb preselila, pa mi se za barvo nau vec treba dajat Noo en problem smo resli.. To je se najmanjsi problem!!!
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:50:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka se bom kr k teb preselila, pa mi se za barvo nau vec treba dajat ekonomicno... pa se za mehurcke nama ne bo treba skrbet in za gretje... mislm, pa midve sva cist eko, bio...u name it
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Grem in pridem. Bodte še tuki, da mi ne bo dolgčas. sam pazi da ti hov hov ne pobegne, ker do jutra pa zihr ne bomo... Sta dva in nista pobegnila. Sicer sem pa itak optimist, da mi bo ob bolanih otrocih dolgčas.
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:51:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: baguSka jst sm cist mirna ja... kadar si z mano! itak! se bom kr k teb preselila, pa mi se za barvo nau vec treba dajat Noo en problem smo resli.. ehh, klinc, za barvo bo se vedno dnar su, ker blond pa ne bom!
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:52:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka se bom kr k teb preselila, pa mi se za barvo nau vec treba dajat ekonomicno... pa se za mehurcke nama ne bo treba skrbet in za gretje... hmm zakaj ne? A zaradi prebranca??? Ventilacija je kul pr teb Baguska?
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:52:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Grem in pridem. Bodte še tuki, da mi ne bo dolgčas. sam pazi da ti hov hov ne pobegne, ker do jutra pa zihr ne bomo... Sta dva in nista pobegnila. Sicer sem pa itak optimist, da mi bo ob bolanih otrocih dolgčas. oo boscki...to pa ni prijetno
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:53:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, sej se ne bom mogla vklopit, nimam pojma o čem vi to.
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:53:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: baguSka se bom kr k teb preselila, pa mi se za barvo nau vec treba dajat ekonomicno... pa se za mehurcke nama ne bo treba skrbet in za gretje... hmm zakaj ne? A zaradi prebranca??? pa jote, ja
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:53:20
|
|
|
|
baguSka
|
ehh, klinc, za barvo bo se vedno dnar su, ker blond pa ne bom! ja pa ja... sej nisi ti blond
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:53:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ehh, klinc, za barvo bo se vedno dnar su, ker blond pa ne bom! ja pa ja... sej nisi ti blond sem sem... misja
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Grem in pridem. Bodte še tuki, da mi ne bo dolgčas. sam pazi da ti hov hov ne pobegne, ker do jutra pa zihr ne bomo... Sta dva in nista pobegnila. Sicer sem pa itak optimist, da mi bo ob bolanih otrocih dolgčas. oo boscki...to pa ni prijetno Ne, res ne. Bruhamo in driskamo.
|
|
|
Porokav3sn4Ali bi šla ve dekleta na kolena...oz. ali bi ga ve zaprosile!?da, zakaj pa ne (
26%)
ne, nikoli (
29%)
to je ja vendar moska dolznost (
26%)
ne vem (
20%)
Število vseh glasov: 35Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!