Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:35:16
|
|
|
|
baguSka
|
Ti ne priporocam.. ker ti lahk prevec vsec rata.. pol bo pa to mi je zdej... tko da kaj? :))
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:35:17
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Grem in pridem. Bodte še tuki, da mi ne bo dolgčas. sam pazi da ti hov hov ne pobegne, ker do jutra pa zihr ne bomo... Imaš prav...jaz grem....lahko noč vsem
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:36:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka o neee.. :)) dragi moj.. na ta nacin bom samo sebe grele... njo pa lahko na kaksn drugacn nacin!! :))) Drugac pa kolk dolg ti jo jst ze rihtam? Sej bo.. jst to pocasi in z obcutkom..
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:36:33
|
|
|
|
baguSka
|
lahko noč kontra :)
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:36:38
|
|
|
|
Anonimen
|
pa dobr svasi
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:37:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: baguSka o neee.. :)) dragi moj.. na ta nacin bom samo sebe grele... njo pa lahko na kaksn drugacn nacin!! :))) Drugac pa kolk dolg ti jo jst ze rihtam? Sej bo.. jst to pocasi in z obcutkom.. ene 2 leti
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:37:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ti ne priporocam.. ker ti lahk prevec vsec rata.. pol bo pa to mi je zdej... tko da kaj? :)) Ne razumem tega stavka..
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:37:50
|
|
|
|
baguSka
|
Drugac pa kolk dolg ti jo jst ze rihtam? Sej bo.. jst to pocasi in z obcutkom.. Hmm... jah tok dolg, da sva se midve ze same zacele ment. To pa itak.. pocasi in z obcutkom. ;)
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:38:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ti ne priporocam.. ker ti lahk prevec vsec rata.. pol bo pa to mi je zdej... tko da kaj? :)) Ne razumem tega stavka.. ja vsec sm ji, ne
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:38:50
|
|
|
|
baguSka
|
Ne razumem tega stavka.. haha.. a spet ne? :)) pravm da mi je ze zdej vsec... in kaj zdej bo? :))
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:39:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: baguSka o neee.. :)) dragi moj.. na ta nacin bom samo sebe grele... njo pa lahko na kaksn drugacn nacin!! :))) Drugac pa kolk dolg ti jo jst ze rihtam? Sej bo.. jst to pocasi in z obcutkom.. ene 2 leti Matr mam problemov od takrat..
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:39:43
|
|
|
|
baguSka
|
ja vsec sm ji, ne no vids... sam ti Tjazy ne razumes...
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Drugac pa kolk dolg ti jo jst ze rihtam? Sej bo.. jst to pocasi in z obcutkom.. Hmm... jah tok dolg, da sva se midve ze same zacele ment. To pa itak.. pocasi in z obcutkom. ;) to je vedno tko..ce deca cakas, da kej nardi, ze prej siv ratas
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:39:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Sej bo.. jst to pocasi in z obcutkom.. Ni bil stran vržen čas za šolo....
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:40:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ne razumem tega stavka.. haha.. a spet ne? :)) pravm da mi je ze zdej vsec... in kaj zdej bo? :)) pusti se presenetit..
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:40:06
|
|
|
|
baguSka
|
Matr mam problemov od takrat.. Ja zakaj pa si jih delas!?
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:41:26
|
|
|
|
baguSka
|
to je vedno tko..ce deca cakas, da kej nardi, ze prej siv ratas ja.. se dobr da se nisva od njega ucile... ampak jst bi te mela tud sivo rada.. :))
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:41:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Matr mam problemov od takrat.. Ja zakaj pa si jih delas!? Ja zarad tebe.. ce je pa nikakor ne mors pozabt.. Ce sem reku, da ti jo zrihtam.. pol ti jo zrihtam..
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Drugac pa kolk dolg ti jo jst ze rihtam? Sej bo.. jst to pocasi in z obcutkom.. Hmm... jah tok dolg, da sva se midve ze same zacele ment. To pa itak.. pocasi in z obcutkom. ;) to je vedno tko..ce deca cakas, da kej nardi, ze prej siv ratas A mas se tisto celado??
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:42:27
|
|
|
|
baguSka
|
hehehe... jah jst je na rabm pozabt, ker je ze skoz prisotna zravn mene :)))
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:42:53
|
|
|
|
baguSka
|
A mas se tisto celado?? A jo rabis?
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:43:33
|
|
|
|
baguSka
|
Hej mic... a si ti se z nami?
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka to je vedno tko..ce deca cakas, da kej nardi, ze prej siv ratas ja.. se dobr da se nisva od njega ucile... ampak jst bi te mela tud sivo rada.. :)) se sreeeeeca, ja :)) joooooj kok lepo (ene par jih pa ze mam hehehe...psssssttt)
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:44:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Drugac pa kolk dolg ti jo jst ze rihtam? Sej bo.. jst to pocasi in z obcutkom.. Hmm... jah tok dolg, da sva se midve ze same zacele ment. To pa itak.. pocasi in z obcutkom. ;) to je vedno tko..ce deca cakas, da kej nardi, ze prej siv ratas A mas se tisto celado?? zdej pa jst ne stekam?
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:44:43
|
|
|
|
baguSka
|
ene par jih pa ze mam ma ja... kdo te je pa tok znerviru!?
|
|
|
Vprašanje?пеперутка16Ali je vaš otrok po vstopu v vrtec začel bolj zbolevati?Da. (
78%)
Ne. (
22%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!