Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:27:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Saj nimam pojma zakaj se gre, ker nisem brala, samo pozdravit sem prišla. Novoletna zabava :). Če imaš kaj za jest, je dobrodošlo
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:27:38
|
|
|
|
Anonimen
|
u bistvu sm ga kr sama poslala... bom raj samo sebe grela! :)) Zavrnla te je... :))))) Igra postaja vedno bolj zanimiva..
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ... da grem zdele k Baguski v dzakuzi :))) a res prides??? sej bom poskrbela za druge mehurcke... :)) dil
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:28:02
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy A reeesss??? Miniko se je predala iz tega sledi... ... ... Joj, punka....se mi smiliš.... hvala za izkazano socutje Ja.. bo boljs ce bo k men u jacuzi prsla.. :)))
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Jst grem kar v postlo A lacna? Tko kaže.... Klinc pa tak žur da še bureka ni ...
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:28:18
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Se mi je zdelo, da se nekje na RR mora nekaj dogajat. Saj nimam pojma zakaj se gre, ker nisem brala, samo pozdravit sem prišla. Lepo, če ne nama še vedno Ringeraja.ba ostane...
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:28:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy u bistvu sm ga kr sama poslala... bom raj samo sebe grela! :)) Zavrnla te je... :))))) Igra postaja vedno bolj zanimiva.. ne me pa ni!
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:28:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Saj nimam pojma zakaj se gre, ker nisem brala, samo pozdravit sem prišla. Novoletna zabava :). Če imaš kaj za jest, je dobrodošlo Glih danes sem nafilala hladilnik z narezki in zeliščnim kruhom za spečt. Prihajajo prazniki in RD in jaz ne mislim kuhat. Kje mam pa cajt še za to.
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:29:01
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy u bistvu sm ga kr sama poslala... bom raj samo sebe grela! :)) Zavrnla te je... :))))) Igra postaja vedno bolj zanimiva.. o neee.. :)) dragi moj.. na ta nacin bom samo sebe grele... njo pa lahko na kaksn drugacn nacin!! :)))
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:29:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy u bistvu sm ga kr sama poslala... bom raj samo sebe grela! :)) Zavrnla te je... :))))) Igra postaja vedno bolj zanimiva.. Jst nič več ne sledim kdo s kom kje in kdaj
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:29:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Se mi je zdelo, da se nekje na RR mora nekaj dogajat. Saj nimam pojma zakaj se gre, ker nisem brala, samo pozdravit sem prišla. da se kam pride...
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:29:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy u bistvu sm ga kr sama poslala... bom raj samo sebe grela! :)) Zavrnla te je... :))))) Igra postaja vedno bolj zanimiva.. o neee.. :)) dragi moj.. na ta nacin bom samo sebe grele... njo pa lahko na kaksn drugacn nacin!! :))) ee, vids!
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:30:15
|
|
|
|
baguSka
|
Klinc pa tak žur da še bureka ni ... na no..
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:30:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka in zeliščnim kruhom za spečt. To bi bilo fajn...dokler ima Tiger še toplo peč :).
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:30:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy u bistvu sm ga kr sama poslala... bom raj samo sebe grela! :)) Zavrnla te je... :))))) Igra postaja vedno bolj zanimiva.. Jst nič več ne sledim kdo s kom kje in kdaj mic, sam se ti si cist nezagreta ostala
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Se mi je zdelo, da se nekje na RR mora nekaj dogajat. Saj nimam pojma zakaj se gre, ker nisem brala, samo pozdravit sem prišla. Lepo, če ne nama še vedno Ringeraja.ba ostane... Eh, bomo kar tukaj. Sem nervozna samo če vem, da nekoga v sveti bes spravim, ker kofetkam. No, saj jaz peljem hov hove na sprehod, pa pridem čvekat, če bo še kdo tu, ker se mi absolutno ne spi.
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:31:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* mic, sam se ti si cist nezagreta ostala Za letos mam dost... ...zdaj itak počivam.....
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:31:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Se mi je zdelo, da se nekje na RR mora nekaj dogajat. Saj nimam pojma zakaj se gre, ker nisem brala, samo pozdravit sem prišla. da se ka Ajaaaaa, zato! Tnx.
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:31:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy u bistvu sm ga kr sama poslala... bom raj samo sebe grela! :)) Zavrnla te je... :))))) Igra postaja vedno bolj zanimiva.. ne me pa ni! dobr da sem jst kamere namontiru tam notr..
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:32:11
|
|
|
|
Anonimen
|
No, super sem tole citirala.
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem in pridem. Bodte še tuki, da mi ne bo dolgčas.
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:32:46
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy u bistvu sm ga kr sama poslala... bom raj samo sebe grela! :)) Zavrnla te je... :))))) Igra postaja vedno bolj zanimiva.. ne me pa ni! dobr da sem jst kamere namontiru tam notr.. A sedaj pa se že na Tehniko selimo?
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:33:00
|
|
|
|
baguSka
|
dobr da sem jst kamere namontiru tam notr.. a zadnic k ti nism hotla greha prnest!? sej se je men zdel da ti mene ne pogresas nc... si ze vedu zakaj :))
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:34:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka njo pa lahko na kaksn drugacn nacin!! :))) Ti ne priporocam.. ker ti lahk prevec vsec rata.. pol bo pa
|
|
|
|
RE: se res vedno najde tisti nekdo 29.12.2007 1:34:37
|
|
|
|
baguSka
|
Grem in pridem. Bodte še tuki, da mi ne bo dolgčas. sam pazi da ti hov hov ne pobegne, ker do jutra pa zihr ne bomo...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?