Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nahrbtnik za večjega dojenčka 11.1.2005 19:49:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi imamo Tatonko, ki smo ga kupili v BC (redna cena je 40000, mi smo ga kupili v akciji 28000) in je res "povornk" nahrbtnik z nastavljivim vsem mogočim (od naramnic, pasov, višine sedišča, dolžine hrbta,...), tako da Anže sedi not kot kak car. Podobnega smo gledali tudi v Maya Maya (mislim, da je bil par tolačkov cenejši). Sta pa oba do teže 15 kg. LP
|
|
|
|
nahrbtnik za večjega dojenčka 11.1.2005 19:51:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, sem pozabila povedat, da sem v prospektu od Tatonke gledala, da imajo nahrbtnik tudi za večje otroke (predvidevam da za večjo kilažo), v trgovini pa ga nisem videla. LP
|
|
|
|
nahrbtnik za večjega dojenčka 11.1.2005 20:55:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Lej, jaz imam tole (se mi ne da pisat vsega, v tej debati o ken. je govora tudi o nahrbtnikih). http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=25647&msg=216601&idk=100 Samo jaz sem tak majhna, da zgleda ko da rukzak mene nese, ne jaz njega:ups:. Ko bo mali not, bo po moje zgledalo to kot tsta maska za pusta, kaj je že, ko baba enga nosi al en babo, sej ne vem:)-.
|
|
|
|
nahrbtnik za večjega dojenčka 11.1.2005 21:46:58
|
|
|
|
Seven*
|
Ful hvalijo Maya Maya nahrbtnike.
|
|
|
|
nahrbtnik za večjega dojenčka 11.1.2005 22:59:36
|
|
|
|
frutka_
|
Moram se malo poglobiti v zadevo, ker sem si predstavljala to čisto izi.Poglej in kupi varianto,ampak je še težje izbrati kot avtosedež...
|
|
|
|
nahrbtnik za večjega dojenčka 12.1.2005 10:22:40
|
|
|
|
malika
|
Mi imamo Deuter:bravo::bravo::bravo::bravo: pri nakupu je pomagal Boštjan, poglej njegovo temo izpred kar nekaj časa nazaj, naslov je mislim da, kako pravilno kupiti nahrbtnik! ne bo ti žal LP
|
|
|
|
nahrbtnik za večjega dojenčka 12.1.2005 13:12:13
|
|
|
|
A.
|
Živjo! Mi imamo Maya-maya in smo full zadovoljni. Moram pa povedat, da je to tretji nahrbtnik, ki smo ga kupili. najprej smo imeli Hauckovega, ki je bil sicer v redu, a so se mu začele trgati naramnice. pa so ga vteli nazaj in kupili smo Chicco (se mi zdi, da mi je takrat nekaj na možgane kanilo). Groza!!! Potem smo pa pristali na tem in smo zadovoljni. Pa še full ugodna cena za vse, kar nudi, sploh če s tamalim ne misliš lazit ne vem kam (pa tudi s tem slovenske očake komot predelaš). srečno roko in dosti zdrave pameti pri izbiri ti želim!
|
|
|
|
nahrbtnik za večjega dojenčka 12.1.2005 13:24:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, katere zmanke je tisti, ki smo ga imeli mi izposojenega. Še zdaj ga prodajajo v Arielu, taki rdeče-modro-rumeno-zeleni so. Naš je imel še strehico, kar je super za v sneg. Sicer se pa nismo pretirano veliko nosili, ker je meni vedno skoraj hrbet čez pol prelomilo. Do mojih staršev in nazaj (kakih 500 metrov) je v hudem snežnem metežu, ko se ni dalo z vozičkom, bilo skoraj največ. Pa potem v snegu, ki leta 2003 ni hotel skopnet.
|
|
|
|
nahrbtnik za večjega dojenčka 13.1.2005 7:58:45
|
|
|
|
AlenkaM
|
Tudi mi smo kupili Deuterja s pomočjo Boštjana. Smo se zmenili, da smo žlahta, potem pa je on poklical trgovca in smo dobili tistih 25%, tako da se nam sploh ni splačalo kupovati rabljenega. Čeprav je takrat predvsem moj fant malo godrnjal zaradi cene, nama ni žal tega nakupa. Ko malo hodim po trgovinah, pa tu in tam kakšnega dam na sebe (hauck, ferino, mayamaya, faude), do sedaj še nisem videla boljšega. Aja, imamo Deuter Kid 3, zraven pa še eno vodotesno palerino za cel ruzak. Toplo priporočam. Predvsem zaradi tvojega hrbta in zaradi udobja za otroka. Mislim, da lahko daš otroka notri do 22kg. Uh, da ne pozabim! Smo enkrat potem prosili Boštjana za kak nasvet za v hribe. Pa nas je povabil zraven na Storžič. Ta prvič nam je naredil pridigo zaradi opreme in ni bilo nič:(:(. Čez dva tedna pa smo potem le šli. Ampak toplo priporočam - če nisi dobra hribolazka, NE HODI Z NJIM! Te zvleče v vsako skalo, men bi pa kmalu ušlo srce v... No, na Storžiču pa smo le bili.:bravo::bravo: Moj najvišji vrh, pa hkrati tudi od našega Anžeta.:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.