AlenkaM -> nahrbtnik za večjega dojenčka (13.1.2005 7:58:45)
|
Tudi mi smo kupili Deuterja s pomočjo Boštjana. Smo se zmenili, da smo žlahta, potem pa je on poklical trgovca in smo dobili tistih 25%, tako da se nam sploh ni splačalo kupovati rabljenega. Čeprav je takrat predvsem moj fant malo godrnjal zaradi cene, nama ni žal tega nakupa. Ko malo hodim po trgovinah, pa tu in tam kakšnega dam na sebe (hauck, ferino, mayamaya, faude), do sedaj še nisem videla boljšega. Aja, imamo Deuter Kid 3, zraven pa še eno vodotesno palerino za cel ruzak. Toplo priporočam. Predvsem zaradi tvojega hrbta in zaradi udobja za otroka. Mislim, da lahko daš otroka notri do 22kg. Uh, da ne pozabim! Smo enkrat potem prosili Boštjana za kak nasvet za v hribe. Pa nas je povabil zraven na Storžič. Ta prvič nam je naredil pridigo zaradi opreme in ni bilo nič:(:(. Čez dva tedna pa smo potem le šli. Ampak toplo priporočam - če nisi dobra hribolazka, NE HODI Z NJIM! Te zvleče v vsako skalo, men bi pa kmalu ušlo srce v... No, na Storžiču pa smo le bili.:bravo::bravo: Moj najvišji vrh, pa hkrati tudi od našega Anžeta.:)
|
|
|
|