Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :... 11.1.2005 18:58:19
|
|
|
|
ninca
|
hallo pupeeeee :rozica::rozica::rozica: kako ste?:zmeden2: a se mate fajn?:zmeden2: a uživate?:muca: mau sm se vam oglasila po dolgem času:ups: spet ker mam glih ene pol urce časa:) pa sem hitr na RR skočila:kuza: pa tale post napisala... no jst sm itak zaposlena na ful an:((, nimam čist nč časa:((, sploh pa ne tale že pretekli vikend in tale ko zdaj pride...:zmeden2:... to pa zato, ker delam izpit za vaditeljico smučanja:metulj: da bom lahk :duda: pa mal večje :duda: učila smučkat :sloncek:..."lahk tut vaše;):)-;)" in fora je v tem da sem od petka do nedelje od 8h do 19 h v kranjski gori in nimam nič časa niti za šolo, niti prepista od nedelje zvezkov ne morem ker sem tko "crknena" (čist izven forme :ups: ) da sam padem v postlo :(:ups::zmeden2::zmeden::(:ups: in pol mi vse ostane za ponedeljek pa torek in se pol čel dan učim pa to...in smm spet čist "crknena":ups:... no ampak jst še vseen komej čakam petk k mi ne bo treba v šolo pisat nemščine 9nebesa ker bom v kr.gori, morm se pa do petka naučit vso zgodovino smučanja ker pišemo teorijo za izpit, v petek mam pa še izpit na snegu pa to (me je že mal strah, držte pesti :ups:;):rozica: ) no sej...jst sm mogoč emal optimistična ampak glede na to da sem prej 7 let smučanje trenirala pomojem ne bi smel bit nobenih večjih težav...je pa res, da smo mi smučal tekmovalno, tukej se pa moreš postvit v vlogo kot da ti učiš enga čist začetnika in sem se mogla naučit čist osnovne zavoje: -klinasti zavoj (od tega me ful noge bolijo :ups: ) -zaustavljanje v plugu -osnovni zavoj z oddrsom to je blo najtežje, najbl ql je pa dinamično vijuganje k je v bistvu po robnikih, tko sem pa zdej 7 let smučala tko da to obvladam :bravo: no, sej vem da nakladam..zej morm pa počas nehat pa se naprej učit kemijo, upam da bom v nedeljo al pa v pondelk lohk poročala o dobrih novicah ;) ve pa držite pesti zame pliiiiiiz ;) evo, za vsako eno :rozica: pa :angel: pa za :duda: enga :love:...pa lepo se imejte...;) papaaaaaaaaa, :muca:, **********
|
|
|
|
ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :... 11.1.2005 19:26:20
|
|
|
|
nita
|
Lepo, da si se oglasla!!! Ti se kr pridno uč, ko boš pa mela cajt, pa le skoč pogledat, kaj je kej novga. In seveda - DRŽIM PESTI!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: L.P. Anita
|
|
|
|
ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :... 11.1.2005 20:15:30
|
|
|
|
Dadi
|
ninca a to delaš enko?
|
|
|
|
ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :... 11.1.2005 20:53:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Ninca:) Mislm...da nimaš shranjenga mojga gsm.ja...groza! :)- Sem se pa full narežala, k sem sms nazaj dobila:):):) Sem držala pesti in istočasno klela mal naprej (na Trbižu) :) Bi lohk mene pol mal v šolo vzela:ups: lp,:fis: Jst pa jutr pišem matematko in sem vprašana geografijo (to znam čist mal..:()
|
|
|
|
ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :... 11.1.2005 21:06:25
|
|
|
|
ninca
|
Dadi: ja enko delam 9nebesa, drug let pa če bo sreča dvojko :fis:ika: sori zarad cifre ampak neki sm ene par dni nazaj delaal in sm zgleda kr cifre brisala la kva.ne vem:( sm že pogruntala da sm jo od tete tut zbrisala...sori reeees :) aja itk da te lohk mal naučim;) ne tko, če boš kej v kranski gori mi povej pa bom probala gor pridt oky?! :muca:
|
|
|
|
ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :... 11.1.2005 21:08:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma sje ni panike...:):):) V KG pa ne smučamo več (smo, dokler sem smučala v podkornu):zmeden: Ah ja..sam paničart ne smem, pa je prec boljš:) Grem se zdej (ojoooooooooooj) učit:( lp,:fis:
|
|
|
|
ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :... 11.1.2005 21:08:57
|
|
|
|
ninca
|
aja pa bom jurt držala pesti za mato pa gefo, ti pa ame za kemijo 6.uro :)
|
|
|
|
ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :... 11.1.2005 21:11:07
|
|
|
|
niki5
|
MI TUDI DRŽIMO PESTI :rozica: potem ti bom pa svoje malčke poslala v šolo ;);)
|
|
|
|
ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :... 11.1.2005 21:11:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok;) Jst pa pišem 2. uro, prašana pa 3.:)
|
|
|
|
ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :... 11.1.2005 21:56:47
|
|
|
|
ZARA
|
ja itak da nakladas, ninca...8)8)8) drzim pesti in verjamem vate,ta'stara!!!! Vem da bos nardila...in ce naredis te caka...:zmeden2: ...ne povem!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2005 11:11:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :... 12.1.2005 15:46:31
|
|
|
|
ninca
|
ej ined itak da lahko:) ti samo povej kdaj hočeš (priporočljivo med vikendi!) pa bom jst v kr.goro pršibala pa bo ;) začnem pa lahko drug vikend, ker mam 16. glih izpit an tko da grem poj lohk že učiiiit :bravo::bravo::bravo: če te bo kej v pridhodnmu tednu zanimal kr piš na privat oky, ker to prej opazm ; ker se mi ne lup po debatah brskat;) aja pa za ostale isto velja, (:)-morm mal reklame delat:)-) lp, :muca: pa še dobra novica: nism bla vprašana kemije dons 9nebesa k pa ti :fis:???
|
|
|
|
ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :... 12.1.2005 15:47:33
|
|
|
|
ninca
|
P.S.: v kransko goro al pa martuljek al pa kamor pač čte tukej v mojmu koncu;)
|
|
|
|
ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :... 12.1.2005 15:57:16
|
|
|
|
Anonimen
|
9nebesaGefo dobla 55555!!!!!!!!:sloncek::kuza::bravo: Mato pa za***...:( lp,:fis:
|
|
|
|
ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :... 12.1.2005 16:04:56
|
|
|
|
ninca
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :fis: sej bo, tut mata bo, boš vidla ;)
|
|
|
|
ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :... 12.1.2005 22:20:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja seveeeeeeeeede....če me je pa sestra, geograf bodoči, ob polnoči sprašvala:) b 00:10 sem pa še toaste jedla (jih je fant1 speku:)) :ups: lp,:fis:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?