ninca -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (11.1.2005 18:58:19)
|
hallo pupeeeee :rozica::rozica::rozica: kako ste?:zmeden2: a se mate fajn?:zmeden2: a uživate?:muca: mau sm se vam oglasila po dolgem času:ups: spet ker mam glih ene pol urce časa:) pa sem hitr na RR skočila:kuza: pa tale post napisala... no jst sm itak zaposlena na ful an:((, nimam čist nč časa:((, sploh pa ne tale že pretekli vikend in tale ko zdaj pride...:zmeden2:... to pa zato, ker delam izpit za vaditeljico smučanja:metulj: da bom lahk :duda: pa mal večje :duda: učila smučkat :sloncek:..."lahk tut vaše;):)-;)" in fora je v tem da sem od petka do nedelje od 8h do 19 h v kranjski gori in nimam nič časa niti za šolo, niti prepista od nedelje zvezkov ne morem ker sem tko "crknena" (čist izven forme :ups: ) da sam padem v postlo :(:ups::zmeden2::zmeden::(:ups: in pol mi vse ostane za ponedeljek pa torek in se pol čel dan učim pa to...in smm spet čist "crknena":ups:... no ampak jst še vseen komej čakam petk k mi ne bo treba v šolo pisat nemščine 9nebesa ker bom v kr.gori, morm se pa do petka naučit vso zgodovino smučanja ker pišemo teorijo za izpit, v petek mam pa še izpit na snegu pa to (me je že mal strah, držte pesti :ups:;):rozica: ) no sej...jst sm mogoč emal optimistična ampak glede na to da sem prej 7 let smučanje trenirala pomojem ne bi smel bit nobenih večjih težav...je pa res, da smo mi smučal tekmovalno, tukej se pa moreš postvit v vlogo kot da ti učiš enga čist začetnika in sem se mogla naučit čist osnovne zavoje: -klinasti zavoj (od tega me ful noge bolijo :ups: ) -zaustavljanje v plugu -osnovni zavoj z oddrsom to je blo najtežje, najbl ql je pa dinamično vijuganje k je v bistvu po robnikih, tko sem pa zdej 7 let smučala tko da to obvladam :bravo: no, sej vem da nakladam..zej morm pa počas nehat pa se naprej učit kemijo, upam da bom v nedeljo al pa v pondelk lohk poročala o dobrih novicah ;) ve pa držite pesti zame pliiiiiiz ;) evo, za vsako eno :rozica: pa :angel: pa za :duda: enga :love:...pa lepo se imejte...;) papaaaaaaaaa, :muca:, **********
|
|
|
|