ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ninca -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (11.1.2005 18:58:19)

hallo pupeeeee :rozica::rozica::rozica:
kako ste?:zmeden2: a se mate fajn?:zmeden2: a uživate?:muca:
mau sm se vam oglasila po dolgem času:ups: spet ker mam glih ene pol urce časa:) pa sem hitr na RR skočila:kuza: pa tale post napisala...
no jst sm itak zaposlena na ful an:((, nimam čist nč časa:((, sploh pa ne tale že pretekli vikend in tale ko zdaj pride...:zmeden2:...
to pa zato, ker delam izpit za vaditeljico smučanja:metulj: da bom lahk :duda: pa mal večje :duda: učila smučkat :sloncek:..."lahk tut vaše;):)-;)"
in fora je v tem da sem od petka do nedelje od 8h do 19 h v kranjski gori in nimam nič časa niti za šolo, niti prepista od nedelje zvezkov ne morem ker sem tko "crknena" (čist izven forme :ups: ) da sam padem v postlo :(:ups::zmeden2::zmeden::(:ups: in pol mi vse ostane za ponedeljek pa torek in se pol čel dan učim pa to...in smm spet čist "crknena":ups:...
no ampak jst še vseen komej čakam petk k mi ne bo treba v šolo pisat nemščine 9nebesa ker bom v kr.gori, morm se pa do petka naučit vso zgodovino smučanja ker pišemo teorijo za izpit, v petek mam pa še izpit na snegu pa to (me je že mal strah, držte pesti :ups:;):rozica: ) no sej...jst sm mogoč emal optimistična ampak glede na to da sem prej 7 let smučanje trenirala pomojem ne bi smel bit nobenih večjih težav...je pa res, da smo mi smučal tekmovalno, tukej se pa moreš postvit v vlogo kot da ti učiš enga čist začetnika in sem se mogla naučit čist osnovne zavoje:
-klinasti zavoj (od tega me ful noge bolijo :ups: )
-zaustavljanje v plugu
-osnovni zavoj z oddrsom
to je blo najtežje, najbl ql je pa dinamično vijuganje k je v bistvu po robnikih, tko sem pa zdej 7 let smučala tko da to obvladam :bravo:

no, sej vem da nakladam..zej morm pa počas nehat pa se naprej učit kemijo, upam da bom v nedeljo al pa v pondelk lohk poročala o dobrih novicah ;)
ve pa držite pesti zame pliiiiiiz ;)
evo, za vsako eno :rozica: pa :angel: pa za :duda: enga :love:...pa lepo se imejte...;)

papaaaaaaaaa, :muca:, **********

nita -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (11.1.2005 19:26:20)

Lepo, da si se oglasla!!! Ti se kr pridno uč, ko boš pa mela cajt, pa le skoč pogledat, kaj je kej novga.

In seveda - DRŽIM PESTI!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

L.P. Anita

Dadi -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (11.1.2005 20:15:30)

ninca a to delaš enko?

Anonimen -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (11.1.2005 20:53:36)

Ojla Ninca:)

Mislm...da nimaš shranjenga mojga gsm.ja...groza! :)-
Sem se pa full narežala, k sem sms nazaj dobila:):):)

Sem držala pesti in istočasno klela mal naprej (na Trbižu) :) Bi lohk mene pol mal v šolo vzela:ups:

lp,:fis:

Jst pa jutr pišem matematko in sem vprašana geografijo (to znam čist mal..:()

ninca -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (11.1.2005 21:06:25)

Dadi: ja enko delam 9nebesa, drug let pa če bo sreča dvojko
:fis:ika: sori zarad cifre ampak neki sm ene par dni nazaj delaal in sm zgleda kr cifre brisala la kva.ne vem:( sm že pogruntala da sm jo od tete tut zbrisala...sori reeees :)
aja itk da te lohk mal naučim;)
ne tko, če boš kej v kranski gori mi povej pa bom probala gor pridt oky?!

:muca:

Anonimen -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (11.1.2005 21:08:01)

Ma sje ni panike...:):):) V KG pa ne smučamo več (smo, dokler sem smučala v podkornu):zmeden:
Ah ja..sam paničart ne smem, pa je prec boljš:)

Grem se zdej (ojoooooooooooj) učit:(

ninca -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (11.1.2005 21:08:57)

aja pa bom jurt držala pesti za mato pa gefo, ti pa ame za kemijo 6.uro :)

niki5 -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (11.1.2005 21:11:07)

MI TUDI DRŽIMO PESTI :rozica:

potem ti bom pa svoje malčke poslala v šolo ;);)

Anonimen -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (11.1.2005 21:11:13)

Ok;) Jst pa pišem 2. uro, prašana pa 3.:)

ZARA -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (11.1.2005 21:56:47)

ja itak da nakladas, ninca...8)8)8)
drzim pesti in verjamem vate,ta'stara!!!!
Vem da bos nardila...in ce naredis te caka...:zmeden2:
...ne povem!!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.1.2005 11:11:58)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ninca -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (12.1.2005 15:46:31)

ej ined itak da lahko:) ti samo povej kdaj hočeš (priporočljivo med vikendi!) pa bom jst v kr.goro pršibala pa bo ;)
začnem pa lahko drug vikend, ker mam 16. glih izpit an tko da grem poj lohk že učiiiit :bravo::bravo::bravo:
če te bo kej v pridhodnmu tednu zanimal kr piš na privat oky, ker to prej opazm ; ker se mi ne lup po debatah brskat;)
aja pa za ostale isto velja, (:)-morm mal reklame delat:)-)

lp, :muca:

pa še dobra novica: nism bla vprašana kemije dons 9nebesa
k pa ti :fis:???

ninca -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (12.1.2005 15:47:33)

P.S.: v kransko goro al pa martuljek al pa kamor pač čte tukej v mojmu koncu;)

Anonimen -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (12.1.2005 15:57:16)

9nebesaGefo dobla 55555!!!!!!!!:sloncek::kuza::bravo:

Mato pa za***...:(

ninca -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (12.1.2005 16:04:56)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :fis:
sej bo, tut mata bo, boš vidla ;)

ZARA -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (12.1.2005 20:38:38)

oooooooo fisha ko si pridna...

Anonimen -> ninca is back, back again, .. pa ne za dolg :( :P (12.1.2005 22:20:16)

Ja seveeeeeeeeede....če me je pa sestra, geograf bodoči, ob polnoči sprašvala:) b 00:10 sem pa še toaste jedla (jih je fant1 speku:))

:ups:

Stran: [1]